418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szakesz
    El kell szomorítsalak, a platoon készítése a prémiumosok kiváltsága lesz.
  • Szakesz
    Eddig fel sem tűnt, hogy Karelia pálya mennyire a tüzérségnek kedvez. Lényegében bárhonnan bármit kilőhetsz, büntetlenül. A titok, hogy be kell állni egy szikla mögé, s soha a büdös életben nem szed ki onnan senki, ha még idejében lenyomtál pár ellenséges arty-t. :)
  • Neutralpoint
    A teljes megjelenésekor Platoon készítése ugye nem premiumhoz kötött?
    Csak mert az k*rvanagy lehúzás lenne. Azért fizessek hogy játszhassak a haverokkal, nocomment....
  • Eagle16
    Azt jelenti hogy ilyenkor a TD teste nem fordul. Az X-szel is be tudod kapcsolni.
  • davidbog
    Újra tudok WoT-ozni. Elkezdtem a TD-ket, egész jó gépek ezek is. Kicsit furcsa, hogy álló helyzetben ha egérrel is lehet fordítani a harckocsit. Ez nem nagyon tetszik.
    A közelítésés célzásnál a harckocsi paneljánál megjelenik egy felkiáltó jel. Ez mit jelez? Van valami jelentősége?
  • davidbog
    OFF

Ez itt kicsit off téma. Most indul valami teszt. Szerintem olyan május, június környékén. Nagy Heroes rajongó vagyok, de lehet a H6-ot már nem szerzem be. A H5 és a képek alapján a H6 is valami borzasztóan csicsás, minimális újítással. Szerintem valami gyalázat ahogy kinéz. A H3 nagyon király volt (főleg a WoG moddal) és a H4 is jó volt. De ezek az újak...

A másik két nagy kedvenc játéksorozatom is csak vegetál: Hearts of Iron, Total War. :(
  • Tuvok #20708
  • LSSAHPAUL
    jah. A magyar verzió április az angol március. Az év állítólag 2011 de ebben nem vagyok biztos :)
  • zalkad
    HoMM6 -ot magyarok készítik, ugye? Mikorra várható?
  • zalkad
    Vannak egész jó vonatszimulátorok.
  • a.carkey
    Legalább nem először hal meg, mint a Stug. Bebebeeeee! :D
  • stork13
    De a Hetzer csúnya és lassú, bí-bí. :D
  • a.carkey
    Ezt a Hetzer is tudja, és még meg sem látják ... :D
  • a.carkey
    Jaja. Egy tankkal sem oneshotoltam egymás után annyi tankot, mint a Hetzerrel ... :)
  • stork13
    A Stug a 10,5-el a király. Kicsik közt szinte minden 1 lövés, a nagyokból meg jókat lehet harapni ami hozza az XP-t és a pénzt.
    Ahány ház, annyi szokás. Szerencsére. :)
  • a.carkey
    Eleinte hittem a csodában, aztán hagytam a francba, mert TIER 5ben sokkal jobb pénzkereső tankok vannak. :(

Bár, most hogy egyel lejjebb kerülnek a TDk Stugtól lefelé, nos, talán ismét kipróbálom majd. :)
  • Mester61
    Inkább Mardel mint Hentzer. Ég és Föld
  • f you
    Én is örülni fogok a wipe-nak (bár még előtte örülnék még egy 5x időszaknak, hogy kipróbáljak pár tankot). Legjobban a játékot a T-26, T-46, SU-76, Marder II, meg persze T-34-el élveztem. Nekem teljesen jó lenne, ha az emberek nagy része ezekben a csatákban nyomulna.
  • a.carkey
    Én mondjuk mind a JPZIre, mind a Marderre megvettem a 100%os crew-t, felszerelést rájuk, és minden cuccost kimaxoltam, de még így se jöttek be. A JPZI kicsik között jó volt, erős, de szinte nem volt olyan csata, hogy NE dobjon be artyt, ami scout tipusú tankoknál azonnali halált eredményezett ha észrevették. Mardernél meg folyamatosan pakolt be nagyok ellen. Oké, elment, némi siker is volt, de azért nem szoptam le magam az élvezettől. Egyszerűen illúzióromboló volt a kinövő fűszál a tankom alján. :)

