418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TDantes
    Hogy a viharba? Lőttem már nem egyszer, de nem. Én pattanok. Nem viszi át a testet. A tornyot meg pláne.

Nem arról van szó, lőttem már ki IS4-et is, KT-vel,de szemtől szembe nem tudom megsebezni. Hova célzol?

• LSSAHPAUL
    Hát lehet nem mondok újat de az egész wotot lekéne instaláld, csinálj egy töredezettség mentesítést, majd rakd fel újra a wotot.
  • Eagle16
    Ja, én írtam, még a patch előtt...most már aztán lőheted 88-assal, a hosszabbik 105-össel viszont simán átlőhető szemből.
  • Adjunktus
    Igen.Azt írtam pontosan,hogy "anyád a noob".
    Sajnálom,a mutert tényleg nem kellett volna belekevernem.Elnézést kérek!
    Viszont az is minősíti az embert,ha rögtön hozzáfog noobozni,meg szólogatni úgy,hogy nyilvánvalóan látszott,hogy valami problémám volt.
    Akik itt vannak régebb óta,és úgy ahogy olvasgatták a hozzászólásaimat,azok tisztában vannak vele,hogy nem stílusom a gusztustalan beszólogatás!
    Finoman viccesen próbálom inkább legtöbbször megoldani az ilyesmit.
    De akkor,abban a helyzetben,nem tudom ki állta volna meg visszaszólás nélkül?
    Akik pedig az elejétől játszanak,velem együtt azok azt is tudják,hogy azért annyira bénán nem játszom ezt a játékot,hogy akárki lenoobozzon!
  • TDantes
    Amúgy, mintha írta volna valaki, hogy a 88-asal meglehet lőni az IS4-et? Hogy? A KT 105 L/68-asával szemből sehol se tudom megsebezni.

Inkább HE-vel lövöm, az AP szemből nem megy át.
  • feriboi
    ja, a mai nap én is verettem egyet a t44el, nekiesek a t34esnek, leviszem 20 környékére, és szétterülő vigyorral a képemen telibeverem a seggét ( shitstabber by Andy McNab )....
    ...majd miután harmadjára is lepattan a seggéről a lőszer, szétabált. Jeleztem a srácnak hogy lucky bastard, és gratuláltam neki a killhez, mi mást csinálhattam volna
  • TDantes
    Erre varjatok gombot. öt lövést adtam le, PzIV-el(legerősebb hosszú 75-ös ágyú!) és mind az öt lepattant. A 12 milis front páncéltól.

