418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• SZU
    A! A két minigunos cowboy avataros? =)
    Miért hagytad abba? No money?
  • Renegade
    :-))

hehe, ez alapján elég dekás (Cyber punk szleng) , hyperes kinézeted lehetett
  • DummyBoy
    :)

Nem emiatt volt :) A csapattársaimtól kaptam ezt a nevet ... az első játék alkalmával ... Mondjuk nem kellett sokáig gondolkodniuk rajta ...

Piros tüsi hajam volt, fekete SZTK keretes szemüveg sárga lencsével ... és nemmellékesen megoldottam a számítógépes gondjaikat :)
  • Renegade
    és most már tanácsadó vagy?
  • Jacek
    kb mikor varhato a patch? 2-3 het?
  • DummyBoy
    Ezer éve nem nézem, sajnos mióta nem AS-ezem azóta nem akarom a szívemet fájdítani ...

Hacker voltam régen :)
  • SZU
    Ahá! Mi a nicked a "zöld fórumon"? =)

Nekem mindenhol SZU, illetve ha alahol 3 karakteres nick nem elég, SZUsszan.
  • Barrett 50 Cal
    Ezzel az új patch-el jönnek új gépek bele(pl amcsi td ág)
  • davidbog
    Megnéztem én is az accountom statisztikáit.
    Az első meglepő dolog az az hogy csak 682k xp-m van, ezek szerint csak a szeptember utáni megszerzett xp-t számolja, mert az első soft wipe után kaptam 721k free xp-t. Tehát duplájának kéne lenni. Nem baj ha tényleg így számol, nem lesz annyi tier X-es. De legalább ugyanúgy vissza tudom szerezni a KT-t és az IS-3-at mint legutóbb és még marad egy kevés.
    A második. Nagyon érdekesen számolhat összesített helyezést, mert abban 196. vagyok, miközben minden másban (kivétel az avarage xp annál 43. vagyok) nagyon hátul, 5-21000. helyeken tanyázok.
  • Metontour
    Köszi Eagle!
    A 75mm L/100-nak milyen értékei vannak?
    A Tasból ha jól tudom terveztek páncélvadászt is. Az mit tudott?
    Ez a camo bug sajnos elveszi a játék maradék dinamikáját is mivel ez előtt is volt heavy ami a bokorban kuksolt.
    Láttam terveznek beletenni francai ágat. Amivel az a baj csak szerintem hogy pont a háború marad ki tanktervezésileg és gyártásilag. De lehet rosszul tudom.
  • Renegade
    egy bizonyos szlengben erre mondják, hogy élsportoló
  • Fritz Von...
    Mária...
  • davidbog
    OFF

Nem semmi erről is szereztél képet. :) A lövegpajzsnál tényleg erős, függetlenül hogy az a belső rész 160 vagy 100 mm. Majd nem oda kell lőni. :)

Az orosz wikin az IS-7-nél az S-70-es ágyúnál van páncélátütés. A 130 mm S-70-es ágyúnál a БР-482 jelzésű lőszer milyen típús lehet? A 122 mm-es alapján talán APHE, de nem vagyok benne biztos. Gondolom az a 30 fok a függőlegestől értendő.
  • Eagle16
    Esetleg ha elolvasnád a nevet is ott az oldalon...

De amúgy ez nagyjából 8-10 óra folyamatos játékot jelent egy nap, azért megnézném hogy miből él :D
  • ZelenkaP
    8300 ütközet?
    Komoly betegségben szenvedsz....mozdulj ki a való világba, mert megárgyúlsz teljesen......;)
  • Eagle16
    75mm L/70, 75mm L/100, 88mm L/71, 105mm L/52
  • Metontour
    Panther II-re milyen ágyúkat terveznek tudja valaki?
  • Eagle16
    Link
  • Tuvok #11399
    ŐGY
  • lammaer
    Amúgy vicces, hogy 1.2 mill XPvel csak a 2197. helyen vagyok :)
    Van pár durva ember :)

• lammaer
    Nem ügy, tizegynéhány éve polgárin néha az elsősökhöz raktak be, nekik sem volt minden triviális

