418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Cukii
    Végre ma összejött egy platoon magyar T-54es, nagyot lehet alakítani mikor a három, egymástól 20méterre kering jobbra-balra. Gyakorlatilag ahol át akartunk menni ott át is mentünk, nem volt ritka a 13:0, 14:0 győzelem se, bár ez csapattól is függött.
    Mikor a listán a T-54 alulról a 2. akkor az már epic csata
  • Imation
    Még baromi messze van, addig csak csinálnak vele valamit! :)
  • kerla
    T-54-et 2 Tigrissel nem tudtuk legyőzni...mi a p tank ez???
  • Szakesz
    Először én is így gondolkoztam, majd ha eléred rájössz, hogy igenis tovább kell lépni. :)
  • lammaer
    Amig nem javitják a láthatóságot, a Jpanther-t hagyd ki :)
    Az egy világitotorony.
  • Imation
    Persze érthető hogy korlátozni kell tulajdonságokat. Bele szerettem a TD be, kb 3 napja csak azokkal megyek! Az orosz szerveren most a stug a másik szerveren meg az orosz TD ágat nézegetem meg. Így külső nézőként úgy tűnik hogy max Jagdpanther ig megyek ha valaha eljutok odáig mert a ferdi valami borzalmasan nézz ki, meg nem vonz a tohonya mozgása.
  • lammaer
    Hátha csak valamilyen mechanizmussal nincs tisztában (pl láthatatlan ellenfelek, tüzérség belő a ház mögé) és azért hiszi hogy csalókkal van tele...
  • Szakesz
    Legalábbis azon a szinten. :)
  • Szakesz
    Két lehetőség van, az egyik, hogy veszel egy baromi nagyot sebző, de lassú, pontatlan ágyút, vagy egy pontos, gyors, viszont kicsit sebzőt.
    Arany középút nincs. :)
  • Cukii
    lammaer lelki segély szolgálat?
  • Imation
    Hááát tényleg pokoli jó stug ra a 10,5 HE felszerelés, csak tölthetne kicsit azért gyorsabban mert városi pályán életveszélyes ha elvétem az első lövést.
  • Szakesz
    Increased hit points for guns: 75mm_KwK_L70, 75mm_KwK45_L100, 88mm_KwK_43_L71, 105mm_KwK45_L52_ausf_B.

Tehát véletlenül se a sebzéssel babráltak?
  • lammaer
    Akarsz róla beszélni?
  • kokos
    Sok a csaló...ennek a játéknak is lőttek!Itt vége is nálam!
  • lammaer
    Logikus, csodálkoztam hogy eddig nem igy csinálták, vmiből élniük is kell.
    Szerencsére nálam addigra pont le fog járni a játék szavatossága :)
  • exoterm
    "Object 212: repair costs increased by 100%"
    What?
    Mennyi most a javítási költsége ennek a szutyoknak? Vagy elírták?
  • [Rush]
    Vajon a dec. közepén regelt orosz accountal már fellehet majd menni a teszt szeróra
  • davidbog
    Szerintem is kb olyan lesz mint egy Ferdinand. Tier 8-as TD. A prémium harckocsikon az eddigiek alapján fix a felszerelés, tehát a 8,8 cm L/71-es ágyúval maximum tier 8-as gép lehet. Oldalról és hátulról elvileg azt tudná mint egy KT, JT vagy Ferdi. Szemből pedig talán egy torony nélküli KT-nek felelne meg.

Lammaer: Pedig úgy néz ki, hogy aki fizet az kap egy fasza tankot. A Löwe is ezt a koncepciót képviseli. A kérdés az, hogy lesz-e valami előfeltétele ezeknek a magas szintű gépeknek (a képen szereplő gép esetben mondjuk az, hogy ki legyen fejlesztve a Tiger I és a 8,8 cm L/71 típúsú ágyú), vagy bármikor megveheti és játszhat vele.
    Nekem se tetszik ez az irány. Tisztára olyan lehet majd mint a NF, ahol csak BB4-5 és PBB-ket látni. Néha betéved egy két normális BB (1-3), de sok babér nem terem számukra, ha nem 110+ lvl-es legénységgel tolják.
  • Cukii
    Szerintem kb. olyan lesz mint egy Ferdi.
  • lammaer
    CSodálkoznék, ha pénzes tanknak beraknának ilyet... legalábbis eddiga prémium tank koncepció nem arról szólt, hogy gazdagék gyereke egyből megveheti a fasza tankokat.

