418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Valaki tud valami adatot a 90mm M41 ágyúról? -
Nem tehetek róla, már akkor megtetszett amikor még nem is tudtam hogy ilyen op az arty. Amúgy komolyan véve a dolgot, megéri kifejleszteni és megvenni a T44et, vagy inkább valami mást? (mert ha nem nem költök arra több xpt és t34nél maradok) -
Adjunktus #10574 S-51 ne tetszen. :) -
T44 milyen patch óta? Hallottam, hogy már nem olyan jó. Jó az, vagy inkább S-51? (mindkettő nagyon tetszik, nem tudok dönteni) -
Más. Mindkettő ontja a pénzt, de a T34et kicsit nerfeltél, persze szerintem. -
lammaer #10571 Régen volt T34-em igy nehezen tudok objektiv összehasonlítást adni, de a T34-et azt egyből eladtam amint meglett a T34/85 a Shermant pedig egyelőre megtartottam. De ez lehet hogy csak véletlen.
Nem hiszem hogy olyan nagy különbség lenne köztük amúgy, de hajlamos vagyok azt hinni, hogy mivel ez egy orosz játék, a T34 az jobb :) -
Értem, köszi, és mennyire használható? Mármint leírást láttam, de legalább olyan mozgékony és erős mint egy T34? Vagy hasonló szinten van? -
lammaer #10569 Szerintem mindenkinek volt olyan, hogy véletlenül belelőtt már csapattársba (akár saját, akár a másik hibájából). Nincs ebben semmi gáz, én rögtön beirom hogy sry aztán leszarom.
Eddig még sosem lőttek rám emiatt - egyszer volt egy csávó, aki nagyon bosszút akart állni rajtam a Jagdpantherével miután összeütköztünk, rám is fordult, na annak beirtam angolul, hogy "tessék lőjél, és akkor mi lesz, marhára érdekel".
Feneyegetően mozgatta az ágyúcsövét aztán ennyiben maradtunk :) -
lammaer #10568 A kisebbik (M4) -
Tegnapelőtt én sikeresen kilőttem egy csapattárs VK3002(DB)-t a Ferdivel, mivel bezoomolva akartam lőni, ő meg keresztbe berobogott... :S -
Persze, általában akik ezzel "szórakoznak" hogy kilövik a csapattársukat de teljesen azok nem is nagyon jutnak el a legnagyobb tankokig. De persze jó tudni hogy vannak még normális emberek is :) -
Tegnap volt hasonló szitu ... másznak fel a tigrisek a hegyre, béletlen egymásnak mennek, hátsó srác beírta Sorry ... erre a másik elkezdte lőni ... Másik megint beírja, hogy sorry, accident ... Erre a másik tovább lövi.
Ki is lőtte ... Mire a hátsó srác: np, reported ...
Mivel épp mögöttük mentem, gondoltam rá, hogy picsánlövöm SU152-vel, hogy gondolkodjon, de inkább hagytam a francba ... kishülyegyerekek mindenhol vannak ...
Ellenpélda: Bolyongunk a házak között, Himmlesdorf asszem, 2 JT meg én Su152-vel, becélzok egy heavyt, párom szólt valamit, ráfigyeltem, közben betolatott elém az egyik JT, és kb 3 méterről picsánlőttem ...
Jött is vissza hogy "dude?" ... Ment is vissza gyors "SORRY!!!" de ő is lerendezte egy "NP :)"-vel és kész ... azért vannak értelmes emberek is ... -
Melyik Sherman? M4 Sherman, vagy M4A3E8 Sherman? -
Aztán egymásbaragadnak, és nyírj ki egy IS7Maus kombót! :D -
Tipikus:) aki bal oldalon van az jobbra akar mindenaron menni aki jobb oldalon van az bal oldalra:De elvileg erre jov majd feature hogy 20 masodpercig atmennek egymason a tankok:) -
lammaer #10561 "Érdekes módon, van 1-1 killem T1-el és T34-el, és mindkettővel nyerek, T1 kap 5200 credit körül, abból 3800 a javítás, míg a T34 kap 7000 creditet, abból 1600 a javítás. "
Minden ágon van egy tank, amivel a legjobban lehet farmolni. Oroszoknál a T34, US-nél a Sherman, németeknél a PZIV/VK3601. -
Fszom... most jövök az eddigi leghülyébb csatámból:
erdős pálya, középen falu, másik oldalon domb.
