418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Az előző a Geschutzwagen Tiger volt :)
Tier VII-es szovjet SPG (Object 212)
- KV-3 alváz, ua. a páncélzat
- 152mm-es és 203mm-es ágyúk -
KELL!!!! KEEEEELLLLL!!!!! NAGYOOON KELLLL!! Ezzel aztán melléjük lövök 30 méterrel is 6an halnak bele....milyen lehet a becsapódás hangja majd gémbe ha mellettem csattan? WÁÁÁÁ KELLLLL... -
Hivatalos fórumon fent van miből jön az XP!
A Lee és a Sherman közül melyiknek van 270HPja? :) Na ezt kéretik megérteni! :D -
Tier VII német SPG:
A 210mm-es ágyúval egy lövésből kiszedhet egy Maust, Overlord írta :)
Na, akkor a Tier 8-as tuti taktikai atomot fog lőni én megmondtam. -
lammaer #10292 Ezt már szeretem :) -
Szóval itt van hogy mi mikor jön:
Hamarosan: német és szovjet tankok a teljes tech-fáról, Pershing + amerikai TD-k, francia tankok
Majd valamikor ezek után: E-széria
A Párduc II is készülget, már vannak róla korai képek:
Felszerelhető ágyúk lesznek:
-7,5cm KwK 42 L/70 (alap torony)
-7,5cm KwK 45 L/100 (alap torony)
-8,8cm KwK 43 L/71 (fejlesztett torony)
-10,5cm KwK45 L/52 (fejlesztett torony) -
jajj, de komoly, rendben, feladtam, semmit sem kaptam.
-
lammaer #10289 De most komolyan -a legtöbb embernek a nyerés vesztés aránya egy nem übertáp heavy tankban 50%hoz nagyon közeli.
Ez tök normális, hiszen kivéve ha te vagy a nagy súlyú IS7-es a csatában, átlagos halandóként csak 1 vagy a 15 emberből, és ugyanannyi esélyed van egy jó csapatra mint egy rosszra.
Nézd meg a statjaid, sztem úgy van az :) -
lammaer #10288 Ja, a shermanban a RoF-ot szeretem. A kimeritő heavyzés után (ahol minden lövés számít, ráadásul még drága) jó dolog bepattanni egy olyan járgányba ahol durrogtathatok ahogy nekem tetszik. -
lammaer #10287 Most mit mutogatod a segged?
Ha nem csinálsz semmit, nagyon minimális XPt kapsz, aminek a +50%a is minimális lesz.
Nem feltétlenül nulla, de 100 alatt.
-
M1A1 olyan pontatlan mint a zállat :)
Az M1A2 már sokkal pontosabb és igazából nem sebez kevesebbet mint bármely másik ágyú, mert valami 18-19-es ROF van ott...
Nekem van E8-as Sherman-em, én nagyon szeretem mert elképesztően mozgékony, kb. mint egy T-44-es csak picivel kisebb a végsebessége.
Majdnem kinyírtam vele 100%-ról egy T-44-est is egyszer, ellőttem a talpát aztán elkezdtem körözni :D
Tier 8-as tankokat is sebzi oldalról/hátulról, 60-70%-os Is-3-at is kaptam már el, mert a lassabbik torony volt rajta és nem ért útól.
-
akkor elnéztem vmit, de úgy emlékszem, hogy kaptam xp-t...és azon moslyogtam, hoyg hoyga fenébe...ezért emlékszem. vagy nem? bizonytalan vagyok.
-
Érdekes, én is jártam hasonlóan (telefon volt meg jött a póóóóstás), megnyertük a meccset, sértetlen voltam és egész pontosan nulla (0) xp-t kaptam. -
5. pontról a klasszikus vicc jut az eszembe. hány százalék esélye van, hogy befér az elefánt a hűtőszekrénybe? 50%. vagy befér, vagy nem....
-
ok, lehet, hogy mentem vele 10 métert, és lehet, hoyg arty volt, de tuti volt xp és tuti egyet sem lőttem, sajnálom, hogy további részletekre nem emlékszem
-
lammaer #10281 Ez max arty lehetett, mert más tankkal ha nem csinálsz semmit, nincs XP aminek megkapja a +50%-át.
Pénz az dőlhet, de XP tuti nem. -
lammaer #10280 1 - A Hetzer 10.5-es HE szinte mindent sebez csak a nagyon top tiert nem. De a csatákban lévők 2/3-át szinte biztos.
2. Igaz, de valamit valamiért.
3-4-5 Ez minden tankra igaz.
5 meg nem is rajtad múlik, szóval általában 50-50 a nyerés vesztés mindenkinél, szinte minden tankkal.
