418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Akkor a maus baromi nagy op
-
TDantes #18753 Ha valamiről a lövések döntő többsége lepattan, az OP. -
stork13 #18752 Mivel a másik 2 Tier 9-es medium-mal nem játszottam ezt nem tudom megítélni.
Ja, hogy akkor csak a Toptier medek között OP nem az egész játékban? Akkor jó, megnyugodtam. :P
-no offense- -
lammaer #18751 Bocs, a semmiből előteleportálás pont azóta van, amióta megszűntették a teleportot és elbaszták vele a láthatóságot.
A teleport az volt, hogy a távolban láttad ugyan a célpontot de ugrált... -
Hát pedig igaza van szerintem, ott se volt esélye egy azonos tier-ű heavy ellen ha az nem volt ügyetlen. Hülyeségfaktort szerintem zárjuk ki. És ha valamit akartál oda kellett menned, nem a világ f@száról nyomkodni a ravaszt. sokkal jobb volt szerintem, nem volt egy szem kempelés sem. -
lammaer #18749 Dantes, ezt már túlbeszéltük, azért OP mert a másik két T9 nem olyan jó, viszont nem op más T9esekhez (TD, Heavy) képest. Mit értetlenkedsz? :) -
TDantes #18748 Áh, én is úgy haragszom hogy kijavították. Most már a T-44-esek nem lőnnek szét röhögve. Már nincs olyan, hogy megyek előre, a semmiből elém teleportálnak és szarrá lyuggatnak. Hogy lehetnek olyan rohadékok a fejlesztők, hogy ezt kijavították?
A franc beléjük ,hogy most már ésszel kell játszani a közepes tankokkal!

-
lammaer #18747 Hibát javitottak ki, de azt nem tagadhatod, ezzel a medeknek lőttek és így lett a játék world of heavy tanks.
Most csak azért van med reneszánsz, mert mindenki hajt a T9ekre :) -
TDantes #18746 Nem tudom különben, ti direkt játsszátok az értetlent?
Nem azért OP a T-54 mert megfingatja a tier 9-es nehéz tankokat. Azért OP, mert túl jó. Minden szaros lövés lepattan róla, gyors, remek az álcázása, nagy tűzereje. Minden tekintetben felülmúlja a másik két tier 9-es közepes tankot.
De amúgy bánja franc, legyen ilyen, nem az a lényeg, csak nem értem miért nem értitek meg ezt. -
TDantes #18745 Régebben a T-44 szétkapta a KT-t. -
Most ezt úgy írod mintha nem valami hibát javítottak volna ki.
Igenis szemét dolog volt hogy az összes közepes kihasználta a játékmotor hibáját, így a nehéz tankok nem tudták őket kilőni távolról, közelről meg ugye egyértelműen hátrányba kerültek. Most ugyanez van a T-54-essel, csak ezt a "hibát" szerintem nem fogják javítani.
Értem hogy mire való a T-54-es, de ettől még a másik kettő hozzá képest jóval gyengébb. -
stork13 #18743 Egy Osprey kiadvány szerint 1944-ben kezdték el továbbfejleszteni az akkori T-44 típust. 1945 végére lett kész az Object 137 ami később a T-54 keresztnevet kapta. 1946 áprilisában fogadták el a szolgálatba állítását. 1947-től került gyártásba Nizhni Tagilban és Kharkovban. Ezeket hívták T-54-1 vagy T-54 Model 1946-nak. -
Szacsa007 #18742 Ezzel a játékkal az a legnagyobb baj, hogy csak visszafelé fejlesztenek. Ami jó lerontják a többihez, hogy ne lógjon kis a sorból, így nem is lehet jó meccseket vívni. Viszont a másik nagy hiba, hogy nem egyensúlyban rakja be a két csapatot. Előre látható, hogy ki fog győzni. A lényeg az 50-50 %, hogy mindenki "elégedett" legyen. persze mindenki 100 %-os akar lenni, de ez nem fog menni a gép miatt. Szerintem nemsokára majd jön az ami és a többi fejlesztés,ahol az orosz tankok megint a háttérbe szorulnak. Végül is a fejlesztőknek is az lesz az érdeke, hogy mindig fejlődjünk, ha fizetős lesz akkor meg fizessünk. Ha eszük lesz így csinálják, ha minden egyforma mi motiválna bárkit? -
lammaer #18741 A T44-en és az összes mediumon változtattak azzal, hogy megszűnt a teleport és manual aimmal a világ végéről eltalálsz bármit ha látod.
Ezzel az összes olyan tank, ami mobilitásra épült megszivta, és most a T54 egy olyan tank, aminek van esélye rámászni a célontokra, mert nem esik szét az első 2-3 lövéstől. -
stork13 #18740 Igen, de most a tier 9-es medekről volt szó.
