418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TVelvet
    Szemből, az hull-t lődd, hidd el átviszi, toronyra nem szabad előröl lőni.
  • crossy104
    Tuvok! Te értelmes ember vagy! Négyet lőttem a lánctalpába,nem is dingelt!Nem volt messze, és az oldalát mutatta nekem.Meg sem mozdul, csak lőtt.Egyet lőttem a csövébe, a többit hullra mindenhová.Van az IS7-emen lusz rammer, plusz páncél.7,1 millába van. Egy a csövébe, a többi az oldalába ment, mindenhová céloztam.10 lövés 100%-on maradt.Ilyen nincs!
  • Mester61
    Én sem sokat lőttem ki 5762-őt de ezzel a T-54-el nem tudok mit kezdeni, de megoldom veszek egyet és végetek van hi................
  • gertitorpe
    Hát, az valami motorhiba, vagy bug lehet. Néha nekem is el szokott tűnni 1-1 lövésem. Főleg ha heavy-vel megyek és manuálisan, de külső nézetből célzok/lövök megállás után. De ez mindenféle tank ellen előfordul. Ezért inkább rázoomolva szoktam lövöldözni nagy tankokkal. De hogy a T54 nem kilőhetetlen, az is biztos. (bár zárójelben megjegyzem, hogy engem is lőtt már seggbe IS7 olyan 50-100 méterről úgy hogy lepattant. Röhögtem is egy jót) Persze lepattanó mindig van. JT-vel, leopárdról, hogy mondjak egy példát.
  • Forolto
    Megnéznélek egy S-70-es löveggel szerelt IS-4 ellen.Csak össze kellene futnod vele,csakhát spórolnak a userek és 122-est raknak fel.Arról is pattognál szépen.
  • Tuvok #20629
    Nekem az a gyanúm a T-54-gyel kapcsolatban, hogy a "döntött páncél lepattanási faktor" - vagy valami ilyesmi kapcsoló - túlságosan magasra lett állítva .
    Gondolom létezik ilyesmi minden tanknál, kíváncsi lennék valami összehasonlításra a tier 9 tankok között .
    Egyértelmű, hogy az oroszok maguknak kreáltak egy minden téren tökéletes tankot, viszont a való életből kiindulva talán még szerencse is, hogy pl. aranyért nem kumulatív töltetet lehet venni bele, ami - ha áthatol - minden esetben megöli a teljes legénységet, és talán a tank is leég .
    Nem a T-54 tudásával, fejlettségével van baj, hanem a többiével hozzá képest, nem egy szinten vannak . A tankok java 40-es évek eleji, a T-54 pedig már hidegháború . Egyszerűen más kategória .
  • DummyBoy
    Szerintem is csítert fogtál ... Fullos T-54-est szedtem már szét stock T-54-el, és T-44-el is 1 vs 1-ben ...

A T54 lőhető, csak szemből nem érdemes, főleg közelről, mert pattog ...
  • crossy104
    Robbant mögötte a házfalon!!!!!
  • crossy104
    Reggel még direkt HE lőszert is vettem szégyenszemre az IS7-be, poén, hogy átment a lövésem a T-54-en kettő egymás után.Maradt 100%-on.Mérgemben ki is léptem, otthagytam a szarba a játékot.
  • crossy104
    4196 tankot lőttem ki eddig.Hidd el tudom hová kell célozni.Az IS,IS3,IS4-et hagyjuk, mert nem ellenfél.Pl. a Maus az ellenfél, vagy T30.De nehogy már sebezni sem tudjak egy retkes T-54-et közelről IS7-el?Ha egyszer vagy kétszer lepattanik rendben.Viszont nem az első eset, hogy meg sem karcolom.Mondom tiz lövésből egy sem sebzi?Baromság.Nem sirok, csak ideges vagyok!
  • gertitorpe
    Mindig a sírás-.- Már leírták páran. Nem a T54-et kell nerfelni, hanem többi mediumot felhozni a szintjére. Gondoljatok már bele, hogy a T54 az IS4 szintjén van és a szuperheavy-medium IS7 szintjétől is csak 1 tiernyire van. Nem kell meglepődni, hogy kilő. Most őszintén, rengetegszer lőttem már szét sima IS-el KT-t vagy, IS3-at, nem kell hozzá olyan nagy tudás.
    A sok elkényelmesedett heavy driver meg szokja meg, hogy elmúltak az olyan idők mikor csak ült a bokorban/ház mögött és 2 lövésből ölte a T44-eket. Persze a T54-et simán szét lehet kapni, egész pontosan 3 lövés az IS7-nek és ha szemből közelről meglövöd a frontját simán át fog menni. Annyi hogy nála már nem elég az autoaim és helyezkedni kell és nem árt a csapattársak segítsége.
  • Mester61
    Szerintem is van valami, sajnos nem tudom bizonyítani, de nem hiszem el, hogy a T-54-et lövöm ezzel a Qba.ott IS7-el, és meg se kottyan neki, ilyen nincs. Valóságban szerintem egy lövés elég lenne neki, de itt csak csiklandozom. Jó lenne egy HC játék is, akit meglőttek annak annyi, ha nem is elsőre a másodikra, vagy legalább is HP függő lenne a további játéka.
  • zalkad
    Ezen a pályán volt legutóbb, hogy beszólt egy scout az elején, hogy senki ne mozduljon, amint indul a játék, megy deríteni, majd utána a többi scout egyesével, mi meg sorban löjjük öket.

