418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• SZU
    Tök jó!

T44 jön, oldalról SZU100-al első, vagy második löveggel. Páncélátütés 100 fölött sebzés is. A T44-nek minden oldalát átütöm. Életereje valam 900. Akkor hogy lehet, hogy 5 közvetlen közeli teknőlövéssel oldalról, szemből és hátulról (mind betalált, egyik sem csúszott le és mindegyik átütött) lesebeztem belőle vagy 15%-ot? Ennyi találattal testvérek között is valami 6-700-at kellett volna minimum belelőnöm Ami 900-ból kicsivel több százalék...
  • [Rush]
    az úgy már zsívány
  • DummyBoy
    Ez napfüggő ... Nekem valamelyik nap este 8-tól 11-ig nem volt nyert csatám ... (Eddigi duplaXP rekordom: 46 ...)

Tegnap meg egyet vesztettem, de abban is kaptam egy rakat XP-t meg kreditet ...
  • Tuvok #12294
    Nem, nyert után van hogy 200-at is kapok 3-4 kill után
    Az duplázva már nem rossz
  • Tuvok #12293
    Jah, tudom
    Úgy meg fél estén át várhatok a duplázott körre
  • [Rush]
    patchben változik...az első megnyert csata után lesz dupla xp

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vagy nyert csata után lett 60xp?
  • LeonSilver
    Nem tudom mi van ma de engem 10-ből 7-8 alkalommal olyan partyba rak, ami tele van ilyen idióta, fosbojler parasztokkal. Olyan meccsek mennek, hogy 4/15, 1/15, stb.. Qrvára unom már.
  • Tuvok #12290
    Ez a duplázós első kör faszságot úgy kéne megszüntetni, ahogy van ... csak arra jó, hogy felkúrja az embert, mikor a szerzett 30 xp-met megduplázza 60-ra
    Ez a játék mostmár napról napra csak felbosszantani tud
  • ol75
    Nincsenek!
  • Barrett 50 Cal
    Amerikai TD-k nincsenek fenn?
  • Torzonborz

:D
  • Eagle16
    A tesztszerveren 75%-ban csak nehéz tankok vannak. A maradék az TD, meg Tier 6-os SPG-k :D De tényleg, mindegyik csatában van vagy 6 darab SPG, de használni azt nem tudják. Gondolom valami hasonló lesz majd a wipe után is.
  • Wlanseraf
    így van
  • a.carkey
    A scout legutóbbi patch utáni minimális sikerrel kecsegtető esélyeiről 3POt kéne megkérdezni! :D
  • Fritz Von...
    Sztem meg azért kell az IS7-Mausban maradni, mert az antiarty scoutokba ül be mindenki. :)

És a kör bezárult. :)
  • Wlanseraf
    Ezen eszmefuttatás alapján scoutba kell ülni egyből mert mindenki vesz egy artyt
  • crossy104
    Igazad van!Véleményem szerint a történelem rövidesen megismétli önmagát.
  • lammaer
    Hehe, fórumon meg is van, szeptember 3.-án ültem be egy hummelbe, a wipe után 1-2 nappal :)
  • lammaer
    Ja, pont úgy mint az előző wipenál. Első nap Is7 meg mausz mindenki, sok rinyáló ember hogy ez milyen szar.
    Második nap: szemfülesek rájönnek, hogy milyen jól is lehet lőni a mauszt, megjelennek az első artik.
    Harmadik nap: egyre több arti, nem ritka a 6-7 egy oldalon.
    Negyedik nap: a fórumok telesirva az is7 meg mauszdriverek által, hogy szemét artik.
    Ötödik nap: megjelennek az artira vadászó scoutok.
  • crossy104
    Persze! Ha azt látom wipe után, hogy IS7 meg társai rohangálnak, abban a pilanatban veszem elő a Humit.
  • a.carkey
    Perverzek vagytok! :D
  • crossy104
    Még több arty lesz, mert az arty-k imádják a nagyvasakat.
  • DummyBoy
    Alig lesz arty? Vajon hány Pinokkiót fog szülni a soft wipe? Meg Hummelt?
  • Fritz Von...
    Játssz PzjgrI-essel, jó eséllyel ott sincs arty. :)
  • a.carkey
    Ami jó lesz a wipeban az az, hogy mindenki maxtierűben lesz, és alig lesz arty.
  • zalkad
    Közben rájöttem... kicsit megörültem neki, hogy végre lesz valami, amivel meg tudom tervezni, hogy merre hány kalács.
    Mondjuk legalább ki vannak gyüjtve a komponensek XP -i, amit eddig keresgéltem.
  • DummyBoy
    Ehhh ... ez egy kontrolcékontrolvé alapú makrózáson épül ...

Azaz - ami köll azt kontrolcékontrolvé - a végén meg van egy sum :)
  • zalkad
    .xls is doksi :)
    A tankok közben megvannak, de nekem valami így sem kóser...
  • a.carkey
    xls
  • zalkad
    Korai volt az öröm... tök üres a doksi... vagy csak én nem látok 2-3 tanknál többet benne? :O
  • Fritz Von...
    Jah. Annyira azért azt hiszem, hogy nem bonyolult és összetett a játék, hogy ennyire pontosan kiszámolja az ember...
    Elindulok felfelé a techtree-n, és vagy megtetszik a minimaus, vagy az is4, maxolom. Vagy elmegyek a végéig.
  • zalkad
    Mein Gott :O
    Embereknek van idejük...
  • Tuvok #12265
    Wipe planner
  • LeonSilver
    Akkor fogalmazzuk meg úgy, hogy vagy a felső harmad alján vagy a középmezőny tetején ;)
  • Fritz Von...
    Egyébként én is ezen filózom, hogy járnék a legjobban. Választhatok 1-1 nagy tankot. Vagy kisebbeket, és melléjük valami mást is. Annyi a különbség, hogy én csak a Maus vs IS7 duó között vacillálok.
  • a.carkey
    Ha megoldod, hogy átmehessek a Robertsre fullosan, akkor felőlem építsd meg. Csak át kell hordanod Havanaba, mert össze-vissza van minden. :)
  • lammaer
    Ahogy Zdave mondja, konkrétan ki lett jelentve, hogy a wipe NEM fog megtörténni a bajnokság előtt.

Főként azért, mert a wipe azért lesz mert különválasztják az EU és Us szervereket, ergó az emberek fele nem fog tudni egymással játszani.
  • Fritz Von...
    Óóó szívesen megépítem azt a Couronne MC-t a te lineship cuccaidból. :)
  • lammaer
    Én jobban szeretek a felső harmadban, de NEM a legtetején lenni. Akkor lényegében minden ellenfélre veszélyes vagyok, viszont a csapat sorsa nem az én kezemben van.

Valahogy rossz élményeim vannak arról, ha én vagyok a TOP tank :)
  • crossy104
    Én is csodálkoznák, ha dec. 15 előtt indulna az eu. szerver.