418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Adjunktus #10056 Délelőtt 11 óta folyamatosan onlinr vagyok a játékban.kb 10 percel ezelőtt volt egy 1850 xp meg 49500 credites csatám.
-
SZU #10055 Még jó, hogy a haverommal felváltva játszunk egy accal a gyorsabb fejlődésért...
Ki kell lépni a játékból teljesen, vagy elég csak egy ki-be jelentkezés is? -
crossy104 #10054 Holnap is szabadnapos vagyok, esküszöm kipróbálom. 
-
crossy104 #10053 főkönyvtár,res,text,LC MESSAGES,AOGAS.Ott jobb klikk nézőke. -
crossy104 #10052 Ez bent van a játék txt. könyvtárában.Nem tudom aktiv-e, de a fiuknak az előbb mutattam, hogy volt egy csatám /be is másoltam/ győztünk, 3 kill. 450 xp 14000 pénz. Kiléptem a játékból, beléptem, 4 kill. volt, 1500 xp, 42000 pénz. Ismétlem nem tudom, hogy aktiv-e, de néha vannak fura dolgok.Mások is irták már. -
akkor Closed utan egybol full jatek jon? amugy mar toltom a CB clientet, fog updatelni magatol vagy kulon le kell tolteni a pecseket hozza? -
Renegade #10050 nem lesz, de ha igényelsz kulcsot kapsz, sőt a neten olyat is találsz, ahol hozzádvágbak egy prémium tankot is -
És lehet már tudni hogy az Openbeta mikor indul ? -
TDantes #10048 És szerinted ez már aktív? Hivatalos honlapon van róla szó? Fórumon? Jelzi ezt bárhogy a játék?
Ahogy a hun csatin is írtam , én elhiszem, hogy ez lesz benne, de szerintem ez a dolog még nem aktív, mert akkor jelezne a játék. Kiírna egy figyelmeztető üzenetet, hogy hé öcsém, hagyd abba, mert egészségtelen ennyit kockulni.
De nincs ilyen üzenet. -
legalább tudja az ember mikor jön a : gyúúúrunkvazze :D
-
crossy104 #10046 Your AOND has been 1 hour Your AOND has been 2 hours Your AOND has been 3 hours. Please logout to have a rest and do some sports for your health. You have already started the 4th hour, your game gain will be decreased to 50%. It's best for your health to logout and do some sports. Please arrange your study and living suitable. You have been started unhealthy game time, please logout and have a rest. If you don't leave the game, it's bad for your health and your game gain will be decreased to 0. Until your AOFD is enough 5 hours, everything will be recovered. Ok Anti-online game addiction system warning Your AOFD has been 5 hours. Your game gain has been recovered. -
Renegade #10045 de úgy closed, hogy bárki jöhet :-) -
A név lehetett volna bármi (John Doe, Gipsz Jakab, stb) mivel nem konkrét eseményt írtam. Egyébként pedig az usa háromnegyede (ahol ezek a perek dívnak) színes. -
:( -
Renegade #10042 closed, törlik. majd lesz -
Hi, a jatek open beta most? vagyis nem torlik mar a karaktereket? ja es van kulon europai szerver vagy csak 1 szerver van ? http://www.worldoftanks.com/ ez az europai oldaluk ? -
lammaer #10040 Amúgy tipikusan nem csing-csüngék szoktak perelni és megnyerni vastag dollárkötegeket mondvacsinált vádakkal (megégeti a nyelvét a forró almáspitével meg ilyenek). -
Renegade #10039 támogatom, irány woodstock :-)
hivatalos nincs
mikortól lesz éles, eu, clanwars? nos ehhez Nostradamus is kevés lenne, tekintve az oroszok laza hozzáállását :-) -
Ezt nekem hiába mondod, nem én találom ki ezeket a szarokat. Nem beszélve arról, hogy vannak ugye olyan helyek ahol minden szarért beperlik a másikat. Nyugodtan nézd meg például az L2-t, ott 1 óra játék után jön az üzenet, hogy huzzál egyet pihenni. De ha nem mész akkor sem történik semmi, csak egy óra múlva megint jön az üzenet. Namost ha csing-csüng lee 29 óra folyamatos játék után leszopja a harcifaszt és megdöglik akkor a család hiába pereli be az ncsofot, ott volt a figyelmeztetés, hogy pihizzen. Ennyi a történet. Lehet ezt utálni meg lehet háborogni de ha a készítők beleteszik akkor úgysem tudsz mit csinálni, ezzel elsősorban magukat védik és nem a gémereket. -
TDantes #10037 Nem számítógéppel dolgozom, és az is biztos, függő nem leszek tőle, csak mondom, hogy bezzeg ott senkinek se jut eszébe, hogy nem tesz túl jót az egészségnek.
Bezzeg a sok játék, meg pia, meg cigi, meg minden...az ellen folyamatosan van valami kampány. Amit én meg is értek, meg minden, csak épp...legyen munka-ellenes kampány is
Na mindegy, ne off-oljunk, ne térjünk el teljesen a tárgytól.
Szóval, ha ilyen lesz: hülyeség, de amúgy nem érdekel.
De forrás volt róla?
