418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TDantes
    Ez a mondat mit akar jelenteni?
  • Adjunktus
    No nem Navy field-re gondoltam!:) Teljesen betorzultam mire kifarmoltam a Gneisenaut,pedig USA verzió még gyorsabb is volt mint az EU.Aztán átmentem az EU-ra.Pillanatnyilag van egy Hosho anyahajóm egy Junsen subom meg egy Myoko nehéz cirkálóm.De itt fel is adtam.Szerencsére jött a WOT!
    De hogy ne csak off téma legyen.
    Full tech tree-s adatok egyenlőre nem érhetőek el sehol ugye?
    Sas neked ezt tudnod kell!:)
  • CharrDen
    Amúgy van valami hír vagy időpont arról, hogy az eu teljes/nem veszik el a tank béta mikor lesz?
  • CharrDen
    Lassabb, mivel 0 pénzröl kezdesz. Nekem valahogy így volt: 3 meccs után elite a kezdő tank (pl loltraktor), és a következő 20 menetben pénzt farmolok. T2 tank: 15 menet elite, 40 menet pénzfarm. Ez így szépen megy tovább.
  • [NST]Cifu
    Nem tudsz mit csinálni, no-liferek minden játékban vannak... :)

Ha ennél lassabb lesz a fejlődés, az már inkább árt mint használ. Nekem cirka két hónap kellett a Ferdihez, a JagdTiger meg még további két-három hét becslésem szerint. Ez pont megfelel az én kis ízlésemnek...

Nekem részben pont az tetszik, hogy élhető játékmennyiséggel is elérhetőek a cuccok. A Navy Fields-ben két hónap után még mindig csak CA-ban ültem...
  • Renegade
    azt tudtátok, hogy Himelsdorfnál az északi kezdőponton (amelyiknél nem a templom van, hanem a nagy fehér épület)a fehér épületnek van egy boltíves átjárója, ahova be tud tolatni egy hetzer?
  • Adjunktus
    Aki a Ruszki nyílt szerveren van az világosítson már fel a fejlődés sebességéről.Mert ha ugyan olyan gyors mint a zárt bétában,akkor a teljes játékban az űberkockák már 2 hét után T10-es gépekkel fognak rohangálni.Az nagyon nem volna jó.
    Lehet,hogy ezzel a nézetemmel nem leszek mindenkinél népszerű,de szerintem jóval lassabb fejlődés lenne az igazi.Úgy a kis kategóriás gépek is ki lennének használva.Azon kívül meg a low tier csatáknak is komoly fílingje van.Nem beszélve arról,hogy (legalább is nálam így van)az ember nagyobb áhitattal ülne bele a következő kategóriás vasába,mint a jól megérdemelt munka jutalma!:)
  • mijki
    Kilőttem egy menetben, 4 tankot VK3601-el, pedig egyszerre jöttek, 17 életem maradt a 710-ből :)

De a képek magukért beszélnek: ;)

• Szpecnyaz
    IS-4 ellen az a legjobb ha a torony hátulját, vagy esetleg oldalról a hátsó részét lőjük. Mert ha nincs neki wet ammo rack akkor nagyon le lehet sebezni.
  • lammaer
    Hát, majd jól megnézem magamnak közelről az IS-t :)

Amúgy fogtam, azt raktam az IS3-ba 5 aranylőszert. Kizárólag, csak IS4 ellen, tegnap ki is osztottam egyet vele :)
  • davidbog
    Igen én is ugyan erre a területre gondoltam amokor lammaernek írtam választ, hogy hova érdemes lőni ha IS-4-el futunk össze. Csak lehet hogy nem volt egyértelmű amit írtam.

(Az az oldal se rossz ahonnan ez a kép származik. Nekem főleg a képek tetszenek onnan.)
  • Eagle16
    Én mindig ide célzok:

88mm L/71-től kezdve elég sokszor átmegy. (a 88mm L/56 - M3 90mm-es ágyúkkal sajnos nem)
  • Szakesz
    Szerintem is 88miliset használj. Ha a hátsóját célzod az IS-7 11%ával fogy, ha AP-val lövöd. Egyszerüen nem tudok rájönni hol kéne eltalálni az IS-4-et, eléggé sebezhetetlennek tünik.
  • zalkad
    8,8 -ast fel tudod rakni a Tigrisre is majd, szóval adott.

Mellesleg én feltettem párszor a másik 10,5 -öst is, elég komoly dolgokat lehetett müvelni vele, amikor HE löszert vittem csak.
  • SZU
    KV1, vagy KV3? Melyiken haladjak tovább? Melyikkel egyszerübb tovább jutni?
  • mijki
    VK 3601-re 88mm-st fejlesszek vagy 105mm-st?
  • circa
    #10155, #10159 Köszi a válaszokat
  • DummyBoy
    Hmmm ... Nem tudom ...

Én sokat szendvedtem vele ... T34 egyértelműen 57 Zis + Rammer ...

Viszont T34-84-re nekem valahogy jobban bejön a a nagyobbik 85-ös ...

