418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Semmi gond ... az este lúzere címet be is nyeltem ...
Lefekvés előtt gondoltam úgysem fog már kelleni a su152 ...
Lepakoltam mindent ami kompatibilis az isu-val, még a speed governort is ...
Majd egy huszáros vágással eladtam a 200+%-os legénységgel együtt ...

Most van egy isu-m, 75-ös legénységgel ... -
akkor ez már nagyon a kiadás előtti hetek lehetnek. -
Linkt ! -
Keringenek hírek, miszerint kiterjesztik hétvégéig a 5x-ös szorzót. Ne vegyétek kézpénznek...Overlord írta. -
Imation #19430 Úgy tűnik nem muszáj megvenni hozzá a füles mackó tornyot mert a komolyabb ágyú az párhuzamos fejlesztési ágon van. -
Valahogy így jobban tetszik a játék, hogy nem kell átmenni kínai farmerba :) -
lammaer #19428 Élvezd, tényleg frankó, és jól is kereshetsz vele. Aztán csak ügyesen, csak a tornyot mutatjuk szemből.
Tanács: a fejlesztett tornyot - ha az ágyú miatt nem muszáj - ne ved meg. Szemből nagyon sérülékeny a füleknél, elveszted a hull down mód előnyét. -
Az biztos, főleg ha minden ki van fejlesztve! -
Imation #19426 Meg van a T29! Baromira tetszik, nagy ugrás az M6 után! -
Hát na, kisfiú ide jön csúnyán beszélni :) -
exoterm #19424 Ne kelljen már idézni miket írkálsz. Fogd már vissza magad... -
lammaer #19423 Asszony is örülne, majd egy éve már alig találkozik velem éjjel...:) -
Ahh....jött az oltás...köszöntük...nem kérünk belőle... -
exoterm #19421 Egyébként ez a tomisilent nevű kölök normális? Beszélhetne kulturáltan is a cseten....áhh csak egy újabb vérpistike... -
Miért, tök logikus lenne :D -
El is mennek akkor az anyjukba :D -
Nagy lenne a mulatság ha az 5x szorzó után lenne egyből a hardwipe :D -
Grindelnék pár dolgot, de holnap semmi időm nem lesz, késő estig dolgozok :(
T32 volt még célkitűzés, de nem jött össze ma . -
1 hp 
Ilyen már nekem is volt :) -
Nekem már megvolt, sőt már fullon is van. Tovább nem is viszem, inkább kiszedem ferdit, vagy is7et. -
-
lammaer #19413 Sztem a T32 kb felesleges... se jobb turret, se jobb ágyú mint a T29. Valaivel jobb testpáncél, de az még mindig kevés, ugyanúgy hull down módban használható csak. Sztem grindelj vmi mást :) -
Nincs kedve valakinek holnap egy T29-es feltolni T32-ig ? 
Bosszant, hogy melózok egész nap :/ -
Bocsi a 2 ammoért :) -
Ezt amúgy szeretem :D
hogy ilyen magyarul nem beszélő külföldieknek így pofázik...aztán épp kifog egy magyart xD -
Nem fog ... mindenki csak egyetértően rázza a fejét 

(Majd erre fognak ...) -
Mert eljöttek a codosok is gémelni :). (nehogy erre flémelje valaki). -
Magyar mentalitás ;) -
ehh
-
Mindenki feszült ma :)
-
Attól függ, sztem akkor nem ha nem tölt. Nekem MSN+Utorrent és firefox mellett megy a WoT 90(max) pinggel -
lammaer #19403 Na most... lehet hogy csak én vagyok hülye, de ha torrentet (azureus) futtatsz a WoT mellett, még jó hogy lassú a neted. -
stork13 #19402 Ati Tray Tools
Link -
+nehéz -
Én meg kiszedtem is4-et, t32-őt, és összvissz játszottam 3 órát..Hát nem ha az égből is xp ömlik. -
ATI Catalyst ? -
Ma sem sikerült annyit játszanom, amennyit terveztem, de meglett a várva-várt Tigris, és már csak pár XP kell a T1Heavy-ig. :D
Fejlesztett motorral, lánctalppal és importált legénységgel az eddig játszott EGY meccs alapján elképesztően tetszik. :D -
Adjunktus #19397
Mi a neve annak a programnak,ami az ATI videókártyákat baszogatja?
Nem a driverre gondolok!!
Írta már valaki,de nem esik jól visszakeresni.Bocsesz!:D
-
IS-4re milyen felszerelést ajánlotok? -
Nincs semmi más játék a gépemen, csak az arma2, de az nem sunyizik. Tűzfal szerint semmi komolyabb kommunikáció nincs kifele se befele. A breki meg az azureus igen :D