Megmondom őszintén, ha ilyen irányba mennek el a prémium tankokkal, az nem lesz jó...
  • Achmed927
    Ha ez valóban igaz, akkor ez jobb lesz mint a JT ? :D
  • davidbog
    Erre az érdekességre akadtam. Szerintem ez lesz egyik WoT-os premium tank, a Sturmtiger mit 88L/71. Amúgy a képen szereplő harcjármű egy ukrán makett feljavító-szetteket gyártó cég terméke, 1:72 méretarányú.

• lammaer
    És valóban :)
  • Imation
    Annak örülök ha jól olvasom hogy a stug nem megy olyan nagyok közé. Legalább ezentúl nem kell a ferdikkel veszekednem a zsákmányon. :))

1-2 órája szabadultam meg a hetzer től és a stug egy megváltás most nekem.
  • I.C.ram
    Vagy pont erősebb lesz tőle.. Mert így több fedezék mögé bújhat be úgy, hogy a torony kilóg, és tud lőni.
  • lammaer
    Hehe, oroszokból kinézem, hogy megemelik a hasmagasságot, hogy kevésbé akadjon el a kisebb sziklákon, de a modellt meg függőlegesen lekicsinyitik :)
  • [NST]Cifu
    Ha magasabb lesz, akkor könnyebb lesz eltalálni -> harcközbeni tulajdonság.

Mondjuk a körmére vernék a WN-nek hogy ilyesmire nem képesek odafigyelni. Bakker a fizikai méretek ismertek, a méretezés innentől kezdve olyan dolog, amit egyszerűen nem lehet(ne) eltolni...

Ettől függetlenül nem tudom igazából mit tudnak kezdeni a T-54-el. De egy apróságra emlékeztetnélek: ott van a (igen, tudom, csak feltételezett) páncélszorzó. Ha például azt 1.0-ra veszik (ennél kisebb nincs) a jelenlegi 1.08-ról, akkor az a páncélvastagság 8%-os nerfje. De lehet nerfelni a láthatóságát is, és a többi rejtett tulajdonságát. Ám ezekről értelemszerűen nem fognak írni a patch note-ban...
  • Eagle16
    Azt elvileg az orosz szerveren már megcsinálták patch nélkül is, csak egy szerver újraindítás kellett hozzá. Az EU-n nem tudom mikor lesz meg.
  • Eagle16
    Maus ROF: 4,62 --> 4,69

Vk4502 128mm ROF: 4,58 --> 4,64

10,5 cm KwK45 L/52 Ausf. B pontosság: 0,3 --> 0,28

7,5 cm KwK45 L/100 pontosság: 0,28 --> 0,26

Maybach HL 234 P 50 kigyulladás esélye: 20% --> 15%

Ennyi változást látok.
  • lammaer
    És mi van a T-54 lánctalp HP csökkentéssel meg a javitási idő növeléssel?
    (Vagy az már benne volt vmi előző patchben?)
    Mert a harcközbeni tulajdonságaival kéne kezdeni valamit, nem azzal hogy a garázsban kicsit többe kerül javítani - attól a harctéren ugyanolyan genyó lesz.
    Őszintén, én szinte mindig megdöglök vele a csatában, és igy is bőven plusszos, most az a 15%... a lőszer a legjobb ágyúba, na az viszi a lóvét.
  • Renegade
    hát ez nesze semmi fogd meg jól, már ami az ufot illeti
  • Eagle16
    Hát az érdekes lenne ha nem :D
    Ha a hasmagasság megnő akkor én úgy értelmezem hogy az egész tank magasabb lesz.

