418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SZU #12297 Tök jó!
T44 jön, oldalról SZU100-al első, vagy második löveggel. Páncélátütés 100 fölött sebzés is. A T44-nek minden oldalát átütöm. Életereje valam 900. Akkor hogy lehet, hogy 5 közvetlen közeli teknőlövéssel oldalról, szemből és hátulról (mind betalált, egyik sem csúszott le és mindegyik átütött) lesebeztem belőle vagy 15%-ot? Ennyi találattal testvérek között is valami 6-700-at kellett volna minimum belelőnöm Ami 900-ból kicsivel több százalék... -
az úgy már zsívány
-
Ez napfüggő ... Nekem valamelyik nap este 8-tól 11-ig nem volt nyert csatám ... (Eddigi duplaXP rekordom: 46 ...)
Tegnap meg egyet vesztettem, de abban is kaptam egy rakat XP-t meg kreditet ... -
Nem, nyert után van hogy 200-at is kapok 3-4 kill után
Az duplázva már nem rossz
-
Jah, tudom
Úgy meg fél estén át várhatok a duplázott körre -
patchben változik...az első megnyert csata után lesz dupla xp
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagy nyert csata után lett 60xp?
-
Nem tudom mi van ma de engem 10-ből 7-8 alkalommal olyan partyba rak, ami tele van ilyen idióta, fosbojler parasztokkal. Olyan meccsek mennek, hogy 4/15, 1/15, stb.. Qrvára unom már. -
Ez a duplázós első kör faszságot úgy kéne megszüntetni, ahogy van ... csak arra jó, hogy felkúrja az embert, mikor a szerzett 30 xp-met megduplázza 60-ra
Ez a játék mostmár napról napra csak felbosszantani tud -
Nincsenek! -
Amerikai TD-k nincsenek fenn? -
:D -
A tesztszerveren 75%-ban csak nehéz tankok vannak. A maradék az TD, meg Tier 6-os SPG-k :D De tényleg, mindegyik csatában van vagy 6 darab SPG, de használni azt nem tudják. Gondolom valami hasonló lesz majd a wipe után is. -
Wlanseraf #12285 így van
-
A scout legutóbbi patch utáni minimális sikerrel kecsegtető esélyeiről 3POt kéne megkérdezni! :D -
Sztem meg azért kell az IS7-Mausban maradni, mert az antiarty scoutokba ül be mindenki. :)
És a kör bezárult. :) -
Wlanseraf #12282 Ezen eszmefuttatás alapján scoutba kell ülni egyből mert mindenki vesz egy artyt 
-
crossy104 #12281 Igazad van!
Véleményem szerint a történelem rövidesen megismétli önmagát.
-
lammaer #12280 Hehe, fórumon meg is van, szeptember 3.-án ültem be egy hummelbe, a wipe után 1-2 nappal :) -
lammaer #12279 Ja, pont úgy mint az előző wipenál. Első nap Is7 meg mausz mindenki, sok rinyáló ember hogy ez milyen szar.
Második nap: szemfülesek rájönnek, hogy milyen jól is lehet lőni a mauszt, megjelennek az első artik.
Harmadik nap: egyre több arti, nem ritka a 6-7 egy oldalon.
Negyedik nap: a fórumok telesirva az is7 meg mauszdriverek által, hogy szemét artik.
Ötödik nap: megjelennek az artira vadászó scoutok.
-
crossy104 #12278 Persze! Ha azt látom wipe után, hogy IS7 meg társai rohangálnak, abban a pilanatban veszem elő a Humit.
-
Perverzek vagytok! :D -
crossy104 #12276 Még több arty lesz, mert az arty-k imádják a nagyvasakat. -
Alig lesz arty? Vajon hány Pinokkiót fog szülni a soft wipe? Meg Hummelt? -
Játssz PzjgrI-essel, jó eséllyel ott sincs arty. :)
-
Ami jó lesz a wipeban az az, hogy mindenki maxtierűben lesz, és alig lesz arty. -
Közben rájöttem... kicsit megörültem neki, hogy végre lesz valami, amivel meg tudom tervezni, hogy merre hány kalács.
Mondjuk legalább ki vannak gyüjtve a komponensek XP -i, amit eddig keresgéltem. -
Ehhh ... ez egy kontrolcékontrolvé alapú makrózáson épül ...
Azaz - ami köll azt kontrolcékontrolvé - a végén meg van egy sum :) -
.xls is doksi :)
A tankok közben megvannak, de nekem valami így sem kóser... -
xls -
Korai volt az öröm... tök üres a doksi... vagy csak én nem látok 2-3 tanknál többet benne? :O -
Jah. Annyira azért azt hiszem, hogy nem bonyolult és összetett a játék, hogy ennyire pontosan kiszámolja az ember...
Elindulok felfelé a techtree-n, és vagy megtetszik a minimaus, vagy az is4, maxolom. Vagy elmegyek a végéig. -
Mein Gott :O
Embereknek van idejük... -
Wipe planner -
Akkor fogalmazzuk meg úgy, hogy vagy a felső harmad alján vagy a középmezőny tetején ;) -
Egyébként én is ezen filózom, hogy járnék a legjobban. Választhatok 1-1 nagy tankot. Vagy kisebbeket, és melléjük valami mást is. Annyi a különbség, hogy én csak a Maus vs IS7 duó között vacillálok. -
Ha megoldod, hogy átmehessek a Robertsre fullosan, akkor felőlem építsd meg. Csak át kell hordanod Havanaba, mert össze-vissza van minden. :) -
lammaer #12261 Ahogy Zdave mondja, konkrétan ki lett jelentve, hogy a wipe NEM fog megtörténni a bajnokság előtt.
Főként azért, mert a wipe azért lesz mert különválasztják az EU és Us szervereket, ergó az emberek fele nem fog tudni egymással játszani. -
Óóó szívesen megépítem azt a Couronne MC-t a te lineship cuccaidból. :) -
lammaer #12259 Én jobban szeretek a felső harmadban, de NEM a legtetején lenni. Akkor lényegében minden ellenfélre veszélyes vagyok, viszont a csapat sorsa nem az én kezemben van.
Valahogy rossz élményeim vannak arról, ha én vagyok a TOP tank :) -
crossy104 #12258 Én is csodálkoznák, ha dec. 15 előtt indulna az eu. szerver.