Erdőből indultunk, nálunk Maus + IS-7, másik oldalon IS-7 meg egy rakat IS, Tiger mindkét oldalon és no arty.
Jön pár scout, kilőjük öket. Mi is küldünk, őket is kinyirják.
Jön pár heavy, kinyirjuk őket, de veszítünk is párat.
Az állás 6-7 nekik, de megy tovább a kempelés. (Mondom mégegyszer: nincs arty!)
Sebaj... elkezdünk beszélgetni velük. Megtárgyaljuk, ki mit eszik éppen. Valaki munkába készül éppen...
Végül marad hátra 3 perc és jön az ötlet: találkozzunk a városban, de senki nem lő... és draw. És draw lett...
A fszom eldobom. Messzire. -
Feltételezem banolni se szoktak szinte senkit . Mondjuk ne legyen igazam ..
Ellenőrizhetetlen .
A screenshot(ok)ból sokszor nem derül ki a szándékosság .
Szarul érintene, ha kitesznek 1 hétre, mert véletlen TK után 1 perc múlva érek rá sorry-t írni .
De az is, ha valaki engem TK-z szándékosan, és a képemből nem derül ki a szándékosság, így megússza .
Nehéz ügy . -
lammaer #10558 Nem szokták soha megirni. -
balika95 #10557 na ma vettem egy su-85-öt meg persze egy fejlesztett ágíút is kapott hummel bácsitól...
mindig ilyen is1-3-4 ekhez rakott be nem volt annyira rossz, de azért annyira jó sem na most összejött egy olyan kör ahol volt egy kv az ellenfélnél nálunk meg 2 pz4-es... hát ennyire élvezetes tankom talán az at-1 volt mint ez:)
nagyon jó nagy vadnak lenni, és tényleg olyan érzés mintha vadászna az ember a t-28 meg pz3-4 esekre és nem pedig az iskolabusz köszön be, na ennyit akartam csak mondani -
crossy104 #10556 Nézegetve sok mindent, nem hinném, hogy visszaadják.Valszeg azért, mert béta a játék és ez benne van a pakliban.Gondolom ha majd fizetek érte akkor komolyan vesznek.Meglátjuk. Azért csak ügyeskedj! Még egyszer köszi a segitséget. -
Hát hülyék mindenhol vannak, igazából beletörődtem, a játék se túl izgalmas most. Lassan haladok, egyszer csak lesz egy játszható tankom. -
Direkt beleírtam a levélbe, hogy írják meg mi lesz csóka büntetése, ha kiszegnek rá valamit . Mivel nem írtak konkrétan semmit, úgy veszem, hogy nem kapott semmit . -
spiczi91 #10553 Attól, hogy neked ennyit írnak, az ipse valószínűleg kapja a banánt. -
1 hét ? ugyan már .. ennyi a reakció:
(értsd: semmi)
Support Team - [#BYV-******]: Reporting teamkiller
Dear Player,
Thank you for the message. We will consider possible sanctions against the player.
