418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szacsa007 #20954 Helló? Mit tudtok erről az Auto Ban Systemről? Hogy fog ez működni, vagy mi a csuda ez? -
tudom van olyan csak hogy nem a lánctalpat lőttem
hogy baxná+ ez a pinokkió játék -
nobodyattis #20952 én lehet megveszem a sturmtigert de csak akkor ha nem 20000 arany lesz mert ezt is olvastam hogy 15-20 ezer között lesz (remélem nem) -
TDantes #20951 Nem, dehogy.
Amint említettem, én is akartam venni, mert volt olyan prémium tank ami tetszene, csak ha ennyi lesz, én nem költök rá.
Ellenben, majd költ rá az, akinek pénze sok van, tapasztalata kevés, és majd egy nagyot csalódik , hogy a drága pénzen vett prémium tankja nem is olyan jó.
De ez mondjuk nem az én bajom.
A grindről meg...hm. Volt olyan tank amivel igen is élveztem, jó volt PZIV-el látni, hogy egyre jobb és erősebb a tankom. Királytigrissel ugyanez már hajtépő dolog. Szóval nálam attól függ melyik tank, de a kicsikkel jó lesz szépen fejlődni, gyűjtögetni az XP-t, megvenni az eggyel jobb ágyút. -
Zsolt7411 #20950 Bocs a páncélról beszélek.Mármint hogy a lánctalp leesik de 100%-on marad at életerő vagy páncél vagy mit tom én mi tehát nem sebződik a tank.Te meg a monitor előtt kiabálod hogy sebződjééé már B+!!!
-
feriboi #20949 de én is veszek majd sturmtigert, mert egyedinek gondolom. a grindről meg megvan a véleményem, lelketlen egy valami ami egy idő után kiöli az emberből a játék örömét. csak magánvélemény, nem nyilatkozok mások nevében de talán akkor játszottam a játékkal a legjobbat amikor loltrakikkal kergettük egymást még nagyon az elején. eh mindegy, megyek is begyűjtöm a napi duplát utána meg kitalálom hogy milyen filmet kéne nézni. remélem nem bántottalak meg, mert nem akartam bárdolatlan lenni. ha mégis akkor ne haragudj. -
Szakesz #20948 Az Auto Ban System pontosan miként fog működni? Beazonosítja milyen felhasználók vannak regisztrálva az adott szerverre, s mindegyiket bannolja azon kívül, amit elsőnek használtál az OB után? -
ezt meg hogy érted
milyen xp mert nem xp-ről volt szó
-
TDantes #20946 Mert bizony így is van...ha 15 ezret elkérnek, akkor annak ez az oka. Beetetés, gyors pénzszerzés, hogy akinek sok pénze van, de érteni meg nem ért a játékhoz, vegye meg, fizessen, és örüljön. Örülni is fog, egészen addig, amíg rá nem jön, hogy nagyon nem érte meg a dolog.
De persze, tőlem akár 100 ezer forintért is vehet valaki prémium tankokat, mit bánom én, de ettől amit mondtam még igaz: gazdag hülye gyerekeknek lesz jó, akik egyből nagy tankot akarnak, és ahhoz nincs eszük hogy maguk fejlesszék ki.
-
feriboi #20945 korrekt. -
feriboi #20944 ja de ezen belüli egyediségre gondol. -
HA gazdag lennék én is vennék prémium tankot, egy az hogy nem rohangál belőle 10 db majd egy csatában, tehát valamilyen szinten egyedi, plusz hamar lesz az embernek egy T8-asa, még ha nem is olyan jó mint egy fullos nem prémium T8-as.
Sajnos most úgy áll a dolog, hogy valószínűleg prémiumot sem tudok venni majd jó ideig, nem hogy prémium tankot (sőt, örülök ha játszani tudok majd egyáltalán), de ettől függetlenül nem nézem majd idiótának azt aki sok pénzt fizet majd érte. Telik rá neki, akkor vegye. -
yossarianHUN #20942 Hát azért ha már az ágyúkról van szó azért ott szinte mindig megvan a választás hogy nagyobbat sebző vagy kisebbet sebző de nagyobb pennel és/vagy roffal rendelkezőt teszel a masinára. -
feriboi #20941 olyasmire gondolsz mint a mastery a WoWban? vagy egyedi kiegészítőkre? -
Én azt hiányolom a játékból, hogy nem igazán lehet specializálódni. Egy tanknál általában mindig megvan a legjobb konfiguráció. Nincs olyan, hogy mondjuk több ágyú közül válogatni, vagy csak nagyon kevés tanknál. Jó lenne, ha mindenki a saját ízlése szerint építhetné össze a tankját. Pl a sokkal erősebb ágyút fel lehetne áldozni egy sokkal erősebb motorért. Vagy + páncélt lehetne felrakni lényeges sebességcsökkenésért cserébe. Ilyesmikre gondolok. -
yossarianHUN #20939 Oké, én értettem félre akkor nem szóltam csak elsőre úgy tűnt mintha rám lennél kiakadva. -
feriboi #20938 én általában válaszolni szoktam, de ha megnézed a kommentem alját akkor látod hogy az nem válasz volt, csak egy újabb komment. Ha a fejedhez vágtam volna akkor neked címzem, nem? Nopara nem neked ment. Sokkal inkább azon álltam le egy kicsit ahogy TDantes kolega magyarázta el hogy a "gazdag hülyegyereknek hogy folyik majd egybe taknya - nyála" mert ez egy kicsit kicsinyes volt, és tőle nem ezt szoktam látni itt fórumon. -
Zsolt7411 #20937 Sziasztok
Szerintem nem csíter mert nekem már legalább 5 alkalommal lőtték igy ki a lánctalpat és nem ment lejebb az xp. -
yossarianHUN #20936 Azért mert ezt vágtad a fejemhez. -
feriboi #20935 nem tudom miért veszed magadra, ha te nem beszéltél semmilyen ellenszenvről. -
Wlanseraf #20934 Így van, mindenki eldönti mit csinál a pénzével... -
yossarianHUN #20933 Héhé álljon már meg a menet. Ki beszél itt ellenszenvről? Nemtom te honnan veszed az ilyeneket a legkevésbé sem fújtam azokra akik premium tankot vesznek, csak kifejtettem a véleményem, miszerint aki vesz az lemond egy jelentős hányadáról a játék élvezeti faktorának. -
Ymdar #20932 Ez így ebben a formában nem igazán helyes.