Eredmény:
    vesztettünk 3 felderítöt (közepes cuccok, egyik volt párduc talán)
    közben kilöttünk egy IS-3 -at, egy ferdit, egy Tigert és egy amcsi nehéz tankot... lesebeztünk egy ferdit, egy IS-4 -et... meg még pár dologba bele tudtunk ütni nagyokat.

Ezt a kezdeti hátrányt már nem tudta kiheverni az ellen, simán nyertünk.
    A házas oldalról indultunk... a másik oldalról szerintem lehetetlen ezt megcsinálni.
    Kérdés, hogy lehet ezt kivédeni? Mert ha random csapat van, akkor mindenki a scoutokra vadászik, senkinek nem jut eszébe másik oldalon lévö nagyvadakra visszalöni, vagy fedezékbehuzódni.
    Söööt, igazából esély sem nagyon van beérni a fedezékbe.
  • crossy104
    Ja és ezek után a haverom fullos plusz 15% páncél, stb. IS4-esét egy lövéssel kilőtték.
  • crossy104
    Na basszák meg nem csak az oroszoknál, itt is megjelentek a csiterek.Nekem ne magyarázza meg senki, hogy nem csalás az, hogy IS7-el tizszer lövök bele egy álló T-54-be közelről és még csak meg sem karcolom.Ma már többször volt ilyen.A láctalpát is lőttem oldalról, a hullt, tornyot, mindent, de csak állt ott / el sem mozdult mert nem félt / és szétkapott.Ilyen nincs.Száz százalékról szétkapott.Ismétlem tagnap és ma is többször volt ilyen.A bánatos tököm sem fog fizetni a szájbakúrt csiterek miatt.
  • Mester61
    Ja még egy, ahogy látod a bokor elé ne a bokorba fontos!!!!!!!!
  • Mester61
    Találtam egy halálbokrot.Malinovka, ha ide beálsz az első 12-20 másodpercbe, alulról jőve takarásban, a melvéd mellől, senki nem lát és utána sem, mert előtted és melletted is két bokor van. JP, és T-44-el próbáltam és tökéletesen működik.
    Próbáljátok ki.

• zalkad
    "...When clans are activated players will be able to make their own clans for 2500 gold, you can use the free beta gold, or wait until release and pay for the gold... ETc its written above.. "

Ebböl azt olvasom ki, hogy 2500 goldért bárki indíthat klánt.
  • zalkad
    Amennyiben nagyobb tankokkal is mész (Tier8 +), akkor egészségesebb prémiummal tenni ezt. Különben nem fogod tudni fizetni a javítást meg a löszert.
    Open-kor nem vesznek el semmi, csak a végleges indulásakor.
  • Fritz Von...
    Mindenképp vedd meg, ha szeretnél fejlődni, és újabb tankot kipróbálni. Úgyis elveszik a béta lezárásakor, minek hagynád meg?
  • Mester61
    Sziasztok!

Holnap tellik le a prémiumom, megint van annyi arany amivel vehetek egy hónapot, szerintetek megvehetem az Open előtt, vagy inkább hadjam utána, ha elveszlik szerintem így is úgy is mindegy?
  • zalkad
    Mardar II mit nem fog széttépni szerinted? :D
  • f24sg
    Közben nézem a matchmakinget, inkább tényleg tier3, a tier4 lightot már teszi a nagyok közé. ÉÉsss igen jé-tényleg a marder II és a 7.6 cm PaK 36...
  • zalkad
    A garázsomban álló JgPzI és Marder II nem fog sokat piheni.
    :kezetdörzsölöszmiájli
  • Fritz Von...
    Jó kis PzJgI-gyel fogok majd pusztítani. :)
  • zalkad
    Akkor én felcsapok zsoldosnak, lehet jobban is járok vele anyagilag, mint klánban
  • f24sg
    Sirály, jönnek az ingyen fragek! Van egy majdnem maxos Stuart M5-ösöm, a 75 mm hoviCCerrel...
  • zalkad
    Nagyon ráérsz,... te is rendszergazda vagy?
  • Jeffjohnson
    A vicces ebben a listában 1.Tábori Páncéloshadosztály mitől ők a legnagyobbak? Mitől ők a legrégebbi klán? Meg mi a rákért választották ki őket? Csak mert így kapásból 2 klán is eszembe jut aki régebbi, aktívabb meg szerintem nagyobb is.
  • lammaer
    "Az open béta egyböl a hard wipe után jön, ami után mindjárt lesz egy soft wipe is."

