418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Nálam pont fordítva van - mivel egylövésből ölöm, általában kivégzem amint lehet, jobban néz ki a +1 kill. Meg ne szedegesse már le a lánctalpamat....
  • Tuvok #18553
    A Hetzer a WoT pályáinak matchbox-a . Csak és kizárólag akkor pazarlok rá lőszert, ha sehol a környéken nincs egyetlen másik ellenfél sem, valamit csapattárs sem akit leTK-zhatok, piros hó esik Etiópiában, és a teliholdra zombi farkasok vonyítanak az augusztusi hajnalon, mikor épp epres kukoricával pontyra horgászok a tóparton .
  • Tuvok #18552
    :DDDDDDDDD !
  • erdos
    Nem mellesleg néztem a 10,5 ös ágyút és az aranylőszerrel nagyon durvára lehet tenni, 150-es pen, 320-as szebzés 8 ROF mellett. Az azért nem olyan piti.
  • erdos
    Semmi extra. Vegyél Hetzert mert az a német OP, ennyi
  • Madmano
    EU szerverről vmi infó?
  • erdos
    Szerintem az elején a németek a jók de a végén a ruszkik. Amikat nem ismerem. Mindkét oldalon vannak nagyon jó pénz meg xp termelők tier4-6 környékén. De persze Német mert mert :-)
  • Tuvok #18547
    Topik hírlevelet !
  • Belkar
    Hali lenne egy kérdésem: pár napja kezdtem a játékot és a light/medium tankok jönnek be a legjobban. Már meg is szereztem a BT-2-est és már mindent kifejlesztettem de most azt nem tudom hogy folytassam az orosz tankokkal vagy áttérjek a német ágra? Nézegettem a statokat és hát nem tudok dönteni :S
  • erdos
    Egyet már felraktam a hetzerre, kipróbálom a másikat is ha lesz dellám a másikra :-)
    Annyira bejön a kis Borz hogy elköltöttem a legénységre a maradék aranyamat meg a felszerelésre a pénzemet, a T54 meg ott porosodik a garázsban :D
  • [NST]Cifu
    Nem tudod felrakni mindkettőt, legalábbis ha jól emlékszem.
  • lammaer
    Szerintem igen, de max 500m. Plusz amilyen véletlenszerű most ez a visibility rendszer, lehet hogy csak azt éred el, hogy idegbeteg leszel, mert még igy is előbb lát meg az ellenfél mint te (holott te már mindent feltettél amit lehet).
  • lammaer
    Csak hogy tiszta legyen: elit akkor lesz egy jármű, ha az összes lehetséges fejlesztés (beleértve az elérhető következő tankokat) is ki van fejlesztve.
    Ebben az esetben megjelenik egy checkbox, amivel azt mondhatod, hogy innentől kezdve nem gyűjtesz XPt, azt teljes egészében a legénység képzésére forditod (5% asszem igy is megy a free XP vödörbe).

A magasabb tank kifejlesztéséhez nem kötelező MINDENT kifejleszteni, elég csak az útba eső fejlesztéseket (tipikusan pl a lánctalp nem szokott ilyen lenni). Azonban ha egy tankkal sokat kell játszani a következő tankig, akkor érdemes először a fejlesztéseket megszerezni, mivel hosszú távon a fejlesztések NAGYON megdobják egy tank használhatóságát.

Alapszabály például, hogy a teljesen felfejlesztett tank mindig (na jó, van 1-2 kivétel) jobb mint, mint az egyel magasabb szintű, ám alapfelszereltségű társa.
    Pl sokan sokkot kapnak, amikor a VK3601 után végre megvan a Tigris, és lesz egy lomha, gyenge ágyús tankjuk, ami a közelében sincs a fullos 3601 használhatóságának.
  • erdos
    Skacok, két látási távolságot jelentő cucc van általában a feltehető extrák között, a periszkóp ami álló helyzetben ad 25%-ot meg egy másik ami mindenhogyan 10%-ot ad. Ha mindkettőt felteszem akkor összeadódnak?
  • twi452
    Ha elit lesz a tankod akkor az embereid felett bal oldalt lesz egy checkbox amit ha beikszelsz akkor fogja az exp-et a fejlődésükre fordítani.
  • Vardar
    És akkor utána érvényes az, hogy minden szerzett XP a személyzetre megy?
  • stork13
    Nem, mindent ki kell fejleszteni és unlockolni a következőt.
  • twi452
    A wot-os rövid leírás szerint a Panzer III/IV-ről csak tervrajz készült és sosem valósult meg.
  • Vardar
    Köszi, értem most már. Sikerült már beszereznem:) Egyébként a Panzer III/IV irl milyen tank volt? Most a Panzer III és IV variánsok fotóira vadászgatok a Google-n de semmilyen döntött lemezűt nem látok.
    Az elit jármű szinthez kell az is, hogy a következő generációs járművet unlockoljam?
  • lammaer
    A kritika és az értelmetlen sírás két különböző dolog... ott volt, utóbb te írtad hogy nyerhettetek volna (nahát, pont olyan módon ahogy én szarkasztikusan meg is említettem), egy hülye gyerek elkúrta, erre te nekiállsz a balancert szidni. Értelmes hozzá állás?
  • lammaer
    Én úgy tudom, a két loader semmiféle extrát nem jelent (amerikai tankok egy részében is két loader van), kb azt csinálja a rendszer hogy leátlagolja őket, és az átlag eredményből számoljaa ROF-t.