Vagy arról, hogy márciustól lehet fizetni? Vagy mind ez csak pletyka? -
Renegade #10036 "Mit toltál?Babakocsit?"
báááz, azt hittem már mident hallottam a témával kapcsolatban :-) -
Renegade #10035 vannak olyan tárgyak, amivel legálisan birizgálhatod az öröm központodat, a számítógépen futó szoftverek is ilyenek, továbbá egy irodai eszközre mégsem írhatják rá, hogy tartos használata függőséget okozhat. :-)
Van rá jogszabály, hogy 1 órából, csak 50percet tölthetsz számítógépes munkával
-
crossy104 #10034 Dehogy durrogok.
-
TDantes #10033 Ja, igen, igen. Amúgy se játszok folyamatosan három órát, semmivel se. (bezzeg dolgozni, azt nyolcat dolgozok, az nem káros, a fasz ki van)
De egyébként, véleményem szerint, mégha olyan nyomi lennék, aki egésznap csak gépezik, akkor se lenne senkinek semmi köze hozzá.
A sörös üvegnél se szablyák meg, mennyit ihatok naponta! -
Szerinted ezt a módosítást most teszik be?Mit toltál?Babakocsit?
Ha írsz valamit fogalmazz tisztábban,hogy megértsük.
Bocsi, én dolgozom,nem látom a huncsatit,nem tudom miről írtál...
Ugy egyébként egy nagy faxság lenne a készítőktől.A huncsatin kavargó pletykára meg 1 fillért nem adok. -
Renegade #10031 na megyek iszom egy kávét, mert az utolsó pár postomban a helyesírásom minősége bemászott a bányász béka segge alá :-( -
lammaer #10030 Nekem vmi nagy ember azt irta annó a WoT fórumon (admin vagy dev) hogy TD esetében a helyben forgás nem töri meg a camo bónuszt. -
Renegade #10029 imádom, ahogy a világ hozzáál a szenvedélybetegségekhez: 0 vagy hamis prevenció, de a jogi bebiztosítás az ezerrel. -
lammaer #10028 Eddig ilyet egyedül kinában hallottam, ott volt vmi olyan hogy naponta csak két órát lehet játszani bizonyos MMO-kkal (talán épp az EVE Onlinekinai szervere volt ilyen).
De hogy nyugaton ilyen legyen? Sztem ki van zárva, vagy a WoT HQQt átvette valami liberális buzibanda.
Komolyan, nem láttam hivatalos bejelentést, az hogy meg vki talál elkallódott sztringeket forditás közben...
Én spec tegnap cirka 5 órát játszottam, és vhogy a vége felé voltak nagy kaszáim. Szóval sztem kamu. -
Teljes mértékben igazad van. De nézd az ő szemszögükből is a kérdést. Így védve vannak az esetleges perekkel szemben ha valamelyik fasztalcsika nem bír magával és folyamatos, öt napi játék után szívrohamot kap. -
Renegade #10026 ha így van, akkor ez semmivel sem komolyabb, mint a dohányzás ől, a túlzott szerencsejáték szörnyű, vagy, hogy kizárhatod magad online póker teremből: elmondhatja magáról az adott cég, hogy ők "mindent megtettek", azért, hogy a kis mentál testünk ne sérüljön nagyon. -
Renegade #10025 jaja, szerintem is gyanus, egyetlen egy ésszerű magyarázat ugrana be egy ilyen lépés kapcsán, mégpedig, hogy oroszországban valamiért indokolt (közvélemény, jog, bármi).
Amíg nincsen róla hivatalos info, addig azért erősen hoax gyanus -
Azóta lett ez "divat", hogy sok kis sárga geci elpusztult mert folyamatosan nyomták az ipart 1-2-8 napon keresztül. Biztos Te is olvastál ilyenekről. -
Hasonlóak vannak más mmokban is. Van ahol csak egy üzenetet kapsz, hogy ideje lenne egyet pihenni és van (vagy legalábbis volt) ahol tényleg kevesebb xp-t kapsz. Nem egy nagy izé mert az üzenetre nagyívben szarik az ember a másikra meg megoldás egy ki/be lépés. Mondjuk ezt a tényt (mármint azt, hogy x idő után ez van) ildomos közölni a néppel jól látható helyen. -
TDantes #10022 Nem tudom. De ez is marhaság, kinek mi köze hozzá, hogy mennyit játszok? És ha valaki 2 óra 59 percnél kilép, újra kezdi a számlálást?
Amúgy meg, hivatalos forrásból lenne jó elolvasni, hogy mi van, mert okoskodunk itt egy pletykán, pedig egyikünk se tudja mi van pontosan. -
Ok, annyira nem olvastam vissza. -
Renegade #10020 szerintem arra gondol, hogy adott időegységen túl a csaták után a valósnál kevesebb xp-t, cr-t kap.
Én azért élek a gyanúperrel, hogy egy ilyen lépést bejelentenének, akár jó prral, értünk van, a függőség ellen, stb, stb
egyébként meg:
-
TDantes #10019 ,,Mi a faxot találtak ki a komcsik? 3 óra folyamatos játék után 50% szerzett xp-t meg lóvét elveszik, 5 óra 75%, 7 óra után lelőnek.Akkor folyamatosan lépjek ki a játékból"
Ezen mit lehet félre érteni? -
Amúgy mióta látszanak meg a tankon a bekapott lövések?:O Tiszta lyuk voltam
-
Szerintem te nagyon félreértettél valamit.