418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szakesz
    T28/95 lesz belőle...:)
  • TOMSILENT
    Azé az enyém durva xd.
    saját stat...
  • TDantes
    Mármint mit fognak tier 8-asnak visszasorolni? A T95-öst?
  • davidbog
    És talán lánctalpa sincs? :)

Szerintem is 15-18 fok/másodperc körül lesz a fordulása. Engem az érdekel hogyan fogják gyengíteni ha megvalósul a módosított US tank fa és visszasorolják tier 8-asnak. Vajon csak elveszik a legerősebb ágyút?
  • TDantes
    Milyen traverse? Nincs tornya!
  • balika95
    van az orosz tesztszerveren új peccs
  • exoterm
    T54-ek szeretni fogják... :D
    Speed 12 mph (19.3 km/h) Közepes tankok tolatva is gyorsabbak és a traverse biztos, h 15 fok/másodperc körül fog lenni. Zsír.
  • TDantes
    Dehogynem, a Jagdtiger, a Maus, és a vk45 elméletileg, de épp hogy áttudja lőni.

És egy rakás tank még nincs benne, ki tudja lehet lesznek még erősebb páncéltörő ágyúk.

De nem is a 300 az aggasztó, hanem hogy minden szar lefog róla pattanni is.
  • Eagle16
    Meg jó lesz valami faltörő kos félének, mert 300mm-t semmi sem lő át a játékban, és a +20%-ot ne számoljuk most ide, mert az már bizonytalan, átlag pen.-nél nagyobb páncélt 100-ból 1-szer lövök át :)

Tűzereje is nagy lesz, szóval biztosan elképesztően lassú lesz.
  • TDantes
    Olyan nem lesz benne
  • f you
    Az a Panther III nagyon brutálul néz ki. Ha lesz ilyen a játékban tuti áttérek a német vonalra :D
  • Eagle16
    Overlord azt írta hogy az egész T95-ös front 300mm lesz. Hát érdekes, olyan mint egy amcsi heavy, csak nem kell hull down-ba sem mennie :DD
  • noname23
    esetleg? személyzet kiiktatása sebzés nélkül
    talán de hogy ezt biztosra vegyem meg kéne kérdezzem az egyik ellent az meg eléggé necces játék közben még biztos csetelgetni is fog velem miközben lövöldögetem
  • noname23
    vmi ... staff de hogy mi a faxom ez senki se tudja
    a bounced-et ismerem thx
  • exoterm
    meccs sztaff... az má nagyon mony!
  • stork13
    Valaki regisztrált már és játszott az új accounttal amióta open béta lett a játék?
  • lammaer
    Hát, nagyon erölködtem hogy rájöjjek mi az a "meccs sztaff", de hogy az a "báunszd off" az nekem nem jött össze :)
  • Warton
    Sőt, még a KT-nél is így van.
  • Neutralpoint
    az bounced off és azt jelenti h lepattant a lövés.
  • lammaer
    Nagy dolog, a win rátám az a Top10 legtöbbet használt tankomnál (100+ csata darabonként) mind 50% felett van (leonál pl win 60 vs loss 39), a total is 55% vs 43%, azt bárki megmondja hogy nem vagyok pró. Főleg hogy nehogy már egy leo döntse el hogy a csapat nyer vagy sem.

Egyszerűen vakszerencse az egész, ebből semmilyen következtetést nem lehet levonni.
  • Szakesz
    Mindegyik TD-nél így van, nem csak a JP-nél...:)
  • noname23
    mit jelen az a "metch staff" vagy mi a xar mert a tököm tele van vele hogy minden 3ik lövésre benyögi
  • szabii98
    pff xD
  • crossy104
  • Met
    Számít valamit, hogy a legénységből kinek milyen skilljét fejlesztem vagy mindegy?
  • ximix #21209
    Az auto aim-ről is lehetne egy szép cikket írni miszerint a Jpanter-nél pont az ágyújára fókuszál a T-34-nél meg a farára az előbbinél kapásból kilövöd az ágyúját az utóbbinál meg (ha mozog )nem találod el csak mögé lövöldözöl . . .
  • gauntka
    N itt lehet csemegézni "What if..." német tankba:
    http://www.nexusboard.net/sitemap/6365/wehrmachtspanzer-leopard-t231201/
  • malystryx
    Köszönöm, legalább ennyivel okosabb vagyok. Pedig jó lenne..
  • a.carkey
    5 tanknyira lőtt rám egy arty, 13 hpm maradt ktben ... :)
  • maniac78
    Látom tetszett!
  • WaseK
    Ahogy a stat szerint mindannyian, akik az SW elött is játszottak
  • noname23
    SW mikor volt?
    Mert 2010 Szept 2. regizett
  • WaseK
    Nem lett volna miből konvertálni, mert csak nagyobb cuccokkal ment annyit, hogy termeljen XP-t.

Egy magyarázatot találtam, hogy SW-kor volt egy nagy kalap free XP-je.
  • noname23
    gondolom free xp-t konvertált mert su51 nem KV-al grindelte ki az tuti
  • WaseK
    Rájöttem
  • spiczi91
  • Renegade
  • maniac78
    Sziasztok!
    Tegnap megengedte anyukám, hogy játszak ezzel a játékkal, de nem megy. Lövöm a zöldet, de minusz pontot ad érte. És tényleg nem látnak engem, hogy nem lőnek vissza, vagy sebezhetetlen vagyok?
    Ja és még lövés közben mielőtt még lőne kiírja, hogy loading ammo vagy mi, de ilyenkor nem lő, ennyire ratyi még a szerver?

Ja és rajongói találkozót nem szervezünk, anyukám mondta, hogy elhívhatom a barátaim bulizni, ha akarom.
  • WaseK
    Én azt nem értem, hogy az S-51-et miből érte el? Mert semmivel nem játszott ami az odavezető úton kell!
    Vagy ennyi free XP-vel érte el? De mivel termelte ki?

fura
  • Renegade
    hihetetlenül csíter a captured német tank, amolyan igazi t-54, obj704
    az ilyen körök meg nem is ritkák :-)