418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A rendszer a "standard" XP-t menti el, szorzó nélkül. Még ha dupla szorzóval (első győztes csata) is csinálsz mondjuk 2500 XP-t, a rendszer akkor is úgy menti el, hogy az adott járművel a legmagasabb elért XP 1250... -
Dejóeza mai technológia :L
És Jegeshez ne tessenek hasonlítani kikérem magamnak!!!44
-
Mi tudjuk, és nyakon csíptünk. 
Nem kell hasraütésszerűen bemondani marhaságokat. ;) -
lammaer #20351 Szerintem az 5x-et nem rakta bele...
De nem mondom hogy rossz, diplomatikusan inkább nem kiemelkedő :) -
Renegade #20350 már hogyne lenne zavaró a kardozás, de nagy lenne a hiszti, ha lemodelleznék a csöveket rendesen -
lammaer #20349 Ingame néztelek meg.
Search, jobb gomb a csákó nevére, display player details.
De nagyvonalú vagyok, itt a webes verzió trucker11
Szóval, PZIV-el, minimum 1000 XP. Nem baj ha kitalálok vmi frankó kis nicknevet? :) -
LoL és ezt 5x szorzóval? De ciki
-
Most b@sztad el pedig jól is kijöhetett volna
-
Oké-oké de akkorsem értem hogy hol vannak ezek fenn :D -
Tessék itt egy példa. Itt megnézhetem, hogy Renegade (ingame: Peter_Waffen) milyen statokkal bír a Pz.IV. esetében. Itt egy másik példa, Adjunktus, alias Jeges statjai.
Szóval lássuk, ki is az, aki 900-1000 XP-t szedett össze minimum? :) -
lammaer #20344 Megbeszéltük, 5x szorzót tessék már elfelejteni. NEm érvadó hogy duplázóval meg 5x szorzóval vkinek volt 8.000 XPs köre. Az normál esetben 800 Xp, semmi über dolog. -
mondj egy játékbeli nevet és mi megmondjuk hogy állsz, oké? :-)
Nem te vagy valami Jeges? Mert láttam őt és egész jól kente, olyan ismerős vagy
-
linket én nem találtam meg
-
lammaer #20341 Jajj.... forró vizet a kopaszra :)
PZ IV statok:
94 csata
Összesen 23 megsemmisitett tank
Max megsemmisitet tank egy csatában: 2
Átlagos XP: 240
Max XP: 778
No comment. -
JÁÁJJJ 
van ez így, nem kell feladni
-
xD
de, 5xös szorzó alatt is mentem 2000exp felett, mégis 800at ír ki... és tudom hogy több volt mint 1000 mert emlékszem :D
lammaer:linket :É -
Bocsi, de megint mellébeszélsz. A játékban ugyan azokat a statokat tudod megnézni, amiket te is láthatsz. Tehát minden egyes járműnél meg lehet nézni az átlag XP-t...
Magyarul nagyot szóltál, jól lebuktál... :P -
Holl?
linkt :)
am nemlehet teljesen megnézni hol mennyi EXPt kaptál, mert a Max exp is átlagot mér...ha meg nem akkor meg fail a rendszer :D
am trucker11 de nekem nem találta meg, sok szerencsét^^ -
lammaer #20336 Na mi lesz? :) -
xD -
lammaer #20334 Hát, hivataloson is elfelejtik páran, hogy néhány adatuk nagyon jól látszik mások számára is. Aztán lehet forrázni őket :) -
Ez olyan mint a randin belöki a fiú hogy még az anyjával lakik, a beszélgetés végét jelenti
-
lammaer #20332 Saját erőből sztem semmiképpen, a szerver választó képernyőn is ki volt irva ha jól emlékszem, hogy utólag módosításra nincs lehetőség.
Max annyit tehetsz, irsz a supportnak, talán ők meg tudják oldani.
-
Azt hogy sikerült, mikor óriás betükkel meg kérdezi az elején??? Írj a supportnak levelet. -
miking73 #20330 sziasztok!át lehet lépni eu s szeróra ha amerikait választottam?ha igen akkor hogyan?
-
lammaer #20329 "Alig kapok 700exp-t PzIVel, előtte lazán 1000 volt minimum."
1000 minimum PZIV-el?
No, mi is az ingame neved, hadd csámcsogjunk a statokon...
-
yossarianHUN #20328 xDD zseniális -
f you #20327 Áhh megvan amcsi premium T2 light tankok voltak :D 72 km/h speed limit -
Na húztam családi ünnepre. Sajnos. :( -
Én anno francia zsákmány low tier német prémium "micromaus"-t vettem meg 750 goldért. Erre fullos felszerelés és majdnem fullos a crew. Jó móka vele játszani. De pl. egy PZ35(t) is tökéletes a célra. (Csak low tier csatákba kerül be, és elég masszív.) 38(t) sajna már más tészta. De tudomásom szerint a Stug és a Hetzer is vissza lesz véve, úgyhogy ismét Hetzer powa! :D -
az a company -
a-a
Platoon mag 15 lehet nem?:F -
Egyszer egy haverom összerakott egy Brewster Buffalot. Na arra részegen holland, brit, RCH, finn felségjelzések és még horogkereszt is felkerült. De ő részeg volt. :) -
f you #20321 Sziasztok!
Aki nem élvezi mostanság a játékot a nagy monstrumokkal, annak ajánlom vegyen valami kis tankot, nagyon fun a játék az alacsony tierekben :)
Múltkor hill-en mentem egy meccset, és volt bent 6db T2 vagy M2 nem tudom már, és ahogy kezdődött a meccs, chatbe egyikük elkezdte írni: ready, steady, GO. Erre ezek a barmok elkezdtek versenyezni körbe-körbe az egész mapon (teljesen egészen az ellenfél bázisáig és vissza) azt hittem megszakadok a röhögéstől :D Még egy kommentátor is volt aki folyamatosan irkálta a helyezést, meg hogy kit lőttek ki, nagyon nagy volt :D Addig mentek amég ki nem lőtték őket. A legnagyobb vicc, hogy ezzel kb. úgy megzavarták az ellenséget, hogy letaroltuk őket :D Azt mondjuk nemtudom hogy tudtak 6-an ugyan abba a meccsbe kerülni, ha jól tudom egy platoonba max 3 ember lehet. -
Adjunktus #20320 Lehet,hogy be kéne újitani valami kissebb gépet.Full extrásat,überskill kezelőkkel.
27-ikétől benépesül a szerver a low tier csatákban.Mi gusztustalan tömeg gyilkosságokat lehet már ott produkálni?
-
Imation #20319 Nahhh akkor ezek szerint csak engem zavar mikor közelharcban belemélyed a tank csöve a másikba és kiveri a parancsnok fogait. Akinek nagy szerszáma van az közlekedhetne óvatosabban! :)
Jó ez nem olyan MMO mikor egy több száz karakteres fantázia városon kell átsétálni, ott tényleg zavaró lenne. -
Adjunktus #20318 Az még ok is lenne.De akkor miért van mellette a Német kereszt is?:D -
Zavaró, 5perc után delete. MMO-ba nem szeretem ha összeakadnak a karakterek, persze majd kerülgessem őket.. Az a legjobb ha átmész rajta, mondjuk itt az érdekes lenne..:) -
Campinovkán én állandóan beleakadok a kiindulásin egy kilőtt tank csövébe. Nekem már ez is sok. Gondold el mi lenne, ha a tankok csöve is fix lenne?! -
Ardennekben ugye volt amerikainak "beöltöztetett" Panther (majd US premium tank lesz), lehet, hogy onnan jött az ötlet.