418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• a.carkey
    Azért ez nem így van. Saját tiered alatt jobb az AP vele, felette meg a HE, kivétel ha lánctalp felett tudod lőni, és pár bizonyos helyen hatalmasat sebzetsz APval is, nagyobbat, mint HEvel.
  • Renegade
    szerintem nekem 10,5-es még sose pattant le, csak, ha véletlenül AP is került a tankba, akkor viszont rendszeresen :-)
  • Renegade
    na jó túloztam egy picit
  • Renegade
    ja, és nincs lepattanó
  • Renegade
    próbáld ki és csodálkoz, azért "csak" ennyit, mert sok a HP-ja, PzIII-ig 1 tank 1 lövés (ritkán 2), Pz4: 2-3 lövés, és így tovább, nem véletlenül csíterágyu a 10,5-es
  • RatBaG #11532
    nem arról van szó, hogy nem kifizetődő, de egy hasonló tier-ű tank mindig jobban keres. nem gáz így sem a bevétel, csak szemet szúrt pl mikor veled is toltam, hogy volt 4-6 kill meg 2-3 damage is (tier 6-9), neked meg mondjuk a fele (nem emlékszem, csak hasra ütök), és még így is te kaptál több creditet vagy 300-al...
    persze a td-k javítása meg olcsóbb, de ez a 0.5-ös szorzó akkor is szúrja a szemem.
  • a.carkey
    Azért az is pattan le keményen ... :D
  • Tuvok #11530
    .. és köszönjem meg valakinek a segítséget, hogy kiszedte, mert a HE lőszer még egy Pz4-ből is - amikor épp nem pattan le - jó esetben is max 4-5%-ot vesz le ? :)
    Ellenben a 75-ös, AP-vel 30-40-et is .
  • lammaer
    Ahogy tanult kollégám mondja, a Vk45-ből szemből 3-8%-ot is leszed a 10.5-es HE.
  • a.carkey
    Ez azért ritka. Én mindig a tdkkel kezdem, akárki is van a képben. Ha ők elfogytak, és még én is élek, jöhetnek a nagyok. Hetzer, Stug a két "kedvencem". :)
  • lammaer
    Mert a HE-nek nem is kell átvinnie ahhoz hogy sebezzen.
  • Renegade
    nem is kell, kevés felemelőbb van, amikor 7-13%-on van a VK4502 nem foglalkozik veled, mert te csak egy Stug vagy, majd rálősz a frontpáncéljára és 10 ilyen helyzetből tízszer, csak annyi a dolgod, hogy tovább gurulj a roncsa mellett.
  • XenHai
    Nálam pont fordítva van.
  • a.carkey
    Én akkor teljesítek jól nagy tankokkal, ha meghalt az artink, az összes állat a csapatban, és még nekem is van vagy 95%nyi healhem. Olyankor megtáltosodom. Különben meg barmokkal hoz össze 10ből 8x a sors ...
  • Tuvok #11523
    HE ? Úgy pláne nem visz át semmit :)
  • Eagle16
    Én nagy tankokkal egyedül mindig jobban teljesítek, amint platoon-ba megyek valakivel, egyből jön a szerencsétlenség-sorozat.
  • lammaer
    Én nagy tankot csak akkor hozok ki, ha platoonban vagyok hasonlóan nagy tankos emberekkel. Úgy van értelme, ha tudod hogy a csapatodból a Top3 ember ti vagytok :)
  • lammaer
    Na de te érzékeled hogy nem kifizetődő TDzni? Szinte biztos vagyok hogy ez a rendszer a kezdetektől fogva igy van, nem az új peccsel jön be.

Mondjuk stugival nem sniperkedem, általában arra lövök amt látok mert közel vam.
  • lammaer
    Úgy látszik én mákos vagyok. Az én csatáimba az átlag az oldalankénti két kisebb (már a humi is ritka) arti, mostanában nagyon gyakori hogy egyáltalán nincs is arti.

