418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SZU #11417 A! A két minigunos cowboy avataros? =)
Miért hagytad abba? No money? -
Renegade #11416 :-))
hehe, ez alapján elég dekás (Cyber punk szleng) , hyperes kinézeted lehetett -
:)
Nem emiatt volt :) A csapattársaimtól kaptam ezt a nevet ... az első játék alkalmával ... Mondjuk nem kellett sokáig gondolkodniuk rajta ...
Piros tüsi hajam volt, fekete SZTK keretes szemüveg sárga lencsével ... és nemmellékesen megoldottam a számítógépes gondjaikat :) -
Renegade #11414 és most már tanácsadó vagy?
-
kb mikor varhato a patch? 2-3 het? -
Ezer éve nem nézem, sajnos mióta nem AS-ezem azóta nem akarom a szívemet fájdítani ...
Hacker voltam régen :) -
SZU #11411 Ahá! Mi a nicked a "zöld fórumon"? =)
Nekem mindenhol SZU, illetve ha alahol 3 karakteres nick nem elég, SZUsszan. -
Ezzel az új patch-el jönnek új gépek bele(pl amcsi td ág)
-
davidbog #11409 Megnéztem én is az accountom statisztikáit.
Az első meglepő dolog az az hogy csak 682k xp-m van, ezek szerint csak a szeptember utáni megszerzett xp-t számolja, mert az első soft wipe után kaptam 721k free xp-t. Tehát duplájának kéne lenni. Nem baj ha tényleg így számol, nem lesz annyi tier X-es. De legalább ugyanúgy vissza tudom szerezni a KT-t és az IS-3-at mint legutóbb és még marad egy kevés.
A második. Nagyon érdekesen számolhat összesített helyezést, mert abban 196. vagyok, miközben minden másban (kivétel az avarage xp annál 43. vagyok) nagyon hátul, 5-21000. helyeken tanyázok. -
Metontour #11408 Köszi Eagle!
A 75mm L/100-nak milyen értékei vannak?
A Tasból ha jól tudom terveztek páncélvadászt is. Az mit tudott?
Ez a camo bug sajnos elveszi a játék maradék dinamikáját is mivel ez előtt is volt heavy ami a bokorban kuksolt.
Láttam terveznek beletenni francai ágat. Amivel az a baj csak szerintem hogy pont a háború marad ki tanktervezésileg és gyártásilag. De lehet rosszul tudom. -
Renegade #11407 egy bizonyos szlengben erre mondják, hogy élsportoló -
Mária... -
davidbog #11405 OFF
Nem semmi erről is szereztél képet. :) A lövegpajzsnál tényleg erős, függetlenül hogy az a belső rész 160 vagy 100 mm. Majd nem oda kell lőni. :)
Az orosz wikin az IS-7-nél az S-70-es ágyúnál van páncélátütés. A 130 mm S-70-es ágyúnál a БР-482 jelzésű lőszer milyen típús lehet? A 122 mm-es alapján talán APHE, de nem vagyok benne biztos. Gondolom az a 30 fok a függőlegestől értendő. -
Esetleg ha elolvasnád a nevet is ott az oldalon...
De amúgy ez nagyjából 8-10 óra folyamatos játékot jelent egy nap, azért megnézném hogy miből él :D -
ZelenkaP #11403 8300 ütközet?
Komoly betegségben szenvedsz....mozdulj ki a való világba, mert megárgyúlsz teljesen......;)
-
75mm L/70, 75mm L/100, 88mm L/71, 105mm L/52 -
Metontour #11401 Panther II-re milyen ágyúkat terveznek tudja valaki? -
Link -
ŐGY -
lammaer #11398 Amúgy vicces, hogy 1.2 mill XPvel csak a 2197. helyen vagyok :)
Van pár durva ember :)
-
lammaer #11397 Nem ügy, tizegynéhány éve polgárin néha az elsősökhöz raktak be, nekik sem volt minden triviális 
Amúgy tudom hogy a kolléga csak benézte, könnyű nem észrevenni egy kicsi szót amikor az ember felfokozott lelkiállapotban fórumozik. -
Nekem mondod? Még az oviba is tank volt a jeled...
