418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Vagy nem a Maus szed szét, hanem a túloldalon lévő S51 :)
  • kerla
    Hát, sajna hülyék mindig vannak, akkor tényleg balek volt a gyerek.
  • lammaer
    Ha az artyt kereste hátul, akkor cseszheted ha leesik a lánctalpa egy heavynek valahol máshol. A hummelem kb 15 sec alatt zoomol maxról a célpontra, ha át kell irányitanom máshova a célkeresztet.

Ennyi idő alatt mindenre felteszik a lánctalpat, 2x :)

De tény, ha az ember megpróbál agilis lenni artyban, akkor gyakran a két szék közé eshet és a végén nem segit semmit a csapatnak :)

• crossy104
    Privi ment.
  • a.carkey
    Amikor Maus tiszta célpont, IS4 tiszta célpont, akkor ne counter artyzzon már senki, mert szétszednek minket szemből.
  • lammaer
    Ez egy örök dilemma ha artyt vezetsz:

- próbálod counter batteryvel megkeresni az ellenséges artykat, de akkor nem tudod lőni a heavyket akiket esetleg felderitenek mások.

- azt lövöd amit látsz, de akkor nagy valószinüséggel az ellenséges artyk szabadon irthatják a csapatod.

Ez a két dolog általában ellentmond egymásnak, és megtörténhet, hogy a szerencse nem szegődik melléd. Ráadásul sok esetben bármit csinálsz, te vagy a hülye.

Szitu:
    Keresed az ellenséges artyt, ezért nem lövöd az ellenséges heavyket: "Lame arty, why dont you support our heavies"

Lövöd azokat a heavyiket amiket a csapatod meglát:
    "Fucking kill stealer arty" + "Why dont you kill the enemy arties, they killed my IS3/Maus/IS7/KT etc"

Ja és persze, ha nincs killed azt jelenti béna vagy mert nem találtál el semmit, hiszen az arty mindent "oneshottol".
  • nagypite
    olyat lehet csinálni, hogy ha orosz tankkal megyek oroszul dumáljon a legénység ha amcsival angolul?
  • Forolto
    Ez nagyon jó hír,külön köszönet nekik a fordításért.
  • a.carkey
    Nekem is van artym, tudom, DE, ő nem arra nézett, amerre a harc folyt, hanem a buci artyt akarta kikapni. Olyan helyzetekben nem lőtt, amikor nem nem volt a tanknak a hiltoppon lánctalpa, meg ehhez hasonlók, és amikor felderítettük az arty, akkor is a társam lőtte ki egy TDvel, nem az arty, pedig messzebbről jött. Tudom, tűzgyorsaság, meg ilyenek is fontosak, de ő bambult. Igazából látszott rajta, hogy nem tudja hová kellene lőnie, vagy mit tudom én mit csinált, pl. telefonált ...
  • Tono34
    Mikorra várható?
  • Eagle16
    Na a magyar fordítócsapat már kész, remélem valami jó fordítást dobnak ki.
  • Tono34
    A csapat összeállításra is lenne ötletem:

Amikor csatára mennél lehetne választani, hogy mindegy hova rak be v egy olyat a saját tier +- 1-2.
  • Renegade
    a hülyék miatt tényleg jó lenne, mert az okosak megnézik a csata végén az adott jármű helyezését is. Én spec az alapján szoktam megítélni, hogy a szóbanforgó játékos mennyire is volt használható.
  • Tono34
    Kiírhatná a Kill/damage (damage= én itt arra gondolok, hogy hány tankba sebez bele)
  • kerla
    Vagy akár ha 100%-nak veszük az ellen öszes HP-jét, és annak arányában a csapatból ki mennyit okozott. Gondolom macera lenne megoldani, jól van így is, csak nem tükrözi a "májerséget" túlzottan.
  • SZU
    Lehet jobb lenne, ha a név mellett inkább nem a killt, hanem az adott csatában leadott összes sebzést írná ki.
  • kerla
    Creditszerzésként szoktam Humival tüzérkedni, jó pihenésnek, de vmit azért had mondjak a védelmükben: nálam is előfordult, hogy a játék végére 1 killem volt, azaz egy 1-es szám szerepelt a járművem melletti ikonnál és többen is beszóltak, hogy láma tüzér... khm kérem szépen, ja hogy az összesítőben jól látszott, hogy 7-8 tankba sebeztem bele, amikből többet én vittem le pár % HP-re, csak a "kegyelemlövés"-t más adta le??? Hogy egy Ferdit teljesen leamarotizáltam és tankjainknak csak kivégezni kellett? És a végén dőlt a credit?? okos. de ez igaz bármiylen járműre, mint itt már szó volt róla, a sebzés számít, nem a kill.
  • SZU
    Jobb mint a KV1? Mert adatok alapján szinte egyformák.
  • Tono34
    Talán így könnyebb lesz megnézni. :)

