418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    De létezett, csak nem harckocsi ágyú volt, hanem tankelhárító löveg (vontatható). Tudomásom szerint harckocsin nem alkalmazták. 7,5 cm Pak41 L/58 volt a neve, még magyar wikipédián is van róla egy kis információ.
    A tarrif.net szerint csak egyfajta lőszert tüzelt: Armor Piercing Composite Non-Rigid. Gondolom nem wolfrám-magos és amennyiben az APCR az űrméret alatti nem leváló köpenyes lőszer akkor ez is az.
    Egész jó páncélátütéssel rendelkezett: 183 mm 100 méteres távolságból, döntött páncélra. Nagyon érdekes kialakítású ez a Gerlich-elv alapjám működő ágyú.
  • mijki
    A Tigris 88mm-s KwK 36 L/56-os ágyúja.

Páncéltörő képesség (30°-os becsapódás esetén) és találati valószínűség a távolság függvényében
    Találati valószínűség 2,5×2 m célfelületen

Lőtáv Áthatoló képesség Gyakorlótéren Harcban
    100 m 120 mm 100% 100%
    500 m 110 mm 100% 100%
    1000 m 99 mm 100% 93%
    1500 m 91 mm 98% 74%
    2000 m 83 mm 87% 50%
    2500 m n/a 71% 31%
    3000 m n/a 53% 19%

Pzgr 40

Volfrám-magvas páncéltörő gránát
    Páncéltörő képesség (30°-os becsapódás esetén) és találati valószínűség a távolság függvényében
    Találati valószínűség 2,5×2 m célfelületen

Lőtáv Áthatoló képesség Gyakorlótéren Harcban
    100 m 171 mm 100% 100%
    500 m 156 mm 100% 100%
    1000 m 138 mm 100% 93%
    1500 m 123 mm 97% 74%
    2000 m 110 mm 89% 47%
    2500 m n/a 78% 34%
    3000 m n/a 66% 25%
  • Adjunktus
    Na mi van?Nem jönnek a beszólogatások??:D
  • Adjunktus
    Ez nem üti át azt,az meg nem üti át amazt,ez sebzi ezt de csak HE-vel,azt meg nem sebzi csak itt,de inkább célozz oda!bla bla

Vegyéé iszut oszt jóvan!
  • davidbog
    Tovább drágítják a lőszert. De az már nem derül ki hogy melyik ágyúknál, szerintem csak a X-es szintű ágyúkra gondoltak. A lőszerdrágításhoz van eszük, de az amerikai nehéztankok bugos páncélzatát meg a halálbokrokat 2 hét alatt nem tudták (lehet nem is akarták?) kijavítani.
  • PLaci #11772
    P-vel mondjuk a DB-t ki szoktam szedni, de nem 100%-os aránnyal :)
  • PLaci #11771
    Fejleszteném, csak addig is végig kell sz*pnom vele nem egy csatát :S
  • a.carkey
    Picit fejleszteni kell, és meghálálja. Jobb, mint a P valaha is lesz! A P gyors, de még annak sem tökéletes.
  • Hurkans
    Nem tudom te mit flashelsz de 1v1 nem hogy a 3001P-t veri a 3601es de a 3002 db-t is...
  • mijki
    A VK3601-em fullos és nagyon szeretem. Nagyon faja tank. IS-4-et szemből is sebzi HE-vel. Nagyon szeretem, jó kis tank. 88mm-sel állat ;)
  • a.carkey
    Farmra:

T-34, KV, SU-85, Su-8 az orosztoktól
    M4 Sherman, T1, M7, M7 priest az amerikaiaktól
    PZIV, Stug, Hetzer, PZIII/IV, Grille, ill. PZIII v. VK1602 Leopard a németektől, és talán még a JPZIV is megfelelő, mert ugyan Tier 6, de már van 88asa, és még olcsó javítani (mint a TDk nagyrészét). (Ha jó játékos vagy, akkor még ott a JagdPanther is, mert a közepes 10,5es már feltehető rá, ami tökéletes.)

