418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TDantes #10016 De mit vesznek el? Milyen XP-t? Hol? Ki mondta? Forrás?
Azon kívül, hogy durrogsz, már bocs, de semmi mást nem értek.
Ilyen baromságot meg még soha nem halottam, hogy pár óra játék után elveszik amit kerestél. Akkor értelme se lenne a játéknak. -
TDantes #10015 Csak megint arról feledkeztem meg, de ezt már írtam a múltkor is.
A játéknak csak kis %-át teszi ki a klán harc. Ha fejlődni akarsz, és gondolom nem Tractor-al fogsz klánharcolni, bizony sokat, rohadt sokat kell nyomni majd standard battle-ben mire össze jön egy jó tank. Standard battle meg mindig ugyanúgy fog kinézni -
crossy104 #10014 Fizetni csak jövő márciustól, ha nem csúsznak. -
crossy104 #10013 Ki veszi a goldot itt??????????? Talán Te? 2011.03-tól lehet majd fizetni eu szervernél?Előbb toltam, ott irták a srácok, cimekre is hivatkoztak. -
Állítólag tényleg az új patchel beépítettek egy új rendszert név szerint: AOWS Doomgabor írta a huncsatin, ő csinálja a magyarosítást a Wot-hoz.
-
CBT closed beta test HT is megy http://hungarianteam.hu/index.php?option=com_agora&task=topic&id=26&Itemid=92 -
Forrás?Igy a vakvilágba azért ez elég merész.Nekik az a profit,ha sokat játszol és veszed a goldot. -
Renegade #10009 ezen csak amcsik indulhatnak?
Championship -
Nem, azt jelenti, hogy "belső" nézetben vagyok, és ilyenkor akárhogy húzkodom az egeret, vagy rakom auto-aimra, nem fordul a TD, csak ha a billentyűzeten használom az "A"-t vagy a "D"-t. Ez azért jó, mert ugye a bújócskánál ha mozogsz, megláthatnak, egy beragadt auto-aim, vagy egy óvatlan mozdulattal felfedhet. Így viszont ez ki van védve. -
mirölbeszél -
Renegade #10006 őőő, ez mi ez? -
crossy104 #10005 Állitólag ártalmas a sok játék, inkább gyúrjak vazzze. -
crossy104 #10004 Mi a faxot találtak ki a komcsik? 3 óra folyamatos játék után 50% szerzett xp-t meg lóvét elveszik, 5 óra 75%, 7 óra után lelőnek.Akkor folyamatosan lépjek ki a játékból?
-
Wepevel próbáltam tegnap 1 pontra lőni, hogy csak az egér bal gombját nyomogattam, az eredmény elég siralmas lett 5 lövésből mind máshová ment a kijelölt pontot egy sem találta el. -
Mert pontos. Tapasztalat hogy szám értékben többször találja el a "gép" (random szórás miatt), így hatásosabb mintha a SU-8 lőne a világvégére 30 méterre a cél mögé...szerintem, ráadásul a mérete is kicsi nem egy "iskolabusz" pinocciót meg inkább hagyjuk...talán még a hummel de áhh...nehéz ez. A Bison pontos annyit sebez ami elég sőt ki is szed tier 6-7-8akat ha ilyen 20% alatt van, de saját tapasztalatból mondhatom, a Bison kiszedi a Tigrist egy lövéssel néha napján...úgyhogy... -
Renegade #10001 na igen, aki lőt már az tudja, hogy milyen életszerű amikor a filmekben a "keménycsávók" oldalra tartott deserteagle-el lövöldöznek, esetleg a hüvelykujjukat felfelé tartják egy félautomatánál :-)
én maradnék az amd-nél, nincs visszarugás, de legalább tudom kezelni :-) -
Én is azt mondom, hogy egy oldalon max. 2 arty oszt jónapot. Azért az tényleg mindennek a teteje amikor 5 mag 6 arty van egy oldalon a többiek meg meg sem mernek mozdulni :D -
Kicsit szarul fogalmaztam :) Szóval a felkiáltójel tényleg kézifék:
TD-nél amíg nincs felkiáltójel, addig a TD teste is fordul, ha tovább húzod az egeret, míg miután megjelenik már csak az ágyú fordul, a TD teste nem ...
Nem flémelni akarok, de nekem nem tűnt fel, hogy akkora "artynerf" lett volna ... De hogy ne csak a sírás legyen, és ne az artyplayerek ellen pofázzak (Hiszen ha a saját véleményemet lehetne érvényesíteni, akkor nem lenne több arty) szerintem talán azzal lehetne valamit javítani, ha max 2! (Már az is sok ...) arty lehetne csapatonként ... 3 komolyabb artynak már az elég, ha valahol lelassítják a támadó alakulatokat, és gyakorlatilag szétszedik őket, mint hülyegyerek a mikuláscsomagot ... :( -
Kicsinyt off de megéri megnézni a sok, idióta barmot és röhögni egy jót!
