418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szakesz #10418 Nálam a scout örök favorit marad a heavy tankokkal egyetemben, talán csak azt sajnálom, hogy a "zigzagging" mozg?s a patch óta semmit se ér, hiába száguldozok 70-nel A-20-szal ha simán kiszed lényegében bárki. Szerintem a mediumok teljesen hasznavehetetlenné váltak, legalábbis ami az orosz ágat illeti. azt meg elképzelni sem tudom mivel fogom kilöni ki a tier 8-as SPG-ket, mert ebben a felállásban csak másik SPG-vel kivitelezhetö.Szvsz van még mit csiszolni a játékon.
-
Van itt bárki, aki szereti a KV3-at ? Vicces a kérdés önmagában is tudom, de hátha létezik ilyen ..
Ha valaki vállalja, hogy feltolja az IS-ig, kölcsönadom az accom !
Semmi (hány)ingerenciám ezzel a fostos szutykadékkal játszani még egy csatát, free xp-ből meg a szemem kigúvad mire ki tudnám váltani .
Ha közel lakik fizetek pár sört, ha messze akkor majd megegyezünk valamiben .
Premiumot ma vettem 30 napra, meg van egy rakat credit is .
Priviben lehet jelentkezni . -
Renegade #10416 hát ha hülyék, akkor hülyék, az ilyenekhez utolsó erővel el kell vánszorogni, leszedni a lánctalpait és téglára rakni, a koordinátát meg elküldeni az ellenfélnek szabad elvonulásért cserébe :-) -
Hááát ... ezt az OP TD-t ugyanannyira nem vettem észre a SU152-ben mint az arty nerfet ... -
Az ágyút se sütötték el, és beszoptuk az egyik legjobb taktikát, amit azon a mapen láttam. -
Renegade #10413 tudod ennek az éremnek is két oldala van, 10 tankból jó, ha egy elkezdi lebontani a fa és vájog (sivatagos) házakat az ellenség elől, hogy tudjuk lőni őket, inkább csikicsukiznak és odafigyelnek rá, hogy véletlen se sérüljenek a papír házak... -
Ez OFF: De az apukáknak ajánlom 7:50-től! ATOOOM KIRÁLY!
-
Már most imád kockázni. De főleg a könyvek kötik le. Tévét is néz(het), kedvence Thomas the TANK Engine :) -
Felőlem ott dögölhet meg mostantól az összes, én leszarom őket. Buta majmok. -
Baszott buta artykat fogtam ki csapatszinten én is. Ennyi hülyét! Felálltak az enemy tdk a folyóparton a bokrokba, a váras fólyós, háromhidas pályán, és csak bele kellett volna lőniük a bokrokba. Meg se lőttek semmit. idiótak. Kiba erősek voltuk, de pusztult a team, mint a szar. -
lammaer #10408 Akkor nagyon jól halad :) Gondolom 3 évesen legóbol majd Christie felfüggesztést fog építeni esetleg duplóval demonstrálja a döntött páncélzat előnyeit :) -
Ezt a sok faszt, Lakeville, lent volt a bázis, mindenki ment a bal oldali katlanba jobb oldalra meg középre maradt 1-1 tank meg 3 arty (én az egyik) természetesen elvesztették. -
Ilyen mélyrehatóan az enyém még nem vágja a dolgokat, de már megy a tankos könyvért a budiba és hozza ide, ha nézni akarja a játékot. :) -
lammaer #10405 De az a furcsa, azt elsőre megérti/megjegyzi hogy az ipari forradalom idején találták fel a gépeket és azért kellett a szénbányában dolgozni, mert a gőzgépek szénnel mennek... -
HuffnagelSteve #10404 Csak részben. Unoka :P Ha sétálunk is mindig meg kell nézni az autók és legfőképpen a kamionok kifufogóját (így mondja, tök aranyos). -
Én már nem is magyarázom. Értelmetlen. :D -
lammaer #10402 úgy látszi ez minden gyerek mániája. Azenyém is, ahányszor beront, egyből vagy az egérpadot ránkatja vagy a szék karfáját, vagy simán a kezem. Természetesen a legizgalmasabb pillanatokban.
