418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gondolom az elégedettség és öröm kifejezése amit ily módon fejeznek ki amikor a játék tényleg játékká válik és nem a következő alkatrész "kötelező" grindjévé . -
TDantes #19353 Ja, ezért mondom. A dupla XP-vel is szokás dicsekedni, hogy há! 2500 XP egy kör alatt(csak épp dupla Xp, de mindegy) -
én már akkor se linkeltem,amikor még csak loltraktorok és MS-1-esek voltak a toptankok.Mikor felhördültünk mikor megjelent az első PzIII-as medium és az első heavy a KV. -
Mondjuk jövő hét szerdán már másként fog mutatni hogy : kerestem 10k xp-t és 300k kreditet egy kör alatt!!! :) -
lammaer #19350 Azt néztem viszont, hogyha jól látom az average XP statot jól meg is kavarja a cucc... -
TDantes #19349 Mert ettől nő a virtuális pénisz. Majd hetek múlva elmondhatják, hogy hohó, több százezer jött be körönként... -
exoterm #19348 Hiába mondod nekik!!! Szorzó nélkül is felesleges, de valami késztetésük van, h érdektelen információt közöljenek! -
Most nemtom miért linkeltek,szerintem teljesen felesleges a szorzók miatt. -
SuLtAN17 #19346 Ez tényleg szép boost lett:
Victory!
Battle: Himmelsdorf 2011. január 18. 11:17:14
Vehicle: IS-4
Received Experience: 19 034 (doubled for the first battle each day), credits: 336 727 -
Az fasza...T43 már meg is van...VK4502P is mindjárt xDDD...tiszta jóóóó. -
Eliskezdtem gyorsan az ágyú projektet :)
Tier 2-es ágyúknál egy nyert harcból annyi xp jön hogy mindent kifejlesztel belőle és a fele megmarad :)
Tier3-nál ha ügyes vagy 1, ha nem akkor max 3 csata és veheted a Tier4-et :D -
Wlanseraf #19343 Szerda éjfélig 5x szorzó van. -
Gyerekek 1 hete nem voltam wotozni. Most mi történt mióta EU szerver van? 14000 XPt kaptam egy nyertes körért T34-85ben. Valaki elmagyarázná mi történt röviden? Nem akarok 600 valahány hozzászólást visszaolvasni, sajnos nem sok időm van. Köszönöm. -
JA ez a hét közbeni dolog kicsit felemás így, de azért gondolom ne legyünk telhetetlenek. Lehet, sírni kéne a fórumon, hogy hosszabbítsák meg a szorzót vasárnap éjjelig! petíció! 
Na, viszont tegnap szépen elvarrtam 1-2 befejezetlen szálat, és a T32-vel tovább indulva összekapartam cirka ~120.000 XP-t, olyan 3 óra alatt. Sajnos ebből T30 már nem lesz, de T34 még talán igen. -
Mindenki grindel,mint a barom,ami most a szerverteszt miatt kiszórtak a felhasználók elé.Éjszaka belépek 14K játékos,mondom mivan???
Nembaj,a T-54 akkor is meglesz.:) -
Most én is azon agyalok, hogy mi legyen ...
Grindeljek mint a meszes 2 napig, és amire lesz lóvé azt megveszem ...
Vagy fogom, és minden olyan tankot eladok, amit szerettem volna megtartani, mert szeretem őket (SU-152, IS) és az árukból azonnal megveszem az ISU-t, és azzal tudok 2 napig grindelni, hátha meglesz a BL10 ... meg mellette a T44-el lehet XP-t grindelni ...
Pénzkeresőnek ott a Su85, Stug és M41 ...
Nemtom ... 5-ig majd kitalálom ...
Elvileg már csak 1 hónap a beta ...
Ezen meg besírtam:
-
Simán bevághatták volna ezt hétvégére,amikor talán jobban időzíthattük volna a dolgainkat,igy csak szívjuk a fogainkat,hogy mások halálra keresik magukat.No mind1 hazamegyek este és próbálok picit farmolni. -
Nekem sajnos beteg az asszony, ugrálok körülötte mint a hülye (Bááár, eljátszottam a gondolattal, hogy merő segítőkészségből veszek ki egy nap szabit holnapra :) ) szóval így nem haladok olyan jól ... Ráadásul olyan sokáig így ébren sem tudok maradni ...
Nem panaszkodom, én 9 és éjfél között olyan 3 misit szedtem össze ... meg nemtom mennyi XP-t, javarésze freebe ment, a Su152-be tuti belement vagy 30k ...
