418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• spiczi91
    Azok nem voltak olyan rossz tankok, ott leginkább a taktikával volt baj.
  • Cukii
    Na, azért ne keverjük a szezont a fazonnal
  • a.carkey
    Az (I.) Öböl-háborúban pl. szegény irakiak azt hitték jó kis tankokban ülnek, aztán mi történt velük? Megsültek, vagy aki szerencsés volt, fogságba esett.
  • HuffnagelSteve
    Ámedikai Egybesült Állatok :D

**--**

Csodálom a bátorságukat. Vagy az ostobaságukat? Mert vagy ostoba vagy bátor volt aki ezekbe a szutykokba beleült anno. szvsz ;)
  • Adjunktus
    Ámedikai tankokról még nem hallottam.Bár a neve alapján,lehet,hogy a szektorokra osztott harctéren láttak el elsősegély és sebesült begyüjtési feladatot az "Á" szektorban,?)

Na viccet félre.
    Hát a Yenki tankok bizony nem voltak túl rózsásak.Sokan voltak,marha egyszerűek és igénytelenek.A vége felé azért már volt 1-2 ígéretesebb próbálkozásuk.pl Pershing már egész kultúráltra sikeredett bár kicsit alulmotorizált volt.
    Az M-36 Slugger,pedig kifejezetten jó volt.Legalább is a Shermanokhoz képest.Igaz hogy az páncélvadász volt.
  • a.carkey
    Na ma is sikerült 1x egy iszonyat nagyot benézni. Fejlődik a játék, kampinovkán is tetszett egy új taktika. Sajnos, szenvedő fél voltam, de legalább tudom, hogy ilyet még 1x nem szabad benézni.
  • Eagle16
    Én délelőtt olyat láttam...

Jön a T29 kilőni az Su-14-esünket, már kb. 20m-re van (ez bent történt a murovankai erdőben), Su-14-es fordul rá, követi, hogy még egy utolsót adjon neki, erre fél másodperc múlva eltűnik a T29, és úgy lőtte ki a Su-14-est hogy utána sem látszott belőle semmi és ott volt az orra előtt 5-10m-re. :D
  • HuffnagelSteve
    Az oké, hogy kamu meg skill. De annak így kell(ene) működnie? Felkellett volna vennem frapsel mert Isten bizony mondom, hogy tőlem 50 méterre ha megállt el is tűnt. És akkor sem lett látható ha lőtt, csak akkor amikor elindult.

**--**

Van egy ilyen szutyok kv-3-as mutatványom amivel már vagy 2 hete nem játszottam. Most gondoltam kipróbálom és már csak 1-2k xp kell a nagy agyúkhoz.

100 vs. 122 ?
  • spiczi91
    Kamu háló rajta + nagy kamu szkill a legénységnél. Vagy bug.
  • HuffnagelSteve
    Az hogy a péniszbe van, hogy egy Tigris abban a pillanatban láthatatlan lesz ahogy megáll? Mindegy, hogy hol van éppen (legelőn vagy a tanyaközpontban) és még akkor sem lesz látható ha lő.
  • a.carkey
    Megvan az XP és a pénz is a KTre, de annyira élvezem a Tigrist, hogy még nem veszem meg. :)
  • CharrDen
    Nem voltak ennyire szarok, valóban a mennyiség miatt voltak jók, de ebbe a játékba ez már megszokott. Eleve ez a "sebzés" dolog érdekes, sokszor elég volt 1 találat hogy elintézzenek a tankot. Nem kellett felrobbantani, elég volt ha a legénység meghal.
  • spiczi91
    Háát, a legnagyobb előnyük a mennyiségük volt, az tény. Bár a játékban lévő tankok nagy többsége prototípus.
  • Cukii
    Sosem vetették be őket, így a fejlesztők gyakorlatilag szabad kezet kapnak és úgy alakítják ahogy nekik jól esik. De valóban egy fullra fejlesztett T1 heavy nem veszi fel a versenyt egy Kv-val, ahogy az M6-se a Kv-3al. Egyedül talán a mozgékonyságuk jobb, de azt meg a hajadra kenheted annyival nem jobb. De én úgy tudom a T29 már a KT-vel is felveszi a versenyt a 105ös ágyúval.
  • Met
    Hogy kell az EU/US szerverre csatlakozni?
  • HuffnagelSteve
    Ebbe semmi érdekes nincs. Eddig azért nem volt tökéletes mert nem volt egyforma a két kliens. Most egyformák csak a nyelv más, ezért működik.