6. Ezt hol olvastad? Erről nem tudok, de érdekelne. Hasonlóképpen a killről szóló állításod is érdekelne, erről sem hallottam csak az ellenkezőjéről.
"Élj túl Hetzerrel, 270 HPval TDként egy meccset,"
Élj túl egy Lee-vel, Shermannal SU85-el hasonló meccset. Ja, hogy azokkal esetleg lehet? Akkor megint mire jön ki az egyenlet? :)
-
monjduk eddig a legegyszerűbb meccsen az volt mikor a csata kezdetekor asszony kirángatott, mire visszaértem megnyertük a meccset, a tankom pedig sértetlenül állt a kiindulón és dőlt az xp :-)
-
+ ami még mindig kimaradt:
6. a túlélésért is kapsz XPt, mégha veszítetek is!!
Élj túl Hetzerrel, 270 HPval TDként egy meccset, ahol több az IS4, mint amennyit legyártottak belőle! :D -
Ja, és
4. nagyon fontos, hogy milyen mapre kerülsz. (Volt, hogy amikor gyúrtam zsinórban 10 baszott be kampinovkára!!!)
5. nyersz-e vagy veszítesz, milyen a csapatod. -
1. Át is kell ütni a páncélt ill. sebezni! Ez az alacsony tier nehézsége magasabb tierrel szemben.
2. Ehhez jön a reload time, ami ugye az egyenkénti lövések esetében a sebzés esélyéhez piszkál bele
3. Aztán ott a tank 270 HPja, amivel egy lövés, vagy béna tanker ellenfélnek max kettő, és már nem termeltél vele annyi xpt, mint lehetne mondjuk egy 10,5 ágyúval egy PZIVen. Kb.
A patch óta ezzel az XPt nem a killért adja dologgal is variáltak, mert jóval több xpt és creditet ad, ha ölsz ÉS sebzel.
Ugyan nem volt benne a patch reportban, de a T-34 megmakizása sem, és érzésem szerint ahhoz is hozzányúltak. -
A szerintem eddig működő kő papír olló rendszer nem volt rossz, a scoutot kiszedte a gyors medium, a mediumot a hvy, a hvy-t az arty, az artit a scout, megvolt a kör és egymásra voltunk utalva. most már csak a páncél átütés meg a minél nagyobb ágyú a lényeg, ezek elvesztek. Magam ellen is beszélek de pl tegnap a vk-val nem csináltam semmi mást csak mentem fel alá, gyorsan kiszedtem azt a kettőt aki veszélyes volt rám és onnantól vadkacsavadászat.... -
lammaer #10274 Kerülném én, de mit csináljak ha a sherman meg a T1 is kb CSAK ezeket az ágyúkat használhatja.... :) -
lammaer #10273 "Na a tápláléklánc legaljáról sebezni ISeket és tigriseket, ill ezek nagyobb társait, na ott minden, csak nem az átlag XP a lényeg."
Elfelejtitek, hogy az XP nem arányos a Tierrel. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom: ha jól játszok, akkor bármilyen tankkal nagyságrendben ugyanannyi XP-t kapok. IS3-al meg Shermannal de még tán Hetzerrel is.
1000 körüli XP számomra BÁRMELY tankban már azt jelenti, nagyon jó voltál, és igen, Hetzerrel is lehet 1000-et kapni.
Viszont nem ugyanazt kell csinálnod érte: A Hetzer ha lekap 3%-ot egy ISről kb annyit kap, mintha egy IS3 megöl két IS-t.
Ergó az hogy nagy tierűek közé tesznek, főleg ha HE-t használsz nem jelenti az, nem kaphatsz XPt. Killed nem lesz, ez igaz, de az XPt nem a killért adja a rendszer.
Pont emiatt nő meg a grindelési idő magasabb tierben - az XP csatánként nem nő, viszont jelentősen többet kell összeszedni.
-
Mondjuk éppen tegnap szaladtam bele egy olyan ütközetbe, ahol éppen 7 arty volt, de mindegyik alacsony tier... szerintem a nagy tier arty tulajok rájöttek, hogy nincs értelme már kinlódni velük... az újak még reménykednek :)
Naponta egyszer le szoktam porolni a Hummelt, de már csak a dupla xp miatt. Illetve néha eltalálok vele valamit még, és reménykedem benne, hogy meg lehet tanulni így is játszani vele, de akkor már inkább a lóverseny. -
Nekem továbbra is bejön a Humi
Ha kell egy kis credit és épp "tank in battle" van a Tigris, Vk, PIV, PIII vonalam, akkor járok egyet Hummelel és 3-5 kill ill annak megfelelő sebzés rendre megvan, prémium nélkül 20-30ezer között, prémiummal 40ezer credit körüli bruttó bevétellel, amiből lejön ugye a lőszer ára.
