418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Most néztem haver a 666. helyen van Rebel85. -
Büszkeséggel tölt el, hogy a klán egyik tagja ott van az elsö 500 -ban :)
Amúgy mekkora a teljes populáció?
12.800 az jó helyezés? :) -
De még tőle is táposabb Jani: 463 LS_JANI
Amúgy hogy kalkulálják a pontszámot? -
Renegade #9813 Jeges viszont benne van a top1000-ben, ő az űbertáp :-) -
Miféle "csirke"? :)
A felső ~3000 játékos közé tartozol, én meg inkább a 10000 környékén tanyázok, akkor én mi lennék? :P -
Grafika fejlődést játékból mire gondolod? -
Maxon van ... sőt bekapcsoltam a Post process-t is, de nem jött be az AA hiánya miatt ...
Van olyan pálya hogy beesik az FPS, de ilyen mindig is volt ... Szóval nem értem ... -
davidbog #9809 Ez az IS-4-től is függ, ha fejlesztett a tornya (a jobb oldalon van egy gömb alalú öntvény, benne egy géppuskával és nincs a torony hátulján a feltekert ponyva), akkor csak a harckocsitestet lődd. Ha alap tornya van akkor azt is lőheted, a lövegpajzs környékén. Perzse akkor ha a 122 mm BL-9-es ágyúd van, a gyengébb 122 mm-eseknek minimális az esélye szemből.
Szemből nagyon változó eredményt lehet elérni ellene, van hogy 5 lövésből 4 átviszi, van hogy mind lepattan. Leginkább oldalról kell próbálkozni, az még kivitelezhető. Csak akkor szoktam szemből támadni ha más lehetőség nincs, akkor a homlokpáncél alját szoktam lőni. -
lammaer #9808 Lehet csak nekem új, de van hall of fame meg web alapú stat nézegetés:
http://game.worldoftanks.com/ratings/?type=detailed#wot&
Ha vki szeretné magát megnézni:
http://game.worldoftanks.com/accounts/
Ebből kiderült, elég csirke vagyok :) -
Akkor húzz fel mindent maxra. Nekem patch előtt 50-60fps-em volt nagy csatákba. Most meg kb 25-30fps :/ -
Érdekes, nálam az FPS nem változott, de mégis gördülékenyebb lett a játék ... -
lammaer #9805 IS3 tulajok - meg tudná mondani vki, IS3 122-essel hol a rákba kell lőni az IS4-et hogy legalább sérüljön?
Nem akarom én legyőzni, csak legalább meg birjam sebezni, én már próbáltam mindenhol, de hihetetlen amit az a tank kibir. -
lammaer #9804 A Sherman szerintem teljesen rendben van, lehet keresni rendesen, fürge is és az ágyúja sem rossz.
Papírnak papír, viszont pénzkereső tanknak pont ugyanolyan jó mint a T34 vagy a PZIV. Látatlanban asszem pont egy szinten is van velük, nem?
Ja, és nem vagyok ami tankmániás, csak jobban szeretek olyan tankkal játszani, ahol nem 140.000 XP-t kell a következő tankra/upgrade-re összeszedni.
Ezért tolom most a német TD ágat meg az US tankokat :) -
Mondjuk fps szempontjából nagyon sokat romlott a játék patch óta. Az igaz, hogy fejlődött a grafika, de hogy 30-40 fps csökkenés következett be, ez azért durva. Nem olyan szép a játék még így sem... Nekem eskü olyan érzésem van mintha a stalker-el játszanék csak tankba. =) -
lammaer #9802 Nekem tetszik az új balancer (a régihez képest), rendesen vegyes csatákat csinál. Igaz, görbül a szám amikor a shermanban ülve látom hogy a túloldalon van két IS3, de nálunk is kb mindennek megvan a párja.
Persze jobb ha én vagyok a csúcsragadozó, de igy is megoldható a rendes fejlődés, ha az ember kicsit szerencsés és nem rögtön az ellenséges heavykkel találkozik össze. Szégyen a futás, de hasznos :) -
lammaer #9801 Nemtom, Tuvok is erre panasykodik, de nekem semmi ilyen gondom nincs.