5 éves, mindent megért, de valamiért ezt újra és újra el kell magyaráznom, miközben lángol a tankom :) -
Ez így van! -
Enyém is itt dobog ha leülök. Mindig jobbkéz felől közelít, és megrántja azt, ha akar valamit. Ált. pont akkor, amikor drága tankkal megyek. Aztán nézi a füstölgő roncsot és örül neki ... (17 hónapos) -
lammaer #10399 Többször mondták itt is meg hivatalos fórumon is, a másodlagos skillek csak akkor lépnek életbe ha elérik a 100%-ot.
Sose próbáltam, de hajlamos vagyok elhinni :) -
A tiéd? Gratula ;) -
HuffnagelSteve #10397 Na. Sikerült "visszavarázsolni". Kiccsávó holnap lesheti :) Itt szokott ülni néha ha játszok és marhára tetszik neki ahogy füstölnek. 3 éves kisember. -
Ahhoz hogy scoutolni tudj oda kell menned, ergo mozogsz, messzebbről látszol. Alapból vesztett helyzetben vagy és végigtökölöd a meccset mire két tankot csak megbírsz közelíteni. Erre találták ki? Nem hinném. Egyre kevesebben játszanak is vele sajnos. -
HuffnagelSteve #10395 De, valószínű. Most néztem a ruszki klienst, ott sincs. -
Hehe. Mostanában sokadjára purcanok ki úgy, hogy belemegyek vmi féle láthatatlan lagfalba, és mire magához tér a gép, már kilőttek. :) -
Biztos nem az ágyúcsövet nézed?
-
HuffnagelSteve #10392 Te srácok. Nem egy életbevágó izé és nem is nekem tűnt fel (a kissrácom kérdezte, hogy hova lett), hogy nem látni a kipufogóból felszálló füstöt. Próbáltam állítgatni, újra is raktam a hóbelevancot de akkor sem látom :D Valami bioüzemanyagot használnak vagy most mi a rák van? -
Persze halál, és veszítettünk, de tanulságos volt. Nem scoutolt senki, és az ellen tele volt tdkkel. -
exoterm #10390 Akkor én is megnyugodtam. Nem én lettem szar, hanem a játék. Királyos! 
Viszont így már semmi értelme t44/t34-et használni... -
Én az előbb T34el 1+R-el "kúsztam" el egészen egy KT JPanther párosig, hogy ki tudja őket szedni az arty, és csak akkor sütöttem el az ágyúm, amikor már kiszúrtak, kb. 1 cmre a két tanktól. :D -
Az álcaháló teszt második fordulója a hivatalos fórumon elküldve.
Érdekesség, hogy az IS csak közelebbről látható, mint a Panther vagy JagdPanther, mégpedig durván 20-30 méterrel, mint bokorban, mind nyílt úton... -
Renegade #10387 már, ha van skilled, mert sima álcahálóval kb 70-80%os skillel a heavy kiszur -
Hát azért ahhoz aztán jó idegek kellenek, hogy Is-3-4 meg hasonló tankokkal szemben ülj 100m-re egy bokorban és reménykedj hogy működik az álca :) Én inkább mozgok, de nem rohanok be a közepébe és akkor még túl is élem.
Amúgy most már tök jó hogy messzire is lehet pontosan lőni lassabban mozgó célpontra, a felderítőket is sokkal könnyebb eltalálni így, hogy nem ugrálnak előttem 40m-eket. -
Erről van szó. -
Na igen. Csakhogy a felderítés a legritkább esetben szól arról, hogy berongyolunk 1000L az ellen közé. -
Pakolj a scoutra camot, bujj el vele a bokorban, és amíg van arty, addig maradj az ellen közelében, hogy az arty ki tudja őket szedni. Nem látnak meg, ha nem mozogsz. Ha nincs már arty, vagy nem is volt, akkor szép lassan közlekedve bujkálj, tájékoztass a mozgásról. Aztán ha már mindegy, akkor rusholj be, és sebezd akit tudsz. Ennyi. -
Most már csak a fejlesztőknek kéne megírni és kész is :-)
Kár lenne a scout kasztért, jók voltak. -
Ez a téli lánctalp azért ilyen széles. -
egonn #10380 Most próbáltam ki a scoutokat és kb minden második lövést bekaptam!Eddig legalább 3-4 mellément mire 1 talált.Nincs öröm a scoutolásban:( -
Még egyszer mondom skacok hogy ezt ne vegyétek készpénznek de én így vettem észre. Mondjuk azon is gondolkoztam hogy míg az arti lövedékét visszavették a td meg tank lövedékét meg piszkosul megturbózták. Szerintem ez lesz, egyből odaér hiába kacsázol.