418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• LSSAHPAUL
    Hú Lammer, tegnap S51-el egy azaz 1 lövéssel kilőttem egy 100%-on álló IS4-est! nem volt semmi ammorack robbanás, csak egy critical hit :)
  • Forolto
    Az én verzióm az,hogy az eladott tankért nem fogsz annyit kapni és a fejlesztéseket is olcsóbban veszed,mivel a régi cuccot is eladod,plö ezt nem számoltad bele.
    Tehát az eladott tank árából veszel egy másikat ez függetlenül attól,hogy ez tank vagy fejlesztés.
    S igen kevesebbet kapsz,nem érdeklik mit adtál el,csak annyit kapsz ami épp a garázsodban van.
    De ez az életben is igy van, nem?
    Beszámítod a régi kocsid árát egy újba az újat ellopják akkor csak az új árát térítik meg,kit érdekel,hogy ebbe a régi kocsid ára is benne volt.
  • Forolto
    HE lőszerrel akkor érdemes lőni,ha sokkal erősebb tank ellen mész,akinek a páncélját nem tudod átütni azaz tuti lepattan.Ilyen esetben 1-2%ot tudsz leverni vagy szépen rámész a lánctalpra azaz supportot adsz más tanknak.
    Ezt érdemes olyan tankra tenni,ahol a löveg töltési sebessége nagy,hogy minél többször sikerüljön eltalálni.

Azaz KV-val SU-152-vel HE lőszerrel lőni epic fail.Egyébként is nem hiszem el,hogy a 152-es AP nem üti át akár az IS-7-es páncélját.
    Az egy dolog,hogy xarul lősz,de ez is milliószor ki lett már tárgyalva,frontra,toronyra kevesebbet,ha tudsz más targetet ami jobban sebezhető azt lődd,menj lánctalpra stb stb.Nem fogom kivesézni ujra.
  • Adjunktus
    Na nézzük.
    Megveszem az első tankomat mondjuk 100.000-ért.
    A fejlesztésekre elköltök monsjuk + 50.000-et.
    Akkor eddig összesen 150.000-et kellett összefarmolnom ugye.

A következő tank kerül 200.000-be.
    Az előző tank eladási ára fejlesztésekkel együtt 75.000.
    Tehát még mindig össze kell farmolnom 125.000-et ahoz,hogy meg tudjam venni.
    Fejlesztései kerülnek +100.000-be.

A köv.tank 400.000. és így tovább...
    AZ eddig összefarmolt pénz összesen.:375.000.Ezért megdolgoztál.
    A te verziód szerint,ezen állás alapján,csak a második tank áll a garázsban,amiért kapsz.200.000-et. Ez testvérek között is -175.000.
    Az én verzióm szerint pedig kapsz.300.000-et.Még ez is -75.000.

Mi ebben a logikátlan??
  • nagypite
    Hát ha a tarack van fent a kv-n érzem, hogy tartanak tőle még az is-4 is-7 stb is (vagy legalább is óvatosabban fordulnak be a sarkon), 107-essel meg free kill nekik egy kv meg se tudod karcolni őket még he-vel se nagyon.
  • Forolto
    Miért lenne logikátlan?Általában akkor veszel új tankot ha kifejlesztetted a következőt,de a creditet akár az előző eladott tank árából tudod pótolni,tehát durva lenne ha az eladott tankok árát is visszakapod meg azt is ami a garázsodban van.Az előző wipe-nál is ez volt,csak azt térítik vissza amid éppen akkor volt.
  • Adjunktus

Na majd meglátjuk.
    Mindenesetre ha úgy van ahogy te mondod,az kurva logikátlan megoldás lenne.
  • Adjunktus
    "Úgy is he-vel lősz nem érdekes az átütés"

