418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    A gyenge pontok lövéséről csak egyetlen gondolatot szeretnék hozzáfűzni: elméletben nagyon szépen hangzik, hogy mondjuk az IS4-nél a fronton lévő sofőr kukkolónyilást kell lőni, vagy KT-nél meg a toronygyűrűt :) de tegyük már hozzá, minden ágyú szór, ugy nem véletlenül van a célkereszt körül az a szép zöld kör :) 200 m felett jó ha a tank kitölti azt a célkört, és eltaláljuk, nem azt hogy ellőjük a commander bal heréjét :)

Szóval, még ha hatalmas erőfeszítéssel sikerül is odaterelgetni az ominózus gyenge pontra azt a célkeresztet, hogy effektive hova fog lőni, azt fortuna néni dönti majd el.

Tehát, a történet kb annyi: tankoknak az oldalát meg a hátulját kell lőni, mert MINDEN tank ott a leggyengébb. Minden más manual aimos pro duma sztem csak mázli kérdése, esetleg közelharcban el tudom fogatni hogy löjük az IS4 elején a vonóhorgot, mert az használ :)
  • CharrDen
    Az IS-3 és Su-152 mellé szerintetek mim legyen farmomlásra? Most van egy Sherman, de ez nem elég, így is eléggé fogy a pénzem.
  • Jacek
    Megint folmerul a kerdes ki nem tud olvasni.... ott van leirva hogy nem a 88 L/71 hanem az L56 volt a tigrisen ami uyge penetrationban kulombozik....

Ott van benne az eredeti postban.. no comment...
  • Jacek
  • Jacek
    Igazabol veletlenul ment neked , nagy altalanossagban ertettem az itt fel lelheto emberekre, ja biztos bekakilnak:D:D:D:D:D ez meg nem nagyon sikerult senkinek...
  • Eagle16
    Tessék:

A Ferdinandon a 88mm L/71 volt, pontosan 200m-ről az összes lövése átment. 300m-ről minden lepattant az is igaz :D

• Renegade
    szép dolog a fetisizmus, de én nem ítélkezem
  • HuffnagelSteve
    lál
  • Adjunktus
    Igen!Ismersz?:D
    És szép gyűjteményem van arrogáns hülyegyerekek zanzáiból.
    Sípcsontból faragott furulyák,belekből készült lampionok,ledek szemgolyókból,gyertyatartók levágott karokból stb stb.
  • Renegade
    kopasz ogre-e vagy?
  • Renegade
    talán csak peched volt, aztán legközelebb jobban szétkapod :-(
  • Adjunktus
    Nem vagyok szemüveges kis kockagyerek.Nagy a valószínűsége,hogy ha összefutnánk és történetesen mérges lennék rád,akkor lefosnád a vádlidat.:D
    Nem tudom te mennyit mentél tigrissel és igazából le is szarom.Én lőttem már ki tigrissel T-29-et,sőtt még Lee-vel is.Lehet,hogy éppen szar napod volt.De attól a tény még tény marad.A testét kell célozni,pont!
    Javaslom legközelebb várj egy kicsit a bejegyzéssel,amég megnyugodsz egy kicsit.Ha ezt ilyen stílusba akarod folytatni,akkor nem fognak itt szeretni!:D
  • TDantes
    Az a baja, hogy a CoD-on nevelkedett, ott meg nem kellet ilyen nagyon nehéz dolgokkal foglalkozni, mint penetration, páncél vastagság, lövési szög, zöld-sárga-piros jelzés...
  • Eagle16
    Neked meg mi a bajod?
    Talán neked kéne kicsit visszavenni, mert köcsögözni meg parasztozni talán nem kéne.

Gyere szépen tréningszobába, hozom a T34-est ami Tier 9-es, 88mm L/71-el garantálom hogy a lövések 90%-a át fog menni.
  • TDantes
    Igen, értem. Így is van. De vannak akik nem értik, és nem fogják fel, hogy működik a játék.