Ez konkrétan azt jelenti :)
  • zalkad
    Köszi, ezt írtam volna? :O :D
  • LSSAHPAUL
    Mióta nem én vagyok a lider azóta nem úgy mennek a dolgok :) ,már réges régen beadtuk a nevezésünket, én kb 5 napja jeleztem macinak hogy nem vagyunk ott a klánok között és hogy szerintem azért mert se weboldalunk nincs se a Clan recruit-forumban nincs topikunk. Azt mondta utána jár.. hát itt járunk perpill. Annyira nem fogok búsulni mert legalább gőzerővel koncentrálhatunk a bf1942-liga-ra.
  • lammaer
    hasznos info

Open béta Jan 27.én.

* A béta folytatódik mint eddig ment
    * Semmilyen wipe nem tervezett, kivéve az élesbe történő átmenetkor a teljes törlés.
    * Erőteljesebben nyomják a reklámot, ezért több új player várható (eddig a 15k-s szerver limit miatt nem forszirozták az opent, most az US szerver egyedül elbir 75k-t)
    * Új accounthoz mostmár nem kell kulcs.
    * Változtattak a játék szabályzatán (nem olvastam, de lehet érdemes lesz megint megnézni)
    * Napi arany 250 lesz.

Ennyi és NEM TÖBB az OPEN béta. Closed Béta embere szemszögéből kb semmi sem változik, viszont lehet érdemes lesz venni egy kimaxolt Tier3-as tankot irtani az újakat

Volt mégy egy fontos megjegyzés: bekapcsolnak vmi auto ban rendszert, ami megnézni hogy egy account létezik e az EU/Us szerveren is, és amelyiken nem használták azon automatice kilövi az accot. Szóval mindenki csak azon a szerveren tolja ahol életben akarja tartani az accot.
  • Wlanseraf
    Eredményt felesleges linkelnem:P
  • Forolto
    A link,amit sokan nem olvastak el....

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/27461-clans-and-clanwars/

és az 50 klán akik bétázni fognak:
    Aseveljet
    CS Army
    Fallen Angels
    SILENT SCOPE
    Red Tide
    Company of Reveran
    Team Germany
    Beerpanzer
    130. Panzer-Lehr-Division
    Triple Entente
    115th Scwhere Panzer Division KampfGruppe Schwarzen Lanze
    A Red Sky
    Treasure Trove
    Strategy Games Italia Team
    Forgotten Hope Alliance
    Hellenic Armored Division
    116th Panzer Division
    Relic Armoured
    Iron Wolves
    World of Tanks France
    7th Armored Cavalry Regiment
    1.Tábori Páncéloshadosztály
    Britannia
    Hearts of Draconia
    War Geeks United
    Pro-Internet Gaming Society
    7th Armored Division
    Finnish Tank Clan
    Division Wüstenfuchs
    Crimson Blade
    División Acorazada 250
    Die Söhne Guderians
    Men of War
    Unknown-Warriors
    DoubleDutchClan
    TankBusters
    2nd Armored Division
    503rd Joint Fighter Wing Typhoon Witches
    Stahlpakt
    1ª Cavalaria Blindada ROTA
    Survivors Of Chaos
    Stug Lyfe
    1st Armored Division
    Angels of Death
    Armoured Assassins
    RaGe Balcanians
    Terminus Est
    Divisione Corazzata Ariete
    DarkStar Alliance
    3d Armored Cavalry Regiment
    1stPolish Armoured Division
    Pirates
    Kampfgruppe FHW
  • Wlanseraf
    Én már várom a hardwipe-ot:D komolyan!

• Forolto
    Fent van a hivataloson,megpróbálom megkeresni és belinkelem.
  • DummyBoy
    Szavaztak????? F@sza ...
  • Forolto
    50 klánt szavaztak be,csak a Tábori páncélos megy.Azt ne kérdezzétek mi alapján,mert mi a Hungarian Team se jutott be,pedig mi középdöntősök is voltunk a ligában....vicc kategória.
  • lammaer
    Jézusom! :)

Ez komolyan, már már Benny Hilli magasságokba emelkedett volt...

Leforditom magyarra mit irtál:

A nyilt bétakor mindenedet letörlik, kinullázzák az XP és elveszik az összes tankodat és pénzedet. Ezután ami XP-t és pénzd maradt (0), azt megkapod free XPként.

Szegény Cifu, forog a sirjában....