418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
-
Ejj, de gonosz vagy, elfoglalod a nagyok bokrát :-) Már biztos stipitopizta, csak te nem olvastad.
-
TDantes #11335 A másik, hogy néha a játék tréfál meg. Előbb, jön egy IS3 szembe, lazán leverem. 1% az élete, menekülne, háttal van nekem. Hohó barátom...és nem bírtam 1%-ról kilőni hátulról. Kétszer lőttem rá, és a csak lánctalpa szakadt le.
Pedig, vagy 20-30 %-at sebzek bele, szemből. Hátulról meg két lövéssel 1%-ot se?
Vannak napok, amikor marha sok ilyen anomáliát látok. Van amikor minden tök jó, de mostanában csak ilyesmivel találkozok. -
Ezen rohogok napok ota, kezdes Panther all melettem, egybol elkezd tolatni:D:D
De most tudott ujjat mutatni egy csapatbeli JagdTiger elingulok a palya kozepere bemegyek egy bokorba, ott fognak jonni, erre oda jon belem lo 2x mert hogy o oda akart allni... na ez szinvonal:D -
Miben lesz jobb? Talán mozgékonyabb lesz. :)
No meg kisebb célpont valamivel. :D
Amúgy fogalmam sincs. ;) -
Alig várom én is hogy beadja a városi pályát, ott megmaradt a fíling. A többi kemperkedés lett. -
Amennyire én tudom, E-10-ből a Waffentrager 38(d) valósult meg proto szinten:
Ez gyakorlatilag egy áttervezett, megnagyobbított 38(t) alváz volt, új motorral. Ez Kubinkában látható is.
Az E-25 és E-50 nem valósult meg. Egyes források azt állítják, hogy az E-50 valójában a Panther II. lett volna, de más források ennek ellenkezőjét állítják, mivel a Panther II. alváza minden volt, csak nem egyszerűbb, mint a Panther I.-é. Továbbá az új keskeny torony is problémás volt.
Az E-75 szintén nem valósult meg, elviekben azonos alkatrészekre épült alváz lett volna az E-50-el, csak 6 helyett 8 futógörgővel.
Az E-100-ból az alváz épült meg félig, az az angolokhoz került a háború után. Az E-100 pár forrás szerint valójában 1944 végén már kaszát kapott, és a Maus-t favorizálták helyette - ez maga Hitler döntése volt.
Források: Achtungpanzer, Secrectproject.co.uk, stb. -
spiczi91 #11330 TD volt és a Tas is jó gép lett volna, ha megépül. Bár mint felderítőkocsi, a Csaba se szolgált rosszul. A Toldi/Nimród/Turán trió már kevésbé volt használható, bár ha jól tudom a 3. verzióik már valamennyire harcképesek voltak. -
Hát azért komoly az a védelem, nekem vk-m van, ugyanaz az ágyú mint a maus de mégis 3 lövésből 2 lepattan róla még ha oldalba vágom is. -
TDantes #11328 Ma egy kissé kezd a játék azért kiakasztani. Ez állandó láthatatlan lövöldözők.
Egy idő után unalmas, hogy egy normális meccs sem volt egész nap. -
A t44-et nagyon lehúzták, oda a rugalmassága sajnos :-( -
spiczi91 #11326 Így se jó sok mindenre, bár azért egy traktornál használhatóbb a páncélja miatt. -
A Zrínyi nem volt rossz azért, asszem az td vagy spg, nem tudom biztosan de dicsérték nagyon, a korának megfelelő technika volt -
weissewolfe #11324 Ebben teljes mértékben egyetértek én is!!
-
Hát a maus semmire se lesz jó ha bejönnek az űber artik, 20km-es sebesség és kb egy anyahajóval egyező kanyarodás.... -
Jaja... lehet mégis rámegy egy napi ajándékgold.
A patch elött egy nappal akartam venni slot -ot 300 -ért, de vaciláltam rajta... erre másnap nézem, már csak 150 :D:D
Vettem is egyet gyorsan. Most azon van a VK3601, amit visszavásároltam a barackokban ücsörgö 100% -os legénység miatt :) -
spiczi91 #11321 Remélem idővel bekerülnek magyar tankok is, azonnal leállok mindennel és megszerzem az összeset. :D
Tas, a mi tankunk... -
Aha, meg sztálinorgona :) -
Illetve a t-44 vs. panther... egyértelmü, hogy a Pantherre megyk inkább, mégha többek szerint a t-44 jobb. Más érzés egy német tankot hajtani, ennyi :) -
Nebelwerfer is kéne. :D -
Sokkal mozgékonyabb lesz, már eleve ez is egy előny. -
Ez így is van... szükségszerüen játszottam az AT-1 -el is, komoly sikereket értem el, jobban bejött, mint a német megfelelöje.
Viszont nekem a játékélmény fontosabb, mint a sikeresség, vagy mi.