A másik dolog, ha zöld is, akkor is lepattanhat. Függ a véletlentől, meg a lövés szögétől. De ezzel sincs gond, megint csak, tudni kell célozni. A véletlen lepattanások ellen meg nincs mit tenni.
  • a.carkey
    Szar, mert ha balfasz a csapatod, alapból kampó neked is. Az ilyen pályákat nem szeretem. Azokat a pályákat szeretem, ahol van terep, de mégis, ha a társaid balfaszok, még akkor is van esélyed győzni, de legalábbis egy jó teljesítményre.
  • Renegade
    akkor félreértettük egymást, amire én gondoltam: nem mindenkinek van T8-10 ágyúja, olyan ami átviszi a 200milit, ezt analógiaként szántam arra, hogy nem lövöldözünk teszem azt 150milis pennel rendelkező ágyúval sem ami hvy-re, sem ferdire szemből, de mivel ezeknek a tankoknak is van gyenge pontja, ezért ha van lehetőség pozicióból harcolni, akkor van esélyünk nyerni, naaa, ehelyett a szép kőrmondat helyet írtam azt, hogy: "ferdit sem kopogtatunk szemből, csak HE-vel "
  • Jacek
    Azert vicces hogy pofazni mindeggyik tud, de olvasni nem.... ott van leirva minden loves zold celkereszt a testre..... es mindeggyik talalt!! nem lehet hogy kicsit regen jatszottatok Tigris-el? ugyan abban a tierben vannak megis megeszi reggelire a T29.... az hogy vannak itt olyan fullparaszt emberek akiknek akkor arcuk van mint a becsi kapu es mar csak azertis ellent mondanak arrol en nem tehetek... mert van egy gyanum aki hozza szolt nem tolta tigrissel t29 ellen, de ugat mint a kutya... eletben valoszinuleg kis szemuveges kocka gyerek akit allandoan bantanak:D
  • Adjunktus
    Az Amcsi tankoknak gyenge a testpáncélja.Ezt már leírtuk 5milliószor.
    Oda kell lőni,ennyi a történet.Ha valaki szemből lövi autó aimmal az ne csodálkozzon.A testét még hidegvágóval is ki lehet bontani.
  • TDantes
    Persze, én is lőttem már Ap-vel Jagdtiger-t szemből. A havas pályán állt a hídnál, én meg a fák között vele szemben a dombnál, és onnan. Majdnem kivégeztem, aztán egy idő után észbe kapott, és vissza vonult.

Viszont tegnap, annak a piszok VK45-öt testét közelről se ütöttem át. Ilyen is van.
  • TDantes
    Nem kötözködök, de figyelj már. Ez a játék nem bonyolult valami. De azért nem ért célozni tudni benne, meg megtanulni, hogy melyik tanknak hol a gyönge pontja, és lehetőség szerint azt kell eltalálni. Nem egy nehéz dolog.

De aki csak puffogtat össze-vissza , és szerinte emiatt a játék a szar...