Méh most is megtud lepni a játék, ennyi idő után is.
  • feriboi
    az lehet, de anyázni akkor sem fasza. Pont ti röhögtetek azon a szerencsétlen Snipán hogy milyen faszásul tud káromkodni ( itt jegyzem meg hogy a stílus maga az ember, ahogy tanult kollégám mondaná )
  • crossy104
    Rengeteg meccs volt ma ahol nem volt arty.Én is eladtam a Humit.Vettem helyette SU-152 TD-t.Ezzel jobban szórakozom. Ja, és senki sem szól ha kemingezek.
  • noname23
    Nem nem talált nem azon a néven vagyok upsz
  • TDantes
    Hehehehe...sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz ha kiderül az igazság, noname barátunk meg majd ég mint a Reichstag
  • feriboi
    na ezt remélem nem nekem írtad, hanem annak aki ez ügyben inzultált... használd a válasz erre cuccost...
  • Adjunktus
    aham! Szóval te lennél az a Camerad vagy kicsoda?
    No életem! Ha van szemed annyira figyelni,hogy mit is csinálok,akkor nyilván arra is volt szemed,hogy lásd,az egész csata alatt egyhelyben álltam!Ugyanis nem töltött be a map,csak a legvégére!Ezt a problémámat egyébként már számtalanszor leírtam különböző fórumokon!
    A legvégén amikor végre a 3-ik disconnected után végre bedobott,akkor meg olyan laggom volt,hogy csak diavetítést láttam.Ezt be is írtam a chat-be.
    kb 2-őt lőhettem valahová vaktában.A hátam mögött meg kb 3 enemy tank foglalt.És hogy-hogy nem,kilőttek!Milyen meglepő?
    Erre tr hozzáálsz nekem noobozni majd Magyarul is elismétled.
    Mégis milyen reakcióra számítottál barátom?Hogy majd körbecsókolgatlak?
    Egyébként is csak egy rövidke mondatban válaszoltam.:)
  • feriboi
    olvasd el talán lentebb...
  • twi452
    Nálunk az előbb anyázott a végén mindenkit egy magyar srác mert szerinte előle lőtte ki mindenki a tankokat :D Mintha ők tehetnének róla, hogy a lomha kv-val nem tud átfutni a pályán :D
  • Adjunktus
    No megjöttem!
    Hát én lennék a JEGES!
    Mi a probléma?
  • feriboi
    tényleg ne értsd félre, nem bántásnak szántam. Csak mostanában én is azt tapasztalom hogy egyre többen nyomják ritka paraszt módon, de hardkórban. Én is találkoztam olyan magyar játékossal, aki top tierben ült, számított volna rá a csapat, ehelyett lekempelte prokhorovka alját és csocsi... És amikor ezt megjegyeztük páran, akkor elküldött mindenki a halál b**** f******, majd privátban még rám írt hogy hogyan is mertem ezt képzelni, nézzem meg hogy mióta játszik, stb.. Nem vettem fel, mert már ahhoz elég fásultan játszok, csak nem esett jól.
  • RatBaG #18257
    írtam egy elég karcos kommentet, senkinek sem célozva, de inkább töröltem...
  • TDantes
    Hála istennek, eltűnt a sok nyomi arty-s!
  • Renegade
    srácok, mi történt az artykkal???
    gondoltam megveszem, felmaxolom a gwpanthert, és 10% körül sebez, esetleg lepattan, így már értem miért tűntek el az arty játékosok
  • peter9228
    Azthiszed te vagy a Jani a hegyről?!
  • TDantes
    Kicsit vegyél mér vissza, azt hiszed te vagy a Michael Wittman?
  • noname23
    Tényleg nem is lenne gond ha be beküldene egy fuck off-ot de egyből elkezd anyázni és ez valami színvonalat csak mutat
  • feriboi
    már nem azért, de védőügyvédnek készülsz? no offense, csak kérdezem. Ha jeges annyira meg akarja védeni magát majd meg fogja, de te azért ne szóljál már le valakit, aki a véleményét közli.
  • noname23
    miért arra a teljesítményre mit lehetne ügyes vagy köszi?
    hogy a csapat miattad veszít mert kb ennyit tett érte hogy ott kempelt egész végig aztán azzal az 1 ellenel se tud elbánni aztán meg ő anyázik
  • noname23
    Jah igen arcoskodás az lenne ha elárulnál annak a másik tanknak én zúztam le az életét 6%-ra szvsz erről ennyit de mint látthatad abban a kommentben nem írtam.
  • RatBaG #18248
    beírod valakinek, hogy béna, elküld a picsába, és ezen még meg is lepődsz.
    ja, tényleg nem az...
  • noname23
    Ezen nincs semmi arcoskodás az ilyen inkább áramot vezessen ne tankot
  • yossarianHUN
    Az hagyján de már ahogy kiírja azon látszik hogy kb ezeket a szavakat tudja angolul összesen (facking? lol). Ha valaki anyázni kezd akkor az magyar.
  • RatBaG #18245
    esetleg hallhatnánk a részleteket is, ahelyett, hogy itt arcoskodsz a fórumon?
    mondjuk 3 másik csapattársad szintén őt lőtte, vagy lepattant zsinórban 2 lövése is? ilyesmi...
    elég szánalmas ez az önfényezés, miközben szép lassan kiderül, hogy szinte minden a random-faktoron, vagy egy elbaszott szorzón múlik.
  • Cukii
    Na én ezért osztanám a 3 napos bann-t. Ezzel nem csak magát minősíti, hanem az egész országot.
  • LSSAHPAUL
    Hehe :D
    Most hogy eszembe jutattad a magyar mentalítást, pár napos, de még fincsi:
  • Belkar
    Köszi! Rá nem jöttem volna hogy a FAQ-ban megtalálom bocs :(
  • Forolto
    Vigyázz,mert jégre tesz.:P
  • noname23
    Ki is az a jeges nevü csupán csak azért mert nagy IS7-jével(100%) nem bírt el egy másik 7essel aminek 6%-on volt az élete szólok neki béna vagy erre elkezd anyázni
  • Eagle16
    A játékban nem az lesz, ahogy láthattuk már a WIP képeken.

link

Szerintem valami keverék lesz a játékban, a 150mm-es ágyút nem fogják rárakni.
  • TDantes
    A 105-öst, úgy olvastam a Leichte Löwe-hez tervezték. Szerintem ez a csúnyábbik verzió, ennek hátul van a tornya.
  • Eagle16
    Ne bízz benne hogy jó lesz, már csak azért se mert német ÉS prémium tank is :D
  • Eagle16
    Mivel Tier 8-as lesz, 105mm-eset kap majd, és szerintem 120-140mm frontpáncélt.
  • TDantes
    Szerintetek a Löwe milyen ágyút kap majd? Különböző források többféle tervezett ágyút is írnak, de gondolom nem a legnagyobb 150-es kapja meg.