418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    azaz :-)
  • zalkad
    Hát, köszi... ezzel nem gyöztél meg, hogy vegyek IS-4 -et :D:D
    Gondolom, hogy nem is ez volt a cél :)
    Szerintem bármit csinálsz IS4 -el, nem lesz rentábilis... nagy tankoknál már asszem így van kitalálva.
  • zalkad
    No CAP, NO CAP, more xp
  • Renegade
    "Complete destruction of the enemy team is NOT specifically awarded. "

remélem ezt a vérpistikék is felfogják
  • Lovinho
    Egy kis infó a credit kapásról, Overlord írta:

Credit calculation in the game.

Credits are awarded for participating in battle and battle performance (damage inflicted in HP)

Payment for battle

Payment for battle - guaranteed amount of credits, independent of the tank's performance in battle. Payment is proportional to the tank tier (essentially its worth in battle)

Payment for battle consists of: X * tank_tier for defeat or a tie, and 1.85X * tank_tier for victory.

Payment for inflicting damage to the enemy

For every point of damage inflicted the tank receives Y credits, independent of the tier.
    For every tier the target is higher than the player, the player receives bonus of 0.1Y credits.
    Damage inflicted by fire is counted towards the player who set the fire. In case of ammo rack explosion or other damage by initial fire all damage is counted towards the player who set it.

Damage is counted if inflicted on the enemy. Damage by friendly fire is not counted. Unintentional kills (frag) are not individually counted towards the payment.

If shooting a target spotted by another - 0.5Y credits for damage. If the enemy is damaged by another teammate when spotted by the player, then the player receives up to 0.5Y credits for damage.

Payment for spotting

For all initial spotting of the enemy tanks the player receives Z credits, for SPG - 2 * Z.

Payment for base capture

Base capture is payed out with a certain sum of credits. Payment is independent of the number of tanks and their tiers - everyone receives the payment equally. Interrupted capture and the interruption of a capture does not warrant a payment.

Balance coefficient

It is a factor for individual setting of tank profitability. Payment for all vehicles, except premium, is multiplied by the coefficient W.
    The given coefficient for premium vehicles is higher.

Influence of premium account on credits

For premium account credits are multiplied by 1.5

Complete destruction of the enemy team is NOT specifically awarded.
  • Mester61
    DAVE!
    Megyek min állat 5-6 kill nem kapok annyit hogy a javításra elég legyen ha nem bujkálok szétszednek mint állat, a tigrisem ezerszer jobb volt , lehet, hogy ha minden 100% lesz ihaj tank de még most a legnagyobb ágyú nélkül csak veszteség.
    Csinálhatsz bármit kemp aktivitás segítség véged van vagy én vagyok béna, 50 évesen hogy egyáltalán játzsom,
  • zalkad
    Hát, pedig a forma ezt mutatja, ahogy nézem elég sokat véded a bázist, mert szerintem az pörgette meg nagyon. Ott pl. 145 -ik vagy :O :)

IS-4 ?
    Nem terveztem venni, de a gyenge pontjait sorolhatod
  • a.carkey
    A legtöbb xp az, amennyit a legtöbbet vki szerezte/jármű, kivétel, a nap első duplaxps köre. Tesztelve.
  • Mester61
    Ne vazze dave 4 műszakban járok igaz volt néha 23 óra is fent
  • Mester61
    Dave nem lehet, hogy benne vagyok az első ezerbe ,igaz sikat, játszom de ha visszaírsz mondok az IS4 ről egy két dolgot ha érdekel
  • zalkad
    Akinek van ideje... :)
  • LeonSilver
    :D
    Egyszerűbb volt mint nekiállni magyarázni, hogy írd be, kattints ide-oda ;)
  • lammaer
    De kedvesek egyesek :)
  • LeonSilver

• lammaer
    Ha esetleg kilépnél a write only módból:
    kattints
  • zalkad
    992. az úr, és ahogy látom a Tigris a favorit :)
  • lammaer
    A fórum megy a böngészőben de a WoT account kereső nem?
  • zalkad
    Lentebb linkelték ugyan, de akkor itt :)
    http://game.worldoftanks.com/accounts/36138-mester61/
  • Mester61
    Mit tudtok azEU server váltásról 1,54 XP van evvel már csinálhatok valamit de mi van a kredittel és az arannyal?
  • Mester61
    Nézze már meg légyszi hol állom mester61 vagyok köszi
  • Mester61
    ezt hol az istenbe nézted meg
  • zalkad
    Ott lehet megnézni, csak arra nem igazán jöttünk még rá, hogy mi alapján számolnak... mármint most nem csak prémium/nem prémium... hanem pl mit adnak össze mivel, és mit osztanak, mikor kijön az overall rating.
    Ez most nekem 246, és ezzel csak a 12.540 -ik helyen tanyázom.
  • Mester61
    Amikor minden elért eredményt figyelembe vesznek
  • lammaer
    http://game.worldoftanks.com/accounts/

Mit értesz összesített helyezésen?
  • Mester61
    Emberek az összesített helyezést hol lehet megnézni?
  • lammaer
    A Stug most különösen brutális, amig nem javitják a camo bugot.
    Amúgy is bokorban kell állnia, de ugye eddig ha lőtt sanszos volt hogy felfedi magát, és akkor kap egy fülest a célponttól.

