418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
nem lesz soft(elvileg) -
Adjunktus #20513 Ez nem pletyka kérdése.Ilyenek voltak eredetileg is.Hogy ezt majd,hogyan adják át a játékban a fejlesztők,majd kiderül.
más.
Ésha lesszmostan jezza a szoft wájp,akkor igaze,hoggy mekkapjuk azösszes péézt?
-
yossarianHUN #20512 Javítsatok ki ha tévednék :) -
yossarianHUN #20511 Te is? :D mondom hogy nem én vagyok különösen sötét. Komolyra fordítva a szót pillanatnyilag úgy tűnik hogy hard már csak a véglegesnél lesz soft valszleg lesz még addig de az úgysem sok vizet zavar. -
nerhun #20510 Na már én is össze zavarotam softwipe vagy hard wipe lesz? :)Egyszer azt máskor amazt írjátok. :D -
yossarianHUN #20509 Az angol wikipédián egész részletes infót lehet róla találni ott mindenhol a 105 miliméteres T5E1 ágyút írják hozzá. -
yossarianHUN #20508 Ez persze nem zárja ki hogy rá lehet majd tenni a 155 miliset. -
yossarianHUN #20507 The T-95 had 300mm of armor, was 11m long,4.4 m wide, held 8 crew, and used a 105mm high velocity gun. -
Szakesz #20506 Eltérve a témától; egyesek azt terjesztik, hogy tier 3-7 között az amcsi TD-k forgatható tornyot kapnak, viszont tier 8-tól elvesztik ezt az előnyüket. Továbbá a T95 300mm fronttal és 155mm ágyúval fog szaladgálni. (magyarán JT BL-10-zel) -
yossarianHUN #20505 Aztán tökrészegre isszuk magunkat és csoportosan trágár komikat írunk a WOT official forumra. -
:D -
yossarianHUN #20503 Jaja ülünk szomorú arccal és siratjuk az elveszett KT-kat, egérkéket, JT-ket :D -
És közösen elénekeljük a "Gyere sírj a vállamon.. " :))
brr hü hü emlékszel amikor a Tigris hosszú csövén meg csillant a Kareliai napfény áááá és és finoman lecsúszott a camuoflage a tornyáról brü hü hü jáááj
-
Majd szervezünk anonim csoportterápiát a hard wipe miatt kiégett WoT játékosoknak... :D -
Szakesz #20500 Ebben már nem tudunk segíteni. -
yossarianHUN #20499 De nee nem tudok beletörődni a hard wipe gondolatába nem lesz már erőm újrakezdeni a nulláról
-
nerhun #20498 Elnézés hozzá teném ez orosz serveren volt :) -
Egy wipe lesz. Kemény és kíméletlen... A játék megjelenése előtt, a béta végekor... :) -
nerhun #20496 Ahogy olvasgatom a forum, mondjátok hogy prémiumon fogtok eleinte jáccani:) mutatom a vestes rekordomat , Igaz sebeztem egy T34 is, plusz hozzá teszem nem piknikeztem, mentem lőtem, megáltam lőtem :D utoljára én meg egy hummel su 14, panther, t29 marad álva, nagy nehezen lefaragtam a su 14-ig és a hummelig, de hummelünk ki is ütött:)
-
yossarianHUN #20495 Folyton összezavartok minden nap mást hall az ember
-
yossarianHUN #20494 Most akkor mi lesz? xD mármint most és a véglegeskor -
Semmi gáz, fáradt voltam igazából azért nem sikerült megtalálni .. bocsi :( -
Ez klassz,kösz:) -
lammaer #20491 Egy rugóra járt az agyunk, már kijavítottam mielőtt beirtad :D -
lammaer #20490 Hol? -
BTW a FAQ-ban azt írják, hogy január/február környékén már várható egy softwipe.
-
lammaer #20488
-
Read the f*cking FAQ you fakker! 
-
lammaer #20486 Meg tudná vki mondani, hogy lesz e Softwipe és ha igen mikor?
-
lammaer #20485 100$-rt kapsz 12 hónapnyi prémiumot (annual premium account -> 12*2500 gold értékben) + 2500 gold költőpénzt.
Az most kérdéses számomra hogy a prémium accot egyből belövi, vagy az aranyat kapod meg es abból vehetsz. sanszos hogy az utbbi. -
Soha nem volt ilyesmiről szó... -
Jó, akkor a wipe-ra vonatkozó dolgok kivéve... -
Jézusom, előbb majdnem szívbajt kaptam, jó 60%-os Tigrissel megyek előre az üres völgyben egy T29 és egy M6 társaságában, egyszercsak BUMM, egy jól elhelyezett arty lövedék becsapódik és az EGÉSZ legénységem meghalt. Szerencsére megőriztem a hidegvérem és egy "hát ez kellemetlen" mondattal elfojtottam a belőlem feltörni készülő anyázásokat.
Kellemetlen. -
100 $-ért én most csak 2500 goldot kapok? Nem úgy volt h 1 évig minden nap kapsz 250 goldot? -
lammaer #20480 Bocsánat ha beletrafáltam vmiféle real life betegségbe, nem volt szándékom, ismerni meg nem ismerlek szóval mea culpa.
Pusztán arra próbáltam meg irodalmi módon utalni, hogy ha el tudtad olvasni a 8 pontos betűvel irt megjegyzést a headerben, akkor a 3x akkora betűmérettel irt FAQ-t miért nem találtad meg? :)
Cifu: +1 :) -
A válaszának köze nem volt ahhoz, hogy neked mi bajod van meg mi nincs. -
Attól hogy szintévesztő vagyok lefikázni .. :/ -
TDantes #20477 Volt egy olyan régen, hogy
Package "lieutenants" - $ 10 (10% discount)
For $ 10 you get a premium account for one month and 250 gold.
Package "Captain" - $ 50 (SAVE 20%)
For $ 50 you get a semi-annual premium account and 1250 gold.
Package "generals" - $ 100 (Discount 30%)
For $ 100 you get an annual premium account with 2500 gold and exclusive tank Pz V / IV.
Meg ezen felül is lehet majd venni gold-ot
-
Az oroszra ha jól néztem ilyen fizetési lehetőségek is vannak
http://2pay.us.com/oplata/?id=3396&loc=en#all -
Szakesz #20475 Az Objectes témához: valamelyik nap 1 vs1 maradtam egy object 212-vel. Mikor becéloztam, s rálőttem a lövedékem elveszett a semmiben. Nem csapódott be mögötte, előtte vagy mellette, egyszerűen eltűnt...
Megéri fizetni érte? Nos, ha azt vesszük, hogy az idő pénz, akkor igen. Prémiummal akár 1 óra játékkal összeszedhetsz annyit, mint más 2-3óra leforgása alatt. Szerintem ez fontos tényező.
Prémium nélkül 20K credit/kör, ebből mondjuk 10K javítás, 5K lőszer és a profit 5K pénz. Prémiummal ugyanilyen körülmények között 15K creditet termeltél.