418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
mondjuk ha valaki nagyon hardcore akkor az aljnövényzetet is kilövi hogy ne zavarjon bár nekem túlságosan teccik :)
egyébként had legyen már egy kérdésem.
t-46 om van full felvan fejlesztve. de a legnagyobb ágyú pontosabb valamivel viszont sokkal kissebb. most az a tömzsi nagykaliberű rövid ágyú van benne. van értelme lecserélni mégis a legújabbra? így bárkit meg tudok sebezni. ha nem muszály nem adok ki rá 10ezret.
pedig ha kiadnék akkor minden meglenne a tankhoz és akkor kiírja hogy a tankom valami elit lett. annak van értelme? -
NEM. Az sportszerűtlen előnyhöz juttatná az erősebb számítógéppel rendelkezőket! A draw distance csak a terepi "díszekre" vonatkozik (fák, fű, stb.) -
exoterm #18392 Esetleg, ha felhúzod a max. látótávolságot a graf. beállításoknál? -
exoterm #18391 Hát ja, lett volna mit gyúrni rajta bőven. -
Ha TEHOZZÁD képest a célpont max. látótávodon kívül volt, akkor nem láthatod, csak a minimapen.
A max. látótáv legtöbb tanknál ~400-460m-nél van, ezt maximum 500m-ig lehet feltornászi periszkóppal meg advanced optics-szal. -
Az hogy mikor látod közvetlenül az ellenséget nem a rádiótól függ, hanem a látótávolságtól. A rádió csak a piros pontokat adja neked a térképre. -
yossarianHUN #18388 Az orosz hadigépezet csodái
-
SZU #18387 Valaki tudja biztosan hogy működik a rádiózás?
Mert kempirovkán 420mes rádió távval ha elpöfögök kerülni, akkor hiába látom a térképen, hogy a szélen támadnak, nem látom 3d-ben a delikvenst. Pedig 400m az kb. 4 négyzet. Azon belül meg bőven volt csapattárs, akiktől 3-4 négyzetnyire már az enemy volt.
Tehát a láncban rádiózás tényleg működik? Mert én nem így veszem észre. -
Ninju #18386 Ehh!
Mégegyszer:
-
Ninju #18385 Hű!
Nekem is kell vaságyból heggesztett előtétpáncél!!!!!!
Zseniális megoldás!

-
Sokat kiabál. -
peter9228 #18383 Csak engem idegesít, hogy minden mondatod végén felkiáltójel (ez:!) van? -
yossarianHUN #18382 Nehogy azt hidd hogy a Tiger II-essel te lennél a vérpista. Akkor meg az IS7-esek szednének szét és te anyázhatnál megint. Tény, hogy Tier II-től Tier IV-ig a tankok nagyja inkább scoutolásra van kitalálva mint vagdalkozásra. Onnanntól már jönnek komolyabb jószágok is de az mindig ritka lesz hogy te leszel a torony csúcsán. Az IS7-esek Mausok is gyakran anyáznak ha valami kisebb dolog kilövi őket ne félj. A taktikán van a hangsúly, ha csak robogsz előre és szét akarsz lőni mindenkit akkor soha nem lesz olyan tank amivel elégedett lennél. -
kokos #18381 Ja azt csinálom úgyis!T2 medium és be rak a kicsik közé!Ott az jó de már kimaxoltam,xp-szerzésre használom! -
kokos #18380 Az oké,hogy előbbre jutok csak egy idő után kezd idegesítő lenni az hogy akár mit fejlesztek a felsorolás legalján vagyok és csak az xp-t pazarlom feleslegesen!
Az is oké hogy fejlődünk,meg mindenki átment rajta(szerintem)...lassan olyan érzésem van,hogy nem én játszom, hanem ..velem játszanak....hívnak játszani,meg béta,meg ingyenes,meg ad aranyat....persze,hogy legyen kit kilőniük!Adjanak egy Tiger II-est azt akkor tudok én is játszani!
A másik meg az ,hogy oly pontosan le van írva a tankok....így lő,ilyen páncél,olyan átütés..meg ezt átviszi azt átviszi ,de bakker egy 150mm arty-val telibevágom kajakra fentről a seggét azt van neki még 60%.pl:PZ-IV-nél az gáz!Ha már ilyen pontos a leírás kicsit had kötekedjek! -
Van ... nem szabad T2-nél nagyobb tankkal menni ... -
yossarianHUN #18378 Ez tank és tierfüggő PZ III-mal sosem te leszel a tűzerő, azzal scoutolni kell, max artyt vadászni. Ha a scoutolás mint olyan nem tetszik, akkor szedd össze az xp-t és vedd meg a következőt előbb-utóbb te is előrébb jutsz a táplálékláncban. -
kokos #18377 Van valami megoldás arra,hogy a játék ne mindig az erős tankokhoz rakjon be?Még az elején vagyok de ahogy látom hiába fejlesztem bármikor felteszek valamit már egy másik erősebb csapatban vagyok(mármint mások erősebb)
Így azért elég nehéz fejlődni egy PZ III 50mm-el a stug,tiger,hetzer,t34/85,ellen!Azt mindnek van akkora csöve mint az állat.Én meg megyek egy 50mm nyálköpködővel.Ja és két napnyi játék után tudtam megvenni.......mondom ez jó lesz a PZ III 50mm......jó is lett volna a T-26,PZ II,M3 stuart-oknál!Csak oda nem rak be!Faszszopók! -
jocking #18376 Találtam egy jó kis oldalt:
http://www.o5m6.de/index.html -
egyébként ez meg az én művem csak sajnos nem sikerült befelyezni...
http://www.flickr.com/photos/58059012@N05/5340518206/ -
Oddball29 #18374 2s1-et/Gvozgyikát vezettem én is Tatán, igaz csak sorosként. Másik éra. -
Adjunktus #18373 Aha!Tényleg vak vagyok!