Best regards,
Tony Moris
World of Tanks Support Service
http://www.worldoftanks.com
Ticket Details
===================
Ticket ID: BYV-******
Department: Account administration
Priority: Low
Status: Closed -
crossy104 #10551 Már hármat irtam nekik. Az utolsót már perfekt angolos irta. -
HuffnagelSteve #10550 Neeee, ez komoly? Screen shot -> report -> 1 hét ban -
Emiatt lehetne valami friendly fire miatt neki 0 xp 0 credit. -
Ó ismerős. Megyek T1el, egyszercsak belémlő. Megkérdezem miért? Válasz: mert előző menetben megöltem... -
Szakesz #10547 Kezdem egy Panzerjagert, gondoltam beszerzek egy Jagdpanzer IV-est, azon remélem még működik az álcaháló..., de a Panzerjager marad! Nem tudom, hogy azért, mert az enemy kezdő, vagy mert saját tierhez sorsol be a rendszer, de nagyon aprít..:D -
Renegade #10546 jaja, gondoltam rá, hogy, ha hírtelen beesik egy IS3 a garázsodba szólok, lehet bolygatnak valamit, mert kétszer is volt disconnect -
HuffnagelSteve #10545 Széjjel röhögöm az agyamat (amellett, hogy általában epicfail a party).
a) Indul a menet. 2-3-4 heavy nyomakodik egymásnak, hullanak a lánctalpak, egymást anyázzák
b) előző szitu kiegészítve azzal, hogy az egyik belelő a másikba, a másik azt hiszi, hogy egy harmadik volt ezért belelő abba, stb ..
c) Ostoba fasz a KT-ben bevan szarva egy nyomorék kis Hetzitől, én harapdálom amennyire tudom. Ki is lőnek (nem ez a nyomorék) hátulról de addigra a KT-t meg egy másik szerencsétlent már kilőtt a mi tüzérségünk
Szóval ilyenek. Isten bizony jobb, mint egy stand up comedy :D -
Mi történt? Amúgy tudom. Előbb mentem A20-al, 2 isu, 2 is7 és egy is4 jött szembe... kb teljesen leblokkoltam, belementem az IS7be, erre jön az arty (övéké) és az is7üket leteamkillelték. Legalább ennyit tehettem a csapatomért :D -
crossy104 #10543 Még semmit. Talán holnap, vagy jövő héten. -
HuffnagelSteve #10542 Hát emberek, hogy ilyen nagy szarokba (KT, ferdi,stb) mekkora idióta, láma n00b balfaszok tudnak lenni... Az eszem megáll. Remélem így marad akkor is amikor már fizetős lesz és sok ilyen kis szarjancsi fog szaladgálni :) -
Igen, írtad már, és azóta sikerült valamit tenni az ügy érdekében? Mármint mondtad, hogy írsz a hivatalos fórumon, vagy írsz a cégnek, válaszoltak, vagy mondtak valamit ezzel kapcsolatban? -
crossy104 #10540 MINDENKINEK IROM!!!!!!!!!! FONTOS!!!!!!
Valószinűleg a következő a hiba! Ha eladsz egy tankot, pl. esetemben IS-t, mert megvan a pénz IS3-ra.Nem szabad gyorsan klikkelni a vételre, 1-2 percet várni kell, és utána alul kell klikkelni arra, hogy tankot akarsz venni, nem pedig felül megnyitni a tank vétele fület.Ilyenkor elcseszheti a program a jármű vételét, és eladja neked illetve jelen esetben nekem ujra a régi tankot.
Azért irom, hogy ne essetek bele ebbe a hibába.
-
Remélem kijön a jövő héten. Közbe új célom lett: T30, T44, ISU ágra gyúrok, ez a terv: miközbe gyüjtöm az xpt, T34el meg pénzt farmolok, elindulok T34->Su-85fele is, azt ha meglesz t29 akkor onnantol t34 és su85el és elkezdek fejlödni. Remélem megoldható lesz, egyetlen dolog ami beleszólhat az a credit. Érdekes módon, van 1-1 killem T1-el és T34-el, és mindkettővel nyerek, T1 kap 5200 credit körül, abból 3800 a javítás, míg a T34 kap 7000 creditet, abból 1600 a javítás. -
Azt még nem tudom, nem írták hogy mikor jön a következő patch, de hamarosan jön. -
crossy104 #10537 Irtam az adminoknak reggel, válaszoltak hogy szar az angolom nem értik.Most elküldtem érthetően.Ha esetleg menet közeben kapnál valami meglepit akkot légyszives hivj fel.Az üzlet mindenképpen áll.Küld a cimed.