418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
mit és? te arty-t használsz ugye? -
Tényleg hírlevél kéne, mert 300 kommenten keresztül semmi fontos info :D -
lammaer #18872 - OP e a T-54, ha igen mihez képest?
- miért szivtak a medek a teleport javitáskor
- hogyan kell használni a medeket
- Tuvokot miért nem rúgjuk már seggbe? -
World of Tanks (230 új üzenet) 
HÍRLEVÉLT ! -
lammaer #18870 A soft nem ok arra hogy az ember ne grindeljen... -
Én azért nem vagyok olyan biztos, hogy holnap nem lesz wipe, legalább egy soft. max. nem kötik az orrunkra. :D -
lammaer #18868 Én ig yvoltam az IS4-nél. Aztán meglett. Aztán fullra upgradeltem. Aztán T44-el kigyúrtam a T54-et. Aztán fullra upgradeltem. És még mindig nincs éles, pedig decemberre igérték :) -
Rádestek az égő csrepek. És?
-
Legtöbben nem is fognak ahogy én sem -
lammaer #18865 Eddig is csak az nem jött játszani aki nem akart. Ez csak névleg closed béta... -
Az a baj, hogy kb 70%-ba csak ideges leszek tőle.
-
Igen, mert mire elérem prémium nélkül a t8-9-es tankokat, megőszülök. -
yossarianHUN #18862 Na azért már nem fogok véres verítékkel kaparni az IS 3-ért hogy amint meglesz veszik is el. -
Szakesz #18861 Biztos tudod mit beszélsz...:) -
Szacsa007 #18860 Remélem ez a februári dátum nem végleges.ha következetesek, akkor ebből lesz június is, vagy inkább július az iskola vége, amikor a sok diák rákattan a gépre... Addig lehet szórakozni még kicsit remélhetőleg... -
miért is fizetnél bármiért, ami szórakoztat ugyebár. :P -
Azt hiszem ha kijön a játék, akkor hagyom abba. Biztos nem fizetek érte. -
Annyit írtak, hogy a hardwipe előtt még jön 1-2 patch, amiben benne lehetnek az újak. (amcsi TD-k, Löwe, KV-5 stb.) A francia fa 2011 Q1, tehát nem rakják be őket a béta végéig szerintem. -
Neutralpoint #18856 Open béta = jönnek a 10éves suicid pistikék, meg a tk királyok...
mondjuk ez csak low tierben szokás kezdőn belelő a loltrakesz az egyikbe és onnantól megy a fight. -
Szacsa007 #18855 Azért remélem addig lesz egy T-54-em, hogy kipróbáljam milyen....
-
yossarianHUN #18854 na hát akkor mégis lesz, csak nem a közeljövőben -
TDantes #18853 És akkor a franciák meg pár német orosz tank, amít ígértek bejönnek a wipe előtt? Vagy azóta megint változott az állás pontjuk? -
Szakesz #18852 Legalább felpörögnek kicsit az események, már épp ideje. :) -
Az is lesz, de majd csak február végén.
Vagy azt hitted hogy a szerver szétválással már élesben megy majd a játék? Nem. Most megcsinálják ezt, 1 hétig marad a zárt béta megnevezés, 1 hét múlva váltanak nyílt bétára, majd utána 4-5 héttel jön a törlés. -
Szakesz #18850 Ezt hol hallottad? -
yossarianHUN #18849 nem lesz? nem hiszek a szememnek pár napja még hard wipe-ról szólt a fáma! akkor ez remek hír
-
TDantes #18848 Én csak azt tudom, volt többször olyan, hogy szembe jött egy T32, és a KT-vel legyőztem, folyton a testét lőttem. Bár a T32 pilótái voltak a hülyék minden esetben, ki állni egy tier 8-as tank elé, testtel? Ostobaság.
Ha csak toronyra tudnék lőni, inkább nem is lövök.