Lehet ez vmi gép/driver specifikus bug lesz.
Minden csatában az első tárgy lerombolásakor (pl átmegyek egy keritésen) nekem is megröccen egy pillanatra, de ez utána az adott csatában soha nem történik meg.
Viszont akkor is röccen, ha a közelemben vki más megy át a keritésen. Lehet hangokat tölt be vagy valami ilyesmi, és a ti gépeteken ez nem megy tökéletesen.
Persze ez a játék hibája nem vitatom, csak hangosan gondolkodtam. -
exoterm #9800 Azért az a "szar" lista jóval hosszabb. Tedd hozzá az egész amcsi közepes tank ágat. :) -
És a patch óta minden este ez az általános jelenség . -
spiczi91 #9798 Az lehet, tegnap spec nem játszottam. -
Tegnap este 10 masodpercenkent 1 masodpercet allt a szerver, foleg olyan palyakon, ahol sok lerombolhato dolog van. -
Nekem is ilyen, néha még 2k játékosnál is be-beakad...idegesítő.
De azt írták hogy e hónap végére újra lesz EU szerver.
A match-making rendszer sokat fejlődött és írták hogy folyamatosan fejlesztik is, bár azért egy M3 Lee-t tényleg nem kéne Tier V fölöttivel összeereszteni, ahogy a T1 hvy-t se...
Szerintem alakul ez, nem fog eltűnni, csak végre ki kéne már hozni az EU-ban is, úgy ahogy most az orosz szerver megy, csak ennek a szerver az akadálya, gondolom ezért nincs előrelépés. (majd ha bővítik a szervert, akkor jó lesz és talán kiadják) A szerver bővítés amúgy ebben a sorrendben történik: orosz, amcsi, eu...
Remélhetőleg hamar megcsinálják, mert most esténként tényleg majdnem játszhatatlan. -
spiczi91 #9795 Két hónapja tized ennyi lag nem volt, most viszont állandóan van, ilyen instabil körülmények között tétmeccseket játszani legalábbis kétséges
Akkor először saját magad táján nézz körbe, mert 2 hónapja is ilyen volt a helyzet.
Béta: hát de gecik a fejlesztők, hogy ingyen kapsz napi 150 aranyat, amit simán beválthatsz prémiumra, ami fizetős a ruszkiknak. Mekkora köcsögök már...

-
Fúúúú :)
Majd egyszer találkozz egy T32-essel, egyből nem lesz easy kill :D
Meg szerintem a T29-es is igen jó a maga kategóriájában, ahogy az M6-os is a VK3601 ellen. Ami kifejezetten szar az az M7, M3 Lee, T1 hvy. A többivel élvezetes játszani szerintem.
Komarin-on meg találtam egy olyan helyet...majd ha hazaérek rakok be képet, T29-34-30-al oda beállsz akkor onnan tank nem lő ki. (csak SPG)
Csak a torony lóg ki, viszont te rálátsz az egész terepre. (ún. "hull down" pozíció, amcsi tankoknál fontos) -
nagypite #9793 Az orosz szerven 40000-en vannak esténként és 30-40-es ping mellett sincs lag. Szóval a lag az csak vas kérdése és megoldható lenne, de gondolom nem akarnak rá költeni csak ha megjelenik. -
Renegade #9792 szvsz ez nem fog cancelt kapni, mert nem egy tucat fantasy mmo, ráadásul a többivel ellentétben nem buta AI vezérelte sárga-piros-zöld-elit goblinok végtelen sora ellen harcolsz, hanem emberek ellen, a legrosszabb ami történhet, hogy megveszi őket egy nagy kiadó.