Mindenesetre rajzolhatták volna emberesebbre is azt a löveget!:D -
Nézd meg az eredeti képet :) -
Adjunktus #18371 Lehet.Bár én a rajzon nem nagyon látom a fékmunkahengert meg a léghelyretolót a csövön.De az is lehet,hogy csak vak vagyok mint a giliszta!:D -
A Nashorn és a Hummel azonos alvázzal és felépítményel bír, de a Nashorn "gyári" ágyúja, a Pak 43/1 csőszájfékkel bírt. A Hummel ágyúja nem rendelkezett csőszájfékkel, viszont a cső felett is volt a visszarúgás csillapító / helyretoló hidropneumatikus hengere, míg a Nashornál ez hiányzik:
Hummel
Nashorn
-
Adjunktus #18369 az nem inkább Nashorn? -
Hát... a rohamozó Hummel és SzU-14 engem sokkal jobban zavar mellete... :) -
Ez jól néz ki, csak csalóka. Itt a játék egyik leggyengébb (adott erősségben) tankja rohamoz, és azt a hitet kelti a jónépben, hogy ez a legjobb. De ez így átverés. :) -
Na igen, ott voltam, amikor a tüzérek megsiratták a Gvozgyika kivonását. Lehet, hogy a D-20 nagyobb űrméret, mondták, de azért ahhoz kevés fogható, amikor térdig érő sárban csapat az ember. :)
Meg ugye a mai tüzérségi radarokkal felvértezett időkben a vontatott tüzérségnek már nincs sok létjogosultsága, vagyis inkább sekélyes a túlélési esélye...
A banner bármikor lecserélhető, csak egy linket adjon valaki. A WoT-os oldalon lévő bannerek kicsik nem? Bár onnan is meg lehet közelíteni, hogy a változatosság gyönyörködtett. :)
Persze a többi topiclakó is nyilatkozzon előbb, aztán hacsak valaki nem csinál valami újat, vagy a többség nem ragaszkodik a jelenlegihez (ami amúgy nekem is jobban tetszik), akkor lecserélem, ezen ne múljon. :) -
Adjunktus #18365 Igen.7 évig.:)
Kicsit unalmas már ez a banner nem?Ha van rá mód ki lehetne cserélni?
W.O.T.-community-Signatures and banners.
Lehetőleg a harmadikat vagy az utolsót kérném!:D -
Min szolgáltál? Gvozgyika?
-
Renegade #18363 basszus, ne is mond, volt pár amikor még egy "hi"-re se lett volna idő :-) -
Adjunktus #18362 Na ja.Amikor én is besegítettem bal oldalról a kézi töltésbe akkor marha gyorsan ment.
Nálam volt a töltőfa.A töltő srác marha bivaly versenyző volt.Elő voltak készítve a gránátok,meg a hüvelyek.Ő rakta a gránátot én feltoltam a töltőfával,addigra már ott volt a hüvely is.Azt is rátoltam,ékzár csattant,kibiztosít,bummm!!9-et lőttünk még a többi gép 6-ot töltőgéppel!:D
U.I.:Renegade.Tudom ám,hogy te vagy a Peter_Waffen,csak nem volt időm a tegnapi csatában rádköszönni mert elég intenzív karatézás ment.:D -
Renegade #18361 pedig az életszerű az lenne, ha legalább negyvennel tudnának tolatni :-) -
Maximum annyiban lehet elviekben előny, hogy vagy nem kell töltőkezelő, vagy ha kilövik, akkor nem lassul a töltés folyamata. :)
Amúgy legfeljebb osztott lőszernél jelent gyorsabb töltést, rövid távon a kézi töltés akár még gyorsabb is lehet. Hosszú távon persze a töltőkezelő már fáradhat, de hát ez eddig sem volt lemodellezve... :) -
Azt írta az egyik fejlesztő az orosz fórumon hogy a magasabb tier-ű francia tankokon automatikus töltőrendszer lesz. Szóval ez lesz az egyik nagy előnyük talán. -
zoltang #18358 Szerintem is, de már a WoT is fantázia szülte játék... :) -
Élnék a gyanúval hogy ezeknek a rajzoknak / modelleknek a jelentős része a fantázia szülte, és semmi közük a valódi E-szériához... -
exoterm #18356 "Object-Killer" lol! /Papírpáncél+egy pontatlan, kopogtató löveg. Tényleg nagyon jó lett az ojjekt...
Amugy szívesen látnám, mint tier10-es td. :P -
zoltang #18355 Itt vannak még rajzocskák:
http://www.nast-sonderfahrzeuge.de/fotosammlung/thumbnails.php?album=25