Tehát pl egy tankban egy 100 és egy 50%-os loader az 75%-nak felel meg, azaz pont olyan gyors mint egy másik tankban lévő 1 darab 75%-os.

• Wlanseraf
    Azt elírtam... nem Panther volt hanem Panzer IV..

De lényegtelen, a problémát érted mégis olyan a kommented amilyen, és még én hülyézek??:D te első reagálásod annyi hogy viccesen hülyének nézel:P

Kb. úgy néz ki a topik hogy kb 3-4 ember írhat kritikát a játékról, a többi láma/loser/hülye gyerek... na de már több időt szántunk erre mint kellene:D
  • TOMSILENT
    Jó reggelt! Mi a faszé kell ezeknek is pont most karbantartani?....1x a héten játszani szeretnék és nem tudok mert "nem tud csatlakozni a networkhoz"....
  • malystryx
    Szép jó reggelt Urak!

Egy érdekes kérdésem lenne. A KV-ban ugye ha jól tudom 5 legény van a "fedélzeten". A KV-3 már 6-os lélekszámmal bír. Vegyük alapul a 107-es ágyút. Akkor a KV-3-as elvileg a 2 loaderrel gyorsabban töltene be? Vagy ez csak akkor lehetne igaz ha felteszem a ventit?

Mert ha a 2 loaderrel gyorsabb lenne (amit kétlek), rátennék egy rammert és még egy ventit, 15%-al csökkenne az újratöltési idő? Háááááát...
    Bár van olyan tank is ahol 2 célzó van.. Lehet a fenti feltevésemnek igazságalapja?
  • Szacsa007
    Jé! Műkszik! Király! Ezentúl én is fárasztalak majd benneteket! Jó éjszakát! :))))
  • Szacsa007
    Tudok már írni ebbe a vacakba?
  • I.C.ram
    Engem meg valami 70%ról szedett szét.
  • I.C.ram
    ráadásul ezen múlott a győzelem. 14%-on volt, tehát kb 1 lövés kellett volna csak, és akkor nem tudja elfoglalni azt a rohadt zászlót.
  • I.C.ram
    Ez a T-54 mekkora egy fos :D

KT-vel 4-ből 4 lövésem lepattant róla kb 30 méterről... Ő persze végig sebzett, a ROF-ja is majdnem 2x jobb. Nevetséges.
  • lammaer
    Akkor asszem mehet a kolléga a fideszbe szóvivőnek, mert csúsztatásból ötös.

Vajon ezek után még mindig jogos szidni a balancert, ha volt odaát egy panther is, ráadásul a győzelem emberi hülyeség miatt nem lett meg?
    Hagyjuk már kérem, és még elkezd hülyézni is...
  • stork13
    Nem azt mondta, hogy a Tigris volt az első, hanem egy Tigris volt, ő meg a második a T29-el. Ez esetben a Párduc volt az első.
    Így nincs logikai bukfenc. :D
  • lammaer
    "Hogy az anyámba lehet olyan hogy nincsenek platoonban és az egyik oldalon 2db Tiger II, nálunk meg 1 Tigris én a második T29-el... kilőttem 4 enemyt, vezettünk 13-7-re persze a KT volt hátra 100%-on... na ki nyert?:D"

"Nem mondod:D 3 foglaltunk volna... Panther tovább robogott, tálán 3 befoglaltuk volna míg oda érnek a KT-k... mivel tovább ment és kilőtték 20 másodperc múlva, ezért hozzánk is elértek a KT-k.. többi sejthető"

Ki veszi észre a kollégánál a logikai bukfencet? :)
  • lammaer
    Tegyük hozzá a balancer szar, ez nem kérdéses, de nem kell eldobni mindent ha a balance a legtetején lévő két tanknál nem klappol.
  • lammaer
    Gondolom artyk se voltak, gondolom nem volt semmi ami sebezni tudta volna KT-ket, gondolom a pálya is a KTknek kedvezett igy nem tudtátok flankolni se őket, és gondolom a csapat belőled meg a Tigrisből állt csak.

• Wlanseraf
    Nem mondod:D 3 foglaltunk volna... Panther tovább robogott, tálán 3 befoglaltuk volna míg oda érnek a KT-k... mivel tovább ment és kilőtték 20 másodperc múlva, ezért hozzánk is elértek a KT-k.. többi sejthető

Egyébként nem értem van itt 2-3 ember aki tök hülyének néz mindenkit:))) de mindenkinek szíve joga:D én is ezt teszem:P
  • lammaer
    Nos, a titok az, hogy nem feltétlenül kell mindenkit megölni a győzelemhez :)
  • Renegade
    venti + páncél
  • I.C.ram
    KT-re milyen cuccokat érdemes rakni?

Rammert már beraktam. De a másik két helyre lövésem sincs, mit kéne.
  • Wlanseraf
    Na nálam is ez van mindig Shermanóval:D fölül két Sherman szemben meg két KV:D
  • Wlanseraf
    Dühömben kiléptem, de most nézem:)

Defeat
    Battle: Himmelsdorf 2011. január 14. 21:50:08
    Vehicle: T29
    Received Experience: 1 092, credits: 40 116

Ennél rosszabb vesztes meccs ne legyen:)