418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• szabii98
    ugye-ugye?:D
  • Eagle16
    Ja ez a Maus torony lesz, mivel a front részre azt írja hogy lekerekített.
  • Eagle16
    Találtam pár értéket, de hogy ez melyik toronyra vonatkozik...

Front Turret: 240/round
    Front Hull: 150/40
    Front Superstructure: 200/60
    Side Turret: 200/30
    Side Hull: 120/0
    Side Superstructure: 60+120/20&0
    Rear Turret: 200/7
    Rear Hull: 150/30
    Rear Superstructure: 150/30
    Turret Top / Bottom: 40/90
    Hull Top / Bottom: 80/90
    SuperstructureTop / Bottom: 40/90
    Gun Mantlet: 240/Saukopfblende
  • exoterm
    http://www.themworkshop.com/mstudio/img_cheflim2009_e100_002.jpg
    Olyan csini a másik e100-as torony! Nagyon luvolom.
  • I.C.ram
    Nyiláv a Maus. A Henschel kb ugyanaz, mint a KT-n.
  • Eagle16
    Tök mindegy, ha mindkettőnek adnak egy 120mm-es lövegpajzsot
  • davidbog
    Azért hasonlít, mert ez Maus torony. :) Cukii képein Henschell-torony van. Elképzelhetőnek tartom, hogy úgy csinállják majd meg mint a képeken látható E-100-asokat. A Maus-toronyhoz 15 cm-es a Henschell-toronyhoz 12,8 cm-es ágyú lesz.

Az E-100 homlokpáncéljának a döntöttsége szerintem bíztató, annak is 30 fok. Annyi mint az IS-2, IS-4, T-54 harckocsiknak. A torony döntöttsége már tényleg nem valami bíztató.
  • TDantes
    Igen, szerintem is, a Maus-toronyba lesz a 150-es ágyú. De miért ocsmány? Szép az...szép nagy.
  • Cukii
    Ránézésre a Maus torony erősebb lesz, de engem nem lepne meg, ha csak a Maus toronyba integrálnák a 150es ágyút, Henschel-hez csak 128milisről találtam feljegyzést,
  • lammaer
    Én vissza is szoktam irni, főleg ha a szopó oldalon vagyok, hogy dehogy GG :)
  • lammaer
    Tudod, mivel az emberek nem ismernek téged és még chatben a henglejtésed meg a mimikád sem segít, hogy rájöjjenek, hogy humorizálsz velük, a lehagyott smiley nélkül egy mondat simán vehető nagyképűségnek vagy bunkóságnak.

Más kérdés, Jeges ismer engem ezért tőlem elfogadja ha azt mondom, hogy béna, mert tudja hogy jó megfigyelő vagyok és mindig igazat mondok.
    Plusz asszem még tagja vagyok a Jeges fanklubnak is, azok szabadon fikázhatják Jeges über skilljeit, benne van a tagdijban :P
  • Adjunktus
    Egyébként ez a Henschel torony egy az egyben a JagdTiger felépítménye nem?
  • Adjunktus
    És melyik lesz az erősebb torony?Remélem a Henschel-es.A Maus torony ocsmány!
  • AirborneRanger
    Ennek legalább tank formája van, attól a maustól a falra mászok :D
  • Adjunktus
    Hát lehet.Megnézem!
    Köszönöm!
  • feriboi

ennek mintha jobban hasonlítana a tornya egy mauséra
  • spiczi91
    Nekem a busz 203as AP-ja pattant le egy T29ről..., ha véletlen APt táraztam, tuti nem lövök amcsi tankra. :D:D:D
  • Cukii
    Amit belinkeltél az a Maus tornyos, szerintem ilyesmi lesz a másik:

Első ránézésre a Királytigris Henschel tornya jutott eszembe, az a front döntöttség nem valami biztató, de nem akarom a falra festeni az ördögöt.
  • feriboi
    lehet hogy egyébként a routered MTU értékével problémázik a program, ezt ugye te nem veheted észre, mert annyira nem feltűnő csak kapsz egy dct és bumm. http://www.boldi.hu/leirasok/mtu.html itt elég pontosan körbeírják a problémát, havernál ez volt a gond, miután belőttük nem volt dc.
  • XenHai
    Felejtsed el ! Tuti el basszák!
  • TDantes
    Elméletileg, ilyen toronnyal, és a 150-es ágyúval (hm, miért nem 170-es? Jó nem vagyok telhetetlen) ez lesz a legerősebb tier X.