S51 / Bbusz csak elvétve van.
  • RatBaG #11518
    a td-zés alapjainak basznak oda ezzel.
    előre mennek a tankok, spottolnak, a td teszi a dolgát, támogatja őket, de csak alamizsnát kap. legalább 0.7 lenne a szorzó, vagy valami...
  • Renegade
    hát őőőő, maust és IS7est is sebez, annyi a trükje, hogy csak HE lőszer
  • Tuvok #11516
    Na ezért örüljünk, hogy még egy darabig marad a béta, ingyen jön az arany és van premium ..
  • Tuvok #11515
    Természetesen a 75-öst, a 105-ös iszonyatosan pontatlan és semmilyen páncélt nem visz át, így gyakorlatilag alkalmatlan TD-re . Pláne értelmesebb célok ellen, kicsik közé úgysem tesz be soha .
  • a.carkey
    Komolyan: prémium nélkül, hétvégén nagy tankokkal játszani katasztrófa. Nem elég, hogy szar pénz, nem elég, hogy ha meg is ölsz jópárat sem nagy pénz, de hogy xpben is silány, na az már elszomorító ...
  • Renegade
    szegény Obi, ne volt vele az erő :-))
  • Renegade
    azért így jobban megnézve, vicces a max HP, de 13 bekapott találat :-)
  • Renegade
    milyen ágyut használsz? mert 10,5-el még picik ellen is ilyen egy kör

• HuffnagelSteve
    Itt például ha jól látom csupán négy arty van. (Mai termés.)
  • a.carkey
    Nem igaz, hogy pénteken CSAK BARMOK KÖZÉ TUD BETENNI EZ A SZAR JÁTÉK! Olyan buta taktikával mennek előre olyan helyen, ahol nem kéne, és kempelnek ott, ahol nem kéne. Azért 20ból 5x éltem túl a mai napot, és ez kb. megfelel a győzelmek számának. Katasztrófa!
  • HuffnagelSteve
    Ja, az lehet. Annyira keveset játszok artyval, hogy nekem ilyenek fel sem tűnnek :) Mondjuk ennek némileg ellentmondani látszik a meccsenkénti 4-4 vagy akár 5-5 arty. Ha annyira gazdaságtalan lenne kevesebben nyomnák nem?
  • Mester61
    Gyerekek Eu váltás törlés mikor várható
  • Tuvok #11506
    Fele annyit kapok vele kb., mint a patch előtt . Valamit tuti csináltak vele .
    Most jó ha 10-12k creditet kapok vele egy átlagos körért, eddig min. 20k körül volt .

Előbb is volt 5 killem, kilőttem az összes lőszerem, ami nagy része talált is, és duplázóval kaptam 1200 xp-t, meg 20k creditet . Ennyi xp-t duplázó meg premium nélkül lehetett régebben összeszedni, most meg pár százak jönnek csak .
  • lammaer
    Nem értem a jövő időt - sztem ez már most is igy van leprogramozva.
  • HuffnagelSteve
    Annak az artyk különösen fognak örülni, lévén ők szinte csak oylant lőnek amit más lát és ők nem.
  • lammaer
    Az is, de csak amig a bokrok ennyire táposak :)

Nevetséges a javitási költsége, nevetséges a lőszer ára, és a 105-ös HE gyakorlatag mindent mindenhonnan lőve sebez.
  • zalkad
    Mégis az elöbb írták, hogy a StugIII az akutális pénznyomda.
    XP már megvan rá, csak most free slot-om nincs, a goldot meg tartogatom havi premiumra.
  • lammaer
    Ezt vajon úgy kell érteni, hogyha olyan tankot lősz amit más lát nem te, akkor csak a felét kapod creditben annak amit akkor kapnál ha te is látod amit lősz?

Megjegyzem, ha ez igy van megcsinálva már most is, eléggé nem lehet érzékelni :)
  • RatBaG #11500
    "If shooting a target spotted by another - 0.5Y credits for damage. If the enemy is damaged by another teammate when spotted by the player, then the player receives up to 0.5Y credits for damage."

ez azért elég nagy érvágás a td-knek...
  • a.carkey
    Utálom a pénteket. Mindenki korán ér haza, 10ből 8 vereség, 3x maradtam életben, csak hülye csapattal találkoztam, bár tény, hogy fáradtan harcolok, de ez mondjuk 2. A többiben 1 lövésből kiszedi a Hummel a KTt, amikor ágyúval vagyok, mindenki kampel, a T34, PZIV, KV hármas jól teljesít, és most kivételesen a 3001P is, de valahogy katasztrófa az egész, míg le nem nyom az ember vagy 20 kört, mert utána olyan csapatokba kerül, ahol nem csak hülyék vannak ...
  • Mester61
    Orosz vonal klánt keresek , kellek e valahova,