418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• nobodyattis
    forumon olvastam
  • TDantes
    Honnan tudod? Szerintem az kicsit sok, az hat millió credit. A Löwe olyan drága mint egy Maus?
  • nobodyattis
    15000 gold lesz a löwe
  • szabii98
    Lamm, 700ról emeltem 800ra(831) a PzIVen ;)
  • DarkBlade
    Mocsok Churchill -el 7 killem volt az előbb.

• szabii98
    meglenne az új célom xD
  • V43 1105
    xDD
  • Renegade
    most találtam, megtetszett (francia születési SS legények nem sokkal a kivégzés előtt):

A tomboló Leclerc tábornok saját maga hallgatja ki őket. Nem csinál titkot belőle, hogy eljátszották az életüket. - Miért vannak SS-egyenruhában? Azok visszakérdeznek: - A tábornok úr miért van amerikai egyenruhában?
  • spiczi91
    A leopard 2 meg a sima leo továbbfejlesztése lenne T5ként...
  • V43 1105
    Várom a percet mikor bejelentik hogy bekerül a játékba az M1A1 Abrams
  • davidbog
    "A 180mm-es oroszra amúgy már tényleg lehet majd mondani hogy hajóágyú, mert tényleg az volt..."

Azért ez túlzás. Nem hajóágyú, hanem haditengerészeti ágyúból lett kifejlesztve. Azért nem ugyanaz. Már a tömegnél jelentős eltérések vannak.: a hajóágyú (lövegcső+závárzat) 17-18,2 tonna tömegű, míg a 180 mm S-23 táboru löveg mindennel együtt 21,45 tonna.
    Mellesleg ez az ágyú 1955-ös, tehát nem tudom mit keres a WoT-ban. Egyre több az '50 utáni technika. A modosított amriakai fával még több lesz. Ennek tényleg az lesz a vége ha módosítják az orosz tank fát bekerül valamelyik ezek közül: Object 277, 279, 770. Akkor lesz majd nagy sírás. :)
  • Neilhun
    upsz na mind1 :D
  • Neilhun
    Azért összerakta ám az ellenfél csapatát

<a href="http://iaro.3dmax.hu/images/2011/01/26/shot_004.jpg">kép</a>
  • AirborneRanger
    Igen, énis erre gondolok, minél magasabb a tier, annál gyorsabban fejlődnek... pl Pantherban pillanatok alatt elértem 75ről a 100at
  • Eagle16
    Amúgy ezeket már belinkeltem pár napja :)

3k sebzéssel 2 lövés lenne a Maus, de lehet hogy inkább 3, mivel a masszív páncélzata rengeteget levesz az alap sebzésből...

Pl. az 1850-et sebző S-51 25% körül sebez bele, ami kb. 800-900 HP, tehát kb. a felét a kiírt sebzésnek. Német-Amcsi tankot amúgy én még sose láttam egy lövéstől felrobbanni, pedig jó pár ezer csatát toltam már. Is-3-4-et, meg a szovjet közepeseket láttam elfüstölni 90 meg 100%-ról.

GW-E szérián ugyanaz a 210mm-es ágyú lesz, mint ami most van a GW-Tigrisen, és egyik Tier 8-as SPG-re sem lesz 2 ágyú, mindegyikre egyetlen ágyú megy majd csak.