Ha sikerülne összeszedni az ISU-ra való lóvét, meg kigrindelni a T54-et, akkor boldog lennék :) -
Nem tudom, este 7 es reggel 2 kozott jott 6 mill kredit es 120k xp, nekem jo ez hetkoznap is :) -
Pontosan ...
2 hete nem játszottam, mert annyira felidegelt ez a szar ...
Erre tegnap küldi haver az sms-t hogy mén a cucc, igorék meg beb@sztak és 5x-ös szorzó van ...
Végre meg is lett az IS3, csak a Hummelt kellett eladni hozzá :) (Mióta megvan az M41, nem megyek vele jóformán még duplakört sem ...)
Elite lett a Su152, már csak lóvé kell az ISU-ra, valamint lehet neki kellene feküdni a T44-nek, de gyanítom a 2 nap alatt nem lesz meg a T54 ...
Miértis nem tudták ezt a hétvégére időzíteni ... fuk ...
szerk: és igen, csatlakozom az előttem szólókhoz ... Bár úgy néz ki a balfaszok zöme átjutott az EU szerverkre is, az viszont látványos volt, mekkora változást jelent ha dől a lé ... voltak nagyon élvezetes csaták tegnap.
De sajnos a gondolkodás hiányát ez sem kárpótolja ... -
ez azért nagy szemétség,hogy hétköznapra tesznek egy ilyen akciót,mikor a gagyi oskolások szétfarmolják magukat s akik eltartják öket azok meg dolgoznak... -
-
crossy104 #19332 Victory!
Battle: Murovanka 2011. január 18. 9:34:13
Vehicle: IS-4
Received Experience: 8 389, credits: 276 715
Az IS7 ágyúval nagyon durva az IS4. -
lammaer #19331 Én nem játszottam többet a szokásosnál, most is - mint nagyjából mindig - hajnali 2kor mentem aludni. -
Tényleg jobban pörögtek az események, nem emlékszem rá, hogy találkoztam volna komolyabb kempeléssel.
Meg az volt még a furcsa, hogy a tankom azt csinálta amit "mondtam" neki. Tehát lenyomtam, hogy elöre, és elindult... nem gondolkozott a soför, hogy most akkor melyik is a gázpedál :)
Aztán lehet csak egy illuzió, amit a bal felsö sarokban lévö számláló okozott :) -

-
Wlanseraf #19328
-
Tegye fel a kezét aki nem aludt az éjjel :-) -
Nekem GW Panther, T-54 és Panther II lesz így a Maus mellé :) -
Egyszerűen felkavart a sok élmény, és nem tudtam leállni. De azért még 7-8 embert lelépéskor láttam a chaten. :D -
A céljukat elérték,... itt ásítozok munkahelyen, mert kb 4 órát sem aludtam.
Viszont meglett az a szájbavert Ferdinand, meg a KT is elite lett. Ma meg kifarmolom a lóvét a VK45 -re. És mivel valszeg hummeles farmolás, lehet még a GW-Pantherre is meglesz az XP.
Ja, voltatok ma tankolni? Még csak sorba se kell állni :D
(bocs, ez lehet szr volt
)
-
Ez lassan olyan, mint amikor POTS béta alatt boldog boldogtalannak lehetett 104 ágyús sorhajója. :) -
Wlanseraf #19322
-
Beteg vagy. :D -
Cirka 7M creditet szedtem össze szerverindulás +35 pertől hajnal 3/4 háromig. :) Leetől elmentem az M6nál addig, amikor már a T29et gyúrod. :) KV-1Sből IS lett. Panthernél vagy 100k+ xp jött össze, Jpanthernél sem sok kell már a Ferdiig. A KTmnél a nagyágyú óra csak duplaxp köröket nyomtam. Nos, ott is közel a Minimaus. Csak ma kevesebb időm lesz. :( -
malystryx #19319 Ez tökéletesen igaz, ezt kéne látniuk a fejlesztőknek. Tényleg mindenki rohan a másik torkát átmetszeni, pörög a játék mint a gép. Sajnálom, hogy csak 3 napos, tarthatna 1 hétig.. -
Mi néztük, és este 10 körül olyan 18k játékos volt.
És igen, nekem is eszembe jutott tegnap, hogy stressz-tesztnek sem utolsó megoldás, bár ebben az esetben hagynám az 5xet hétvégéig.
De az biztató, hogy nálam otthon lagmentes volt, teljesen hibátlanul ment a játék. -
10k -
Tegnap elfelejtettem megnézni, hogy hányan jöttek át az EU szerverre. Valaki emlékszik rá mennyi játékos volt fent tegnap este? -
Az ugye nem lehetséges, hogy azért van ez a pár napig tartó 5x szorzó, hogy minél többet tolják egyszerre a WoT -ot? :)
(stressz-teszt)