418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    1960? Miről beszélsz?
    Nem vagyok tankbuzi, de kigugliztam neked a dátumokat...

IS7 - design 1948
    IS4 - mass production 1948
    IS3 - design 1944

T-54 - prototype March 1945
    T-44 - prototype 1944
    T-43 - prototype 1943

Object 704 - prototype 1945
    ISU152 - design 1943
    SU152 - Mass production 1943

Amúgy is, a gyártási évnek semmi köze ahhoz, hogy az orosz tankok OP-ak vagy nem. CSak és kizárólag a deveken múlik.
  • balika95
    hooooo lehet tényleg lesz klánhartc:
    http://challenge.worldoftanks.ru/challenge/clanwars/maps/
  • Wlanseraf
    Ez van itt a legjobb választás mindig a ruszki cucc lesz....

A 3D-s modeleket is a gépen tárolja a játék???? mert akkor ki lehetne cserélni az oroszt, németre:D
  • Renegade
    figyelembe véve, hogy tele van a szovjet vonal teteje 60 után legyártott kütyükkel, tegyék bele a t-72est is, ki sem lógna,
  • Wlanseraf
    Dehogy is.. látod a Ferdit nerfelni kellett:D:D:D:D persze a T54-ről mintha nem olvastam volna semmit:D lassan vicc kategoria
  • RatBaG #21269
    én nem tudom elolvasni, szóval lehet :)
  • Renegade
    ez azért horror, kiváncsi vagyok mikor veszik ki a német ágat, mondván életképtelenek a tankjaik, esetleg 25-75 arany közötti prémium tankokként még szóbajöhetnek...
  • ximix #21267
    Hát Vesztfália van írva a térképre ha jól olvasom :))
  • zoltang
    Az a tákolt verzió csak 1 db.-os "széria volt", szemben az E5 27 db.-os "sorozatával". :) A Jumbo féle azért szemből "vastagbőrű" volt.

A tákolt nem tudom mennyire volt "járóképes", tartósan működő, az orra eléggé le volt terhelve?
  • davidbog
    Nem biztos az, hogy a T28/T95-ösre is rámagy majd a 155 mm-es. Példának okáért a Ferdinandon se a legerősebb német ágyú van. Én csak 120 mm-est adnák a T28/T95-nek, az se rossz ágyú TD ágyúként talán lenne neki 8,5-9 lövés/perceses tűzgyorsasága. A 300 mm-es frontpáncélzattal ki is tudná használni ezt a nagyobb tűzgyorsaságot, ha fedezik oldalról.

Nem lesz gyenge a nehéztankok toronypáncélja se. Ugyanúgy megmarad a T29, T32, T34. A T34 mellé jön a Super Pershing (torony homlok páncélja: 114+80 mm, ha ez kerülne be akkor talán kicsit gyenge lenne) esetleg a Jumbo Pershing (279 mm).
    Az M103-nak 130 mm a torony frontpáncélja és 250 mm a lövegpajzs. De elég íves az a 130 mm, ha szemből lőnek rá le fog pattanni a lövedék (előlegezzük meg hogy nem lesz bugos vagy nem gyengítik direkt) és a lövegpajzs se kicsi. Az ágyúja se ugyanaz mint a T34-esé. M58 típus, erősebb mint a T53. A valóságban az M58 221 mm vastag 30 fokos páncélt ütött át 1000 yardról, a T53 198 mm-ert. Gondolom a WoT-ban is jobb lesz 25-30 mm-el és akkor már a 155 mm-es ágyú átütésével lesz egyenértékű. Igaz a sebzése nem lesz olyan nagy mint a 155-ösnek, de nem is lesz olyan lassú tűzgyorsaságú.
  • RatBaG #21264
    szerintem ez valami olasz-front lesz...
  • davidbog
    Igazából lehetne a Jumbo Pershing is. De úgy emlékszem az ide bemásolt tank fán a Super szerepelt. Lehet még a WoT-os fejlesztők se tudják melyik lesz. :)
    Személy szerint jobban örülnék a Supernek, még hozzá annak amiről képet is adtam meg, mert érdekesen néz ki. A Jumbo vagy a későbbi Super csak minimálisan néz ki máshogy, mint az alap Pershing. A T nehéztankok miatt így is egysíkú marad az az ág.
  • BoneDragon
    Megint egy dimbes dombos kempelős map.
  • Eagle16
    Én eladtam másodjára is egy szar csata után. Találkoztam egy Párduccal, ami először kiszedte a lánctalpam, szóval lebénultam és a lövésem is mellément. Következő lövés is az övé volt --> toronyforgató mechanizmus oda, megint mellé lőttem. A következő lövése meg kiszedte az ágyút. Na mondom akkor viszlát, kicsit se voltam ám ideges.
  • TDantes
    És a képeken már nem a rohadt karácsonyfa, hanem a zászló van. Nagyon fasza.
  • Cukii
    Köszi a képeket!

