418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #20554 Nos nem te vagy az első aki kiszúrta a srácot...
Én nem ismerem, de itten már alakul a fanklubbja :D -
lammaer #20553 Azé van, mert a win rate nem rajtad múlik, úgy látszik te meg különlegesen szerencsétlen vagy hogy mindig kifogod a láma csapatot. -
Wlanseraf #20552 Nálam is ez van... sima Tiger fasza, T29 remek statok igazából mindennel, Ferdi is plusszos, a KT meg mint egy szar papirtigris... valami 25% körüli a win ratiom vele:( -
feriboi #20551 jaaa izéé: hát mi örülünk hogy kitartást tudunk én is kiccsaládom részére az atombunkerbű, de árulja mán el Cifu hogy lesz e szoftvájp, mert az egy speciális téma.. dráótkoszorú -
így:
-
szard le...és kapja be :). -
NEM LESZ SZOFVT VÁJPER IZÉ...???
Ne akadj ki Eagle..tudom hogy lesz... xDDD...még hozzá február 30.! -
lammaer #20547 Jöhetsz te is az oroszra, panyimaju? -
feriboi #20546 TomSilentHun: jellemzően magyar mentalitás, kilövik, elkezdi a másikat noobozni, erre beírom hogy "omg dont start this", mire ő "pls. delete your game.ty." Ez nekem egy kicsit szánalmas és degradáló, legalább akkor a hunt venné ki, és lenne csak simán TomSilent. Direkt lescreeneltem, mert majd leesett az állam, hogy még a végén én kapom meg az osztást. Amúgy jó estét az uraknak. -
Adjunktus #20545 De a Ferdinándal meg a JagdTiger-el 50% fölött vagy nem?
Úgy hogy nem kell a parasztvakítás!:D
Jut eszembe! Szoft vájp??
-
lammaer #20544 Adalék az XP számoló rendszerhez:
Victory!
Battle: Erlenberg Monday, January 24, 2011 8:48:37 PM
Vehicle: SU-152
Received Experience: 1,316 (doubled for the first battle each day), credits: 17,737
A szépsége, hogy összesen 4 lövést adtam le. Ebből három egy távoli KV1S-re ment, mivel alapágyú, egyik sem talált.
A 4. lövéssel viszont pont telibevertem egy előttem átrobogó baráti Vk3001-et, ami igy el is füstölt (lammaer -1 pont), ezután meg is haltam az ellenséges össztűztől. -
Ezt meg se próbáld !! :D
Kivel mennék platoon-ozni ?! Na nemáááá. ;) -
lammaer #20542 Elkúrtad :D -
lammaer #20541 A játék nem igyekszik ott tartani, egyszerűen csak a nagy számok törvénye alapján igy működik.
Jó hogy nem 1 csata után bevágod hogy te mekkora pró vagy, mert 100% victory rátád van :D -
Te ne, TE NEE !! -
Szóval srácok, hogy is volt azzal, hogy a játék igyekszik 50% közelében tartani a Win / Lose arányt? Mert nálam a KT-nál valahogy nagyon bénán működik ez a rendszer. :) -
lammaer #20538 A nap legfontosabb hire:
Két hónap alatt összeomlottak a villalakók
Totális háborút indítottak egymás ellen a játékosok. A sírógörcsöt kapott Szandikát négyen fogták le. Laci pszichésen, Alekosz kreatívan támad.
Valamint:
Elton John imádja a használt pelenka szagát -
lammaer #20537 Cifu, sztem adjuk fel, szedd le az összes infót a bannerből és menjünk el az orosz szerverre loltraktor platoonban tolni. -
Amúgy igen, de ha elkezdek valakit ne lője már ki:/
idegesítő volt és kész :) -
Hírlevélt, köszi ! -
stork13 #20534 Vagyis te kaptad a több XP-t és pénzt érte, viszont az ő neve mellett/statjában jelent meg a 3 kill. Hol a probléma?
Régen rossz, ha az ember a killre megy. -
Öcsém-.-
3 PzIVet leviszek 10%ra, erre jön a kis sörman és kilövi mind a 3at omg -.- -
Megj. én arra tippelek, hogy open beta utolsó hetében ismét 5xös szorzó lesz, szóval mindenki letesztelhet mindent amit akart.
A PotBSból kiindulva ott lazán ehhez hasonlót csináltak egy-egy hard wipe előtt, és mindeki kipróbálhatta a 100+ ágyúsokat.
Szóval, szvsz itt is lesz hasonló, pont azért, hogy aki csak open bétázik az is megtapasztalhassa a nagyokat, és befizessen több körre prémiumot. -
peter9228 #20531 Bocs, de ezt muszáj volt:D -
Már qurvára várom. KTval ma csak TIER Xesek közé tett be. :) -
peter9228 #20529 Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy mikor lesz soft wipe? Köszi. -
Ezek után már poénból se merem megkérdezni!
-
Zsolt7411 #20527 Sziasztok
A WOT-hoz honnan lehet magyaritást leszedni? -
yossarianHUN #20526 Mellesleg a faszom kivan már Himmelsdorffal nincs csata hogy ne akadnék be valami rohadt törmelékbe aztán csoda ha széttépnek. -
ooo... talan probalkozz a
NEM LESZ MÁR KURVA SOFT WIPE
-
yossarianHUN #20524 az öt T54-est -
mit kell nézni? bocs:D -
yossarianHUN #20522 Már megint egy ilyen 
link -
Szakesz #20521 Jan 27. OB.*
-
Szakesz #20520 Nem vetted a poént? :)
Tehát, Jan 27. OP, február végén HW. Igazából csak ennyit kellene felfogni.
-
Két hozzászólással felette...
Vagy rákattintasz a FAQ! feliratra, és elolvasod az ottan írtakat... -
Tök jó, hogy ki volt írva négy napig, hogy nem lesz soft wipe, de azért pár emberben még mindig kétségek merülnek fel, hogy hát mi lesz, ha mégis?
Én feladom... -
yossarianHUN #20517 soft wipe -
yossarianHUN #20516 Bazd most lesz vagy nem lesz?! -
nerhun #20515 Akkor legyen hard wipe, nem vagyok kínai farmer