Hivatalos fórum
  • DummyBoy
    Én minden csatának úgy indulok neki, hogy nincs tüzérségünk ... Aztán jobb esetben pozitívan csalódok, rosszabb esetben meg ő lő ki ...
  • a.carkey
    Komolyan, játszom egy ideje a játékkal, de a harcolunk Maus, KTk!, IS4ek ellen, a majom meg nézi a tüzérséget. Naná, hogy nem lőtt kiegyet sem, sérült sem volt egyik sem. Megnéztem a statjait, és lőtt már ki vele cuccost, de hogy most mit csinált, komolyan nem értettem. Szerencsénk volt, amúgy elpicsa lett volna. 15 HPval fejeztem be a csatát.
  • a.carkey
    Ha ezt a csókát látjátok egy Su8al (Red_Diamond), felejtsétek el, hogy van tüzérségetek ...
  • Tuvok #10434

Hát igen, a spenótot sokan utálják, én meg imádom :)

Arra nincs gusztusom, hogy még 1 csatát toljak vele, nemhogy fejlesztgessem ..
    De úgy néz ki akadt rá vállalkozó szellemű személy, aki megoldja a KV3 problémát .. hacsak meg nem utálja ő is gyorsan
    A Stuggal, Jpantherrel, KT-val ezek a KV-féle lassú förmedvények számomra zsíros célpontot jelentenek, és most benne ülve egyszerűen azonnal kilőve érzem magam, ha egy Stug is elém kerül . A kutya el nem menekül ez a szutyok elől, mindenki a szaftos kövér prédát látja benne és nekiesik mindennel ami van .
    Pont mint a Ferdi, csak az legalább kibírt pár lövést ... de gyorsan el is adtam, igaz így elbuktam vagy 1,5 millát :/
  • erdos
    Ez tényleg így van, a kv3 már szépet mar a vk-mba mindig. csak elég nehéz lehet vele bujkálni, lassú, magas
  • lammaer
    http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/17766-you-dont-get-the-tank-you-click-in-the-shop/

No, itt a topik, meglátjuk más is járt e igy.
  • Fritz Von...
    Érdekes, hogy mennyire emberfüggőek ezek a tankok. Én személy szerint imádom a KV3-at, ha összejön az IS-re az xp, akkor sem fogom eladni. Épp ezt mondtam a TSünkön a többieknek tegnap.
    Lassú, nagy batár, de a 122-es gunnal odabasz majdnem mindenkinek. Tegnap egy KT, egy IS3 és egy vk4502 bánta, hogy én is csatázom vele.
  • lammaer
    Este majd megpróbálom reprodukálni a másodlagos accomon egy kisebb tankkal.
  • lammaer
    Nyitok a béta game discussion egy topikot ezügyben, mivel tegnap este a hun channelen más is jelezte (ő asszem KV-ról IS-re szeretett volna váltani) hogy szerinte őt is megszopatták.

Simán elképzelhető bug, gyanús hogy akkor történik ilyen amikor eladják az előzőt és egyből vennék a következőt - talán a store nem frissiti magát rendesen és egyel el van csúszva az indexelés.