IZÉ -ről van a link. Qrvanagy! -
Hát nem...ugyanolyan szar lag van mint előtte, már nagyon idegesítő. -
AZért ez nagyon bosszantó, 160-180-as pingnél esély sincs mozgó tankra lőni, eddig úgy ahogy jó volt a célzásrásegítés de most következetesen mőgélő mindennek. Szóval eur játékosok szívás... -
már a 3 is sok szerintem maximum 2 kellene csak
ugyanolyan számban vannak mint voltak idág is mert a balance egy kalap xar
én azt birom mikor hiába vagy vélhetőleg fedezékbe de akkor is kiszednek
és ami a baj nincs sok búvóhely -
Renegade #9994
-
Renegade #9993 nekem is feltünt, ami talán még közre játszik, az a játékélmény.
lehet, hogy kényelmes-kellemes az arty élet, na de, ha az ember talál egy neki tetsző tankot, akkor már az arty kevés a flasi játékélményhez. -
SZU #9992 Tegnap simán csatáztam 6 arty vs 7 artyval. Mindenki más futott mint a nyúl. Az első halott egy enemy scout volt, aztán én a KV-val... -
Ja, a rohadékok nem mindig követik a szokásos tánclépéseket :D -
Ez az arty téma már egyáltalán nem olyan aktuális. Mivel kapott egy szép nerfet, jelentősen megcsappant az artyk száma. A nagy patch óta kb. minden ötödik csata arty nélkül megy, mert a sok láma így már nem tud freekilleket szerezni. Amikor vannak, azok is maximum 2-3 csapatonként, de a három már ritka.
Most a TD mizéria kezdődött el, egy oldalon nem ritka a 6-8 TD.
-
Renegade #9989 én már nem is nagyon merek kardozók közé lőni, amióta a szórás + 2-3mp repülési idő életbe lépet. Mert, ha eltérnek a feltételezett koreográfiától, akkor nagy anyázás a jutalmam :-) -
Renegade #9988 szóval akkor felkiáltó jel: zoomnál kézifék, kár hogy csak akkor, megnéznék, pár driftelő ferdit :-)
tudom-tudom, lehet benne driftelni: nagy sebeség + lánctalp lövés :-) -
SZU #9987 Egyébként én korlátoznám a csapatonkénti arty létszámot max. 3-4re.
Aztán 30 ellenfél ellen 3-4 15-20 lőszeres arty már nem lenne annyira OP
No meg ha már HE-t használnak jóval nagyobb területre kellene sebezniük nagyobb szórással. Mert az gusztustalan, hogy a stugIII-al beragadok egy lassan forduló KV mellé és az arty úgy lő ki engem, hogy a KV nem is sérül. Akkor legalább több lenne a friendly az ilyen közeli harcoknál és meggondolnák magukat hova kit céloznak meg. -
Renegade #9986 ezek a 30 vs 30 meccsek tuti spec pályán lesznek (mondjuk a fővárosok nagyobbak lesznek, esetleg csak event kapcsán), csak bírja a motor lekezelni, de tény néhány rush vagy szűk pályán mekkora anyázások lennének, az artykba meg lapátolnák a lőszert és visonganának örümükbe az arty playerek :-) -
Amennyiben meg nem, akkor meg úgyis leesne a fél bandának az elsö pár perces dodgemezésben :D -
Renegade #9984 viszont a fairplay jegyében mindenki sérült lánctalppal indulna :-) -
Renegade #9983 szörnyű, minden klasszikus tünetét hozza a szenvedéjbetegségnek, ma lejár a prémiumom és igyekszem egy hétig felé sem nézni. Tipikus még egy csík (IRL), még egy menet (online) szindróma. :-) -
Este hasonlóan voltam vele, csak nem az ágy nyert :) -
Közlekedési lámpa kellene, vagy rendör... vagy tömegközlekedés! :D -
Bazzz, tényleg... mikor belül vagy, akkor nem fordul a TD, ha kihúzod az egeret max a széléig... ! -
Ááá... mekkora map kellene már hozzá??? :D
Most képzeld el, ahogy a (asszem) lakeville pályán a harminc tank közül jobb esetben 5-6 marad a bázison a többi meg özönlik a szoroson, középen meg a másik oldalt a városon keresztül :O :)
Báááár... Arty csemege :D:D -
Én azt vettem élszre, hogy a felkiáltójel akkor jelenik meg ha zoomolok és megjelenik a fekete kör ... -
Renegade #9977 mivel egyedül TD-m nincs, és még soha nem láttam ezt a piktogrammot, ezért jó eséllyel ez tényleg valami TD spec.
Ha valaki tudja, akkor bátran, mert így már nagyon érdekel :-)