Legutóbb Hummellel nyertem meg egyedül a csatát, Invader is lettem, igaz 4 lőszerem maradt, ellen csapatban pedig egy Ferdinánd, de átcammogott foglalni, csakogy én is de kerülő úton és a Humi gyorsabb volt :-) nagy poén volt! -
Egy jótanács: a US M1A1-M1A2 76 miliseket kerüljétek el messzire! Ennél szarabb és életképtelenebb ágyút én még nem láttam. Pontos, mint egy tomahawk, de a sebzése egy röhej. -
crossy104 #10269 Egyre több olyan csata van, ahol nincs, vagy csak egy alap arty van. -
crossy104 #10268 Megvan az xp az IS3-ra, de kellene még 500 ezer. -
Ezt nem osztom... én kimondottan örülök neki, hogy nem rodeóznak a scoutok fel-alá percekig a bázisunkon. Mivel alig vannak már arty-k (najó, azért van kivétel), nincs is sok értelme egy bázison rohangáló scoutnak.
Inkább az lett a fö feladatköre szerintem, hogy okosan nézze meg, merre vonul az ellen föhada, merre van a gyenge pontjuk.
Átalakult a játék, nem biztos hogy nagyon elönyére, de semmiképpen sem hátrányára.
Az elmúlt napokban nagyon jókat játszottam, élvezem hogy a közepes és nehéz tankjaimat végre normálisan tudom használni, és a csaták is kezdenek valóságosabbnak tünö formát felvenni (pl pont hogy megszünik az idegbeteg leopárdok rohangálása)
Kempelés, meg bujócska eddig is volt, meg lesz is.
A vicc az, hogy olyan pályán, ahol nem volt arty, ösztönösen bújtunk a sziklák árnyákába, ami azt eredményezte, hogy csak egyszerre egy tank tudod hatékonyan harcolni, mert a többi a seggében volt és nem látott töle a célpontra.
-
Amúgy meg PzIII/PzIV és Tiger I tankokkal megyek felváltva, és pár nap alatt összejöt 875.000 ezüst, szóval... -
Csak nekem tűnik fel hogy mennyire megváltozott a játék vagy ti is észrevettétek? Egyszerűen elmentek a régi jó kis csaták, most hogy a mozgó célpontokat könnyebb kilőni kopnak ki a jó scoutok, azóta nem is láttam jó teljesítményt egy meccsen sem mert esélyük sincs életben maradni, a medium tankok meg úgy alapból mindenki beáll valahova és kempel. Aztán ahol kisebb a veszteség azok lerohanják a megmaradtakat, ennyi. Most is az új sivatagos pályán mindenki bent maradt a bázison és kuksolt mint az ellenfélnél is. Kár érte ha ez marad, innentől csak az fog számítani kinek van nagyobb, minden egyéb szépen kikopik majd bár remélem nem lesz igazam.... :-( -
Bocs... :)
No, eddig nálam a Humel volt a pénznyomda, de a patch után semmit nem lehet vele eltalálni, így más pénzforrás után kell néznem. -
Jó kérdés! :D
PZIV, KV, Grille, Sherman ezek jó termelők. Korábban esküdtem volna a T34re, de ez mostanra már annyira nem túl egyértelmű számomra. -
Menj el politikusnak. -
crossy104 #10261 Bocs a lámaságért, de most mivel lehet legjobban pénzt keresni?
-
Nekem nem jött be. A Bison bejött, a Wespe nem. -
Renegade #10259 Wespe miért rossz?
sose játszottam vele, de az élesben ki akartam hagyni a bison sturm vonalat, és wespétről akartam tovább ugrani, mi a baj vele, nem ajánlod? -
Hááát, van egy fogadásom rá, hogy amikor kijön a végleges, ott fogod tolni majomtraktorral az elsö napokban... amennyiben meg nem, akkor meg egy kis idö után fogja cseszni a fantáziádat a dolog, elöször felnézel ide a fórumra, esetleg megnézel pár videót a játékról... majd csak betöltöd a WoT -ot, és már pörögsz is, hogy még az elsö nap meglegyen valamelyik T3 jármüved...
A WoT nem enged :)
Azt tudom csak elképzelni, hogy a végleges verzióig megjelenik esetleg valami más, ami elterelne pl. engem a WoT -tól... de kétlem. -
SU152-esemmel mentem egyszer, valami oldalba lőtt ... nézem ... sehol senki ... elindulok ... megint ... megint ... halál ...
Nézem: Hetzer lőtt ki :) Ettől függetlenül épp azon gyúrok, hogy free XP-ből átugorjam (XP megvan, csak a FreeXP-re váltáshoz szükséges arany nincs :) )