Na ez az!A 152-es sebzése HE-vel kurva nagy.DE CSAK AKKOR ILYEN NAGY,HA A HE GRÁNÁT ÁT TUD HATOLNI A PÁNCÉLON!Ha nem megy át a páncélon,akkor jóval kissebb lesz a sebzése mint mondjuk a 107-es AP.nak,ami viszont sikeresen átüti.(lehet,hogy bugos ez a rendszer is,de ennek elviekben így kellene múködnie.)
    Nem is tudom hányadszor próbálom ezt megértetni.
  • Forolto
    Sőt a goldot se kapod vissza csak azt amit premium tankra és tank slotra költöttél.
  • Forolto
    Ez nem igaz!Csak annak a teljes árát kapod meg amit elvesznek azaz a garázsodban van.
  • nagypite
    Az előző wipe-on csak azt adták oda ami a garázsban és az alkatrész raktárban fizikailag is ott volt
  • erdos
    A HE lőszerrel nincs tapasztalatom, én nem szoktam használni.
  • TDantes
    Minden tank után ami a statisztikában szerepel? Na neeee. Volt vagy két tucat tankom, az sok-sok millió credit lenne. Ezt mind oda adnák?
  • Adjunktus
    "Nem szabad most eladni tankot.Wipe után többet ér,ha megtartod."

Ha mindent eladsz és kopasz garázzsal várod a soft wipe-ot.akkor is ugyan annyi lóvét kapsz.
    A statisztikádban meglévő tankok után kapod a lóvét.Tehát a Tier 1 tankok kivételével,minden egyes tanknak megkapod a teljes értékét,ami a statisztikádban szerepel!
  • nagypite
    Úgy is he-vel lősz nem érdekes az átütés
  • exoterm
    Ezért kell HE lőszert használni, nagyot tud ütni a 152-es HE. :)
  • Forolto
    Nem szabad most eladni tankot.Wipe után többet ér,ha megtartod.

Sajnos ez a játék hátulütője,hogy ők is keressenek valamilyen szintem már tier 7-nél megáll az ingyenesség fogalma.

De ettől függetlenül szerintem,ha kijön az éles,3 hónap premium után már csak pár goldot kell kiadni a kláncsatákra.Annyira nem gáz a dolog,csak kell tartani pár kistankot ugymond grindelni a creditet.
  • crossy104
    Ezért adtam el tegnap az Su-152-t. Tiz meccsem volt vele, 3 kill-re kaptam 6100 lóvét.Az volt a maximum.Pedig ott 1 lövés 1 kill.Csesszék meg.Prém nélkül mentem utána a sherman-nel, 1 killem volt, kaptam 15 ezret arty-val dettó.Prém nélkül még IS3-al is nyereséges, ha óvatos vagyok.Viszont a su-152 katasztrófa.Legalábbis számomra.
  • erdos
    És pont a Macska írja hogy macskangol
  • Tono34
    Ezek a szövegek le vannak vhol írva? Megmondom nem mindig értem, hogy mit is akarnak mondani.
  • Forolto
    Meow ritkán ír de az velős.

• erdos
    Pedig csak 110-es az átütése, lényegesen gyengébb mint a 107-esé. Azt hinném hogy úgy pattog lefele a nagy tankokról mint a pinty
  • Me0w
    "We didn't penetrate their armor", amit te irtal, az macskangol :)
  • nagypite
    KV egyik legjobb tank a játékban 152mm tarackkal öröm vele menni. Egy- két lövésed van általában, de soha sincs bosszantó "didnt penetration" .) és 2000 pénz megjavítani
  • BoneDragon
    Átérzem a helyzetedet. Sima KV egyszerűen katasztrófa, szerintem a leglasabb tank az egész játékba. Mire összeszedtem a KV-3ra az xp-t, kb 2 hónap volt mert soha nem akartam vele játszani. De KV-3 is elég gyenge...Nembaj, 14k xp és megvan az IS =)
  • f24sg
    Eleinte én is A KV-3 mellett voltam, igazából a 107mm es löveg azonnali áttehetősége miatt.
    Csakhogy....az, hogy a KV-3 maga (piszok)lassú, egy dolog, de a lövegtornya szintén lassabb. Nagyon sokszor a "ki lő előbb" pillanat dönti el a csatát 2 tank között: én az alap KV utolsó xp-gyűjtéseinél már szabályosan hülyét kaptam (és kurvasok találatot) a tank és a turret lomhasága miatt, így dobtam a KV-3 projectet :).

Nyilván ez is csak egy álláspont, de a lényeg, hogy nagyon játékos és taktika függő, melyik jobb... Az én kezemben a fürgébb tankok.
  • Forolto
    Skacok,

Semmit nem kell csinálni a magyarosítással kapcsolatban,a kezdőlapon ahol eddig csak német/lengyel/angol rész volt lesz egy magyar is.Teljesen hivatalos lesz a magyar nyelv.