De most büntetlenül lehet levenni vele 5-8-10 %okat még a mini mauszról is. Imádom, nekem is van a garázsba, épp most szedtem össze az XPt JPZIVre, de tuti nem adom el.

Tegnap előtt pl lakewille-n a város feletti úton beálltam egy bokorba. Jött asszem egy T32 (az amerikai) szembe, elkezdtem messziről osztani, és mivel volt mellettem csapattárs (aki csiki-csukizott), arra figyelt a gyerek. Döngetett szembe velem egyenesen, én aadtam le rá 6-7lövést, majd 2 méterrel elrobogott mellettem anélkül hogy észrevett volna :)
  • Renegade
    el vagyok hűlve, ha meglövök pár embert, de veszítünk: nettó 7-15K (prémiummal) , ha meg nyerünk: 12K-csillagos ég, nem játszottam vele sokat, de jó pár 20K+os köröm volt, sosem hittem volna, hogy ilyet mondok; de softwipe után bizony helye lesz :-))
  • HuffnagelSteve
    Még "csak" pRéntek dél van és olyanokat laggol meg akad ez a szutyok, hogy öröm nézni. Mi lesz itt hétvégén? Diavetítés?
  • [NST]Cifu
    Ugye hogy ugye? :)

Ha pedig meguntad a StuG III-at és a 10,5cm-est, akkor a JagdPanzer IV. a 88mm L/56-os ágyúval érdekes változatosság lesz. ;)
  • Fritz Von...
    A Stug III egy nagyon jól sikerült kis járgány. Nem is adtam el, hiába lett meg vele a JagdPzIV. Robbanékony, fordulékony, gyors, és a lövegével karcolgatja az IS3akat is, úgyhogy XP/mani szerzésre kiváló.
  • spiczi91
    Nekem a T28/T34/Su5 folyatja a zsetont, bár stugom még nem volt az is tény.
  • Renegade
    na egy kis érdekesség (persze játékstílus függő), az általam próbált
    4-5 tierü (német-orosz med, német; -scout -TD, -artyk) kütyük közül a legjobb mezőgazdasági munkás (dobpergés) a Stug. Meg vagyok lepve, főleg ha figyelembe vesszük, hogy arty és med fan vagyok és nem szeretem a TD-ket.
  • zalkad
    Erröl jut eszembe, a max XP -m az VK3601 -el van, 1850 Xp nagyjából.
    6 killem is volt, de gyanítom hogy ez prémiummal ennyi. Szóval a max XP -nél lehet számít a prémium.
    A napi elsö duplázó az tuti nem, mert volt már úgy 3000+ XP is egy kör.
  • Jacek
    Az egy csataban legtobb xp, ott tuti szamit a premium mert emlekszem ra mennyi volt a legtobb, ami nem szamit az a premium+napi elso csata, mert VK3601-el 1333xp volt a maxom premiumon, de az pont egy elso csata volt es 2666xp kaptam ra , de a statban csak 1333-om van.
  • Renegade
    az átlag XP-n és a legtöbb XP egy csatában az tényleg elgondolkodtató, ott szinte biztos, hogy máshogy számol, akár még a prémiumot sem veszi figyelembe, hmm, ok, most már én is elbizonytalanodtam, +1 a teszt mellett :-)
  • Renegade
    :-))
  • zalkad
    Ehhhe... nekem csak az átlag XP -m nem tetszik.
    350 -en van, pedig mikor prémiummal hummeleztem, 1500 XP -k jöttek folyamatosan, de a 222 csata a VK3601 -el is elég rendesen 1000 körül volt prémiummal. Még a vesztes csaták is 400 felett hoztak.

Ki tudja valaki most próbálni? Cseszi a csörömet rendesen! :D
  • Renegade
    ez mondjuk könnyen mérhető: ha van olyan topik lakó, akinek éppen nincsen prémiuma, de van rá aranya az lemérheti. Megnézi a statoknál az xp-t, játszik hármat, felírja mennyit kapott, megint statoknál megnézi az xp-t. Vesz prémiumot, megint játszik hármat, azt is felírja, megint számol, és már meg is tudtuk. :-)

Én így láttatlanban a prémiummal "valósat" tükrözőre tippelnék, mert az élet egyébb területén is így van, lásd akár a sportok nagy részénél (több pénz, jobb eredmények mezőnyön belül, stb).
  • zalkad
    Hát, mint mondtam: meggyözödésem, tehát így tartanám logikusnak, ha a prémium nem befolyásolná a statisztikai adatokat... bár ismerve Ivánék hozzáállását a statisztikákhoz, mérget tényleg nem vennék rá :)
  • DummyBoy
    Annyit olvastam, hogy a 20%-os pluszt leszedik, valamint pici változtatások lesznek T7-8 esetén traverse és turret traverse sebességen ( valami ilyesmire emlékszem ) ... hivatalos fórumon van erről topic,Overlord ott írt ezekről ... Most telefonról pötyögök, de majd megkeresem ....