Különben , engem nem zavar, hogy milyen az amerikai tankok tornya. Egyébként is testre szoktam célozni, mert az IS-eknél is a test a gyöngébb. Az amerikai nehéz tankok teste meg igencsak gyöngén védett, könnyű átlőni.
    Ráadásul, a tornyukat is gyengíteni fogják még. De ha nem gyengítenék se zavarna.
  • Renegade
    én meg Stuggal, 10,5HE-vel dogfightba, szerecsére egyedül hagyták, így tudtam vele táncolni :-)
  • Renegade
    szerintem én is ezt írtam :-)
  • Eagle16
    Én a JT-t is AP-vel lőttem ki múltkor...olyan közel volt hogy pontosan a döntött részre tudtam célozni, mind át is ment. Közelharcban nem jó sajnos, de nem is arra lett csinálva, messziről viszont nagyon jól bírja a lövéseket.
  • Renegade
    jaj már, az arty is sebzi szemből, de szerintem érted te, csak kötözködsz :-)
  • PLaci #11712
    a VK3001(H)-é 30 a VK3001(P)-é 60 (75/60/40)
  • HuffnagelSteve
    Nem 100%-ról de nem is ez a lényeg. Abban az egyben igazad van, hogy mi a fasznak egy iylen peccsre heteket várni.
  • Jacek
  • Jacek
    1v1-ben 100%-rol ugye?:)
  • TDantes
    De egyébként minden tanknál meg van, hogy hová kell célozni, hol sebezhető. Csak hát aki ezt nem fogja fel, és lő hülye gyerek a vurstliban, naná hogy nem tud ki lőni senkit.
  • HuffnagelSteve
    Az álcaháló és a rammer alap, ez ok. A harmadik vagy a laying lesz vagy a stabi. De én a legénységre gondoltam. A bakák mit tanuljanak először? Én a kamura tippelek az összesnél mert ha már szerelni kell az régen rossz. Meg én mindig viszek magammal Instant Kit-et, egyszer használható de azért jobb, mint kilőtt talpakkal állni mint a lófasz a hidegvízben.
  • TDantes
    Én a Ferdinand-ot is AP-vel lövöm, szemből, Királytigrissel . Át lehet lőni.
  • HuffnagelSteve
    Én Stuggal is lőttem ki T29-et oldalról.
  • Jacek
    Tudom, de bugosan brutal.. de egy vicc hogy Tigerell jo nem a legnagyobb 88-al de minden mas full 1v1-ben 65% ott al mert ha oldalba lovom is csak karcolgatja..... vicces.. ugyan annyi lovest adtunk le egymasra, 100% kezdtuk, mind zold helyre az oldalaba, 65% elbattyogott tenyleg fasza a cucc..
  • Renegade
    az amiknak csak a torony eleje brutál, minden más papír, ferdit sem kopogtatunk szemből, csak HE-vel
  • Jacek
    Feltennek egy kerdest ezeknek a draga fejlesztoknek, jatszanak a szarkupaccal amit ossze eszkabaltak? ennyire unbalanced fost reg lattam.... lehetne sorolni vegestelen vegig, megerett az uninnstal......

Mert pl megkerdeznem hogyha bentmaradt valami fos ami miatt atlohetetlenek a ami heavyk tornya ezt mi a faszert nem patchelik???????? mi a faszert kell egy honapig erre varni?:D kabare
  • Adjunktus
    Attól függ te mit szeretnél jobban.
    Vannak akik a biztonságosabb üzemeltetésre állnak.Wet ammo rack,akkor az a HE elleni páncél turbó(nem jut eszembe a neve:D)meg ilyenek.
    Én spec.a harcérték növelése mellett szavazok.
    Rammer,Stabilizátor,Camouflage net(mondjuk ez nálam minden gépen alap.Szerintem ha ez egy Star Wars játék lenne,akkor én a csillagrómbolóra meg a halálcsillagra is tennék álcahálót.:D)
  • HuffnagelSteve
    Emberkék. Qrva nehéz tankra a legényeknek mit érdemes fejleszteni? Mehet ennek is a kamuflázs vagy inkább a szervíz?
  • Renegade
    nazs: nagy
  • Renegade
    Én pl, a humit nerf óta, már csak akkor veszem elő, ha mókázni akarok, a lőszer árát leszarom, mert a stug az talicskázza a pénzt, így szinte mindig elpufogtatom mind a 18-at, ha mindenki kempel akkor lövöm a népszerű bokrokat, ha bárhol látok egy vékony lövedék csíkot, akkor meg annak a kiinduló pontját lövöm, jó is az amikor valahol a pálya túlvégén értetlenkedik egy TD, hogy sehol sincs a közelben ellenfél, de ő már csak 30%on van, pedig csak egyet lőt, az is instagib volt.
    Engem is nemegyszer szedett már így ki arty. Erre a legalkalmasabbak a amik, egy nazs zsák lőszerrel indulnak a csatába. :-)