418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nekem is az a tapasztalatom, h mostanában a csapatjáték és taktika alkalmazása sokszor egyenlő a nullával. Vajon miért van ez? Az 5x buli miatt felhígultak a magasabb tierek és képzetlenebb játékosok is jó tankkal vannak. Emiatt lehet az, h nagyon sokan kilövetik magukat bárminemű akció nélkül. Szvsz ez viszont még nem ok arra, h leszarják a csapatot és ne segítsenek a többieknek. Elvileg mindenkinek megéri törekedni a győzelemre a + javak miatt, de csapatmunka nélkül a győzelem elég kétséges. Erre mondjatok nekem vmi okosat. -
ja és 1200 levitte 750-re a HP-m egy lövésből. Úgy, hogy semmilyen modult nem talált el. -
Beszarok ezen a játékon!
T32-es kb 500 méterről úgy átlőtte a Ferdi lövegpajzs körüli lemezt, hogy öröm volt nézni. 200mm ez a löveg elvileg. A T32 legjobb ágyújának 198 mm a penje. Ne mondja már, hogy 450-500 méterről keresztül lő 200 mm-t. -
Imation #21111 Ma valami elképesztően szerencsétlen napom van, kb 10:1 a vesztes menetem.
Az utolsó csatában 3 xp kaptam!!! :-o Alig megalázó volt -
Ferdivel voltam. Nem hiszem el, hogy 1 killért, 3 sebzését, 1 detectért csak 175 xp jár... -
Ezt most hogyan??? 175 xp????? Ez most komoly?
-
Renegade #21108 volt itt napközben (vagy tegnap?) holmi vita a százalékokról meg a csal a program vonalról
Na itt egy kép, ami bizonyítja, hogy az 50% csak average joekra vonatkozik
Szerintem így fest egy stat, ha az ember op tankban ül (egy leheletnyit jobb pilótával, mint average joe), gondolom a t-54, is7, objsoktd pilótáknak is hasonló a statja ;)
-
lammaer #21107 Nem hinném hogy rögtön az első nap ilyen látványos növekedés lenne :)
Gondolom még el se indult nagyon a reklámhadjárat... -
gauntka #21106 Egyre gyakrabban láttam ma azt,hogy Tier 8-9es csatákon Jagdpanzer I, T2, Pz 38 vett részt a csatába. Látszik,hogy elkezdődött az Open beta:D -
Most úgy vagyok, hogy Orosz Heavy meg Német Heavy van megkezdve, valamelyik TD ágat akarom még elkezdeni. Lehet megvárom az amerikai TDket de az orosz eléggé csábít... :/ -
lammaer #21104 Tolj egyszerre két ágat. A német medium és az orosz heavy egész jó választás.
De még jobb az orosz medium, orosz heavy ág párhuzamosan tolva :) -
Imation #21103 Most én is elhajlást csinálok mert elindulok a med ek felé, a tigris ráér még később is. -
Lehet, de így alap tankkal gondoltam először hogy inkább az IS ágat folytatom :( -
Imation #21101 Hát pedig én nagyon szeretem, már csak a nagyobbik motor hiányzik belőle. Jó ha én vagyok a lista alján már nagyon kevés a fegyvere de egyébként szerintem szépen lehet vele dolgozni. -
Ebben a VK3601Hban lesz még több erő? Mert eddig nagyon gyengusz.... -
Adjunktus #21099 A legtöbbször én is teljesen egyéni dolgokat produkálok.Mintha mindenki büdös lenne körülöttem!:)
Amúgy is a partizán akciókat szeretem.
Többek közt ezért is vagyok hatékonyabb egyedül,mint mondjuk másvalaki irányítása alatt.
Ezzel csak az a gáz,hogy ha egyedül belefutsz egy enemy brigádba,akkor már nem fog senki odaérni neked segíteni.Ez benne van sajnos.:) -
Szakesz #21098 Minden 50. meccsben ebbe a hibába esek, vagyis nem figyelek oda a csapatra, csak robogok a megszokott helyek felé, s mikor hátranézek látom, senki sincs mögöttem. Ilyen jön általában velem szembe "a fél német hadsereg".
A képnek a mondanivalója sokkal inkább a csapatjáték teljes hiánya, a mentsük ami még menthető elv figyelmen kívül hagyása, mindkét részről. -
Szakesz #21097 Minden 50. meccsben ebbe a hibába esek, vagyis nem figyelek oda a csapatra, csak robogok a megszokott helyek felé, s mikor hátranézek látom senki sincs mögöttem. Ilyen jön általában velem szembe "a fél német hadsereg".
A képnek a mondanivalója sokkal inkább a csapatjáték teljes hiánya, a mentsük ami még menthető elv figyelmen kívül hatása, mindkét részről. -
Adjunktus #21096 aham...Akkor annyira nem is olvastam félre.
Köszönöm! -
Szakesz #21095 A legtöbben félreolvastuk, ugyanis jönni fognak záros határidőn belül, ami az OB ideje alatt bármikor megtörténhet. Sajna biztos időpont még nincs arról, hogy az OB meddig fog tartani (legvalószínűbb február végéig, de ezt még toldhatják), így aztán a záros határidő maximum idézőjelben állja meg a helyét... -
Adjunktus #21094 Erre ők azt mondják,hogy a csapatunk 1/3-a hülye módon elbóklászott tőlünk,kilövetni magát.Ha közelebb maradnak.Mondjuk a vasút innenső oldalán lévő bozótsorban,akkor hatékonyan tudtuk volna őket támogatni.:)
U,I.:21087-re valami?? -
TDantes #21093 Én meg azt hittem jönnek a prémium tankok...de nem semmi. Most az van, hogy majd az Open alatt. Talán, akkor jönnek az amcsi TD-k is, de ki tudja? Ezekben nem lehet megbízni. -
TDantes #21092 A kanyonban támadni kurva szar ötlet. Könnyű megvédeni, megáll a másik végén három-négy nagyobb tank, vagy TD, és feltartóztat vagy tíz támadót.
