418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Neilhun #20434 Valaki meg azt mesélte chaten hogy neki a SU-8-on van rammer alapból :D -
lammaer #20433 Furcsa, sztem valamit elnézett az illető. -
DarkBlade #20432 Oroszoknál játszom már 29.08.2010 -óta, de béta klienshez linket még nem láttam. -
A Leopardon tényleg alapfelszereltség a Spall Liner? Mondták nekem, hogy megvette, és alapból ki volt pipálva a Spall Liner, és mellé meg be tudott rakni 3 másik kiegészítőt. -
lammaer #20430 Én úgy tudom kell egy pár hónapja regelt acc, aztán le kell tölteni az orosz béta klienst, és azzal be tudsz menni. -
Csoda PZIV? Ez komoly? xD -
DarkBlade #20428 Valaki nem tudja hogy lehet a Russian Public Test Server -re feljutni? -
Adjunktus #20427 Csak azért mert inkább röhögtem rajta,mint hogy panaszkodjak. -
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=20295]#20295[/URL]
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/26557-beta-v0632-update/ -
lammaer #20425 Legingább a fordulási sebessége izgat, az vetekszik a titaniccal. Mostmár értem miért nem tudták elkerülni a jéghegyet...
De kigyúrom, fene egye meg, JTm az viszont nem lesz :) -
OPEN BÉTA JAN. 27.-ÉTŐL. SOFT WIPE NEM LESZ! CSAK HARD WIPE LESZ, HA A BÉTA VÉGETÉRT! -
nobodyattis #20423 Nem tudja valaki milyen új járművek jönnek az open bétakor?
meg nulláznak mindent? -
exoterm #20422 És képzeld el, h a soft wipe előtt 20km/h-val ment. De beztos jó volt, me jeges nem panaszkodott rá. -
lammaer #20421 Esküszöm, előbb versenyeztem egy JTvel és lehagyott....
Komolyan, itt olyan a játék, hogy megsaccolom hol lesz ellen, beállok. Ha nem ott jönnek hát ennyi, máshova nem tok átmenni.
A legjobb hogy pl sokszor inkább tolatok 200m-t, ha épp úgy áll a tank, mert amig megfordul meg visszafordul... :)
-
Énis :P
Med Pantherig meg KTig, utána orosz ág -
Stock Ferdihez? Ablakban futtasd, mellette Bejewelled vagy Passziánsz izlés szerint. :D -
Imation #20418 Elégedett vagyok a vk3601 el, szép kényelmesen kihúzom hozzá mind a két motort az ua mint a tigrisben aztán majd utána valamikor fogom a szintet lépni.
Ez az orosz-on van. Ha végre egyszer wipe után megy az eu az biztos hogy előbb a német med felé megyek, meg német TD a stug ig. -
lammaer #20417 Doktorur, stock ferdihez mit tetszik ajánlani?
Úristen gyerekek, mintha sakkoznék vele, annyira pörgős a játékmenet :D -
A legénység képzettsége sokat számít benne azt hiszem. -
Igaz. Jobbra emlékeztem. -
páncél is jóval jobb azért.
Ezt azért gondold át egy kicsit:
VK3601(H):
Test: 100/60/80mm
Alap torony: 100/80/80mm
Fejlesztett torony: 110/80/80mm
Tiger I.:
Test: 100/80/80mm
Alap torony: 82/82/82mm
Fejlesztett torony: 100/80/80mm
Szóval van összesen egy érték (test oldalról), ahol a Tigris jobb. A fejlesztett VK3601 torony pedig szemből még 10mm-el vastagabb is, mint a fejlesztett Tigris torony... -
Nagy mivel T-46 után T-28 van 
am nagy ugrás, csak a KV lassú de erős, a T-28, 46 meg gyors de gyenge :/ -
A binocularhoz kell valami skill vagy valami? Mert nem úgy érzem mintha "távolabb" látnák... -
Ott a pont, és tényleg. -
Br2yd4al's ikon mod. -
páncél is jóval jobb azért. Meg a hosszú 88-as hihetetlen jó ágyú! Talán a játék legjobb ár/érték arányú ágyúja. -
Imation #20408 Pár napja gyűröm a vk3601 -et és pont azt nézegetem az adatokban hogy a tigrincs nem tűnik olyan nagy ugrásnak. Armor kb ua. fegyver a végén van hosszabb 88 as, nekem max a hp tűnik ugrásnak hozzá képest. Mi az amit nem vettem észre? -
hogyhogy ilyenek a tankok képei?:D -
Sajnos rendszeres, ha HE-ket kapsz . -
Ehh, és nem mai első csata.. Valami tényleg nem jó a számlálóval :D
-
Oké, azt hiszem ezt elkiabáltam. :D -
Renegade #20403 figyelembe véve, hogy egy medet hasonlítasz hvyhez (más kérdés, hogy az alap tigrincs egy telicska szarral egyenértékü), ez azért nem meglepő
gondolom a t-46 - KV is minőségi ugrás
-
Nincs az az isten . Utolsó meccsemen Kurskon szarrá répáztak, több ilyet nem kérek . -
Tedd fel a bf-et te JT király
-
Nem azt mondtam hogy nincs igazad csak azt hogy később nem fog fájni :-)
Szerintem a 3601 meg a tigris között túl nagy az ugrás és a tigris - kt közé meg nem maradt. A másik szempont hogy viszont tűzerőben igen komoly a fejlesztési ugrás, a hosszú 88-as és a nagy 105 ös között cirka ég és a föld a különbség. Annál már csak a maus ágyúja nagyobb. (kivéve a JT-t és persze német oldalra vonatkozóan) -
Szerencsére még nem gyulladt ki egyszer sem. De ami késik nem múlik. :D
Eddig volt vele 3 csatám. Eredmény: 1 győzelem, 2 vereség. Az előbb egy Object 704 alázott keményen... Simán face-to-face, ő lőtt kettőt -> én meghalok. Én lőttem 4-et -> kettő lepattan, egy nem ment át, egy sebezte... :\ -
Többször gyullad ki ? Igen . -
:DDD
-
Oké, felmegy a fejlesztett toronnyal 1600-ra. De akkor is, hogy a lópikulába sikerült összehozzniuk, hogy az alap torony esetén - ami pont olyan páncélzati értékekkel bír, mint a Tigris tornya - a HP-ja kevesebb?!? Konkrétan fejlesztett Tiger >>>>>> stock KT... Oké, máshol is láttam már ilyet, de ennyire brutálisan látványosan azért nem. Lassabb az új jármű? Oké. Nehezebben mozog? Oké. A fegyvere ugyan az? Oké. A páncélzata nem nagy előrelépés? Oké. De hogy még a HP-ja is keveseb?!?! Az nagyon nem oké... -
Heveny kétségeim vannak afelől, hogy nekem lesz Mini-egérkém. :)
Ha a KT-hez sikerül összegrindelni a jobb lánctalpat / tornyot / ágyút a Hard Wipe előtt, már boldog leszek. Szerencsére a motorok és a rádió már megvolt alapból. :)