-
A T-44-esen SEMMIT sem változtattak az 5%-os lóerő gyengítésen kívül amit a Párduc I IS megkapott. Még így is jobb a frontja mint a Párducé, de az ágyúja meg gyengébb és hajlamos felrobbanni a lőszere. T-54-esnek miféle hátránya van a PII-vel szemben? -
lammaer #18738 linky
Pedig itt is azt irja, 45 márciusában már működő prototipus volt és 47-ben már sorozatban tolták.
Ha Maus lehet, akkor ez is :) -
exoterm #18737 Beza, a tier8-as medek nem tudnak mit kezdeni egy tier 8-as heavyvel. (amcsi heavy esetén már a tier7-essel sem) -
Szacsa007 #18736 Na akkor nézd meg az ami T29 és T32 harckocsikat, hiszen azok sem voltak rendszerben.... 
-
lammaer #18735 44-el rohadt sunyin kell játszani, csak úgy lehet elérni vmit. Előny viszont, hogyha már rutinból tolod a 44-et és bekerülsz az 54-be, ugyanazzal a stilussal borzalmasan lehet vele alkotni.
Csak sajnos mindannyian elvesztjük az eszünket és a t44-ben szerzett tapasztalatokat amikor bekerülünk az 54-be, és örjöngő rusholó barmokká válunk :) -
Hogy tudnak valamit rendszeresíteni, ha még nincs is sorozatgyártásban? tudtommal amúgy 1950-ben rendszeresítették.
Ezzel az a gond, hogy a legújabb német tank is 1943-44-es... -
Szacsa007 #18733 Legalább egy kis kártérítés, amiért a 44-esből papírtankot, kirakati bábut és semmirekellő kidobott pénzpusztítót csináltak. Nem értem miért jó az másnak (valakinek), hogy elrontja más játékát, aki keményen megdolgozott egy T-44-ért. Hiszen nem könnyű kifejleszteni, nem igaz, hogy az amit nehezebb, s az sem hogy jól keres. Én végigküzdöttem, mert nem volt aranyam. Ki kell próbálni. Most a 44-el küzdök, hogy legyen egy 54-es. Aki irigyli csinálja utánam. Még 100k. Meg utána a fejlesztés. De nem szeretem, ha olyanok panaszkodnak, akik csak a készben ülnek és várják, hogy az övék legyen a legjobb... 

-
lammaer #18732 Nos... a wiki ezt irja
"A T–54 a Szovjetunióban kifejlesztett és gyártott közepes harckocsi. 1946-ban rendszeresítették a Szovjet Hadseregben, sorozatgyártása 1947-től 1962-ig folyt"
Tudtommal a WOT az 1950-ig rendszeresitett vagy tervezett tankokat tartalmazhatja...
-
Szóval megint oda lyukadtunk ki hogy vegyen mindenki egyet :D
De ez nem a valóság hanem egy MMO játék, ahol elvileg kéne valami egyensúlynak lennie. Az egyik tank jobban ebben, a másik meg abban, de olyan nincs hogy az egyik nagyon jó mindenben, mert így a többivel ki fog játszani? Ha ilyen marad a páncélzata akkor én is veszek egyet, mert a másik kettőhöz képest easy-módban lehet vele tolni. -
stork13 #18730 Szerintem inkább ezért mondják OP-nak. A Pershingnek ott a félelmetes tűzereje, a PárducII-nek passz mije van (sok ammorack-je :D). De végre egy olyan med ami tudja ütni az azonos tier-ű heavy-ket. Ez pedig sokak szemét bántja.
Itt pedig már hitvita van/lesz. Aki heavy-vel játszik annak OP lesz bármelyik Tier 9-es medium mert EGYENRANGÚ ellenfél már NEKI az a medium. Pedig NEKI aztán eddig nem volt egy medium sem ellenfele.
Aki medium-mal nyomja az meg örül, hogy végre szintre került a "nagyokkal" akár 1vs1-ben is.
Mivel én medium-mal játszom többet ezért nem OP. :P
Van Párducom is, de el kellett dönteni melyiket viszem tier 9-re. Sokat nem kellett gondolkodni, mert hamar jöttek az eredmények. -
lammaer #18729 Ezzel nem értek egyet, egy játéknak fairnek kell lennie. Azonos kategóriájú járművek kb egyforma hatékonyságúak kell legyenek.
Nem kell hogy ugyanolyanok legyenek, de mindegyiknek legyen előnye/hátránya, amelyek többé kevésbé kiegyenlítik egymást.