Inkább megyek német tankkal, mégha tudom is, hogy az orosz megfelelöje jobb :)
Pl. inkább Tigris, mint IS, vagy inkább Tigris II. mint IS-3 -
Már csak 150 gold egy slot, szóval nem nagy érvágás. Egyébként a Marder II előtt nekem is összesen 3-4 csatám volt a JgrI-gyel, így nem volt alkalmam kifigyelni. Aztán egyik haver szólt, hogy über xpfarmer. megvettem, mindent 100%ra beletettem, és az első csatában már 7 killt csináltam. :) -
TDantes #11314 Nagy kár. Akkor így miben lesz jobb az E-100 a Maus-nál? Reménykedtem, hogy a 150-es ágyút megkapja, és amiatt jobb lesz, és lesz mivel vissza vágni az IS7-nek -
Az Indien még talán, csak azt ne feledjük, hogy nevéből is fakadóan az a terv az Indiai hadseregnek készült.
A Leopard 1 már egy kicsit erős lenne, a vége az lenne, hogy akkor már miért nem kerül bele az M60A2 is, a Shielagh pct. rakétarendszerrel együtt? Oszt majd a lézervezérlésű pct. rakétákkal lehet menni az 1930-as évekbeli Pz.III ellen, mi? :) -
Mi lesz eza soft wipe? még a végleges előtt stornóznak vagy csak adnak aranyat?? -
Jelenleg úgy tűnik a 128mm-es Pak44 és KwK44 lesz a csúcs német ágyú. A hiv. fórumon pattognak, hogy legyen 150mm-es KwK45, dehát jelenleg nem úgy néz ki, hogy ebből lesz valami. -
spiczi91 #11310 Én amikor Pz 2esként megláttam, hogy mit művel egy AT-1, eldobtam a sutba a csak német tank felfogást. Szinte az összes szovjet tank jobb a német megfelelőjénél számomra. -
És a 35öt nem teszi be nagyok közé, nem úgy, mint a 38at, de szinte tök egyforma a két tank. -
TDantes #11308 Most meg Prokhorovka. Nem értem mi történt, én elől voltam, látom foglalják a zászlónkat. De semmi gond, a zászlónktól egy kockányira van vagy 4-5 zöld pötty, a mienk, mondom oké, majd fel tartják őket. Jó, telik egyre jobban a piros csík, de a mieink még mindig ugyanabban a ,,kockában" voltak.
Nem tudom mi volt, mert nem láttam pontosan, ezért marhára csodálkozom, ott foglalják a zászlónkat, ott van a csapatunk fele, és nem védték meg? Mi történhetett? -
Kizárt, orosz tankba nem ülök!
Egyedül a TD ágat kezdtem el vinni ruszkiknál, hogy legyen egy orosz tankom arra az esetre, ha valahol olyan megkötés lesz... eddig nem volt, szóval majdnem feleslegesen jutottam el Su-85 -ig.
Jó kis gép... de ruszki. -
Ezen is gondolkoztam anno, de valamiért a 35(t) maradt.
A JgPzI. valamiért akkor nem jött be, mikor még a mardert húztam belöle...
Talán ha felszabadul egy helyem, veszek megint, aztán megnézem. Esetleg wipe után majd... akkor úgyis csak az marad alacsony tier -ben, aki tényleg kezdö, és akkor föleg vérengzés lesz! :D -
Akkor vegyél egy PzJagerI-et. Beszarsz rajta. :)))
Átlagosan csatánként 5 killt tudok vele. :) -
spiczi91 #11304 wtf 35(t)... T-26 rulez :D -
Nekem nagyjából minden engem érdeklő ágban megvan egy T6-os kategória (T34-85, KV3, SU-100, Leo, PzjagerI, JagdPzIV, StugIII, VK3601, Grille), és gyűjtögetem az xpt a következőre. De most valszeg az lesz, hogy egy kiválasztott tankra fogom feltenni az egészet, a többi megoldható, ahogy eddig is ment. -
Amennyiben minden jól megy, az a kb. félmillió freeXP lesz nekem a karácsonyi ajándék :)
Szóval december közepét hallottam / olvastam legutóbb. -
Ezért vettem 35(t) -t, ott bezzeg nem szroznak! Prohorovka, Kempinyovka, erdös pálya... mindegy.
5, 4, 3, 2, 1... dzsasz!
Megy a hentelés. Nagyon nagy móka! :)
Meg ugye sok az ujjonc, néha jól jön az "ízikill"
-
Scharnhorst #11300 Üdv!
Tudni lehet, hogy ez a wipe időpontilag mikor lesz? Avagy a szokásos tolódás előfordulhat mint mindig? Előre is köszi a válasz. (bocsánat ha már volt ez a kérdés és , hogy lusta vagyok visszolvasni :P ) -
Lehet úgy fogok spórolni, hogy a kedvenc jármüveimre csak annyi freeXP -t nyomok el, amivel maxra felhúzhatom a felszerelésit, de a következö jármüre az xp-t már vele fogom kitermelni.
Pl, VK3601 -re "megveszek" mindent freeXP -böl, de a Tigrist majd vele fogom unlock -olni, és a Tigrisen is csak ágyu, lánctalp, motor, stb...
Tigris II-re pedig játékkal.
Így rövidtávon lassabban lehet haladni, de hosszútávon szerintem megéri. -
crossy104 #11298 Nekem 1,5 millió free xp lesz.Nekem egy IS4 kell, meg valami brutál arty, ill. egy német TD.