Eagle, én játszom a mind a három T8 médiumot, és azt kell mondjam, hogy valamilyen csoda folytán sikerült eltalálniuk a balanceot a fejlesztőknek. Mind a 3 kicsit valamibe jobb a másiknál, de itt pont jól van eltalálva. Az részletkérdés, hogy legvékonyabb páncélja a T23-nak van, ha kb minden átlövi a Párducot is meg a T44-et, akkor meg nem teljesen mind1? Tény, hogy T23 a legfürgébb a három között, pont annyira, hogy alkalmas körbeszaladgálni vele az ellent. Amibe valóban gyengébb a 90milis T7es ágyúja - de a három közül annak van a legnagyobb sebzése, ha rátennék a T15-ös 90milist akkor talán a legjobb lenne a három közül!
  • ol75
    Még 1 pár!

• Eagle16
    Nevéből ítélve valami nyugati front végre...

Remélem a hídvégekre majd fel lehet menni kempelni :D Mert amúgy onnan a döntött páncélzat is erősebb lesz, mivel élesebb szögben érik a lövedékek a tankot. (ha lentről támadnak) Pagorkin is fent voltam a dombon és lentről lövöldözött egy Is-7 a Párduc II-re, 2-3-szor is lepattant a 100mm-es frontról.
  • Wlanseraf
    map neve Biatorbágy:)
  • V43 1105
    Matuska Szilveszter feeling
  • TDantes
    Na legalább ennyi, egy új pálya, és elég érdekesnek néz ki.
  • zoltang
    T26E5

• Eagle16
    Hát oké, de szegény tank amúgy is a legpapírabb páncélzatú, plusz még az ágyúja is átlagon aluli (Tier 7-es?)

Szóval így nem tudom kinek kell majd, pl. a T-44-es helyett.
  • Szakesz
    Magyarul a tier 8 és 9 amcsi TD között annyi lesz a különbség, hogy választhatsz a durván erős páncélzatú, torony nélküli, lassú meg miegymás T28/95 és a gyengébben páncélozott, de mozgékony T30 között, bár a tűzereje mindkettőnek megegyezik.

Az amcsi heavy fa teljesen értelmetlenné válik, amennyi plusz páncélzatot nyerünk a test frontján, azt a toronyból veszítjük el, s az ágyú sem fog úgy remekelni, mint eddig.
    Ha tényleg így oldják meg, akkor az amcsi TD vonalat lesz érdemes nyomatni ezerrel, bár attól tartok a T30 nem fogja teljes pompájában átvészelni a váltást, nyilván visszavesznek a ROF/HP/DMG értékekből. :(
  • ol75
    Ujj Pálya.
  • Cukii
    Ezaz! Ezt a tankot kerestem már mióta, képed nincs róla véletlen?
  • Cukii
    Gondoltam egyszer rájönnek, hogy olcsó javítani a T23-at. Átlag 10-11kból megvan. Szemben a T44-el ami 16-17k, szóval reális. Amúgy az egyetlen tier8as médium amivel lehet profitot termelni premium nélkül is, legalábbis most még.
  • zoltang
    Minek tulajdonképpen Super P. amikor ott a "gondosan a gyárban" összerakott T26E5?

A Jumbo Scherman utódja. T26E3 alvázra épült (45 jan.-tól 27db.).
    Torony homlok: 190mm
    oldal: 89mm
    hátul: 127mm
    lövegpajzs pajzs: 279mm

Test elől: 152mm (alul 102mm)

46,4tonna, túlterhelt futómű, lassú volt, lemondtak róla...
  • TDantes
    Hát ez kurva zavaros, és szerintem felesleges is, na mindegy én nem érthetem ezt.
  • Eagle16
    LOOL nerfelik a Ferdit? :DD

Meg ahogy látom a Hummelt is, meg a GW Párducot is.

T23-asnál 30%-os drágulás a javításnál, hát ez csodás, így aztán tuti nem veszi majd senki.

57mm-es csíterágyú még gyorsabb lesz, erre már nem tudok mit írni.
  • davidbog
    Az hogy az így kapott T28/T95 mire lesz jó azt nem tudom. Engem is ez érdekelne.

A fejlődési fa módosítása arra lesz hogy, hogy valamelyest javítanak az elrontott besorolású harckocsikon és lesz pár új gép is.
    Lesz M47/48 Patton tier 9-esként. A Pershing tier 8-as lesz a T23 vagy a T20 eltűnik, nem emlékszem melyik.
    Lesz M103 nehéz harckocsi mint tier 10-es. Kiveszik a T1 nehéz harckocsit is, premium harckocsi lesz.
    Új Tier 9-es heavy tankként megjelenik az M26 Super Pershing. Érdekes, mert már most benne van a játékban. Ha a 90 mm T15E2 ágyúval használod a Pershinget, akkor az tulajdonképp a Super Pershing. De gyanítom a német tankok páncélzatából összeeszkábált verzió lesz. Mert kevés lenne a normál verzió páncélzata a WoT-ban tier 9 heavyként.

