418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
szart sem érsz az ajándék/prémium cuccokal, mert nem lehet őket fejleszteni, XPt se tudsz velük szerezni. -
Azok a dobozos verziókhoz lesznek majd.
Az oroszok KV-220-ast kaptak, de Overlord azt mondta hogy mi jobbat kapunk :) -
malystryx #18592 Nézd meg a nemrégiben belinkelt tech tree-ket, és a német ágban alul abban a 2 sornyi típus között van egy PzIV/V (zárójelben gift, az meg ajándékot jelent), az orosznál meg valami object-es cucc. A másik 2-nél nem láttam. Azért mondom ezt, mert annak idején írta valaki, hogy lehet egy PzIV/V-öt kapunk, vagy valami hasonlót. Innen jött az ötlet.. De nem tartanám valószínűnek. -
yossarianHUN #18591 Hát ez is valami. Biztos valami Mathildát vagy Valentine-t :D -
na azt vajon hogyan lehet kikapcsolni?
+tényleg a zoom közben csinálja -
Február végén lesz hard wipe, minden odalesz és adnak egy jutalom tankot kezdésnek, de azt még nem tudják hogy milyet. Újra regisztrálni nem kell majd. -
yossarianHUN #18588 a belsőt kivágni -
yossarianHUN #18587 Ilyen nekem is gyakran van belső ha zoomolva lövök. -
A füst effekt miatt. -
Az miért van hogy lövésnél lesik kritikusan az fps-em?
Hiába van 100fps-em még akkor is csúnyán megzuhan
a lövésnél egészen szaggatásig 20körülire.
-
yossarianHUN #18584 Hát akkor már nem megyek neki az IS 3-nak hogy pont addigra legyen meg mire elveszik minden
-
Szakesz #18583 Szerintem a HW még 1-2hónap legalább, szóval nem kell izgulni. :) -
egonn #18582 minden megy a lecsóba:( Új játék idul:) -
yossarianHUN #18581 És hard lesz? És a hard mit takar? Elveszítesz mindent? Vagy xp, pénz marad csak a többi megy a levesbe? -
TDantes #18580 Nem lesz Soft-wipe(legutóbbi info szerint) -
yossarianHUN #18579 Akkor valaki világosítson fel nem értek az ilyesmihez. A wipe az EU-szerverrel jön, vagy az még odébb van? -
TDantes #18578 Mi ez? Gyün az EU-szerver? Eh, és megint nem leszek itthon -
"Server split will occur on Monday, January 17. Be ready and follow the updates on the website and forums."
Hétfőtől jön a 40-60ms ping :) -
egonn #18576 nem töltötte fel a képet:(
-
yossarianHUN #18575 Lol azért vannak balfaszok asszongya a gyerek első mondat után: no english, polish plz. Ráadásul semmi platoon meg ilyenek szakadni is kezdett a fél csapat egyből.
-
egonn #18574 Asszem lammaernek köszönöm a helyezkedési tippet!!
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/01/15/1_shot_390.jpg -
Rá persze, nemsoká megyek fel ts ;) -
Szakesz #18572 Az a baj, hogy nem nézed összességében, hanem pusztán a top tankokat figyeled. Szerintem mostanában a balancer elég jól működik, s nagyon hangulatos csaták szoktak kialakulni.
Persze ennek sokszor az ellenkezője is megfigyelhető, de az már a játékosok hibájából adódik. -
Ott kivégzik a telepatákat . -
:D elfelejtettem hogy vulkáni vagy, már megértem a Devore-rendszerben bevezetett bizonyos korlátozásokat. -
Nincs fenn BF-em !!
Mire kell ráérni ?
-
Azt hiszem megint bannolnak ebből a szarból...Szétbasz az ideg komolyan, mennyi béna játszik ezzel. Inkább menjenek legózni.10vs2 van, én egyedül ölöm azt a 2-őt azok meg állnak a bázison. Kilőnek és bespammolom a támadási szektort és a gyökér artys elkezdi. Köszi hogy velünk játszottál megy a levél. Hát anyádat. Fejbe rugdosnám a sok afkoló kempelő majmot. Tényleg nem szabad játszani hétvégén, mert csak ideges leszek a sok ovistól. Na jó lenyugodtam.
-
jah értem :) hát persze, itt vannak gyerekek -
szia PAUL! -
lammaer #18565 Ezt biztos ebbe a topikba akartad? :D -
Erdőcske, Tuvika ma este ráérnétek 21.30 kor? -
Wlanseraf #18563
-
Wlanseraf #18562 aham:) nem is lett volna hozzá szólás ma:D -
Wlanseraf #18561 Tigrist nem tudom mennyire volt fullos, de az én T29-em hát nem:D
Mondjuk a KT sem tudom..
Nem kiborultam, csak mi abban a nehéz hogy 1 KT mind a két oldalra ?? ehez nem kell programozó zseninek lenni:) -
lammaer #18560 Vmivel el kell tölteni az időt miközben töltődik be a csata :) -
Még mindig a tegnapinál tartotok?
-
lammaer #18558 Megjegyzem, a különbség nem volt olyan durva amiért,igy ki kellett volna borulnod.
A T29 csak papiron Tier7, gyak Tier8, és te is leirtad, nyerhettetek volna simán. Mégse a hülye PZIVesetekre borultál ki, hanem az ultra szar balancerre. -
lammaer #18557 18522. -
Wlanseraf #18556 Tehát ha így néz ki az eleje, az teljesen rendben van
1: Tiger I 1: Tiger II
2: T29 2: Tiger II
Aham tényleg ezt nem lehet kritizálni.. hanem ez sírás:D -
A Hetzer azért "OP", mert a legjobb a láthatósági értéke (ie.: a legnehezebb felderíteni, több scout is örülne, ha ilyen jó értékekkel rendelkezne mozgás közben, állva meg pláne), másfelől meg a gyanúm szerint 1,2x szorzója van a páncélértékekre.