Ez tipikusan az az mmo, aminek láttán jó pár Activision-os, EA-s kreatívnak szétrugták a seggét, hogy a francba nem nekik jutott ez eszükbe, mert annyira adja magát. -
Azért kár lenne érte. Bár lehet, hogy akkor vmelyik nagyobb kiadó megveszi olcsóért. -
- Két hónapja tized ennyi lag nem volt, most viszont állandóan van, ilyen instabil körülmények között tétmeccseket játszani legalábbis kétséges
- Mert sufniprogramozók és kulimunkát csinálnak .. ebbe amit most csinálnak befektetőként én se invesztálnék egy fillért se .
- Jah az, fél éve ? Vagy már több is ..?
- Csontig lerágott, unalmas és felesleges demagógia, az ember nem azért ember, hogy hátat fordítson valaminek ha az épp nem tetszik, meg kell szépen oldani a problémákat . Csak úgy látszik Ivánéknak nem sikeredik kinőni a gyerekbetegségeket, ahogy előre lépnek egyet valamiben, másban meg rögtön hátra, néha kettőt is . El lehet így tökölni jövő nyárig, majd a maradék szponzor is kiveszi a pénzét, a játék meg kap egy Cancelled at beta phase státuszt .. láttunk már ilyet . -
spiczi91 #9789 Én mindig vadászok rájuk, akármivel vagyok. :D -
Renegade #9788 viszont mindig osztatlan sikert aratnak a megjelenésükkel :-)
volt egy csata, ahol nem is bántották a loltraktort a nagyok, hanem csak simán beálltak foglalni, és nézték, ahogy hősiesen próbálkozik -
Azért a traktor-MS1-káningem(vagymi) trió leginkább csak akkor kerül be nagyobb csatába, mikor platoonban vannak valami nagyobbal ...
Mondjuk én is alig várom már, hogy EU szerverek legyenek ... -
HuffnagelSteve #9786 Azért van ez mert viszonylag kevés a játékos. AZ oroszoknál ~30k játékos van közel 1000 meccsben. Van mindenféle jármű és van sok-sok kis tank ezért sokkal ritkábban fordulnak elő olyan anomáliák, hogy ms-1 meg loltraktor bátran és bőszen rohamozzon ferdit. Ráadásul ha lesz EU szerver méginkább jellemző lesz, mert az a 7-10k ember aki most ezen a szerveren van meg fog oszlani az EU és az USA között. Azt gondolni, hogy majd sokkal többen lesznek akik játszani fognak szerintem botorság, mert aki akar / akart azoknak a zöme már most is játszik.
szvsz! -
weissewolfe #9785 Egyet értek!De oroszoktól mást ne várj.
A balance-al kapcsolatban meg tegnap az egyik csatában beparkolok a Tiger I-el a bozótba,egyszer csak elrobog mellettem egy MS-1. :D
Szegény csóka biztos pislogott,hogy hová került... :) -
HuffnagelSteve #9784 Én meg nézem az amcsi artykat és mintha átbaszás lenne benne. A Priest elvileg ugye a jobb de kisebb a péncélvastagsága az ágyűjának meg ugyan akkora az átütése és a sebzése mint az előtte lévö M37-é. Jó, kicsit több a HP és kicsit messzebb ellát ennek örömére viszont lassabb a célzás vele.
Szóval ennek olyan átbaszás szaga van :D Nem?
-
Autoaim rosszabb lett. Szerencsére. Így már rá van kényszerítve az ember, hogy célozzon. És sokkal nagyobb hatékonysággal lehet most lövöldözni, hogy nincs teleport. Az autoaim megmutatja a sebességet, és tudsz elé célozni kézzel. Legjobb.