Kedvenc példám a T29 - van amiben nagyon tuti a kategóriájához képest (torony páncél, és az ágyú is kicsit) máshol viszont elmarad (mozgékonyság, test páncélzat). Tökéletes példa arra, hogyan legyenek a tankok változatosak. -
De paszod ez egy játék!!!!! Itt a fairplay a lényeg.
A T-54 meg nevetséges egy olyan időintervallumú játékban, amiben a T-54 még csak egy kósza gondolat se volt. Jó hogy nem rakták be a T-72-est. -
TDantes #18727 Ja. Sőt szerintem akkor az összes többi tankot basszuk ki a picsába, és T-54 legyen. Legyen mindenkinek az, a játék neve meg legyen World of T-54. Így a T-54-re senki se mondhatja, hogy OP. -
Persze biztos ez is közrejátszik valamennyire.
Szakesz: csak nem fogják ezt megcsinálni, mert a páncélzaton nem szoktak változtatni, szóval ha a T-54 marad effektív 200mm-es páncélzat fölött akkor nem tudom kinek kell majd egy papírpárduc vagy pershing az apró előnyök miatt. -
Szacsa007 #18725 na ugye mindenre van megoldás. Persze én sem szeretem, ha egy "kis" 54-es megszivat, de mit tegyünk? Ez egy jó tank volt a valóságban is.Hisz gondoljuk el, hogy a hős amerikai hadsereg az iraki háborúban a csillagháborús fegyverzettel T-55-ösök ellen "győzött". Akkor az irakiak mondhatták volna hogy nem ér, mert az USA tank OP???? Az élet sem a fair dolgokról híres,s ezt a játéknak is tükröznie kell szerintem bizonyos szinten. Ezért jó, ha mindenki vesz egyet, hisz a világ jó hadseregei is a legújabb, s a legjobb technika beszerzését szorgalmazzák, s nem sírnak az OP miatt, hanem fejlesztenek. Szóval itt is csak ez van. 
-
Akkor nem lesznek azok...hát egyértelmű, azért írtam hogy most mihez képest az a T-54. -
Szakesz #18723 Ha a másik két tier9-es medium tankot erősítjük, akkor a közepesekkel még mindig megfogja érni játszani, de már nem fog OP-nek számítani a T-54. :) -
lammaer #18722 Azé tegyük hozzá, pershinget elérni macerás és az US med ág jóval később jött képbe.
T44-e már rengeteg embernek volt hónapokkal ezelőtt, főleg azért mert egy időben a T-44 is erős és használható jármű volt. Ezek most leporolták a T44-eket, és pár nap grinddel felhúzták.
-
lammaer #18721 Na de ara kérdi, amikor irod hogy legyen a másik két T9 med felhúzva a T54 szintjére.
Akkor a T9es medek mihez képest lesznek OPok? Ha a T9es heavykhez képest nem.... -
"Akinek nem tetszik az vegyen egyet"
Pontosan ez megy most is, Overlord statisztikája szerint 1 Pershing-re 2,5 Párduc II jut és 4 T-54-es. Na vajon miért? És lehetne linkelni sorra a képeket is amiken 10-15 T-54-es van egy csatában. Azért választja mindenki mert egyszerűen nincs semmi hátránya, gyors jól páncélozott és még az ágyúja is erős. -
A másik két tier 9-es közepeshez képest. -
Szacsa007 #18718 Butaság ez az OP-zás. Akinek nem tetszik az vegyen egyet és megszereti. Amúgy meg a szervezőknek javaslom, hogy ezeket az OP-nak titulált tankokat rakja egy csatába és megszűnik ez a sírás. Persze ez nem zárja ki azt, hogy ekkor újabb OP-s tankok születnek, mert ugye erősebb, gyorsabb, ügyesebb mindig lesz..... -
Szakesz #18717 Mihez képest OP? -
És akkor már 3 OP tank lesz, de jó megoldás :)
De egyébként nem úgy tűnik, hogy a páncélzatát csökkenteni akarnák egy valós szintre, márpedig ezért OP, nem azért mert kicsi, gyors és erős az ágyúja.
Igazából 99mm-re lett csökkentve a frontja, mert a felfüggesztés nem bírta el a plusz súlyt. De most a játékban elbírja, sőt olyan gyors mint a 99mm-es verzióval szerelt tank. -
lammaer #18715 Megjegyzem, van ilyen topik a hivatalos fórumon is.
OPpolni meg nemcsak a PII és Pershing tulajok oppolják, hanem mindenki, beleértve pl a Tigris és KV tulajokat is.
Itt a fórumon is a többség azt mondja, nincs olyan erős mint a vele egy Tierben lévő heavyk.. akkor meg minek nerfelni? :)