De csak elvileg...majd elválik mit bűvészkednek össze.
  • Eagle16
    Ha szemből ezt is ki lehet majd égetni 100-ról akkor nem kell :D

De ez lesz az első Tier 10-es tank 2 féle toronnyal. Nem tudom hogy lesznek-e egyéb változtatható dolgai is...esetleg az alap ágyú lehetne egy 75mm L/70...ezek megcsinálják, kitelik tőlük. De lehet hogy tényleg csak a tornyok lesznek opcionálisak.
  • TDantes
    Tier 2-es lesz, 150 mm-es ágyúval, 240 mmes front páncéllal.
  • szabii98
    És az E100 tier hányas lesz?ÉS a Heavy ágon lesz? És (xD) orosz tank is lesz új, vagy nem?:D
  • Boron Power
    Bakker ma a fullos Hummelom lövése lepattant a T32-ről. Gondolom tornyon lőtte, de azért akkor is.
  • TDantes
    Nagyon fasza, nagyon fasza, komolyan feltámadt a remény bennem! Csak jönne már! Ne húzzák már az az időt.
  • Eagle16
    Igen ez :D

Oda is van írva hogy lesz egy Maus torony, a másik meg csak a Henschel féle lehet.
  • TDantes
    Hhuhú!

Ez lesz az egyik remélem!

http://ww2drawings.jexiste.fr/Files/1-Vehicles/Axis/1-Germany/03-sPanzers/E-100/E-100.htm

• TDantes
    Jah...képzelem, fordított helyzetben, leütöttem volna a monitort a helyéről
  • Eagle16
    A vezető játék dizájner azt írta, hogy kétféle torony lesz az E100-hoz :)

Megint örülni!! :D
  • AirborneRanger
    Biztos örült neki :D
  • AirborneRanger
    Jó a meccs végi gg az nálam szigoruan teamsay csak, de komoylan megpróbálok valami értelmeset kommunikálni az ellennel annak meg elgurul a gyógyszere...
  • TDantes
    Hm.
    Victory!
    Battle: Cliff 2011. január 12. 19:11:00
    Vehicle: VK 4502 (P) Ausf. B
    Received Experience: 1 846, credits: 72 124

72 ezer...eddigi legjobb köröm. Egyetlen lövéssel kivégeztem egy másik Vk45öt, 100%-ról, leégett a rohadék! Kigyújtottam, ezt a mázlit, éppen csak kilógott az orra, belelövök, erre leég.
  • Eagle16
    Mikor beírják hogy gg ilyen 15:2-es csaták végén akkor legszívesebben én is visszaírnék hogy a jó nagy francokat gg :) Olyankor inkább idegesítő.
    Én nem is szoktam írogatni semmit.
  • AirborneRanger
    Fura, hogy az emberek nem veszik az ilyen szövegeket, vagy csak idegbetegek, de vagy elkezdenek anyázni, ha pl smiley nélkül írok ilyet, vagy amikor megtáncoltattam egy kt-t a db-vel és végül én nyertem, de nem sokon múlott, akkor is írtam neki, hogy jó harc volt, erre nekiállt anyázni, hogy mit nagyképűsködöm... Talán a szórakozásról kéne szólnia, nem pedig arról, hogy rámenjen az ember idegrendszere :D
  • davidbog
    Én is írtam. A decemberi patch után, azelőtt nem volt IS-4-esem. Nem valami gyakran, de azért néha átszokták ütni a páncélom szemből is a 8,8 cm L/71 típúsú ágyúval.
  • Adjunktus
    Oh ezeken már mind túlvagyunk.Új Op rendszer,újratelepítés meg minden ilyesmi.
    Azt is írtam,hogy az EU szerveren semmi probléma nem volt.
    Végül is abban maradtunk,hogy vezetékes net-em van,és a szolgáltatóm központi routere veheti meg adhatja le szarabbul az USA szerver jeleit.
  • TDantes
    Át kéne, de lepattan, de legközelebb megpróbálom, már ha lesz időm a teste közepét célozgatni.
  • Eagle16
    A vezető ablakára, tehát a test közepére. 220-as pen.-je van a Párduc II ágyújának, a Tiger II ágyújának meg 225, szóval még inkább át kéne hogy vigye.
  • Szakesz
    100-150méterről az amcsi 105mm ágyúval sebzem az IS-4-t, pedig annak az ágyúnak kevesebb is a páncéltörő képessége. Azt hiszem olyan 20mm a különbség, a KT javára.

Az artyk pontatlanok és gyengék lettek, de ennek ellenére még mindig utálja az őket mindenki...:)