Te kipróbáltad a Hetzert 100%-os csapattal, minden felszereléssel?
  • Mester61
    a stug 75 milis ágyúval király. Mindent következő tiert kifarmolhatsz, jó a láthatósági faktora és a a saját tierjében a tűzereje is, játsz vele sokat, élvezni fogod.
  • Fritz Von...
    A StugIII is jó móka. :)
  • Mester61
    No vazze ezt nem gondoltam, bocsi JÓ AZ ÚJ FRANCIA ÁG, EZ AZ EGY HURRÁ JEEEEEEEEEEEEE::::::::::::::
  • a.carkey
    A PZ38(t) jött még be. Az is nagy móka volt, de aztán túl sokat dobált be KVk közé, ami bár reális, de nem szerettem ...
  • a.carkey
    Mert jó móka? :D
  • a.carkey
    Captured francia
  • Adjunktus
    A Németeknél prémium tank.Zsákmányolt
  • Mester61
    Miért kell annyi. az ötödik után adja a következőt vazze??????????:::::::::
  • a.carkey
    Húszig bírtam. Nem szerettem.
  • Mester61
    Neked van francia ág, hol játszol?
  • Fritz Von...
    Pedig a JPI marha jó. :) Egy T1-T2es tank két lövés neki, és a PzIII is megvan 3-5 lövésből. Mindemellett iszonyat gyorsan lő. A Marder II a másik kedvenc.
    Úgy látszik, hogy TDvel mi két tök ellentétes stílust játszunk, mert nekem meg a Hetzer a mumus. :D
  • Tuvok #20684
    Ha annyira függő lennék, az látszana a statisztikámon . Akkor hajtana a fejlődési vágy, a több és több xp meg stb . De nem hajt ! Kizárólag csak az, hogy élvezzem a játékot . Ha veszítek, akkor meg nem tudom élvezni . Ennyi .
  • a.carkey
    Na ja. Mondjuk én egy rakat csatát mentem vele. Olyan kilencvenet.
  • Mester61
    Pedig a Marder kettő a saját kategóriájában fantasztikus ütős gép, próbáld meg 30 játszmában és rájössz.
  • a.carkey
    Két tank van, ami idegesített: JPZI, Marder II. Már attól hánytam, hogy folyamatosan láttam a füvet a tankom alatt. :) A JPZI felesleges. Ennél sokkal jobb a Tier IIes captured francia. Az ráadásul nem két lövés. A Marder IIt meg nem tudtam megszokni, mert az agyúrész jobban elmozdítható mint a többi tanknál. Megszokott az ember egy módit, és ennél tök máshogy kellett harcolni.
  • Mester61
    Szerinted a lol meggid él, öt játszma maximum és utána lépsz.Ennyi
  • Fritz Von...
    Na én meg annak várom a felújítását, nem ezt a nyomi Shogun II-t. :) Sztem a legjobb TW a Rome.
  • Mester61
    Többiekkel a versenyt, mindenki nulláról indul,saját magaddal vedd fel a versenyt,te nagyon függő vagy, még hozzám képest is. Játszál és más ne érdekeljen, élvezd ha vesztel is, és kis tierben vagy, mert lesz ilyen nagyon sok, vagy hagyd a francba az egészet.
  • Fritz Von...
    Én is ezért szeretem a PzJgI-est. Néha betesz PzIIIA kategóriájú csatába, az meg azért jó, mert a löveggel tudom sebezni azokat is simán, és emiatt sok xp jön.
    Alapból pedig a T1-T2es csaták a legjobbak, ott mindenki minden mindegy alapon megy. Igaz, hogy taktika nélkül, de legalább fun. :)
  • Adjunktus
    Lol.Mindgyárt nyomok egy Rome Total Wart!
    Szkítákkal csupa lovas íjjász felálásban!
    Fan!
  • Adjunktus
    Azé wazze mer ő ott szeret állni oszt kész!Mit kötözködő?:D