Személy szerint nagyon örülök, hogy betették az amerikai tankokat. Így most minden csatában jóval nagyobb sanszom van sebzés-kill elérésére. Kifejezetten csak az USA tankok a célpontjaim, ugyanis annyira szarok, és olyan nyomorék építésűek, hogy gyakorlatilag easymode, akárhova lövök, beleakad valami tetű tornyába, vagy testébe. És mivel egy halom hülyegyerek az amerikamániájával ezekre váltott, így folyamatos az XP utánpótlás. Köszönöm-köszönöm! :)
-
exoterm #9782 (Nem is, mer a t44 a jobb. :P) -
Ezek szerint a párduc jobb mint a t44? Én most nagyon nem tudok dönteni, hogy melyikre menjek. Nézegettem a leírásokat, fejlesztéseket, nekem kb ugyanaz, nagyon kis különbség van csak. Amcsit választanám egyértelmüen (t23) ha nem lenne olyan kicsi a páncélvastagsága. -
Tegnap volt egy meccs, folul nalunk 2 KT legfolul masik oldalon 2 loltraktor alul:) erre beirja valaki Loltraktor of Doom tuti vesztunk:))) igy is lett:) -
-Már volt bajnokság probléma mentesen
-Nincs pénzük
-Béta
-Nem tetszik ez így és türelmetlen vagy akkor tudod a megoldás. Alt+F4+delete és nem lesz idegeskedni valód :). -
lammaer #9778 A szerver egyértelműen szar laggos (bár én max csatánként 1x találkozok pillanatnyi laggal), az hardver kérdés. Visszajön az EUba, fasza lesz. DE addig is tényleg felhúzhatják.
Balancer - hát, nekem se mindig tetszik hogy Leeben azt látom hogy van IS3-tól lefele minden, viszont elég vegyes a kép, tehát ha ésszel játszik az ember és kicsit szerencsés, akkor összefut a másik oldalról neki még ehető ellennel. Ez határozottan jobb mint régebben volt.
Autoaim - mint eddig is, én csak közeledő vagy távolodó célpontra használom, azok ellen frankó. Valóban, a keresztbe menők ellen kb használhatatlan. De ez ugyanannyira gázos annak, aki mondjuk engem akar elkapni :) -
Húzzák mostmár a faszukra az amcsi laggolós szervereket, 10 másodpercenként van 1-2 másodperces lag, egyszerűen játszhatatlan az egész ..
Így akarnak ezek egy bajnokságot lebonyolítani ? Szutyok béta még az egész tele laggal, de azért bajnokság kell ... milyen esélyünk lesz így vajon ?
Mi a túróért nem lehet párhuzamosan eu meg usa, ausztrál, eszkimó meg polinéz szervert csinálni, hogy mindenki tudjon normálisan játszani, mi a rákért kell az egyetlen jenki vackon laggolni mindenkinek ?
Szar a balance továbbra is, T34-el IS4-eket kell lőnöm, képtelenek egy kapcsolót belerakni, hogy low vagy high tierben akarok-e menni, az autoaimot is elkúrták, ritkán használtam, de néha jól jött, teleportáló tankok nincsenek, helyette van egy még jobban terhelt játékmotor, ami egész egyszerűen elsüllyed a feladat súlya alatt
Ha így haladnak, a megjelenésig teljesen tönkreteszik az amúgy rengeteg potenciált tartalmazó játékot, miért nem az EA vagy Activision csinál egy ilyen játékot sufniprogramozó Ivánék helyett, talán el is érné a béta a célját, a játék fejlődését és jobbá tételét ez a faszmogás helyett, amit ők csinálnak már jó ideje ..
Teljesen komolytalan már amit művelnek, érdemi változtatás nem történt hónapok óta, csak adogatják a stafétát előre-hátra, hogy úgy látszódjon dolgoznak is valamit . Az egész fejlesztgetés néhány dilettáns programozó jól elhúzódó szárnybontogatása érdemi munka helyett . A hivatalos fórumon is csak ígérgetés, meg mézesmadzag van, közben nem csinálnak ezek semmit, csak "majd ez majd az" . A béta végére meg jól megunom az egészet annyira, hogy kurvára nem lesz kedvem mégegyszer loltraktortól kezdeni az egészet, főleg ha csak az ember agyát képesek felkúrni, évek óta vártam egy jó tankos játékot, erre amatőr marhaságokkal csesznek el egy egészen jó kezdeményezést ... hát rakja őket már seggbe az állami csődöt a hülye ötleteikkel együtt
Na elnézést a kirohanásért ...