Ezekből válogass!
  • PLaci #11766
    Megvettem a VK3601(H)-t....
    Hát ekkora egy rakás kakit rég vettem... Az egy dolog hogy lassú, meg minden, de úgy érzem, hogy papír a VK3001(P)-hez képest, pedig elméletileg ennek a jobb a páncélzata... (100/60/80 vs 75/60/40)
    Ez a "7,5 cm KwK 41 L/58 konisch" pedig megint csak a fejlesztők "találmánya", se Wikipédián, se gúglival nincs rá semmilyen találat...
  • malystryx
    Nehogy azt hidd, hogy rossz a PzIV. Nekem eddig a játék meglepetéstankja. Fullra fejlesztve, nekem sokkal jobban bejön, mint a VK3601. Ráteszed a hosszú csövű ágyút, az még oldalról az IS-4-et is sebzi. Ez az egy tank, ami bizti megmaradna. Pedig hogy szidtam az elején...
  • WinG
    Na végre a sok IS meg Tiger II után berakott egy olyan csatába, ahol 3. voltam a Pz3-mal, szinte úgy éreztem magam, mintha céllövöldében lennék :D sikerült 6-ot kiszednem, kaptam két díszes plecsnit is (egyiket a 6 killért, másikat a bázis megmentéséért 70 pont után). Jó ez a játék, a HEAT lőszerek baromi hatékonyak közelre, szemből 1 lövés volt egy PzJg I.
  • Eagle16
    Pár apróság, mini hírek a mai napra :D

- a Hummel csúcs ágyúja valószínűleg kicsit pontosabb lesz majd.
    - a Tier 9-10-es tankokba drágább lesz a lőszer
    - karácsonykor lesz valami kis meglepetés (dupla xp egész napra vagy valami hasonló)

• Renegade
    farmra? miért nem TD? az most az atom OP
  • Achmed927
    Hogy ne lenne !! :D Reggelire eszem őket. :D
  • Szakesz
    Megvan a fullos a Tigris, IS és T29-esem.
    A játék jelen verziójában a T29 minden szempontból a legjobb, (bár a 105 milis ágyúval még barátkozom, kezdem úgy érzeni kár volt megvenni), nekem az IS kissé pontatlannak tűnik, viszont valamiért jobban bírja a strapát a tigrisnél, viszont azzal távolra is bátrabban tüzelek.

T29 hátrányának talán csak a test gyengeségét és az eléréséhez szükséges idegőrlő tankokat tudnám felhozni (Lee, T1 és M6, bár a 90milistől már az is jó volt), viszont a hülyék ellen még mindig kiváló, akik auto aimmal a tornyomat lövik ezerrel...:))

• Met
    Kezdem úgy érezni, hogy rosszul döntöttem amikor a KV helyett a PzIV-et választottam :S
  • TDantes
    IS4-nek nincs gyenge pontja...
  • Eagle16
    Igen arra a "TigereII-re" gondoltam én is, és igenis elolvastam azt amit írtál, csak vesszők, kötőjelek meg ékezetek nélkül valahogy nem fogtam fel a lényeget. Más topikban el se olvasom az ilyet, most itt segíteni akartam, de többet neked inkább nem fogok, már így is többet írtam mint kellett volna.
  • Jacek
    Nem mazohistak csak maga a koncepcio nagyon uber.. csak mintha kicsit rossz iranyba mennenek el vele..
  • Jacek
    Igen ugy kene, kulturaltan, sajnos egybol jon egy pocs aki mar csak azert is beszol, masik meg el sem olvassa a kommentet de screenshotot azt bezzeg csinal:D:D:D hagyjuk..
  • Jacek
    "Tigerell jo nem a legnagyobb 88-al de minden mas full 1v1-ben 65% ott al mert ha oldalba lovom is csak karcolgatja"

Hol van ebben Tiger II?:)))))) es most beoltasz hogy mit akarok a L56-os 88-al??? hat barmilyen erdekes errol szolt a komment ez azert biztos latszik benne!!! a tigerell az tenyleg felre vezeto..

De hogy varhatja az ember hogy valaki beismerje hogy megsem ovlas csak nez ki a fejebol:D nem meg vissza oltja hogy azzal mit akarsz:D ez mar tenyleg a teteje..
  • Adjunktus
    Jó,nem kell ezt túllihegni!Kultúráltabb hangnemben próbálj írni a közeljövőben és akkor nem foglalkozik ezzel 2 oldalnyi bejegyzés.
    Még akkor is ha valaki esetleg elsőre nem érti a közlendődet!
    Nem vettem észre,hogy olyan nagyon fényeznénk itt a játékot.Sőtt!A bejegyzések 80%-a a hibákról szól!De attól,hogy egy oldalon 28 hozzászólás megy ugyan arról a bug-ról,mégnem lesz előbb kijavítva.
    Ezért nem szapulom már egy ideje a játékot,mert fölösleges.Azon kívül minden hibája ellenére,mégis leülök elé naponta én is és még nagyon sokan azok közül is,akik a legjobban szidják.Biztos mazohisták!:D
  • HuffnagelSteve
    Baszod, én is TigerII-nek olvastam :D EGyébként most pukkantotta ki a T29-esem egy Tigris, igaz alap T29 de simán leápolt. Persze előtte kaptam az arcomba az artytól.