Hivatalos fórumon is vita van erről ... ugyanis a D10T ROF-ja majd a T44-esen lesz jó ... Ha szeretsz mozogni, és oda-oda csípni akkor 85-ös ... Ha inkább a sniperkedés akkor a D10T ... (Nem vagyok híve az ilyen DPS-es összehasonlításnak, ugyanis az nagyon helyzetfüggő, de ebben is a 85-ös a jobb ... kevesebbet sebez és kicsit kisebb a penetration-je, de oldalról majd mindent sebez ...)

Mindenesetre érdemes kifejleszteni T45-85-ösön mind a kettőt, és azt használni, ami a stílusodnak jobban tetszik ... Sajnos a T34-85 jóval tohonyább mint a T34, de meg lehet szokni :)
  • zalkad
    Grat... Tigris for president, vagy mi.
    Csak óvatosan vele, és meghálálja nagyon!

Tegnap nem voltam óvatos, és fülig érö szájjal hajtottam egy ferdi ellen, aki pont oldalt állt nekem... nem vettem észre, hogy az volt a csali, és egy IS-7 hátulról megevett.

Általában, ha bekerülök a sürüjébe, akkor szépen tolatva ki tudok jönni biztonságosabb helyre, mert a frontpáncél elég jól veszi az ütéseket, és még közben krva pontosan tudok löni is!

Amióta meg eltörték az arty célzók kezét, és kiszúrták a szemüket, azóta meg föleg bátrabb az ember a Tigrisben.
  • Szakesz
    Ma végre sikerült összerakni a fullos tigrist, azt kell mondjam IMÁDOM! Egy kis szerencsével az IS-7 ellen is kiharcolhatsz egy döntetlent,de készülj fel; te leszel a noob, mert kilötted.
  • Cukii
    Hát, még eléggé alap csak a 90 milis van rajta. Első benyomásra lassú, de jobban bírja mint a T20. Létezik, hogy nagyobbakat sebzek egy tierrel magasabb tankkal és ugyanazzal az ágyúval? Mert eddig nem volt olyan hogy pz4es 2 lövés lett volna...
  • Tuvok #10155
    T34-re Zis4 57mm, többire D10T
  • circa
    Helló!

T-34,T-34-85,T-43 tankokhoz tudnátok adni valami taktikai tanácsot, mivel érdemes felszerelni őket, hogy a legtöbb XP-t lehessen kihozni belőlük, esetleg van olyan oldal ami ilyen dolgokkal foglalkozik?
  • exoterm
    százötvenkettes mekkorát ütne ott? oneshoot?
  • Fenrir
    Nekem is elküldhetnéd, legalább tudnám, hogy mire vigyázzak a Tigrincsemmel :)
  • zalkad
    Amennyiben tényleg létezik a Tigrisemnek egy olyan pontja, amit ha meglönek, akkor extra fájdalom, ... akkor inkább jobb is, hogy nem publikba teszi ki :D
  • Eagle16
    Húha ez ilyen titkos dolog? :D

Köszi, majd kipróbálom, de akkor se értem hogy egy 88-as aminek ~ 250 körül van a max. sebzése, hogy sebezhet 700-at.

Cukii: grat, jobb mint a T20? Vagy még nagyon alap?
  • Cukii
    Jee, T23!
  • Ulvar
    Áhhhh... normális emberekre gondoltam.
  • TDantes
    Hogy káromkodtam ezen a meccsen...
  • TDantes
    Na, miért neked mi a legjobb eredményed? Kiváncsian várom.
  • a.carkey
    Küldöm priviben. Próbáld ki!
  • zalkad
    Minden elismerésem :)
  • LeonSilver
    Ezt erősen kétlem. Vagy Te olyan vagy mint teszem azt a megboldogult mama2?
  • LeonSilver
    A neten általános és elfogadott a tegezés. Egyébként sem nagyon kedvelem amikor (ma már sűrűn) lebácsiznak :D
    Az adatlapom valós adatokat tartalmaz amúgy és van még két lányom is és három unokám :P és roppant boldog ember vagyok.
    Igen, egyetemista. Miskolcra jár, mechatronikára.
  • Ulvar
    SGn mindenki egyforma. :D.
  • zalkad
    Az ágyucsövön kell belöni... máshogy nem tudom elképzelni :D
  • zalkad
    Egyetemista fiad van?
    Én meg simán letegeztelek? :O :D
  • Eagle16
    M6, T1 el tud bújni? Én eddig csak az orosz nehéz-tankokat láttam ilyen lopakodó üzemmódban, az összes többit már jó messziről ki lehet szúrni, ha nem éppen egy erdő legmélyéről lövöldözik.

Is-3 lapos --> el tud bújni
    S-51, busz --> el tud bújni mert SPG és van rá olyan bónusz mint a TD-re.

a.carkey: mondd már el hogy hol kell meglőni a tigrist 88-assal hogy lekapjon ~ 700 hp-t :)

DummyBoy: :DD csak így szabad fordításban :D

• LeonSilver
    Én meg elküldtem a linket a fiamnak, ha van ideje az egyetem mellett akkor talán besegít ;)