A 180mm-es oroszra amúgy már tényleg lehet majd mondani hogy hajóágyú, mert tényleg az volt...
  • nobodyattis
    nekem a mauson meg a Gw Tigeren van minden embernek 2 100% os 1 meg kb 20% skill
  • Adjunktus
    Attól is függ,hogy hányas szintű tankban fejlődgetnek.szerintem.
  • Barrett 50 Cal
    Akkor a válasz meg is érkezett:)
  • Barrett 50 Cal
    Köszi:) Gondolom azért majd 203 milisre fel lehet húzni a 180ast oroszon.Láttam német GWE-hez kiírva 30,5 cm-es löveget is,nem tom milyet tehetnek majd bele.
  • AirborneRanger
    Nekem egyik tankomon sincs még 100%os skill senkinek, én most a sima képzettségről beszéltem még :D 90% fölött vannak a skillek a többi tankomon, de innen meg se mozdulnak...
  • nobodyattis
    a GW E-n 240mm es lesz az ágyú
  • Forolto
    Érkezik pár premium tank: KV-5,KV-13 és a Löwe
  • Forolto
    Az amcsin 240mm.Az GW-e még titok.3K sebzése lesz a lövegeknek.Tehát ha telibekapja az egeret akkor lehet egy one shot.ammo rack-al.Egyébként 2 lövés.
  • Forolto
    Megtudtam.Az oroszon 180mm
  • kerla
    na ezen már én is agyaltam, mert van olyan tankom, ahol dől az xp, a Kamerad-ok meg csak totyognak a 2. skill felé, 90% körül teljesen belassulnak.... bezzeg az első 50% hipphopp jött...
  • AirborneRanger
    Tudja valaki mi alapján fejleszti a játék a személyzetet? Pzkpfw35ösömben be van kapcsolva az accelerate crew training, rendre több xp-t kapok csatánként mint a t29be, mégis fele olyan lassan fejlődnek benne az emberek...
  • lammaer
    3 nap bant, ha ez volt az első alkalom hogy feljelentette vmi komcsi :)
  • kerla
    Valaki ízt írta, hogy lesz dobozos verziója a játéknak. Igaz ez?? Nem csak letölthető game?
  • crossy104
    Kilőtt egy haladeu nevű köcsög VK3002-es teknővel.Tigrissel voltam, és hamarabb lőttem ki egy T-54-et mint Ő ezért megsértődött.Rábaszott, mert lementettem a képeket, és elküldtem a Support-nak azzal a bejegyzéssel, hogy azt mondta a srác, hogy én egy köcsög magyar komcsi vagyok, az oroszok barátja és kilőtt.Kiváncsi leszek mit kap érte.
  • Forolto
    Sajnos technikai infóm nincs Overlord blogjából szedtem a képeket.
  • Barrett 50 Cal
    Lehet tudni milyen lövegek lesznek ezeken a szörnyeken?:)
  • zalkad
    Haver statjait nézem: 60% nyerés... de csak 15 -öt játszott összesen, két tankot lött ki, és egyszer maradt életben.
  • Imation
    Jelenleg van 12 csatám a marder el, 2 nyertes a többi vesztes. Semmi kétségünk nem lehet hogy kb a 100 csatánál 50% lesz max 2-3% eltéréssel. Ennek rohadtul semmi köze nem lesz sem az én bénaságomhoz sem a dev ek fantáziált beavatkozásához. Ez pontosan ua. mint a pénzfeldobás eredménye ha elég sokszor csinálod ott is 50% az eredmény.
  • TDantes
    Aha, gyalogosok, akik rohangálnak és egy tíz forintos bazook-ával szét lövik a három milliós tankot...
  • hNeo
    Nem tudom mit panaszkodtok.
    Amikor engem lelőnek, mindig meg tudom magyarázni hogy hol hibáztam!
    Persze én se vagyok már 10 éves...

Akinek meg folyton lepattan, az használjon HE skulót. :P

AI gyalogosok kellenének még a játékba, akik rohangálnak meg harcolnak.
  • zalkad
    Tiszta matek szerintem is, vagyis statisztika. Ennyi.
    Minimálisan lehet befolyásolni, ha tényleg valaki krva jól nyomja esetleg tényleg képes hatni a random társakra, akkor szerintem el lehet vinni plusszba még company nélkül is. Föleg ha még rendszeresen platoonban is játszik valaki, összeszokott csapatban.

Ennek ellenkezöje is igaz: ha valaki rendszeresen balfszkodik top tankként, azt is megérezni a százalékon.

Nekem stabil 51% hónapok óta, bízom benne hogy nem vagyok annyira láma :)
  • DarkBlade
    Holnap lesz patch az OB kezdés tiszteletére?
  • DummyBoy
    Hála istennek nem ... de volt 50% esélyem :)
  • zalkad
    Én valami egész mást szültem az elöbb
  • Adjunktus
    Na??! Gratulálhatok?:D