Jacek (Boti), szerintem simán nem volt szerencséd. Kár ezen ennyire felspanolnod magad.
  • Eagle16
    Ja tudom mi volt a hiba...ha olvashatóan megfogalmaznád a mondanivalód akkor nem lennének ilyen félreértések. No comment :)
  • Eagle16
    "Tudom, de bugosan brutal.. de egy vicc hogy Tigerell jo nem a legnagyobb 88-al de minden mas full 1v1-ben 65% ott al mert ha oldalba lovom is csak karcolgatja..... vicces.. ugyan annyi lovest adtunk le egymasra, 100% kezdtuk, mind zold helyre az oldalaba, 65% elbattyogott tenyleg fasza a cucc.."

Ja bocs, én ezt olvastam...hogy te tiger II-vel oldalról nem tudsz megölni egy T29/32/34/30-ast.

L/56-tal meg mit akarsz? Az még az IS-ről is egy csomószor lepattan, 130mm-es pen. nagyon kevés.
  • Jacek
    Nem valogatas nelkul celzottan, nem annak ment a valasz akinek szantam, de ertette nyugodj meg:)

Megkerdezem es ez hogy kapcsolodik ahoz ha mar veszi a faradsagot hogy screent csinaljon de arra nem hogy elolvasson 3 sort:D de hagyjuk tudom itt csak fenyezni lehet a cuccot meg leoltani valami ostaba lekezelo dologgal masikat hogy "celozz rendesen" grat!!
  • Renegade
    ez attól függ, hogy mennyi minuszt termelnek a nagyok :-)

ha mindegyikkel felváltva mész és a Stug hoz egy ilyen körben átlagosan, az egyszerűség kedvéért +15K-t, akkor ez fedezi-e a másik kettő kiadásait
  • lammaer
    Konkrétan mintha te kezdtél volna el válogatás nélkül parasztozni meg köcsögözni... de adja az ég hogy csak a kereső működik szarul a fórumban :)
  • CharrDen
    Orosz TD-vel csak az a bajom (ami miatt eléggé unalmas már számomra, lehet hogy el is adom) hogy nagyon lassú. Olyan lassan lő, mint egy arty, ami végzetes ha valaki közel jön, elég 1szer mellé lőni és halott vagyok, mivel 20 másodperc körül van a reload. Orosz heavy meg egy álom, nagyon tetszik kinézetre és tudásban is :D
  • lammaer
    Nemtom, orosz TD-m nem volt, de a ha a német-orosz heavy/medium ágban szerzett tapasztalataimra építek, akkor biztos az orosz TDk nagyobbat rúgnak de lassabbak és pontatlanabbak az ágyúik.

De majd kifejti vmi orosz TD szakértő :)

T34-nél nem az a cél, hogy ölj vele, csak szúrkálj bele mindenbe, és jön a pénz. Úgy mint a shermannál is. EGyszerűen a bevételi szorzója jó, meg az hogy szarér hugyér javitod.
    DEvek irták, minden ágon van olyan tank, ami a reward számításnál jelentősen nagyobb szorzókkal dolgozik.
  • CharrDen
    És szerintetek 2 nagy tankhoz (lassan ISU és IS-4) elég 2 "kis" pénzfarmoló tank? (Sherman és Stug)
  • Jacek
    Nagy veszteseg, csak amikor mar screenshottal bizonygatja az igazat valaki, mikozben nem is arrol van szo, de a masik a vadparaszt:D sokat elmond....
  • Renegade
    én a Stugot javasolom, 10.5 HE-vel, mire meglett a JPZIV, több mint 1 millát fialt, nagyon gyakori volt a 15-20K nettó jövedelem/csata
  • CharrDen
    Szerintem velem van a baj, de a T-34 nagyon gyenge szerintem. Alig sebzek, lassan lő :/ Amúgy a német TD ág miben különbözik az orosztól?
  • lammaer
    STUGot 10.5-es HEvel, amig nem fixálják a halálbokrot :)

Vagy T34, vagy PZ4, vagy valamelyik Magyar Nemzeti Bank által ajánlott pénzjegynyomda artit :)
  • lammaer
    "nagy altalanossagban ertettem az itt fel lelheto emberekre"

Népszerűséged tovább emelkedik ezzel a kommentel. Ha sok itt a köcsög, nem sajnáljuk ha nem kommentelsz a jövőben :)
  • CharrDen
    KV-1S az jó erre a célra? Azt a tankot nagyon szerettem.