418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• LSSAHPAUL
    :) Erről az üziről egy vicc jutott eszembe:
    Szupermarketben a nő rakja ki sorban a pénztárnál a futószalagra a dolgokat:2 liter tejet,egy fej káposztát,20 dkg sonkát,1 csomag kávét.Mögötte egy részeg pasi áll a sorban,és nézi,ahogy pakol.Majd halkan odaszól:Te biztosan egyedül élsz.
    A nő meglepődik,hisz tényleg egyedülálló,végignézi amit vett,de nem talál bennük semmi olyat,amiből a részeg következtetni tudott volna az állapotára. Felülkerekedik benne a kiváncsiság,és odafordul a részeghez: Tudja,mit?Magának teljesen igaza van.De miből jött rá,hogy egyedül élek?
    Erre a részeg: Mer ronda vagy!
  • davidbog
    Hm, ez igen. Elég brutálisan néz ki. Kiváncsi vagyok milyen ágyúi lesznek. Szerintem esélyes a 130 mm S-70-es ágyú TD verziója. A Jagdtigernek két tier IX-es ágyúja van, lehet ennek is berakják a másik tier IX-es ágyúnak a 130 mm-est. Azzal viszont mészáros egy gép lesz. :)
  • LSSAHPAUL
    Bátrak voltak, én az ilyeneket komálom nem az olyanokat akik csak ülnek perceken át egy helyben tankkal szal nem TD-vel és várják hogy a másik csapat jöjjön, persze ha a másik oldalt is ilyen szar beszariak vannak akkor azok se jönnek és elvan baszva az ember életéből 10 perc.. nem nevetséges.
  • a.carkey
    Sosem értem azokat a játékosokat, akik 4 artys pályán előremennek rambózni a nagytankokkal, oszt csodálkoznak, ha szétkapják őket az artyk úgy, hogy még az ágyújukat sem sütötték el, és még a célpontot sem látták. Na, ma 10ből 8x mindig volt egy ilyen hülye. (Meg olyan is, aki ha kértem, hogy gyere velem, segíts (jagdpantherben ült a csóka), nem jött. Nevetséges.
  • a.carkey
    Jó csapat kell, egy normális térkép és taktika. Ha ebből csak kettő megvan, már nagy a túlélési és győzelmi esély.
  • erdos
    Én nagyon kedvelem. Német ugye, ez már jópont :-)
    De tényleg így van, volt hogy 33 bekapott lövésem volt és alig sebeztek meg, csak kopogtattak összevissza...
  • Me0w
    A VK4502 elegge furcs szerzet, igy 400 csataval a hatam mogott ugy erzem, hogy minden szar atuti, a multkor szembol kilott egy db, meg ilyenek. Neha meg olyan, mint a betotomb, maus meg is7 pattan rola. De azert szeretem :)
  • a.carkey
    Komolyan. Értelmetlen az első 10 menet. És még dupla xp is csak akkor fog járni, ha nyerünk. Szép! :D
  • crossy104
    Nagyon hasznosak az infóid! Nekem sokat segitenek. Ha van még, hálás lennék érte.Köszi!
  • CharrDen
    Az eu szerver mikorra várható?
  • a.carkey
    Egyébként, ha nem platoonban vagy, a balance a következőnek tűnik: besorolás: addigi csaták/aznap, aztán jön a többi. Reggel óta csak veszítettem, síkhülyékkel áldott meg a balance és olyanokkal, akik default tankban ültek. Eszméletlen!
  • a.carkey
    Ha olyat talál el, miért ne?
  • lammaer
    Ez igaz, de azt nem irta, hogy a HE mostantól nem gyújtja fel a célpontot.
    Azt irtad, a JT leégett....
  • Eagle16
    Arról volt szó, hogy a patch után abszolút nem sebződhetnek a belső modulok ha melléd lő egy SPG, csakis a legénység sérülhet. Azt a JT-t nem találta telibe.
  • lammaer
    "AZ SPG-k még mindig sebzik a belső modulokat...láttam hogy egy S-51 felgyújtott egy Jagdtigert és az leégett 98%-ról 0-ra."

Lehet csak én értem félre, de az hogy felgyújtanak vmit nem zárja ki hogy nerfelték a belső modulok sebzését. A kettő abszolút nem ugyanaz az én könyvemben.

Mondjuk 98-ról leégni 0-ra... utána szokott jönni az alt+f4
  • BoneDragon
  • balogh197528
    Ha valaki játszani akkar platoon-on az keressen a játékban mert jan-2-ig azon vagyok.

a nevem gyogyeger
  • Eagle16
    Na Jeges, ma van a szerencsenapod :D

Object 704 (BL-10-es ágyúval)

• Eagle16
    Az Is-4-et a ~200mm-es átlag átütéssel rendelkező ágyú gránátja sajnos nem igazán viszi át...közel kell menni és jó helyre kell célozni, mert semmi se üti át még a vezető ablakánál se, de még így is több esélyem van ellene, mint a VK4502 ellen szemből ugyanilyen ágyúval.

