418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ximix #19354
    Gondolom az elégedettség és öröm kifejezése amit ily módon fejeznek ki amikor a játék tényleg játékká válik és nem a következő alkatrész "kötelező" grindjévé .
  • TDantes
    Ja, ezért mondom. A dupla XP-vel is szokás dicsekedni, hogy há! 2500 XP egy kör alatt(csak épp dupla Xp, de mindegy)
  • Forolto
    én már akkor se linkeltem,amikor még csak loltraktorok és MS-1-esek voltak a toptankok.Mikor felhördültünk mikor megjelent az első PzIII-as medium és az első heavy a KV.
  • DummyBoy
    Mondjuk jövő hét szerdán már másként fog mutatni hogy : kerestem 10k xp-t és 300k kreditet egy kör alatt!!! :)
  • lammaer
    Azt néztem viszont, hogyha jól látom az average XP statot jól meg is kavarja a cucc...
  • TDantes
    Mert ettől nő a virtuális pénisz. Majd hetek múlva elmondhatják, hogy hohó, több százezer jött be körönként...
  • exoterm
    Hiába mondod nekik!!! Szorzó nélkül is felesleges, de valami késztetésük van, h érdektelen információt közöljenek!
  • Forolto
    Most nemtom miért linkeltek,szerintem teljesen felesleges a szorzók miatt.
  • SuLtAN17
    Ez tényleg szép boost lett:
    Victory!
    Battle: Himmelsdorf 2011. január 18. 11:17:14
    Vehicle: IS-4
    Received Experience: 19 034 (doubled for the first battle each day), credits: 336 727
  • Ulvar
    Az fasza...T43 már meg is van...VK4502P is mindjárt xDDD...tiszta jóóóó.
  • LSSAHPAUL
    Eliskezdtem gyorsan az ágyú projektet :)
    Tier 2-es ágyúknál egy nyert harcból annyi xp jön hogy mindent kifejlesztel belőle és a fele megmarad :)
    Tier3-nál ha ügyes vagy 1, ha nem akkor max 3 csata és veheted a Tier4-et :D
  • Wlanseraf
    Szerda éjfélig 5x szorzó van.
  • Ulvar
    Gyerekek 1 hete nem voltam wotozni. Most mi történt mióta EU szerver van? 14000 XPt kaptam egy nyertes körért T34-85ben. Valaki elmagyarázná mi történt röviden? Nem akarok 600 valahány hozzászólást visszaolvasni, sajnos nem sok időm van. Köszönöm.
  • f24sg
    JA ez a hét közbeni dolog kicsit felemás így, de azért gondolom ne legyünk telhetetlenek. Lehet, sírni kéne a fórumon, hogy hosszabbítsák meg a szorzót vasárnap éjjelig! petíció!

Na, viszont tegnap szépen elvarrtam 1-2 befejezetlen szálat, és a T32-vel tovább indulva összekapartam cirka ~120.000 XP-t, olyan 3 óra alatt. Sajnos ebből T30 már nem lesz, de T34 még talán igen.
  • Forolto
    Mindenki grindel,mint a barom,ami most a szerverteszt miatt kiszórtak a felhasználók elé.Éjszaka belépek 14K játékos,mondom mivan???
    Nembaj,a T-54 akkor is meglesz.:)
  • DummyBoy
    Most én is azon agyalok, hogy mi legyen ...

Grindeljek mint a meszes 2 napig, és amire lesz lóvé azt megveszem ...

Vagy fogom, és minden olyan tankot eladok, amit szerettem volna megtartani, mert szeretem őket (SU-152, IS) és az árukból azonnal megveszem az ISU-t, és azzal tudok 2 napig grindelni, hátha meglesz a BL10 ... meg mellette a T44-el lehet XP-t grindelni ...

Pénzkeresőnek ott a Su85, Stug és M41 ...

Nemtom ... 5-ig majd kitalálom ...

Elvileg már csak 1 hónap a beta ...

Ezen meg besírtam:

• Forolto
    Simán bevághatták volna ezt hétvégére,amikor talán jobban időzíthattük volna a dolgainkat,igy csak szívjuk a fogainkat,hogy mások halálra keresik magukat.No mind1 hazamegyek este és próbálok picit farmolni.
  • DummyBoy
    Nekem sajnos beteg az asszony, ugrálok körülötte mint a hülye (Bááár, eljátszottam a gondolattal, hogy merő segítőkészségből veszek ki egy nap szabit holnapra :) ) szóval így nem haladok olyan jól ... Ráadásul olyan sokáig így ébren sem tudok maradni ...

Nem panaszkodom, én 9 és éjfél között olyan 3 misit szedtem össze ... meg nemtom mennyi XP-t, javarésze freebe ment, a Su152-be tuti belement vagy 30k ...

Ha sikerülne összeszedni az ISU-ra való lóvét, meg kigrindelni a T54-et, akkor boldog lennék :)
  • Me0w
    Nem tudom, este 7 es reggel 2 kozott jott 6 mill kredit es 120k xp, nekem jo ez hetkoznap is :)
  • DummyBoy
    Pontosan ...

