418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• crossy104
    Bocs ezt hülyén fogalmaztam.Lehet tankot venni aranyért?
  • crossy104
    Van valami hir mit adnak majd a tesztelőknek wipe után? Ha valaki fizet 100 dolcsit azt hiszem egy évi pénz az mit kap?
  • crossy104
    Itt is kempingezni fog mindenki ha wipe lesz.Arany nélkül nem nagyon fognak hősködni.Sajna.
  • Eagle16
    Az igaz :)
  • Ymdar
    Én a VK3002-t prémium nélkül játszottam ki, mert nem volt szívem aranyat költeni a prémiumra az "elején" (most lehet röhögni bátran).
    269 csatát kellett futnom a VK3001P-vel, hogy meglegyen. Azt nem mondom, hogy élveztem minden percét, de ki lehetett bírni.
    Szóval szerintem Tier7 ig el lehet jutni "gond nélkül" (bár nekem könnyű, én nem vagyok normális).
    Igaz a "Player Page"-en meg is látszik a Premium használatának nélkülözése.
  • ximix #20469
    Bár én angolon hagytam itt van egy oldal
    http://kocka.puruttya.hu/bypost/2010/12/03/World_of_Tanks_magyarositas_first_on_Kocka
    meg még egy
    http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/23417-magyaritas-wot-hungaryan-patch/

ez jó amit f24sg írt egy kis módosítással
    A hobbiért sajnos mindent megad az ember (kurvák,horgászat, vadászat,kurvák, makett, sport,kurvák, zene, szám.gép, etc- meg a kurvák.)
  • yossarianHUN
    Viszont tegyük hozzá hogy a T28-at a legkisebb szutyok is röhögve szétkapja plusz őt kezdik el lőni először mert akkora mint a ház és pillanatok alatt megdöglik.
  • Eagle16
    Az orosz szerveren rengetek mocskos kemper van, csak beállnak a bázisukra aztán lövik aki éppen támad...
  • Eagle16
    Tudom hogy annak is jó ágyúja van, de a Pz. IV-esnek is...ott már nincs akkora különbség.
  • peter9228
    Akkor majd a T-34hez mit fogsz szólni?:D
  • Eagle16
    Höhöh, szovjet ágon már a T-28-astól kezdődnek a csíter dolgok :D

85mm-es F-30-as löveg most lett meg, Tigrist simán átlövi szemből. Na most ezt próbáld meg egy Pz III-assal...

Ráadásul 160-at sebez.
  • bujcsik555
    köszi neked is

Másodikra már szét is szedtem egy ellenfelet D:

nagyon jó vagyok
  • zalkad
    Mindenképpen több tankot "KELL" tartani, mivel ha egyiket kilövik, "exit battle" és jöhet a másik tank.
    És az aranyat az elején nem érdemes elcseszni. Föleg nem prémium lövedékre (speciális, erösebb lövedék).
    Inkább tartalékold havi prémiumra, amitöl több xp -t és creditet kapsz egy csata után!
  • bujcsik555
    köszi a tippeket :)

letoltam a legelső csatám, egyenlőre nem sok mindent fogtam fel, mikor mi történt körülöttem, de volt 2 találatom mielőtt felrobbantam :D
  • Ulvar
    egyértelműen a kicsikkel, és azt javaslom hogy mind a 3 ágon kezd el, hiszen azokért a tankokért semmi nem kell fizetned és hamar előre léphetsz.

Javaslom hogy ne menj arty vagy TD felé először, azokat máshogy kell kezelni, ismerd meg a játékot, az alsó tankok előnyeit hátrányait ismerd meg, meg úgy az egész játék alapját. Az elején nem sok tankot fogsz kilőni, de eljön mindennek az ideje és egyre jobb fejlettebb cuccaid lesznek. Nem sokára kijön a teljes onnantól kezdve az aranyért fizetni kell, most kapsz napi 150et, 27től 250et. Ezeket okosan használd fel, először inkább gyűjtögess jó pár napig szerintem. Én a helyedbe 2 hétig semmit nem költenék aranyból majd utána 2500ért vennék egy havi prémiumot hogy mit kapok azért amiért elvileg fizetni kell később. Addig meg megtapasztalod hogy milyen prémium nélkül.
  • bujcsik555
    Sziasztok!