Amúgy tudom hogy a kolléga csak benézte, könnyű nem észrevenni egy kicsi szót amikor az ember felfokozott lelkiállapotban fórumozik.
  • erdos
    Nekem mondod? Még az oviba is tank volt a jeled...
  • lammaer
    Ebben igazad van, nyilván a játéktechnikai okokból nem modellezték le tökéletesen a valóságot.
    Ugye már az se valóságos hogy egy csenevész bokor mögött nem veszed észre azt a 60 tonnás monstrumot :)
  • erdos
    Ez ám a stílus vazze, taníccs
  • Renegade
    okok, az ott félreérthető, ezért voltak a kérdések, nem is biztos, hogy megtudnám válaszolni, max hasonlóakat tudok:

van nem messze innen egy lőtér, illetve álltam már rpg indítás mellett a seregben, így a bum-bum az egy dolog. És hallottam kanyarodó autó vs villamost (nem volt fék), nos a sikító fém hangja összekeverhetetlen a bummal + a fény, ezekből okoskodtam ki, hogy bizony akár felfedeződhet a bokorban kuksoló tank
  • lammaer
    Sértegetünk, sértegetünk, olvasni meg nem tudunk?

Szerinted az a SE mit jelent az 5 másodperces mondatban?
  • Jacek
    En tudom milyen bug van most, viszont utod egyik szavaddal a masikat, mert nem volt semmifele 5 masodperc, na ennyi volr reszemrol fafejekkel nem vitatkozom..
  • lammaer
    MERT BUGOS A LÁTHATÓSÁG AZÉRT!!!!

Jelenleg egyedül a mozgás fed fel egy bokorban gubbasztó tankot, az se mindig.

Cserébe ha egy tank lő nem lesz látható, és a megállás után 5 másodpercnek se kell eltelnie hogy eltűnjön. Ez a bug amiről a patch óta szó van.

• Jacek
    Ertelmezd amit irtam, 2 masodpercre tunt el!!!! a sziluett ugyan az volt! egyebkent hagyjuk....
  • Jacek
    jo, de mert tunt el?:)))) ez erdekesebb kerdes.. 20 meterre egymastol harcban:)
  • lammaer
    Vicces - ha nem láttad, honnan tudod hogy nem mozdult meg? :)

Ahogy spiczi irta, ha megláttad akkor azért volt mert megmozdult.
  • Jacek
    van nekunk is teniszlabdas agyunk:) rendes kerekekkel minden:) aknaveto is:)
  • lammaer
    Várjál már, azt mondta azok hallják akiket meglőttek, nem azok akik lőtték a labdát :)

Plusz kalkuláld be, hogy aki mondjuk lő a 122-essel, az kissé erősebben hallja magát az ágyút mint annak a becsapódő lövedékét :)
  • spiczi91
    Ha újra megjelent, akkor megmoccant.
  • spiczi91
    Szerintem meg a HE lövedékek teniszlabdák voltak amúgy...
  • Jacek
    Olvasd mar el amit irtam:) lattam a tankot meg is lottem o is engem, aztan egyhelyben allva eltunt, megint lottem semmi(meg sem mozdultunk) megint megjelent ugyan ott ugyan abban a pozicioban es lott:)
  • DummyBoy
    Tuttamhogyismerősvagyvalahonnan :)
  • Renegade
    Akkor viszont a találatnak fel kellene fedni a bokorban ülő tankot
  • SZU
    Airsoft járműves nagyjátékon szoktak sűrített levegővel lőni teniszlabdát BTR-re és a bent ülők meghallják.

Páncélvastagsága töredéke a 2. VHs nehézpáncélosoknak, de nem is 2-3J-os becsapodást kaptak teniszlabdával! =)
  • LeonSilver
    Ja, szinténzenész. Kipróbáltam egy csomó mindent, nincs valami sok xp-m de nem is vágyok rá különösebben. Nagyon komoylan nem hiszem, hogy fogom tolni ha kijön a végleges és ilyen egerekre és a többi nagyvasra meg nem is tartok igényt. Valahogy engem nem hoznak lázba azok a nagy, batár szarok :) Még ha überbrutálisak akkor sem.