418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Az igaz nekem is irtóra tetszik az a kislukas csőszájfék :D. Csak hát 44 k xp és gondolom megvenni sem két fillér. De ha ekkora az egyetértés, kénytelen leszek engedni :)
  • Sir Charles
    A BL-9 az egyik legjobb ágyú csak kicsit borsos a lőszer ára. Na de ha kilősz minden csatában 5-6 ellent akkor nem lesz baj.
  • davidbog
    Hogy a fenébe ne érné meg. :) Elég jó ágyú és jól is néz ki.
  • lammaer
    Mindenképpen.
  • yossarianHUN
    Egyébként a BL 9 mennyivel jobb mint a D 25T? Látom sebzésben ugyanaz penben már azért egész komoly előrelépés, de megéri ezért feltenni?
  • yossarianHUN
    Na el kellett hozzá adnom mindenem, de megvan az IS 3 :D Hát fasza kis gép igazi mozgó erőd első csatámban hatan lőttek nem tudtak szétkapni végén már szerencsétlenek HE-vel durrogtattak aztán úgy a harmincötödik lövés táján feküdtem le. Mondjuk az alap torony kicsit lassan fordul meg fog kelleni az új lánctalp mert maga a szörnyeteg is elég lomhán forgolódik de ha ezek megvannak onnantól retteghet mindenki :D
  • ximix #19588
    BoneDragon még kell egy- két flash file ahhoz hogy az "enemi" ne tükör kép legyen a jobb oldalt
    WoT/res/gui/flasba kell másolni, de az eredetiket mentsd el valahova
    http://www.megaupload.com/?d=T1FJ52KM
  • ximix #19587
    Van egy ilyen oldal is http://wotskins.wordpress.com/

• Renegade
    izé, ez baj? esetleg rosszul idézte? Sztálint, meg Nérót is szokták idézni
  • Cukii
    Én is találkoztam ma egy kis kultúrával, egy "gyönyörű" idézet formájában.

• Sir Charles
    Hogy ez a T-29 mennyire durva. Az egyik legjobb tank amivel játszottam eddig. Simán túlélek olyan csatákat, ahol alulról a harmadik vagyok a sorban. 20 csatából 15-ször túléltem. A 90 mm-es ágyú gyors,pontos. Még a T-44-el sem volt ilyen élvezetes a játék, pedig lenyomtam vele vagy 300 meccset.
  • Neutralpoint
    Ez milyen mod? Vagy miez? Mert a statlist más mint pl Eagle-nek, vagy nekem.
  • lammaer
    A szorzó előtt is igy volt, nem volt ritkaaz oldalanként 3-4.
  • Renegade
    jól elbújtam :-)

a lényeg az, hogy olyan ágyúja van, hogy vidáman lehet lövöldözni vele bármire
    az imént belementem dogfightba egy is4el (már húztam a belem rendesen), 50%on ment tovább, ilyet DB-vel álmodni sem tudok
  • crossy104
    Hát a t-54 egy agyrém.Ráadásul ma is annyi volt mint a nyúlszar.Sokszor csapatonként 4-4 volt.Az IS3-nak is simán nekiesnek / a haverom azzal volt /.Van eszük, mert összeállnak kettesével és úgy esnek neki mindennek mint a hiénák.Egyedül az IS7-ben érzem magam biztonságban ellenük, de ahogy elnéztem az IS7 és hasonló tierű USA tankokat azért elkerülik.Ők sem hülyék.Viszont a mausnak simán nekiesnek.
  • lammaer
    Érdekes mennyire másképp látjuk. Szerintem pl pont a Tier7 medium, ahol a németek fölénye megkérdőjelezhetetlen:

VK3002DB > T-43 > T20

A VK3002DB messze a legstrapabiróbb közülük, hihetetlen sokat bir és az ágyúja is okés, agilitásban talán a T20 a legjobb egy lehelletnyivel, de papirtank, ránéznek és szétesik. A T-43 strapabírásban a kettő között, de inkább a T20 fele mint a VK felé esik. Agilitása közelében sincs a T-44-nek, gyakorlatilag még izelítőt se ad abból ami a T-44-ben vár az emberre.

