418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• CharrDen
    Jaj, ha már itt vagy kérlek mond el nekem, hogy majd a T29, esetleg az M6ra mit érdemes venni (equipment, instant kit). Nézegettem őket, de elég drágák, ráadásul nem tudom hogy ez egyszer használatos vagy nem.
  • CharrDen
    De azt ne felejtsd el, hogy cserébe sokkal de sokkal kisebb néhol a páncéljuk. Amúgy itt a T1 fejlesztés, hátha valaki még nem látta, szerintem nevetséges:
  • Eagle16
    Mert nem sebeznek sokat? Mind a T32, T34 és a T30 is jóval többet sebez percre lebontva, mint az azonos tier-ben lévő ellenfelei.

Ott van. pl. a T34 120mm-ese, 6-os ROF-el, 400-as sebzéssel.
    A német 128-as 4,6-os ROF-el, 470-es sebzéssel. Ki lehet számolni.

A T30-as rammer-el 3k-t sebez / perc...míg a Maus rammer-el is csak 2400 körül. Elképesztően nagy sebzést tudnak produkálni adott idő alatt, a T32-esemen pl. egy csatára több mint 4 kilőtt tank jut átlagosan. Még az orosz tankoknál is többet sebeznek.
  • CharrDen
    Na az igaz... 4el megyek. Bár t29töl azért tűnik "erősnek", mert 3szor annyit sebez mint az előtte lévő tank, de még így is épp hogy olyan mint a többi hasonló tierű. T1el megyek, szenvedés, főleg azért, mivel a researchek teljesen feleslegesek.
  • lammaer
    T1 Heavynél még az sem :)
  • lammaer
    Nekem egyedül a "gyorsak" látszik igaznak.
  • CharrDen
    Lesznek, az viszont jó kérdés hogy mikor. Vagy kiadnak az amerikai ághoz egy kiegészítést, vagy majd amikor a többi teljes ág is kijön, akkor kapunk. Akárki akármit is mond, amerikai ág nekem tetszik, gyorsak, sokat sebeznek, front páncél ok, többi papír :D
  • HuffnagelSteve
    Meglássuk, ahogyan a vak piréz mondotta :D

Ámedikaji TD-ket mikor raknak be? Jó, a Lee-t lehet annak is használni :D de hát mégis. Vagy lesz egyáltalán?
  • [NST]Cifu
    Pedig szerintem sokat veszítesz, a StuG III. talán a legélvezetesebb a TD-k közül, ha hasonló tier szintű csatába kerül (csak az a baj, hogy bedobja Tier X.-ek közé, úgy meg már nem fun).
  • HuffnagelSteve
    Olyan szinten élvezem a játékot a Hetzivel, hogy azt hiszem nem is megyek tovább az ágon :D Persze könnyedén kilövik ha arról van szó, viszont amiért szeretem az az, hogy kurva kellemetlen perceket lehet vele szerezni a szeretett ellenségnek :D
  • Me0w
    Lehet, hogy igazad van, meg nem volt Hetzerem :)
  • [NST]Cifu
    A Toolbox is szállítható, de egy Hetzernél egyszerűen túl keveset számít a repair. Sok esetben akár instagibelhetnek is. Én úgy a JagdPanzer IV. környékére rakom azt a szintet, ahol már van létjogosultsága a Toolboxnak.
  • Me0w
    *purrs*
  • DummyBoy
    Anyám 3 nyelvet tanít és nem tud angolul ... :)

Viccet félretéve az a korosztály, aki ezzel játszik, az vaslzeg tud angolul ... mégis millió lokalizáció készül ... Szóval nem bánom hogy ránk is gondolnak!
  • Me0w
    Toolbox is szallithato :)
  • Me0w
    De minek lehet itt orulni? Jajj de jo, MEGINT nem kell egy szot sem angolul megtanulnom, buta maradok, mint a fold. Argh.
  • lammaer
    Valaki nagyon gazdag lehet, ha hetzerre még extrákat is pakol. :)

50 csata, és jöhet a stug (én ugyanazzal a 10.5-es HE ágyúval használom, csak ennek legalább van páncélzata és még mozogni is tud, bazi mozgékony.)