A bajnoksággal kapcsolatban,meg nem kell reklamálni,volt lehetőség csatlakozni klánhoz,klánokhoz,hogy részt vegyél benne.Szerintem nagyon jó ötlet,pár lengyel ismerősünk lett is,mert azóta tréningre is hívnak.

Az egy dolog,hogy emögé bujnak patch-el kapcsolatban,de tényleg nem lehet könnyű 3 divizióban össszefogni a bajnokságot.

Más:Lejárt a premiumom és meghökkenve tapasztalom,hogy tier 7 után nincs semmi plusz credit és az exp is kevés.
    Ez régebben is igy volt?
  • erdos
    Nézd a tűzgyorsaságot, átütést meg a sebzést és találd meg a magadnak megfelelőt. Most megnéztem a KV-t neked, a 152-est nem ajánlanám, a 2,7-es tűzgyorsaság semmi. A 107-es viszont ínyencnek tűnik, jó választás lehet. Mondjuk mondom én, sosem volt orosz nehéz tankom csak német :-)
  • bazza
    Értem. És érdemes a nagyobb, de lassabb lövegeket kifejleszteni, vagy maradjak a 76mm-s csővel? (a 152mm elég durvákat pukkantgathat)
  • erdos
    A KV-1s gyengébb páncélzatú de lényegesen fürgébb, kevesebb életerővel, az KV-3 az ellentéte. Asszem az lövegük ugyanaz, mármint a legjobb lövegük. A játék ebben az állapotában szerintem a KV-3 mal jobban jársz, a gyorsaságot nem lehet kihasználni jelenleg.
  • bazza
    Hali! Most tettem szert egy KV-ra. Valaki tudna segíteni miket célszerű rajta ifejleszteni, illetve, hogy KV-3 vagy KV-1S felé mennyek tovább?
  • SZU
    - A deg/sec-nél szerintem nyugodtan lehet fok/sec.

Vagy inkább fok/másodperc, vagy fok/mp! ;)
  • marko37
    ha megjelenik linkeld be köszönöm
  • SuLtAN17
    Valamit változtattak a módul sérülésen? Mert mostanában bárki eltalál szinte bármilyen ágyúval megsérül valamim. Pl.: Ma eltalált egy M3 Lee (IS-em van) és tönkrement az ágyúcső. De volt hogy eltalált egy Ferdi és tönkrement a torony a gáz és a lánctalp egyszerre, király kombó volt
  • BoneDragon
    Ja és 1db Arty se volt
  • BoneDragon
    De jó csatában voltam most. KV-3 tankommal utolsó előtti voltam oldalt a team listán... Képzelhetitek milyen cuki tankokkal voltam együtt:))
  • davidbog
    Akkor, ha nem bánod tennék pár észrevételt, javaslatot. Csak apró dolgok, igazából nem lényegesek, ezek nélkül is érthető minden.

A technikai fa kicsit furcsa, lehet jobb lenne valami más. Például a fejlődési fa megnevezés.
    A harckocsi adatainál:
    - A sebesség határ itt is kicsit idegen, maximális sebesség talán jobb lenne.
    - A súly nem passzol a tonnához. Ott tömeget kéne használni, ugyanis a tonna a tömeg mértékegysége, a súlyé a N, vagy a kN lenne.
    - A deg/sec-nél szerintem nyugodtan lehet fok/sec.
    - Véleményem szerint egységesen csak alanyos vagy csak birtokos kifejezéseket írj. Például: torony forgatási sebesség, fordulási sebesség, motor teljesítmény stb. Vagy: torony forgatási sebessége, fordulás sebessége, motor teljesítménye stb. Lehetőleg csak az egyiket fajtát használd. (Szerintem az alanyos jobb.)
  • peter9228
    Ez még csak egy béta verzió. Mondhatni 0.1:) Ezt én egyedül csináltam meg véletlen, mert rossz fájlt fordítottam. Szóval ez nem hivatalos, de bizonyos részei benne vannak a hivatalosban. (A hivatalos már kész, csak Overlord-ra várunk)
  • [NST]Cifu
    Szvsz a hivatalos "magyarítás" a következő patch-ben kiválasztható magyar nyelv lesz.
  • atila4
    Utolsó kérdés:D
    A magyarítást honnan lehet letölteni?