A Tigrisnél sem kell megvenni a lánctalpat a nagy toronyhoz és a T-54 nél sem (ha jól számolom).
Abban viszont feltétlenül igazad van, hogy hasznosabb a lánc mint a torony. -
feriboi #20931 Ez a hihetetlen ellenszenv ami itt a premium tankokkal szemben van.. nem is értem. Ha valaki akar egy premium tankot 12k hufért akkor az a saját választása, én nem vagyok gazdag hülyegyerek, katonaként sem keresem hülyére magam, viszont lehet nekem meg fog érni annyit. Ha meg valaki gazdag akkor pláne megfogja venni, mégsem fogok rá fújni mert megtehette. Mert az kurvára kicsinyes. -
yossarianHUN #20930 Például amíg KV3-al mentem folyton ezzel szórakoztam hogy ha megláttam egy másik KV3-at a csapatban rögtön rázoomoltam nézegettem hogy milyen ágyú van rajta, filóztam hogy vajon azért van-e rajta 107 mm-es mert még nincs meg neki a 122-es vagy csak jobban szereti :) Ezért érdemes játszani, feldobja a lövöldözést és kész. -
TDantes #20929 Igazad van, én viszont vennék prémium tankok-csak a vicc kedvéért. Néha mennék vele egy-két menetet, csak úgy.
De csak olyan prémium tankot vennék meg ami tetszik, és ami nem túl drága!
15 ezer gold, azért, hogy legyen egy valójában semmire se jó nehéz tankom, amiben annyi az érdekes, hogy szépen néz ki? Hát hülye vagyok én? -
yossarianHUN #20928 Nem tudom ki hogy van vele de én már csak azért sem vennék premium tankot mert ennek a játéknak szerintem szerves része a jármű tápolása. Enélkül egy jó kis online tanklövölde lenne de ez ad egy kis pluszt, egy kis extra élményt hogy meg lehet tárgyalni kinek melyik ágyú jön be, melyik torony néz ki jobban, ésatöbbi. Aki pénzért vesz premium tankot az pont ezt a pluszt dobja el. -
TDantes #20927 De ez prémium tank...nem tudsz vele tovább fejlődni. Így max annyi értelme lesz, hogy a gazdag hülye gyerek megveszi, és örül, hogy lett egy tier 8-as tankja, aztán az első csatában úgy szétlövik hogy taknya nyála egybe folyik. -
ebből nemigen fogok sokkal többet kihozni :/
de megpróbáljuk :D -
Ez relatív, hogy kinek mit ér. Nem mindenki akarja végiggrindelni magát tier8ig. -
nobodyattis #20924 németeknél úgyis az E-100 as lesz a legjobb nehéz tank az meg nem premiumos én arra hajtok majd az jobb lesz úgyis mint a löwe -
lammaer #20923 Gratz. Lassan közelit az 1000hez az az átlag, mostmár csak fel kell tolni 1500-ig, hogy hihető legyen az 1000 minimum XP :) -
Én eddig 1 db jó prémium tankot találtam. Talán a T1 Light Tankban lett volna némi sansz, csak mivel Tier2 volt, így gyorstüzelők ellen dobta be és csak platoonban jött ki néha az ereje. De 750 goldot csak a Tier2es francia captured ér. Minden más nem túl rózsás. (Bár egyesek esküsznek a T14re is.) -
TDantes #20921 Miféle hajóágyú? Egy tier 8-as tankon? Nem lesz semmivel se erősebb, sőt inkább gyengébb lesz mint egy max-os tier 8-as. De ha ennyit elkérnek érte, akkor nekem ugyan nem kell.
Aki meg fizet érte, az hülye, mert egyszerűen ennyiért nem éri meg. -
crossy104 #20920 Ha lesz rajta valami nagy hajóágyú akkor sokan megveszik hidd el.Még lehet, hogy én is.Bár pl. a németeknek, angoloknak az csak aprópénz érte. -
nobodyattis #20919 60 dollár ezért háborognak 15000 arany elvileg az oroszoknál 60 dollár átszámítva
noname23 nak pedig tegnap torony sebzésre dobta le a lánctalpat a VK 3002DB-m ről nekem is a torony alsó részén volt találat érdekes -
TDantes #20918 Mindig lánctalp-torony. Mindig. -
Hali!
A t-54 né fel lehet rakni a tornyot a lánctalp előtt?Vagy először a lánctalp utána a torony? -
a délelőtti csíter szösszenethez:
Jól látható hol lőttem bele (piros karikázás) a játék szerint az lánc sérülés sebzés nélkül
ha nem ilyen közelről történik még el is hiszem: "öcsém nem tudsz célozni" de így gyorsban csináltam egy képet róla -
TDantes #20915 Akkor kapják be...Az élesben 15 000 gold, az benne van vagy 12 ezer forintba, ugyan ki fizetne 12 ezret azért, hogy meg legyen a Löwe?
Ez pofátlanul drága volna. Bár lehet sokan fizetnének érte, de én így tuti nem fogok.