418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #11216 ezek tuti benne lesznek
kiváncsi vagyok, valaki bepróbálkozna-e áttetsző skinnel :-) -
Okos megoldás... mondjuk a WoT mappa mérete hamar megnövekede.
Ettöl függetlenül akkor hagynám abba a játékot, mert így már teljesen komolytalan lenne. Mármint ha tényleg egy rózsaszín párduc jönne velem szemben, vagy egy homerszimpszonos IS-4.
Ami szerintem jó ötlet (és kivitelezhetö) lenne:
- pálya jellegéhez tartozó skin (havas, erdös, sivatag...)
- Klánlogó
- Vásárolható/kiérdemelhetö (gyári) skin, ami esetleg elitebb lenne, mint a standard (sérülések, kopások, gyözelmek száma felfestve... mármint nyilván nem az aktuális 1594 kilött tank!
)
-
weissewolfe #11214 PzII-höz mé' nincs rammer??
-
hüJJe :D -
Ez RoF-ban nagyjából úgy van megoldva, hogy ha egyedi skínt használsz akkor ugye Te látod a sajátodon. Ha az is letöltötte színt aki a szerveren repül akkor az is abban a szkinben fog látni téged, viszont ha nem töltötte le, akkor neki az alap gyári szkint tölti be a játék automatikusan. -
Renegade #11211 Jaja, a hülyeség határtalan, ami nem olyan nagy baj. :-)
lehetne fura hajú emó tank is, amit ha kilőnek, keres egy sarkot ahol csendben sírdogálhat :-) -
lammaer #11210 Pletyka van róla, hogy klán logót majd lehet idővel rátenni. A mikor kérdésre természetesen a "majd" a válasz.
Mint minden pletyka esetében, a valóságtartalom itt is kétséges.
Már ez is sokat dobna a bulin. -
weissewolfe #11209 A Rózsaszín Párduc! :D -
weissewolfe #11208 :D
Pedig milyen fasza lenne egy hello kittis StuG! :D -
Renegade #11207 most miért? hello kittys loltraktor?
vagy éppen ez?
-
Mondjuk annak örülnék, ha lenne külön skin sivatagra, havas pályára, stb.. persze szigorúan gyári, amit a vinyóról töltene be a játék csata elött. -
Jelenleg is használhatsz, de csak te látod. Szerencsére.
Kicsit sokáig tartana belépni egy csatába, ha mind a 29 másik játékos saját texturáját le kellene tölteni, hogy lássam... meg az is kiverné a biztosítékot nálam, ha jönne egy spangyabobos Bison. -
Az tök jó lenne, ha saját skineket lehetne használni a saját tankon. -
Renegade #11203 alapból standard accod van, aranyért vehetsz prémiumot (akkor játszhatsz közösen a cimbikkel + több xp és pénz /csata) részletes infó a baner alatti szögletes zárójelben -
marder3 #11202 Sziasztok !
Azt szeretném kérdezni hogy a játékban a Standard Account az mire jó mit lehet venni aranyért benne ( 1 napra,1 hétre ,1 hónapra) ? Valamint hogy lehet barátokkal 1 csatán belül részt venni akár egy oldalon akár ellenségként? -
mini #11201 Kölcsönadom Neked, csak kellene emil cím ill. időpont mikor próbálnád.
-
lammaer #11200 Hummellel már megszoktam ezt, nagy ivben tesztek arra ami a chaten zajlik, kivéve ha épp unatkozom.
Esetleg valakinek az accán nem próbálhatnám ki az S51-et? -
Igazán nincs mit! -
Köszi Fater!
-
speeder87 #11197 köszöntem szépen -
crossy104 #11196 Köszi! -
Amíg el nem készül. :)
Bocs, sztem nem nagyon volt publikálva. -
Game server crashed on November 24, at approx 11:00 am UTC / 6:00 am EST. We are working on fixing this issue.
Estimated downtime: 1 hour.
Kb most kéne visszajönnie. -
speeder87 #11193 sziasztok!azt akarom kérdezni mikor lehet megint jatszani mert mar v egy orája nem tudok belépni?? -
crossy104 #11192 Van valami hir meddig nem lesz ma szerver? -
crossy104 #11191 Én is csak IS4-ig megyek. -
Amira kíváncsi voltam azt nagyjából kipróbáltam bár olyan igazán nagy tankom nincs (ilyen is7 és társaira gondolok) viszont sokakkal ellentétben engem azok nem is vonzanak igazából. PM megy, próbáld majd ki a 105-ös ágyúval is! Ha nincs rajta prémium és van annyi gold akkor nyugodtan tegyél rá és komolyan mondom ne érdekeljen, hogy kilőnek és nem a sajátod a tank !!! Nyugodtan használd, teszteld ameddig jólesik. -
crossy104 #11189 Már nem idegesit ha kilövik az arty-k az IS3-at, mert utána én is kiszedek párat.Jót tesz a léleknek. 
-
crossy104 #11188 Az igen jó lenne.Viszont ma megoldást találtam az arty-utálat csökkentésére.Vettem egyet.Ezzel a szar grillsütővel is 20-35 között keresek prémen.Humira sajnáltam 500-at adni.
-
Köszi Fater! Főleg hogy most jut eszembe, hogy a Berezka mintát elfelejtettem átküldeni :)
Ha Téged érdekel valami akkor visszafelé is áll az üzlet :) (Bár szerintem újat nem mutatok majd ...) -
neki inkább az oviban lenne a helye
-
A kertészek most gyomlálják ki a gyilkos bokrokat :) -
mini #11184 Üdvözlök Mindenkit, külön tisztelettel bf és dc fanokat!
Lammaer kérdésére a válasz: tényleg olyan brutál. 1re készülj fel: Te leszel a láma, noob, csíter, ua anyád és miegyéb kedves személy, legfőképp, ha nem látszik a neved mellett 4-6 kill illetve nem lövöd ki az ellen artyját, akiről lövésed sincs merre tartózkodik.
Még egy apróság: a pöcs óta nem lövi át mindegyik pályát ergo végképp kancsó vagy. -
crossy104 #11183 Az életkorodat nézve gondolom te is.
-
crossy104 #11182 Öt iskola kijárása bőséggel elég volt.Kijártam amit kellett, mellesleg éjszakás leszek.
-
Dummy. Ha ki szeretnéd próbálni a 3002DB-t szólj és küldöm az accot meg a passt. Szerintem a DB egy qrva jó tankocska ;) -
nem mondod.. -
Iskola / munkaidő van, tessék ezeket csinálni! :) -
crossy104 #11178 Mi a szart csinál a Szergely a szerverrel megint? Nem lehet kapcsolódni. -
b é t a