Meglátjuk más is találkozott e ilyennel.
  • Tuvok #10428
    De te utálod a KV3-at, nem ? :D
  • crossy104
    Ha este hazaérek, próbálok irni az adminoknak, de hogy ettől nagyobb kibaszást nem csinálhatnak az emberrel a fasszopó komcsik az biztos.
  • Tono34
    Tegnap meglett PzIV. Azt hiszem kb este 6-tól nem szabad vele játszani, mert folyamatosan IS3,4,7 Tiger II-vel pakolt össze. Sok esélyem egyiken sem volt, bár néha azért lecsíptem pár %-ot belőlük.

Az első kör fenomenális volt, alig indultam el, ellen nem látható sehol és egy lövés és ennyi.

Wespével viszont megint volt TopGun :) , bár sajnos kikaptunk, hiába próbáltam a tankjainknak segíteni.
  • a.carkey
    Ok. Ezt nem olvastam. Te voltál aki a eladta anno a VKt a tigris miatt?
  • a.carkey
    De hogy adhatott ISt, ha ISel grindelted ki az IS3 árát, ha egy fajta tankból, csak egy darabod lehet? Vagy előtte eladtad az ISed?
  • crossy104
    Igen. 1,75 milla a használt IS ára, és összeszedtem hozzá 1,8 millát.Eladtam az IS-t, igy meglett a 2,56 milla az IS3-ra.Viszont valamiért IS3 helyett IS-t kaptam.Direkt figyeltem nagyon, mert a kissrácon délután már irta valaki, hogy igy járt.Ő sem volt idegbeteg nagyon.
  • erdos
    Nem értem, megvolt az is-ed és úgy akartál venni vagy eladtad és annak az árát is belekalkuláltad az is-3 ba?
  • crossy104
    Ha valaki lenne olyan kedves, és bármennyire besegitene elküldöm priviben a jelszavamat.Tuvoknak szivesen segitek én is holnap reggeltől.Előre is köszi!Azért kérek ilyet, mert kevés esélyt látok rá, hogy bármelyik admin foglalkozna velem.Még annyit zárszóként, hogy tegnap reggeltől hajnali 1-ig toltam, hogy végre megvehessem.
  • crossy104
    Tuvok! Én szombattól, szivesen besegitek, de nekem is segithetne valaki összeszedni 800 ezret az IS-el.Szombat reggeltől prémiumon vagyok.
  • crossy104
    Sziasztok! Segitsetek légyszives!Nagy nehezen kigrindeltem az IS3 2,6 ,milla árát az IS-el. Ráklikkeltem hogy megveszem az IS3-at, de helyete IS-t adott.Inkább nem irnám le a lelki állapototmat, mert örökre kitiltanának innen.Nem klikkeltem félre, mert tegnap már valaki irta a szerveren "'kissrác"-on, ezért óvatos voltam. Kinek irjak levelet? Mivel angol tudásom alap, hálás lennék ha valaki megfogalmazná priviben. Előre is köszi! Egy biztos nem fogok újra nekiálni 800 ezret összeszedni IS-el, inkább nem játszom.
  • Szakesz
    Nálam a scout örök favorit marad a heavy tankokkal egyetemben, talán csak azt sajnálom, hogy a "zigzagging" mozg?s a patch óta semmit se ér, hiába száguldozok 70-nel A-20-szal ha simán kiszed lényegében bárki. Szerintem a mediumok teljesen hasznavehetetlenné váltak, legalábbis ami az orosz ágat illeti. azt meg elképzelni sem tudom mivel fogom kilöni ki a tier 8-as SPG-ket, mert ebben a felállásban csak másik SPG-vel kivitelezhetö.Szvsz van még mit csiszolni a játékon.
  • Tuvok #10417
    Van itt bárki, aki szereti a KV3-at ? Vicces a kérdés önmagában is tudom, de hátha létezik ilyen ..
    Ha valaki vállalja, hogy feltolja az IS-ig, kölcsönadom az accom !
    Semmi (hány)ingerenciám ezzel a fostos szutykadékkal játszani még egy csatát, free xp-ből meg a szemem kigúvad mire ki tudnám váltani .
    Ha közel lakik fizetek pár sört, ha messze akkor majd megegyezünk valamiben .
    Premiumot ma vettem 30 napra, meg van egy rakat credit is .

Priviben lehet jelentkezni .