AZ SPG-k még mindig sebzik a belső modulokat...láttam hogy egy S-51 felgyújtott egy Jagdtigert és az leégett 98%-ról 0-ra.

• CharrDen
    Jah.
  • spiczi91
    Szerintem csak simán félreolvasta, shit happenz.
  • CharrDen
    Ezt hogy érted? Pont azt írtam le neki, hogy ahhoz, hogy platoont csinálhasson, kell premium.
  • Achmed927
    A platoonhoz szerinted akkor mi kell ? Jóindulat ? :D
  • noname23
    Ezért írtam hogy egyszínten voltunk amit a talajra értettem:)
    csak kicsit sietve dobtam össze a kommentet
  • lammaer
    hát, megpróbálhatjátok hogy egyszerre nyomtok start battlet, de az nem garancia annnyira mint régen.

Legjobb ha kerestek egy 3. srácot, akinek van prémiumja (mint pl nekem :))

Amúgy meg kezdjetek el goldot spórolni, mert a legjobb felhasználási módja a prémium vásárlás...
  • CharrDen
    Nem, kell hozzá Premium.
  • Rolika16
    Haverral, ha együtt akarunk majd menni egy csatába, akkor azt lehet "platoon" nélkül is ? Mert ugye ahhoz prémium acc kell, ahhoz meg arany...amiből nem állok valami rózsásan.
  • lammaer
    Plusz tegyük hozzá, ha tényleg atornyot lőtték, egész érdekes szögben felülről kellett lőniük hogy utána a motor sérüljön (torony, nem front páncél :) )
  • lammaer
    "Másrészt, ha a tornyot lövik, de a motor sérül, erre egyszerű a magyarázat. A lövedék áthatolt a frontpáncélon, át a tankon, egészen a motorig. Ez a valóságban is előfordult. "

Megideologizálni meg lehet, hogy megtörténhet ilyen, de azt mindannyian tudjuk, hogy a sebzésmodell elég random, mert ez GYAKRABBAN történik mint történelmileg előfordulhatna. Nem azért van igy mert ezt is lemodellezték :)

Ha jól tudom a devek is elismerték, és fogják fixálni.
  • DummyBoy
    Az szép ...
  • BoneDragon
    Az se rossz.
  • spiczi91
    Nekem az eddigi rekord XP 28..., duplázva, prémiummal.
  • BoneDragon
    Első meccsem kv-3al 840xp (dupla) második meccs 1200xp, harmadik meccs, 76 xp
  • crossy104
    Egyébként wipe óta ma volt az a nap, amikor a a legtöbb IS4-et láttam, volt egy csata ahol hat volt.
  • crossy104
    Nekem ez az egyensúly dolog is sántit néha. Ha prémiumon vagyok pl. a sherman tankommal, tiz csatából nyolcban a tornasor végén vagyok.Ma prémium nélkül toltam, és tiz csatából ötnél az első háromba tett, de csak kettő olyan meccs volt, hogy a végén / utolsó három hely / voltam.
  • crossy104
    Érdekes, mert nekem is 8-11 között vannak a vesztes csatáim.Tiz csatából kb. nyolcat bukok.Ez mindig akkor van, ha prémiumot veszek.
    Megszokott dolog az is, ha valamire kell még bármennyi, pl. 450 xp. hogy megvegyem, bármilyen csatát nyerek vagy vesztek tuti 450 xp-től kevesebbet kapok.Volt, hogy 80 xp kellett, de 45-öt kaptam.Sorolhatnám napestig.
  • a.carkey
    Ha bejön a térkép, itt egy teljesen más játékot kapunk majd. Már egyre több tereptárgy szétlőhető.
  • TDantes
    Egyrészt írhatnál normálisabban, mert ezt elég nehéz megfejteni.
    Másrészt, ha a tornyot lövik, de a motor sérül, erre egyszerű a magyarázat. A lövedék áthatolt a frontpáncélon, át a tankon, egészen a motorig. Ez a valóságban is előfordult.
    Másfelől, ez még mindig BÉTA,a játék ezen részei még nincsenek kész.
  • noname23
    ennyire gyp-és a játék ez kb olyan mikor szemből bekapom a tornyon a lövést de a motor sebződik le
    (és tuti biztos mert f2f harcban volt egyszinten egymással szemben csak mi ketten az ellennel)
    vlószínű össze vissza számolja ki a találotokat a rendszer mert a sok infót nem bírja amit játék közben produkál 30 ember+ ott van a szarozás
    a látótávval is azt is számolgatnia kell rendesen
    na erre mi a faxért nem találják már ki hogyha az ellen közel van ne rejtegessel bameg mikor olyan közel van hogy hallani lehet
    mert az olyan fos mikor 1mp-et várni kell azért hogy pifffpuff beteremtse nekem miközben már rég látnom kellett volna a tankja elejét helyette a lövegtoronnyal kell szemeznem
  • a.carkey
    PZIII/IV-et próbálta valaki?

Szerintem, jelenleg az egyik legjobb medium tank. Főleg, hogy ritkán teszi be a gép monsterek közé. De ha be is teszi, még akkor is van benne kakaó. Iszonyat kellemes meglepetés.