Most találtam erre a játékra, és bemutatók alapján nagyon megtetszett. Regisztráltam, letöltöttem a kliens, elolvastam a FAQ-t, de maradt néhány kérdésem. Láttam pár képen itt a fórumban, hogy magyar nyelv van a játékban. Ezt hogyan lehet elővarázsolni? Vagy külön le lehet tölteni valahonnan?
    Valamint a 4 kezdő tank közül(MS-1, Leichttraktor, T1, valamint a beta keyhez kapott Valentine) melyikkel érdemes elkezdenem a játékot? Azt látom hogy a Valentine magasabb osztályba tartozik, de érdemes ott kezdeni a játékot, vagy jobb ha a kicsikkel tapasztalom ki az elejét?

Előre is köszi!
  • f24sg
    Az idő pénz, szal én asszem fizetek érte. 3000HUF egy gyenge sörözős este, itt 1 hó premium. Itt jön be az égés, hogy virtuális pénzre költöd a valódit, de végül is, nem mindegy,hogy melyik szenvedélyébe öli az ember a $-t?
    A hobbiért sajnos mindent megad az ember (horgászat, vadászat, makett, sport, zene, kurvák, szám.gép, etc-etc.)
  • Forolto
    Első hónapokban jobb inkább premiummal játszani,gyors kimaxolod amit szeretnél és utána csak grind a kláncsatákra.:)
  • Eagle16
    M3 Lee prémium nélkül volt a király :D

Vagy 2-3 napig játszottam az biztos, mire ilyen 100 xp-s körökből összejött...de még az A3E8-as Sherman-el is szenvedek, pedig a legjobb motoron kívül már fullos, de egyszerűen...tegnap is annyi volt egy csata benne, hogy az első 2 percben kilőtt egy lövésből egy Object 704, paff. Kaptam vagy 20 xp-t meg pont annyi kreditet hogy ne legyen mínuszos a kör...

Prémium nélkül nagyon lassan lehet fejlődni, meg kb. a Tier 7-es tankoknál meg is állhat mindenki, mert Tier 8-asban vesztett körért mehet az ember a kicsikkel 3-4 kört is...
  • zalkad
    Aha, jó kilátások.
    Hogy a ´csába bírtad kihúzni a T29 -et?
    T1 heavy premium nélkül állat lehetett :D
  • Ulvar
    Én simán utalok...egyszerűbb jóval.
  • Eagle16
    Én most alap T-28-asnál járok az orosz szerveren az orosz fán :) (meg még van egy BT-7-esem is)

BT-7-tel kb. az megy, hogy csatánként 100 xp, meg 3-5k kredit, T-28-assal néha ennyi se :D Van egy T-29-esem is, jó körben csinálok vele 5-15k profitot...hát nem sok. De legalább ingyen van.

Ja meg a legénység 50 egynéhány százalékos az orosz tankokon, szóval az már kisebb csoda ha eltalálok valamit. (kreditem sincs elég a 75%-os átképzésre)
  • zalkad
    Mindenképpen megvárom, hogy javul -e valamit a hozzáállásuk a dolgokhoz a fejlesztöknek, ... addig nem kapnak egy fillért sem tölem, akármennyire is WoT függö vagyok.
    Inkább kihúzok fullra egy JgPzI -t, az hamar megvan prémium nélkül is, aztán csak azzal darálok. Esetleg egy Bison -t másodlagosnak.

Nekem már az is fun :)
  • ZelenkaP
    Én fizetnék a prémiumért, de valami jó fizetési lehetőségeket kitalálva.
    Valaki vegye fel a céggel a kapcsolatot az SMS-es fizetések végett.
    Amolyan vállalkozásként üzemeltesse ezt a dolgot;)
  • zalkad
    Mókás lesz ez a játék prémium nélkül, mikor majd kijön fullban... mert most általában minden tankot úgy veszek meg, hogy freeXP -böl megy rá a legtöbb cucc (lánctalp minimum) + 100% parancsnok, 75% legénység.