Persze, persze láttam már én is , hogy sikerült, láttam már sok mindent, mindenki látott már ilyet, de ez kurva ritkán jön be.
A városon át kell támadni, a kanyont meg le kell védeni. Ez viszont biztosan bejön -
Szakesz #21091 Továbbá a csapatunk kétharmada erdőlakó lett. Arra tudok gondolni, hogy a forróság elől bebújtak a fák árnyéka alá hűsölni.
-
Szakesz #21090 Mint látható 5-6közepes tank lerohant minket (2 T30, 1 vk45, 1 T-54), s összesen csak egyet tudtunk kilőni közülük. Talán még kiszedhettünk volna többet is, ha a vörössel kijelölt részbe beállunk mind a négyen, s feltartjuk az ellent. Mint látható a Vk45 és a T-54 elfutott, s menekülés közben érte utol őket a végzet.
-
Renegade #21089 nekem sem sikerült még felfogn, hogy miért jó a halálkanyon felé menni, kb 10:1 a sikeres támadás esélye -
lammaer #21088 Én már nem 1x láttam győzni azt a csapatot, aki a lakewillen a szurdokot választotta szemben azzal a csapattal, ahol a város felé mentek.
Ugyanabból az okból tudnak nyerni, mint az a csapat, amelyik a kolostoros pályán a keleti oldalon lévő utat választja: mert az a rövidebb, és ha lendületből lenyomják azt az 1-2 védőt, simán nyernek.
Kolostornál nagyon gyakori, hogy az egyik csapat elfelejtkezik a keleti egyenes útról és mennek a nyugati hosszú úton. -
Adjunktus #21087 Na akkor én is noob-kodok egy kicsit.
Nekem eddig az jött le,hogy ezzel a leállással jönnek a Yenki TD-k is.
Valamit félre olvastam? -
crossy104 #21086 Igazad van, de az IS7 is kicsit más mint a KT. -
Most 12 ellenről nyertünk 5en. Vannak csodák. -
Azért a KV az kicsit más, mint egy törpe, lekerekített T-54! :D -
yossarianHUN #21083 Nagyon igaz. Nekem is mostanában egyre többször előfordul hogy szépen megyek lövöldözök, kilövök egy-két tankot, örülök is hogy jé milyen jól megy ha nyerünk végre jön valami használható mennyiségű xp, erre ránézek az eredményjelzőre és nem hiszek a szememnek mert valami 10-3-ra vezet az ellenség mert az idióta csapattársak szétlövették magukat. Erre persze végén engem is szétkapnak, aztán véreres szemmel bámulhatom a kapott 600 xp-t ezért a remek körért, hát kösz srácok. -
Hiába van top tankod ha a csapattársak idióták. -
crossy104 #21081 Hat? Az lófütty!Én IS7-el lőttem tizet T-54-re de 100%-os maradt.Ja, és ki is lőtt.Sajna ez van, bele kell törődni.Néha vannak ilyen dolgok.GW Panther-rel pl. egy lövéssel kinyírtam már Jagdtiger,IS3,IS4,Tiger,KT tankokat.Szakszerűen kiégtek.Akkor meg gondolom ők szidtak engem.
-
TDantes #21080 Engem most az baszott fel de nagyon, hogy Lakewille, ügye, a város felé senki se megy. Mindenki, minden nehéz tank, minden közepes, mindenki megy a kanyonba.
Az agyam eldobom. Öt perc alatt elvernek így, mert persze az ellenség az a város felől jön, tőlünk nem ment arra senki( azaz csak én egyedül) és már vége is a meccsnek.
Nem fogom föl, régi pálya azt se lehet mondani , hogy azért mennek szar helyen mert még nem ismerik a pályát. Nagy tankok, tehát nem csak pár napja játszanak. Van némi tapasztalatuk, erre már sokadjára látom, senki nem megy a város felé.
A hülyeség valami marha jól terjed.
-
yossarianHUN #21079 Ha azt hiszed ez csalás menj codozni ott aztán fogsz látni csalást eleget
-
Kicsit kételkedtem a játék merőben érdekes rendszerében, de Ktvel 6 lepattanó egy kocka KVról, na ez kiverte a biztosítékot. De hasonlóan járt a object és a minimaus is a csapatunkban, ami el is dontotte a meccset. elotte hasonló a mi oldalunkon. Szóval érik egy "gecimód csalás az egész" felkiáltás a részemről ... -
yossarianHUN #21077 Ezért kell aliennel menni hogy te legyél a rossz fiú, akkor majd a többiek félnek tőled hehh... -
Hát én azon a játékon összefostam magam. Csak emberrel próbáltam ki, de kb halálfélelmem volt :D -
Anno az alien vs predator I-ben (ember kampány-marine) én se tudtam hogy kell kinyitni az első ajtót a játékban, de nem csináltam nagyügyet belőle amúgy is televolt már a gatyám az egész storyval, szal altF4, uninstall, de hivatalosan úgy gondoltam hogy "hazajöttem, valszeg párhónap hadbíróság majd leszerelés, és boldogan élt mig megnem halt".