-
lammaer #11395 Ebben igazad van, nyilván a játéktechnikai okokból nem modellezték le tökéletesen a valóságot.
Ugye már az se valóságos hogy egy csenevész bokor mögött nem veszed észre azt a 60 tonnás monstrumot :) -
Ez ám a stílus vazze, taníccs 
-
Renegade #11393 okok, az ott félreérthető, ezért voltak a kérdések, nem is biztos, hogy megtudnám válaszolni, max hasonlóakat tudok:
van nem messze innen egy lőtér, illetve álltam már rpg indítás mellett a seregben, így a bum-bum az egy dolog. És hallottam kanyarodó autó vs villamost (nem volt fék), nos a sikító fém hangja összekeverhetetlen a bummal + a fény, ezekből okoskodtam ki, hogy bizony akár felfedeződhet a bokorban kuksoló tank -
lammaer #11392 Sértegetünk, sértegetünk, olvasni meg nem tudunk?
Szerinted az a SE mit jelent az 5 másodperces mondatban? -
En tudom milyen bug van most, viszont utod egyik szavaddal a masikat, mert nem volt semmifele 5 masodperc, na ennyi volr reszemrol fafejekkel nem vitatkozom.. -
lammaer #11390 MERT BUGOS A LÁTHATÓSÁG AZÉRT!!!!
Jelenleg egyedül a mozgás fed fel egy bokorban gubbasztó tankot, az se mindig.
Cserébe ha egy tank lő nem lesz látható, és a megállás után 5 másodpercnek se kell eltelnie hogy eltűnjön. Ez a bug amiről a patch óta szó van.
-
Ertelmezd amit irtam, 2 masodpercre tunt el!!!! a sziluett ugyan az volt! egyebkent hagyjuk.... -
jo, de mert tunt el?:)))) ez erdekesebb kerdes.. 20 meterre egymastol harcban:) -
lammaer #11387 Vicces - ha nem láttad, honnan tudod hogy nem mozdult meg? :)
Ahogy spiczi irta, ha megláttad akkor azért volt mert megmozdult. -
van nekunk is teniszlabdas agyunk:) rendes kerekekkel minden:) aknaveto is:) -
lammaer #11385 Várjál már, azt mondta azok hallják akiket meglőttek, nem azok akik lőtték a labdát :)
Plusz kalkuláld be, hogy aki mondjuk lő a 122-essel, az kissé erősebben hallja magát az ágyút mint annak a becsapódő lövedékét :) -
spiczi91 #11384 Ha újra megjelent, akkor megmoccant. -
spiczi91 #11383 Szerintem meg a HE lövedékek teniszlabdák voltak amúgy... 

-
Olvasd mar el amit irtam:) lattam a tankot meg is lottem o is engem, aztan egyhelyben allva eltunt, megint lottem semmi(meg sem mozdultunk) megint megjelent ugyan ott ugyan abban a pozicioban es lott:) -
Tuttamhogyismerősvagyvalahonnan :) -
Renegade #11380 Akkor viszont a találatnak fel kellene fedni a bokorban ülő tankot -
SZU #11379 Airsoft járműves nagyjátékon szoktak sűrített levegővel lőni teniszlabdát BTR-re és a bent ülők meghallják.
Páncélvastagsága töredéke a 2. VHs nehézpáncélosoknak, de nem is 2-3J-os becsapodást kaptak teniszlabdával! =) -
Ja, szinténzenész. Kipróbáltam egy csomó mindent, nincs valami sok xp-m de nem is vágyok rá különösebben. Nagyon komoylan nem hiszem, hogy fogom tolni ha kijön a végleges és ilyen egerekre és a többi nagyvasra meg nem is tartok igényt. Valahogy engem nem hoznak lázba azok a nagy, batár szarok :) Még ha überbrutálisak akkor sem.