2 hete nem játszottam, mert annyira felidegelt ez a szar ...

Erre tegnap küldi haver az sms-t hogy mén a cucc, igorék meg beb@sztak és 5x-ös szorzó van ...

Végre meg is lett az IS3, csak a Hummelt kellett eladni hozzá :) (Mióta megvan az M41, nem megyek vele jóformán még duplakört sem ...)

Elite lett a Su152, már csak lóvé kell az ISU-ra, valamint lehet neki kellene feküdni a T44-nek, de gyanítom a 2 nap alatt nem lesz meg a T54 ...

Miértis nem tudták ezt a hétvégére időzíteni ... fuk ...

szerk: és igen, csatlakozom az előttem szólókhoz ... Bár úgy néz ki a balfaszok zöme átjutott az EU szerverkre is, az viszont látványos volt, mekkora változást jelent ha dől a lé ... voltak nagyon élvezetes csaták tegnap.

De sajnos a gondolkodás hiányát ez sem kárpótolja ...
  • Forolto
    ez azért nagy szemétség,hogy hétköznapra tesznek egy ilyen akciót,mikor a gagyi oskolások szétfarmolják magukat s akik eltartják öket azok meg dolgoznak...
  • gvarga12
  • crossy104
    Victory!
    Battle: Murovanka 2011. január 18. 9:34:13
    Vehicle: IS-4
    Received Experience: 8 389, credits: 276 715

Az IS7 ágyúval nagyon durva az IS4.
  • lammaer
    Én nem játszottam többet a szokásosnál, most is - mint nagyjából mindig - hajnali 2kor mentem aludni.
  • zalkad
    Tényleg jobban pörögtek az események, nem emlékszem rá, hogy találkoztam volna komolyabb kempeléssel.

Meg az volt még a furcsa, hogy a tankom azt csinálta amit "mondtam" neki. Tehát lenyomtam, hogy elöre, és elindult... nem gondolkozott a soför, hogy most akkor melyik is a gázpedál :)
    Aztán lehet csak egy illuzió, amit a bal felsö sarokban lévö számláló okozott :)
  • Me0w
  • Wlanseraf
  • erdos
    Tegye fel a kezét aki nem aludt az éjjel :-)
  • Me0w
    Nekem GW Panther, T-54 és Panther II lesz így a Maus mellé :)
  • a.carkey
    Egyszerűen felkavart a sok élmény, és nem tudtam leállni. De azért még 7-8 embert lelépéskor láttam a chaten. :D
  • zalkad
    A céljukat elérték,... itt ásítozok munkahelyen, mert kb 4 órát sem aludtam.
    Viszont meglett az a szájbavert Ferdinand, meg a KT is elite lett. Ma meg kifarmolom a lóvét a VK45 -re. És mivel valszeg hummeles farmolás, lehet még a GW-Pantherre is meglesz az XP.

Ja, voltatok ma tankolni? Még csak sorba se kell állni :D
    (bocs, ez lehet szr volt )
  • a.carkey
    Ez lassan olyan, mint amikor POTS béta alatt boldog boldogtalannak lehetett 104 ágyús sorhajója. :)
  • Wlanseraf
  • Fritz Von...
    Beteg vagy. :D
  • a.carkey
    Cirka 7M creditet szedtem össze szerverindulás +35 pertől hajnal 3/4 háromig. :) Leetől elmentem az M6nál addig, amikor már a T29et gyúrod. :) KV-1Sből IS lett. Panthernél vagy 100k+ xp jött össze, Jpanthernél sem sok kell már a Ferdiig. A KTmnél a nagyágyú óra csak duplaxp köröket nyomtam. Nos, ott is közel a Minimaus. Csak ma kevesebb időm lesz. :(
  • malystryx
    Ez tökéletesen igaz, ezt kéne látniuk a fejlesztőknek. Tényleg mindenki rohan a másik torkát átmetszeni, pörög a játék mint a gép. Sajnálom, hogy csak 3 napos, tarthatna 1 hétig..
  • Fritz Von...
    Mi néztük, és este 10 körül olyan 18k játékos volt.

És igen, nekem is eszembe jutott tegnap, hogy stressz-tesztnek sem utolsó megoldás, bár ebben az esetben hagynám az 5xet hétvégéig.
    De az biztató, hogy nálam otthon lagmentes volt, teljesen hibátlanul ment a játék.
  • a.carkey
    10k
  • Boron Power
    Tegnap elfelejtettem megnézni, hogy hányan jöttek át az EU szerverre. Valaki emlékszik rá mennyi játékos volt fent tegnap este?
  • zalkad
    Az ugye nem lehetséges, hogy azért van ez a pár napig tartó 5x szorzó, hogy minél többet tolják egyszerre a WoT -ot? :)
    (stressz-teszt)