• Eagle16
  • yossarianHUN
    Lol mekkora parasztok vannak és mindig magyarok
  • BoneDragon
    Nagyon megharagudott...lol

• tenkenorman
    jaj mekkorát szakadtam ma. stewart al beszáguldosztam, végig a capture részen, nem lőttek ki. majd vissza a bázisunkra. megint elindultam újra és olyan gyors hogy elég volt körbe körbe száguldozni a tankok körül és egyszerűen képtelenek voltak kilőni. aztán 4v 1 lett. mondanom sem kell hogy valami isteni csoda folytán kilőttem mind a 4et (artik zömmel) végül 6 kill-t szereztem. nagyon röhögtem tiszta beni hill volt:D
  • Szakesz
    Akkor biztos én vagyok béna, de engem 3lövéssel szedtek ki a Királytigrisek. Mégis hogy csinálod? :D
  • Renegade
    tudod az a vicc, hogy van mauseom is meg P2-őm is, és emlékszem még a DB-s időkre, nos a t-43al elég csajos a játék, míg a fentiekkel elég embertpróbáló
  • TVelvet
    ettől függetlenül leptek már meg dolgok... nagyon sok dolog úgy átviszi szemből is hogy csak lesek wtf
  • Renegade
    na, mivel beetetés időszak van a játékban, ezért minden meggyőződésem ellenére gondoltam megnézem milyen a t-54.
    Nos egyelőre még csak a t-43nál tartok, de már most üzenném a kedves fejlesztőknek, hogy szarjanak sűnt, de farfekvéseset. Olyan vidáman fűrészelem ketté a KT-ket, mint minimauseal, (ugye egy DB szintű tankról beszélünk), sőt ettem már meg minimaust is, ez egy vicc komolyan, ááááh nem OP a szovjet ág, deeehogy
  • [NST]Cifu
    A hosszú 88-as. Pontos, tehát távolról odapörkölni ideális és viszonylag gyorsan tölt újra. A 10,5-es igazából jobb ágyú, de a durván 4x annyiba kerülő lőszer miatt sajnos én maradtam a 88-asnál. Persze per pillanat a pénznek nem szabad gondnak lennie. Szóval 10,5cm-es fel, és hajrá :)
  • [NST]Cifu
    1700hp.
  • I.C.ram
    Ez a JagdPanther mekkora egy ócskaság... nincs rá egy normális ágyú sem.
  • Mor3llo
    Hmmm...az előbb KT-val (legjobb 105millissel) lőttem egy sima KV-t(!), kétszer is eltaláltam, és nem sebződött...
  • Me0w
    Igen, van ott egy ilyen beugro a pancelban, valami bug.
  • crossy104
    Teház szemből teljesen lent a két lánctalp között.Köszi!
  • crossy104
    Ja, megkérdeztem, AP-val lőtte.
  • Me0w
    Oldala, ket lanctalp kozott lent a teste, torony hata.
  • crossy104
    Volt ma egy srác, IS3-al lőtte, és minden lövése betalált szemből.Tudott valamit amit én nem.
  • crossy104
    Urak! A Maus-nak mi a gyenge pontja?
  • TVelvet
    10-15% tudok ütni, 390 dmg, mennyi élete van egy t34nek?
  • Wlanseraf
    Én nem gyúrtam top tankra:) minden nemzet Tier8-ra gyúrok:D
    Persze TD/Med/Heavy:)
  • Szakesz
    Az nálad pontosan mit jelent? Olyan 15-20% körül kéne csökkennie a T34 életének minden egyes lövésedtől.
  • TVelvet
    átlőni áttudom, de alig sebzem
  • Szakesz
    Érdekes, nekem a KV is átlövi a frontomat. :D
  • TVelvet
    Kicsit durva lett ez a t34 tuti tuningolták egy kicsit valamilyen módon, mert hiába lövöm a testet, átmegy minden (apvel) de mintha benyelné a sebzés felét. (t54el lövöm maxos teljesen)