418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Fenrir
    Ez a hivatalos magyarítás lesz?
  • atila4
    kösz a linket :D
  • atila4
    Már semmi rájöttem hogy closed beta :D
  • XenHai
    Kell !
    http://www.gamestar.hu/world-of-tanks-zart-betakulcs-osztas-valentine-tank.html
  • atila4
    Invite code-hoz mit írjak?

Kell meghívó hozzá? :(
  • davidbog
    Ez mennyire a végleges verziója a magyarításnak? Az eddig lefordított szövegeken fogtok még modosítani? Ha igen, akkor szabad észrevételt, javaslatot tennem?
  • Tuvok #12451
    Bezzeg a T32-t nekem sose adod
  • DummyBoy
    Szép lista ... Bár az a SU85B kicsit érdekes :)
  • peter9228
    Ez engem is érdekelne:)
  • LSSAHPAUL
    Jaja oda adom, van még bt2,bt7,a20,t34,kv1-s,is3,su85b,su85,t32 fullon amiket kipróbálhatsz :)
  • peter9228
    Attól, hogy én is magyarítom.
  • erdos
    Paulnak van, nem? Kérdezd meg tőle szerintem.
  • lammaer
    Ezt én Torgyánnal hallottam először :)
  • lammaer
    Srácok, keresnék olyan embert, akinek van S51-e az EU/US szerveren és hajlandó megengedni hogy guruljak vele pár kört.
  • lammaer
    "Egyébként elég mókásnak tartom hogy azért nincs patch mert bajnokság van:)
    WTF?? mi a retekért van bajnokság egy betában?????? ez aztán lényeges..."

Azé' van bajnokság egy bétában, mert ez egy multiplayer játék, és az emberek szeretnek csapatban, klánosat játszani. Amellett hogy ez egy élmény a grindelés közben letolt többszáz, random emberekkel lejátszott meccs után ad a fejlesztőknek is némi képet arról, hogyan/mit érdemes majd belerakni a klános tartalomba.

Abban igazad van, ettől a patchet nem kéne csúsztatniuk - de gyanítom, ez csak ürügy és a patch igazából még nincs is kész vagy EUra amúgy sem tervezték még kirakni :) (az orosz szuperteszt szerveren is csak most jött ki, onnan még jó egy hónap mire EUra felteszik).

+ elvben az új patchel egyidőben akarják szétszedni az EU/US szervereket - ez kellemetlen lenne olyan csapatoknál, ahol a tagok fele itt a másik fele meg ott van.
  • marko37
    PM
  • LSSAHPAUL
    tessék egy vícc a névrokonodról :)
    Ülésezik a román parlament. Egyszercsak bejön egy terorista gépfegyverrel:
    -Spuneti-mi cine-i Markó Béla? (azaz: Mondják meg, melyikük Markó Béla?)
    Nagy csend, 10 másodperc után a terrorista megint megszólal, idegesebben:
    -Spuneti-mi cine-i Markó Béla?
    Megint nagy csend. Végsõ indulatában azt mondja:
    -Daca nu-mi spuneti cine-i Markó Béla, va omor pe toti! (Azaz: Ha nem mondják meg, ki Markó Béla, mindenkit lelövök!)
    Markó Béla feláll rezgõ lábakkal:
    -E-E-Eu sunt! (Azaz: é-é-én vagyok!)
    Erre a terrorista:
    -Béla bácsi, húzza le a fejét!
  • cikasz
    Mitől Magyar neked?
  • Wlanseraf
    Na most volt jobb:) PzJIV bokor a pálya közepén, indul a meccs:) jön egy KV, telibe 55%, következővel 11%, 3 lövésre megpurnyad, nézem kill sehol:)

Mondom jól van, valaki más bele lőtt ugyan akkor no problemo:) aztán nézem 0:0 az állas, ott állok a roncs mellett:D megnézem TK sem volt:D
  • Wlanseraf
  • peter9228
    IS-3 Maus edition:
  • cikasz
    Hagyjad mert ő úgy jött ki az anyjából, hogy mindent vágott egyből.
  • Wlanseraf
    Vagyis EU server de az meg a patch-el jön...
  • Wlanseraf
    Egyébként elég mókásnak tartom hogy azért nincs patch mert bajnokság van:)
    WTF?? mi a retekért van bajnokság egy betában?????? ez aztán lényeges...

Nem a kazalnyi bug, legújabb ami nálam jelentkezik minden játékban az első lövésem mintha nem is lenne.... elég érdekes
  • marko37
    azért bazdmeg mert tegnap kezdtem vele játszani ooo te nagyokos
  • marko37
    köszi gondoltam hogy valami ilyesmi csak nem tom hogy fejlesszek de rájövök a bannert elolvasom
  • Ulvar
    "Mert viszi a kötőszót is..Európa felé, persze" (by: Hofi) :).
  • DummyBoy
  • Me0w
    :P Neha visszater meg a regi virtus, csuhaj :)
  • erdos
    Azé hálisten vannak dolgok amik nem változnak, a macsek sem
  • Me0w
    Szerinted ha Research van ra irva, akkor miert nem tudod megvenni? Bazmeg.
  • Ulvar
    Ki kell fejleszteni a Tech fában :). Ez nem olyan egyszerű ám mint hiszed :) Van az alap tank azt fejleszteni kell a Fejlesztési fa közben vagy után vannak tankok amiket szintén ki kell fejleszteni hogy megvedd.

bannerben van "egy kis alapozó a játékhoz" érdemes elolvasni.
  • marko37

miért nem tudok tankot venni?
  • davidbog
    Tényleg, a 152 mm-es ágyú. Erről rendszeresen megfeledkezek mert nem páncéltörő ágyú. Valóban ott van már az ISU-152-nél. Lehet ezt írta el Overlord. :)
  • davidbog
    Köszönöm a választ. Most hogy írtad már dereng valami. A vonásokhoz való megadáshoz kell egy viszonítási alap, amit előre kiválasztanak templom, házsor utolsó háza, magányos fa stb. Aztán annak a poziciójához képest számolják vonásokban. Legalábbis így rémlik. :) Nyilván mozgás közben körülményes lenne.
  • LSSAHPAUL
    A 122-es löveg (D2 5T) volt fennt mikor találkoztam egy Tigris I-el szemtől szemből elkezdtünk harcolni senkinek se pattant le lövedéke, szal minden lövés sebzett itt is ott is. Nekem minden lövésem 20-30% ot vett le a tigából a végeredmény: nekem maradt kb 35%-om. Tiszta harc volt, senki nem szólt bele. Ez a tank tényle jó. A maga tierjében csak a KV3 erősebb tőle, de a lassúsága az utálatos :D
    Teszteltük training szobában VK3601 ellen, 122-es löveggel szerelve a VK mindig nyert mert többet lőtt, de mikor a 85-ös csövet tettem fel onnantól nem volt esélye a vk-nak.
  • Jeffjohnson
    Szerintem felesleges foglalkozni vele... Ha ennyire fordítani akar miért nem jelentkezett a hivatalos felhívásra ahogy mi is tettük. Egyébként már a 0.6.2 es verziót is lefordítottuk kész a launcher kész a weboldal is ha jól tudom és ez mind hivatalos formában. Nemsokára lehet majd tesztelni.
  • Mester61
    Ez nem igaz 100 m-ről nyílt terepen nem látszik az ellenség mi a francért van ez.
  • a.carkey
    *mit
  • a.carkey
    Hihetetlen mi kibír egy KV1S. A Tigris nem bír ennyit, mint ez a lomha állatka. :D