De, például ma vk 45 -el kaptam 29 ezer creditet, vesztettünk. Mínusz 2-3 ezer a végösszeg. Öt tankot lőttem ki, meg egy kettőt sebeztem, és magas tierű tankokat lőttem ki, tigris, IS3, IS, Object( hehehe végre egy Object ) a legkisebb tank t34-85 volt. Hiába hogy vereség, akkor is, csak 29 ezer. Jóval többre számítottam. -
Na ezért írtam amit írtam...a KT papírtank ahhoz képest amit a T32 tud, Pagorkin a legjobb, csak kidugod a tornyot, lövik bőszen, de semmi, csak ding-ding-ding-bammm. A bamm az első HE :D
De azért rendesen meg lehet szedni, ahogy írtam én 5-10k javítási számlát kaptam vele legtöbbször, szóval nem sebezhetetlen, csak jobban bírja.
-
Neutralpoint #18846 És végre nem 150-190 ms-el kell ellőni a rohadt light és medeket.... azért TD-vel meg KV-val vicces ellőni azt aki 40-50-el hasít melletted.....
am személy szerint nemtudom hogy lehet SPg-vel ölni?
Wespe= mindenhova lő csak a célra nem. Telibelövöm, megse moccan a helyéről, és else hiteli, de még azt se mondja hogy nem találtad el hülyegyerek.... szal számomra az egy rejtély -
Ja ez már inkább. 30-60k-t összeszedsz, abból elmegy 6-10k javításra, meg 20k lőszerre, nálam így nézett ki egy átlagos csata. De mondtam is, hogy nagyon jó pénznyomdának, magas tierű közepessel egyszerűen szenvedés valami profitot is csinálni. -
TDantes #18844 11 lövést kaptál és csak 776 javítás? De jó. 60 hp veszteség 11 lövés alatt?
Ha KT-vel egy lövést kapok, bárhová, bármitől már akkor van legalább 150 hp veszteség. Valamit nem csinálok jól, az már biztos. -
Mivel nem lesz wipe? Azért írtam oda. Mindent átraknak az új szerverre, ezért nem veszik el semmi. -
Szerintem az egész tank egy ammo-rack...mint a Párducok, csak azok nem robbannak fel. T-44 robbant már úgy, hogy oldalba lőttem, szemből a tornyot lőttem, oldalt a tornyot lőttem...egyszer egy IS-4-est is sikerült szemből 100%-ról, jött fel a dombra és pont belőttem a tornya alá. Azóta se sikerült megcsinálni, egyszeri alkalom volt. -
yossarianHUN #18841 megmarad? hogyhogy? -
Szakesz #18840 Utolsót elrontottam:
-
Szakesz #18839 20:40-kor elindítottam egy csatát, s valóban, a 70-80K túlzás volt egy csöppet, de szerintem ez már megállja a helyét, tessék:
Ha még megvádolnátok, hogy nem csináltam semmit (lévén szinte nincs javítási költség = -60hp-t vesztettem):
Ha kíváncsi vagy miért:
Nos részemről befejeztem a linkelgetést, s még egyszer elnézést a túlzásért.
-
TDantes #18838 Van a T-44-en oldalt egy olyan rész amit ha eltalálsz robban a lőszer, és a tank is. -
Hát nem is maguktól döntöttek úgy hogy inkább kiszállnak a csatából :D
Oldalba lőttem mindkettőt és szerencsém volt.
Igen, az EU lesz a nyerő, egyértelmű :) Megmarad minden, mivel nem lesz wipe. -
Neutralpoint #18836 Halihó!
Én is játszom ezzel a csodával... és tetszik eléggé csak akkornem mikor a szűz KV-mat összedobálja a rohadt IS-3-4-el.
T5-ös szűz tank mégis mit ér T8-9 ellen?
Tudom nem az én dolgom lenne őket elintézni de ha szembejön kb semmitse tudok csinálni, az artyk idegesítőek.
Am ha EU-t választunk akkor eltűnik az eddigi elért tank/fejlesztés vagy ez hogy lesz? -
TDantes #18835 Értem. Gondolom nekünk mindenképp az EU-t érdemes majd választani, ott csak kisebb lesz a ping.
Az EU-szerverre változatlanul kerülünk akkor át? Minden marad igaz, gold, credit, tankok, XP?
A két T-44-et T32-vel lőtted ki?