418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Neutralpoint #19794 Német TD-t nem húztam, nekem a ruszkik viszont bejönnek. -
Szerintem stug -
Neutralpoint #19792 exotermnek igaza van a t5-ös gépekkel, mert bedobál gyakran a kicsik ellen is meg nagyok ellen is, de nem annyira vészes a lose rate, mint high tier gépekkel. -
yossarianHUN #19791 Csak igyekszem szoktatni magam hogy milyen lesz premium nélkül illetve megtudakolni hogy mivel érdemes pénzt farmolni hogy tudjam mit vegyek majd meg hw után mert IS 3-ig szeretnék megint elmenni csak az ugye már nem nagyon nyereséges magában kis pénzgép nélkül. -
Neutralpoint #19790 Lehet énis még HW előtt kifarmolom KV-val az S-51-et. -
exoterm #19789 Bármelyik tier5-ös gépezet. -
Neutralpoint #19788 Amivel a legjobban megy, mindenki mással játszik, és máshogy. De én 5x rate után banálisan rosszul játszom.
Elkeztdtem az amcsi tree-t m3 Lee-vel öltem 4-et igaz defeat lett és kaptam 200 xp-t...
Grillie-vel is elhitelem a t29-et és társait, ölök 3-at, win, és 600 xp... -
WaseK #19787 Nem azért, de most mire állsz át?
A HW-ig van premium, utána meg nincs. De amit most csinálsz, az nem lesz meg a HW után.. -
spiczi91 #19786 KV és Su8 -
Szakesz #19785 Szerintem a KV és a SU-26. -
yossarianHUN #19784 Kissé banális kérdés, de ruszki oldalon mi a legjobb pénztermelő? A20, esetleg T34? Csak azért kérdezem mert akkor lassan ideje lenne átállni prémium nélküli állapotra ha jön a végleges. -
balogh197528 #19783 http://www.freedom.hu/IIvh/Fegyverek/Magyar/Magyarpancelosok.htm
Ez is jó ha valakit érdekel nézétek meg. -
Ez nem "egy" bf2 topikos kérdés hanem A bf2-es topikos kérdés :)
Én kicsit elszontyolodtam, mert azt hittem open betaval jön a wipe is, de ha azt mondjátok, hogy nem akkor jó, akkor megyek és kigrindelem a nagyágyút :) -
köszi és bocsi. Csak egy nap 150-200 hozzászólás kerekedik és nehéz kihámozni. -
Terep színű ponyvát, hogy ne vegyék észre :) -
most volt róla szó pár hszszel lejjebb...
spall liner, távcső, rammer. -
Sziasztok.
Jagdpanther-re mit érdemes felrakni?
köszi
-
Ez ilyen bf2 topikos kerdes :P -
yossarianHUN #19776 Hát ha codról beszélsz akkor jobb katt. Itt van az arty meg a sima piffpuff, de mindkettő shift
-
Te milyen játékkal játszol Meow!? :)))) -
exoterm #19774 Ez azért van, mert a német tankok szürke színűek!
-
Ooo.... sniperrel hogy kell zoomolni? -
Köszönöm!
-
oké, csak mondom, én nem tudtam gép elé kerülni egész héten kb. Ma volt az első napom, amikor tudtam rendesen játszani. Így az 5x szorzó arra volt elég, hogy a JP-t megszerezzem, és felrakjam rá a rövid 88ast + lánctalpat. -
Bele gondszol, nem lett volna jobb a soft wipe, sőt... Így sokkal több tankot ki tudtál próbálni. :) -
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=19588]#19588[/URL] -
Hihetetlen ez a JP :D Ekkora egy ócska szart :D Kilőtték az ágyúmat (szokás szerint), és kb 30 méterről nem bírtam eltalálni egy SU-100-ast :D Vicc ez az egész... -
Igazából nem sok értelme lett volna kitolni. Aki akarta úgyis kiszedte ami kellett, sőt többet is. Én is kiszedtem is7-et, t32-őt, jpanthert...sorolhatnám. Szóval lazán haladtam 2-3-4 tiereket és úgy, hogy csak esténként játszottam. Mondjuk t-54 is csábító volt, de annyira azért nem kockultam be! -
lammaer #19766 Cifu, már látom a következő újoncot a topikban...
"Azt szeretném megkérdezni, mi az a hard wipe meg soft wipe ami a banner alatt ki van irva pirossal?" -
yossarianHUN #19765 Oké, ezer köszönet. :D -
kösz!
lammaer: hát azt hittem, hogy kitolják hétvégére. :( Meg úgy voltam vele, hogy egész héten nem tudtam játszani, tegnap meg csak este értem haza, és hulla voltam már... :( -
Renegade #19763 -
Ha lesz info, kirakjuk azt is a banner alá, ok? :D -
lammaer #19761 Rohadt köcsög, olvas vissza vazze, szemétláda inkompetens majom, pitypangIQs, hogyképzeledhogybeirszafórumra, idiótanoob...

Komolyra forditva, nincs hivatalos álláspont, hallottam már februárt is (1 hónap open béta után).
-
@Bonedragon: A legrosszabb értékkel a Szu-14, Sz-51 és a GW Tiger rendelkezik, azoknak mozgás közben 0 az érték, tehát azt mindig abból a távból látják meg, amilyen messzire a view range szól. No persze ilyen kis értékeknél ez már elhanyagolható különbség. :)
@I.C.ram: Spall liner, Távcső mellé rakj rammert, gyorsabb újratöltés. -
lammaer #19759 Le kellett tolnod az 5x időszak alatt mint én tettem :) Sztem ne tegyél rá semmit, vagy csak max olyasmit amit utána le tudsz venni róla amikor felgyújtod 
Amúgy komolyan, tegnap kigyúrtam az orosz ágat 0-ról a SU152-ig, és teljesen szokatlan érzés volt az előző nap Jpantherezése után, hogy egy bokorból vigan lőhettem végre megint mindenkit anélkül, hogy észrevettek volna (kivéve ha a számba másztak).
-
-
yossarianHUN #19757 Én már csak félhangosan merem megjegyezni de... A hard wipe mikor is lesz, most komolyan? Vagy a végleges megjelenéséről még nincsenek infók? -
fasza... akkor mit rakjak fel rá? Ráraktam a spall linert eddig meg a távcsövet, hogy legalább messziről tudjak snipeolni vele, ha közelre teljesen alkalmatlan... -
Szegény Maus :D