418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• erdos
    instamitcsinálja?
  • Eagle16
    Ezt a Tier 6-os németre mondta...konkrétan azt írta, hogy ha nagyon szerencsés a lövés, akkor kilőheti egy lövésből. Ebből arra következtetek, hogy a sebzés valami hatalmas lesz, ~ 2800 körül?? Most vagy hülyeséget mondott vagy hülyeséget mondott, mert ennyivel nem sebezhet többet mint a szovjet társa.
  • [NST]Cifu
    Mintha valaki már itt is említették volna, hogy Overlord elnyomta a Tier VIII.-as SPG-k kapcsán, hogy a Maus-t instagibeli... :)
  • erdos
    Mostmár mindegy de hálistennek befele indult de sokáig volt necces :D
  • erdos
    Ma a vk-mat egy lövésből kapta ki az s14. egy lövésből, 1950 hp. minek ilyen mammutok? Még a su8 is túl van hegyezve... wespe aztán csókolom...
  • LeonSilver
    A jelenlévő mindig kivétel ;)

Ha finom volt akkor ne tedd, ha valami sz*r akkor uccu neki ;)
  • Eagle16
    Remélem hogy azokra se kerül az egész pályát belövő ágyú, csak esetleg több páncélzatuk lesz, vagy nem tudom...ha még a sebzés is tovább növekszik, akkor én is megtalálom az uninstall gombot...azért ne vicceljünk már, akármilyen lassan is lő, egy lövésből Tier X-es tankot...ha lesz kettő egy oldalon akkor még az Is-7-esek se mernek majd előjönni a bokorból. A lőszer meg gondolom megáll majd ilyen ~2-2,5k körül, szóval még meg is éri majd ilyenekkel menni.
  • erdos
    hüjje, majdnem telenyomtam a monitort a vacsorámmal
  • erdos
    Nekem mindkettő volt rajta meg a töltés gyorsító, tuti hármas. Amúgy meg játékosfüggő, ha igazi harcos vagy akkor stabilizátor ha meg egy veszélyes bokor akkor aiming speed :D
  • a.carkey
    KV mani, a többek XP. A KVt aranyra kifejleszteni azért nagy meló. :D
  • peter9228
    Lehet tudni, hogy kik vannak a Battle League Championship csapatban?
  • SuLtAN17
    Szevasztok!
    Szerintetek KV, KV3 vagy KV-IS-t fejlesszem ki abszolút melyik a jobb arany illetve xpfarmóló?:)
  • a.carkey
    Mit érdemes tenni a kettő közül a KTre?

-Vertical Stabilizer MK2
    -Enhanced Gun Laying Drive

Az egyik ugye mozgásban segít, +20% a pontosságra, és a toronymozgatásra, a másik bármikor +10% aiming speedet ad.

A kettő közül tenném fel valamelyiket a megmaradt slotra.

A sima Tigrisemen EGLD van, az bevált, de ha a másik jobb, akkor szívesen meghallgatom az érveket. (600kt nem dobnék csak úgy ki, különösen ha bugos, vagy nem annyira működik jól.)
  • Renegade
  • LeonSilver
    Azoknak továbbra is a qrva anyjukat ;)
  • Renegade
    azokat meg én várom :-)
  • [NST]Cifu
    Már várom a 2x2km-es pályákat, ahol a rohadt tüzérség nem fog eltalálni bárhol...az S-51-nek valami 1,2km a hatótávolsága, szóval szépen be kell majd tolnia a nagy orrát a pálya középső felére. A Tier 6-os német gondolom ugyanúgy bárhonnan elér majd, de legalább abból kevesebb lesz.

No és a Tier VII. és Tier VIII. arty-kkal mi lesz? :)
  • Zsolt7411
    oké köszi.frankó ez a játék:)
  • Renegade
    naponta kapsz 150-et, élesben, meg majd veszed
  • Zsolt7411
    Szevasztok

Aranyat hogy tudok szerezni?
  • Eagle16
    Én még ennél is nagyobb pályákat raknék be, pl. 5x5-ösöket 60 emberrel. Látótávolságot megnövelni 1-1,5 km-re és egyből hatékonyabbak lennének a németek...de nem, ehelyett most olyan tankcsaták vannak, hogy egymás szájába mászva lövöldözünk. Remélem megoldják a szerverproblémákat és végre lesznek igazi távolságok a játékban, sokat hozzátenne a játékélményhez.
  • a.carkey
    2x2esen kempelni, az lesz ám szép. :)
  • Eagle16
    Érdekes.

Már várom a 2x2km-es pályákat, ahol a rohadt tüzérség nem fog eltalálni bárhol...az S-51-nek valami 1,2km a hatótávolsága, szóval szépen be kell majd tolnia a nagy orrát a pálya középső felére. A Tier 6-os német gondolom ugyanúgy bárhonnan elér majd, de legalább abból kevesebb lesz.
  • spiczi91
    Elvileg, gyakorlatilag a 100ból 1x beszoptam.
  • CharrDen
    A Pz III/IV hasonló credited ad mint a t34? Tehát lehet azzal is jól farmolni?
  • Eagle16
    Tier I-es tank csak Tier I-as tankot kaphat maximum ellenfélnek.

davidbog: tegnapelőtt egy Ms-1 jött szembe Himmelsdorf-on, rögtön találkozott is egy 120mm-es gránáttal :) Engem nem érdekel mekkora, utána legalább mehet normális csatába rögtön.
  • davidbog
    Te kilövöd őket? Nem nagyon találkozok ilyen kicsikkel, de ha igen akkor csakis akkor támadom őket ha más nincs lőtávolban. De akkor se pazarlom rájuk a lőszert, nem érnek 1030 creditet. Lerammolom őket.
  • spiczi91
    E-e-e, én is mentem már be traktorral IS-7esek közé platoon nélkül. Csak lestem hogy mi a ****.
  • Eagle16
    Tier I-est csak akkor rak be nagyok közé, ha valami naggyal platoon-ba van...én az ilyeneket simán kilövöm, mert biztos csak a figyelemfelkeltés miatt csinálja, tehát idióta.
  • crossy104
    Az előbb betett a gép a nagyvasak közé egy Loltraktort. Mindenki kapásból irta, hogy senki se lőjön rá, védelmet élvez.Nem is bántotta senki.Ilyenkor látni, hogy az embereknek még van szive.
  • Zsolt7411
    Köszönöm szépen a segitséget sikerült:))))
  • Tuvok #11225
    Itt
    Regelni kell
  • Zsolt7411
    Huh!

Én még csak most akarok először játszani én még semmit nem kaptam:(
  • Renegade
    az a hosszú számsor, amit kaptál
  • Zsolt7411
    Mikor regelni akarok akkor van egy mező ami valami invite kódot kér.Az mi?
  • Zsolt7411
    Köszi

Meg is próbálom akkor hátha sikerül valamit csinálnom:)
  • lammaer
    Persze, pl:

www.shatteredcrystal.com
  • Zsolt7411
    Sziasztok

Adnak még béta kulcsot ehez a játékhoz?
  • SZU
    Ruszki ág, 7-es tier legszélére elsőre unalmast olvastam! =)
  • a.carkey
    Részemről a liveban a pirossal bekeretezetteket mindenképpen megszerzem. Utána jönnek majd a zöldek, és a legvégén, ha majd szétunom az agyam, akkor a sárgák. (Kifejlesztési sorrend színek szerint, majd tierek szerint -> az 5-ös "pénzkereső", attól visszafelé, ill. majd előre.)