Az orosz fórumon amúgy csótányoknak hívják a T-54-eseket, pont emiatt :D

Mindjárt felrakom a patchet, aztán majd beszámolok róla hogy mi hogy növekedett.

Ez érdekes: Increased hit points for guns: 75mm_KwK_L70, 75mm_KwK45_L100, 88mm_KwK_43_L71, 105mm_KwK45_L52_ausf_B.
  • [NST]Cifu
    T-54: repair costs increased by 15%, clearance increased by 15 cm.

Clearance -> Hasmagasság. De ezzel együtt a magassága is nőtt vajon? :)
  • noname23
    remek ez a matchmaking berakta a sok kis szemétládát nem maradt a végére lőszerem se
    konklúzió:létezik a túlélési esélyt adó +buff % mindegyiknek az élete vége felé nehezebben sebbződtek vagy láncsérülések produkálódtak
    a két lövéses tankoknak 3kellett mert mindig maradt egy kis% életük
  • Eagle16
    Új patch:

beta v.0.6.2.8 - v.0.6.3.0 patch notes

- Basic UI for web-based battles (clan battles).
    - Removed festive stuff from maps and hangars.
    - Reworked static lightning for some maps.
    - Fixed long descriprions for HE shells in service window.
    - Fixed failure when pressing PTT button (rare).
    - Fixed crash to desktop when using voice chat (rare).
    - Fixed bug when reticle in SPG mode going beyond the map in some cases.
    - Fixed incorrect display of water when using high settings for some configurations.
    - Fixed incorrect display of assigned buttons in game controls.
    - Fixed bug with opening game menu while loading the map.
    - Fixed game "hang-up" when searching for companies.
    - Removed "turret" for Object 704 from shop window.
    - Cleared descriptions for some medals.
    - [E] button unassigned from "fire" and "auto-aim".
    - Fixed too powerful jerks when taking a hit in SPG mode.
    - Reassembled audio output libraries.

- Vehicle performance characteristics:
    T-54: repair costs increased by 15%, clearance increased by 15 cm.
    ISU-152: repair costs increased by 8%.
    Object 212: repair costs increased by 100%, decreased gun armoring.
    203mm F-625D shell: price 1387 -> 1442.
    203mm G-620 shell: price 1050 -> 1092.
    IS-7: repair costs increased by 5%.
    T-14: maximum battle tier reduced by 1.
    Т30: repair costs increased by 10%.
    STUG III: increased weight limit for top suspension, maximum battle tier reduced by 1.
    Increased hit points for guns: 75mm_KwK_L70, 75mm_KwK45_L100, 88mm_KwK_43_L71, 105mm_KwK45_L52_ausf_B.
    Maus: reloading time decreased by 0.21 sec.
    Panther II:
    - 7,5 см KwK42 L/70 gun: dispersion decreased by 7%.
    - 7,5 cm KwK45 L/100 gun: dispersion decreased by 4%.
    - increased weight limit for stock suspension (to mount top turret).
    - repair costs decreased by 6%.
    - 10,5 cm KwK45 L/52 Ausf. B gun: decreased dispersion during turret traverse by 14%, reloading time decreased by 0.17 sec, dispersion radius decreased by 7%.
    - Maybach HL 234P50 engine: decreased chance of fire by 5%, increased hit point by 12.5%.
    - Ammo rack: hit points increased by 8%.

Projected timeline: to be announced.

Current status: in open RU testing since January 15.
  • lammaer
    Sztem menj csak neki, amilyen tempóban az oroszok tolják, nyáron megy élesbe a cucc...
  • lammaer
    EGy dolgot lehet, eladni őket némi pénzmagért. Legalább az elején nem lesz gond lóvéra, talán.
  • egonn
    T23 volt a drága:)
  • lammaer
    Ilyenekért érdemes irkálni :)

Pont takarva van, milyen tankkal művelted? Szép detektálási lista...

• Cukii
    Én mondjuk jobban szeretnék 1 havi prémiumot mint akármilyen tankot amivel csak akkor érsz valamit ha eladod...