Te vagy a 2. akinek bejön a Hetzer, ez kezd gyanús lenni... :)
  • Fritz Von...
    Sztem tegyél rá egy StugIII-at, és máris van egy jó kis TD. :)
  • HuffnagelSteve
    Köszi :) Ezt tettem rá, bár valószínűleg maradok is a kis Hetzinél. Nekem nagyon bejön és ha kilőnek sem idegesítem fel magam, csak röhögök. Meg akkor amikor kamillázik a sok birim, hogy mi a picsa rúgott bejéjük akkorát :D
  • peter9228
    És annak is örülhetnél, hogy van aki elvállalja, mivel nem 5 felirat van a játékban. Pl. csak tippekből 128 van a játékban, ami darabonként 1 mondat. Ezt szorozd meg 26-al, mert 26 ilyen fájl van...
  • [NST]Cifu
    Én Binocular-t tennék, főleg azért, mert azt aztán át tudod rakni más járműre is később.
  • DummyBoy
    Ne legyél már ilyen Meow mester ... Nem hogy örülnél neki, hogy ilyesmire is gondolnak a fejlesztők. Az oké, hogy Te nem fogod így használni, de sokan igenis örülnek neki.
  • HuffnagelSteve
    Te Srácok. Hetzerkére raktam álcahálót meg rammert. Mi legyen a harmadik? Mit érdemes rárakni? Binocular? Coated optics? Toronyóra láncostul ? ;)
  • peter9228
    Ez a #10446-ra akart válasz lenni:)
  • BoneDragon
    Valaki megírhatná a fejlesztőknek, hogy tegyenek be, sötét, esős, villámlós pályát és olyat is amiben szakad a hó... Mekkora feeling lenne :))))) Akaroooom....
  • peter9228
    Ok, megpróbáljuk jól lefordítani:)
  • Me0w
    Most olvasok csak vissza... ki a fasz kepes var a magyar forditasra egy jateknal, amiben 5 kulonbozo felirat van bazmeg? Most komolyan padlot fogtam...
  • Adjunktus
    Igen.Az első az a19 a második meg a D25.
    A D25 egy klasszissal jobb.
  • DummyBoy
    SU152-vel nekem sem sok killem van ... bár szedtem már ki IS3 - IS4-est is 1v1-ben, azért van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem én vagyok a pro, hanem ők voltak bénák ...

De múltkor jól látszott a különbség: Mentem együtt egy másik SU152-essel, amin a 2-ik 122-es ágyú volt ... Elénk jött valami, akkor abba 1-2-t beleduranntottam, ő meg kiszedte ... speciel engem nem zavart, hisz arányaiban ugyanannyit sebeztünk, de a vége látványos volt, nekem volt 2, neki meg asszem 6 killje :)

SU152 guruk: Tényleg nem szabad megvenni az első 122-es ágyút rá, csak a másodikat? A pénztemetőt? :)
  • Szakesz
    S az milyen, hogy rohansz vissza bevédeni azt az egy szem artyt aki velünk van, a fele HP-dat odaadod érte, az meg ha szükség van rá bujkál a ház mögött?! Mondanom se kell totális vereség!
    Vagy amikor scouttal 5percen keresztül küldtem a jelet az ellenséges tevékenységről, de semmi reakcció mert isten tudja mit csináltak, a végén azért rájöttek hogy hoppá, de akkor már késő volt.

Azt hiszem lassan már én se várom el, hogy normális tüzérségünk legyen, mert azok már az ellenfélnél vannak.
  • Torzonborz
    kicsit jegeld magad !
  • Adjunktus
    Örömmel jelentem,hogy megalakult a H.N.H klán!
    Teljes név.:
    Horse Nomads Hungary (Memories the battle of Pressburg)

Tagfelvétel nincs! Én vagyok egyedül,pont!
    Elárulhatom,hogy világhódító terveim vannak!:)
    Aki kiröhög annak hadat üzenek!!

És most iszok még egy felest!:)
  • Renegade
    na ez elkellt :-)
  • a.carkey
    Kiságyúk voltak a túloldalon.
  • a.carkey
    Ahogy visszatette, lelőttük. Vártuk az artyt, hogy csinálja már ki. :) De nem lőtt.
  • Renegade
    te most viccelsz, ugye?
    még ma össze grindelem neked :-)
  • lammaer
    Én egy ideje elhatároztam, ellenséges artyt csak akkor fogok keresni a bokrokban vakon, ha legalább 3 arty van a túloldalon. Akkor már sanszos hogy azon a helyen ahol éppen keresem lesz legalább 1.

Egy ideje nem artizom, leköt az amerikai ág :)
  • crossy104
    Sziasztok! Fizetett hirdetés következik! Sajna hajnalban hála az oroszoknak eltünt az IS3-om tankom.Nem hiszem, hogy az adminok hamar visszaadják. Hogy újra meglegyen, össze kellene vele grindelni 800 ezer pénzt.Tegnap ennyit szedtem össze prémmel vele, 100-as ágyúval.Ott csak 250 a lőszer.25 ezer körül lehet keresni vele átlagban, de volt több 45 ezres köröm is pedig eléggé béna vagyok.
    Szóval! Szivesen fizetek bárkinek 5-8 ezer körüli pénzt mely alku tárgya.Ha valaki önkéntes nekiáll, akkor holnap délelőtt postázom expressz a cimére a pénzt.Hajnali egytől prémiumos vagyok, de prém nélkül is lehet keresni vele.Valszeg holnap estére simán megvan.
    Akit érdekell a pénz, hivjon, és holnap küldöm.

0630 3184439 Zsolt
  • Renegade
    hehe ilyen nekem is volt, jaj nyílt terepen HV, oda pozicionálok, eltűnik, közben beérnek a bázisra a scoutok, hopp, akkor oda, de mire összeugri a célkereszt már mindenki eltünt és odébb gurult. A picsába, beértek az ellenséges medek, uzsgyi, új pozició. A végén meg jó ha van 1 sebzésem, háát megesik az ilyen :-)

Viszont, ha van idő lövöldözni és értelmes a többi arty, az durván jó, kijelölöd a célt (T), vagy éppen ők, és közösen lövitek. Az ilyen esetek miatt van a sok köcsög artyzás :-))
  • Eagle16
    Nem tudom, csak írták hogy a fordító csapat már teljes.