Prémium nélkül agyfszt fogok kapni, mire mondjuk egy ferdit használható szintre húzok.
  • ZelenkaP
    Arty-val csináltam, egy napos összehasonlítási idő, ez sok csata, de több mint tíz. Arty-val aránylag hasonlatos szintet lehet hozni, ugyan olyan lőszerrel és általában az ellőtt(de csúnya ez így ;) mennyiség is ugyan annyi volt. Szerintem számít a legénység, mert bénábbak alacsonyabb szinteken, lassabban jönnek össze a pöttyök, nem találnak pontosan. Legalább is én így érzem, tapasztalom. Mivel nem számoltam, írtam a pontos számadatokat , ezért vettem alapul egy nap eseményeit..
    Az oroszoknál többet kapok.
  • lammaer

Hmmm... pontosan milyen összehasonlításokat tettél? Mentél 10kört itt, 10kör ott, összepárosítottad a hasonló meccseket és úgy jött ki?

Szabadjon megjegyeznem, pont a játék körülményei (értsd találatok, mit lősz, mennyit sebzel) határozzák meg az XPt, az hogy a legénység milyen %-os direktbe semmilyen hatással nincs a bevételre.
  • lammaer
    Pont most láttam ilyet a Star Trek filmben. Lehet volt az SPGben egy adag "vörös anyag", az szingularitást hozott létre az SPG körül, igy a lövedéked egy másik tér idő kontinuumban haladt a másodperc tört részéig, mielőtt visszatért volna abba a valóságba, és igy becsapódott az épületbe.

Hihetetlen hogy már ezt is le tudták programozni az orosz devek, nemcsak a klingon álcázót.
  • ZelenkaP
    Összehasonlítottam a kapott pontokat az EU és a RUS szerveren (ugyanazon jármű, azonos legénység(1% eltérés)) és úgy néz ki, hogy az EU szerveren olyan 1.5x-2x kevesebb pénzt és xp-t ad. Persze ugyanolyan játék körülményeket, találatokat nem tudtam produkálni, de nagyon hasonlatosak.
  • lammaer
    Letörölnek téged is, az.

Látom a szinfelismerés már működik, most a betűméretekből is vedd észre azt, amelyik nagyobb.
  • BoneDragon
    Lehet dc-t kapott csak még nem vágta ki a szerver. Amúgy passz.
  • Sir Charles
    Na tegnap újra hozta a játék a formáját.
    Az orosz deveknek sikerült a láthatatlanná váló tankok után a "szellem" járművet is kifejleszteni.
    Fullos IS-4-el mentem a pályaudvaros pályán, az ellen bázisánál találtam egy Object 212-t(a legnagyobb orosz SPG). Közelebb mentem hozzá kb 30 m-re, megvártam míg beszűkül a célzókör és bumm. Erre mi történt?
    A mögötte lévő ház szétrobbant. Akkora volt a jármű, hogy nem fért bele a célzókörbe és nem találtam el. Na ez hogy lehetséges?
    Ja és nem ment keresztül a lövedék mert nem sebződött.
  • AirborneRanger
    na erre előző meccsen... hull down, és minden lövés átmegy, pedig nem voltak nagy csövek.... szeszélyes :D
  • Imation
    Hát igen egész este a VK3601 el tekertem az új motorért, most levezetésképpen mentem T29 el, Malinovka pályán 22 kapott találat!!!! és nem csak loltraktorok lőttek! :)
    Biztos hogy lesz ilyenem is a végleges játékban, néha szinte hihetetlen mit bír.
  • V43 1105
    Mi az a Hard Wipe ?
  • a.carkey
    Pontosan. Más. De azért annyira azért nem nagy szám. A feje kemény, de teste, tiszta tűszúrás. :)
  • AirborneRanger
    Na ez a t29 visszahozta a kedvem a játékhoz, eddig csak medekkel játszottam, de az valami egészen más perspektiva :D
  • lammaer
    Pedig ez tényleg igaz. Én is úgy tudom hogy az NDK női olimpiai válogatott keret tagja volt.
  • Adjunktus
    Nekem meg azt mesélték,hogy Schwarzenegger tulajdonképpen NDK-s úszónő volt,és a Conant is test dublőrrel játszotta.
  • lammaer
    Nekem olyat meséltek hogy az XBoxos guitar hero megy PCn is, mert ugyanolyan DVDre van irva.