**--**

Te srácok. Aki esetleg otthon van a második háború technikai dolgaiban.
    Az ámedikai tankok tényleg ennyire szarkupacok voltak? Vagy ezek a nyomorék oroszok csak szopatják a népet? Egy katasztrófa például a T1, M6, stb.
  • CharrDen
    Egy érdekes megfigyelés: most hogy kijött az új patch az angol szerverre is, és így másoltam át a text és audio fájlokat az orosz szerverre, így működik minden rendesen. El lehet adni, leírás meg minden rendesen megy.
  • szabii98
    okés köszi
  • CharrDen
    Igen.
  • szabii98
    Amcsi gépek bennvannak?:D
  • CharrDen
    Ez lehet hogy ehhez kapcsolódik: eredeti fórumon olvastam, amiben van valami igazság. Arról írt, hogy olyan drága a nagy tankok (t8 után) javítása, hogy sokan inkább félreállnak, és végig campelik a sarkot és veszítenek, minthogy előremenjen és felrobbanjon. Pont azt írta, hogy játszik napi 4-5 menetet, és veszteségesen jön ki minden nap. És így kéne fejleszteni, azokat esetleg megvenni. Szerintem van benne igazság. Ezért is tartok 2 tankot (T-34 és lassan Sherman) hogy ellássam az amerikai heavy ág szükségleteit.
  • HuffnagelSteve
    Én meg akkor kapok agyfaszt amikor tele van a party olyan idióta barmokkal mint az előbbi is. A marhája beáll a Priest-el a szélmalom mellé és nem veszi észre, hogy 5 lövésből 5! a malmot találja el. Hogy az ilyenek miért nem szupermárióznak..?
  • Eagle16
    Megfigyeltem, hogy amelyik csapat a csata elején esélyesebb mert több és erősebb nehéz-tankja van, az általában nagyon csúnyán bukja a meccset :D
    (pl. egyik csapatban 2 Is-7, másikban Is-4 + KT stb...)

Ezért már előre félek T34-el amikor velem szemben Is-3 vagy KT van és nem Is-4 vagy VK45.
  • a.carkey
    Ezt be kell linkelnem, mert ilyet még nem láttam ... :)
  • Ulvar
    Nézd ha arra Nobel díjat adnak hogy 2 orosz bebizonyítja azt hogy a semminek is van ereje és súlya....
  • Renegade
    a festőknek, szobrászoknak is?
  • Renegade
    a Star Trekben mondták, hogy ez még jó darabig így marad :-)
  • twi452
    lassan megszeretjük a scooter-t xD
  • RatBaG #10588
    már megint kezded?
  • Ulvar
    5cm PAKal ott próbálkoztak :D. Arcukról lehetne olvasni hogy...anyád...mi a szar van ezzel Jürgen. Mittom én Hans adj neki majd átmegy!
  • zoltang
  • zoltang
    Az "igazi" nyugati WoT:

• CharrDen
    És viszonylag gyors is volt :D
  • zoltang
    A film 3 részes!

A KV-ról hogy lepattant a lövedék oldalról... :)
  • LeonSilver
    Ez nagyon ott van, kössz! Már le is mentettem.
  • CharrDen
    Húú az ilyeneket nagyon szeretem nézni, de félelmetes belegondolni, hogy egy-két ember hatalomvágya miatt milliók haltak meg.
  • Ulvar
    Micsoda felvételek és hány ezren haltak meg hogy mi a mai korban ilyeneket láthassunk...fantasztikus. Én posztumusz díjakat adnék az ilyen operatőröknek. Vagy már volt ilyen? bocs az offért.
  • zoltang
    Már a ruszkik itt is csaltak. :)

Gebirgsjäger im Kampf um eine Ortschaft Teil 2/3

• a.carkey
    Miért nem értik meg azemberek, hogy a sivatagos pályán nem támadunk??? Sok barom előremegy, és mind megpusztul ...
  • a.carkey
    Az előbb úgy nyertünk, hogy a hülye KT a killre ment rá, nem és nem rangsorolta veszélyesség szerint a tankokat. Imádom az ilyen hülyéket! :D