Az így nézett ki:
  • DummyBoy
    Nnnnna a traktort azt szükséges buffolni ... Biztos tele van a hivatalos fórum "Miért ilyen gyenge a traktor?" topikokkal ... (Már ha a guglitranszlétőr nem lőtt mellé nagyon :) )

Viszont a T-43-asnak jót tenne ha gyorsabb lene a D10T az tény ...

Valamint a T-34-en is tényleg lassú a Zis :)
  • balika95

van még ien is
  • TDantes
    De új tankok nem lesznek akkor? Ha jól értelmezem a szöveget. Csak egy azaz 1 darab új térkép .
  • balika95
    List of changes respect to the test version 0.6.3.2:
    - Added new map "Westfield".

- Fixed some instances of failure of shells after firing.
    - Fixed some instances of departures shells abroad range of information.
    - Fixed "sticky" avtopritsela to destroy enemy tanks.
    - Fixed a desync counter that displays the time before the battle, different players.
    - From the shop removed the tower art SAU GwPanther, M12, M40M43.
    - From shop-ins removed neprokachivaemye top tanks.
    - From "header" hangar removed inscription showcaptchadialog.
    - Fixed discrepancy between the speed of rotation of the tower in the parameters of the tower and tree study.
    - Fixed bug when searching for a contact length of less than 4 characters.
    - Fixed problem with missing scroll in chat windows.
    - Fixed positioning in the chat window when you switch to it.
    - Fixed copyright years at the start of the client.

- Reduced the size of the tank Panther II.
    - Fixed problem with missing textures inside the destroyed model T-28.

- Cannon 105mm_KwK45_L52_ausf_B (Panther II): a 20% increase flight speed projectile.
    - Cannon 150mm_sFH18_L30: 12% increased range of rotation of the trunk, 15% reduced range, increased the angle of trajectory.
    - Cannon 150mm_sFH36_L43: 25% increased range of rotation of the cabin, increased flight speed projectile, increase the angle of the trajectory.
    - Cannon 170mm_K72_Sf: 20% reduced rate of fire, damage projectiles has been increased from 1100 to 1400.
    - Hetzer: added a new 220 hp engine, the rotation speed decreased by 15% degraded throughput for average and poor soils.
    - JagdPanther: increased booking tools 88mm_PaK_43_L71.
    - Pz35 (t), Pz38 (t): increased speed reverse, the strength increased by 10.
    - Ferdinand: reduced rate of gun 128mm_PaK44_L55.
    - VK3001H: Strength increased to 20.
    - LTraktor: Strength increased to 10.
    - PzII: increased speed reverse, the strength increased by 5.
    - PzII Luchs: increased speed reverse, the strength increased by 10.
    - PzIII / IV: increased speed reverse, the strength increased by 20.
    - PzIII: Strength increased to 10.
    - PzIIIA: increased speed reverse, the strength increased by 20.
    - PzV / IV, PzV / IV A: Strength is increased by 20.
    - S35: the level of the tank was changed from 4 to 3, the strength decreased by 20 to 10% impaired patency of middle grounds.
    - H39, Pz IV, VK1602: increased speed reverse.
    - Grille: Corrected the name of the tower.

- Cannon 90mm_AT_Gun_M3: price increased from 110,550 to 127,300 loans.
    - Cannon 120mm_Gun_T53: rate increased by 5%.
    - Gun QF 6 pounder Mk III: reduced armor by 5 and 10mm for the WB and GS shells, respectively.
    - M3 Stuart, M5 Stuart, T2 lt,: increased speed of reversing the swing set at a shot.
    - T2 med, M2 lt, M2 med, M3 Lee, M4 Sherman: increased speed reverse.
    - Ram2: engine replaced with a less powerful Wright Continental R-975C (440 hp), increased speed reversing improved patency.
    - M12: reduced deflection.
    - T14: improved overall throughput.
    - T1 heavy: improved overall throughput.
    - T23: 30% increased the cost of repairs.

- Engines V-2-44, V-2-54, V-55U, V-2-54IS: the chance of fire is increased by 2%.
    - T-26: increased speed reverse, the strength increased by 10.
    - T-46: increased speed reverse, the strength increased by 10.
    - T-28: increased speed reversing increased rate of gun 57mm_ZiS-4.
    - BT-2 BT-7, A-32: increased speed reverse.
    - T-34: increased rate of gun 57mm_ZiS-4.
    - T-43: increased rate of gun 100mm_D10T.
    - HF-3: Slightly improved patency.
    - KV-1S: slightly improved patency.
    - ICS-152: increased capacity of top-running.
    - SU-14: increased range of rotation of the body and of movement on the 5% reduced rate of 152 mm guns, a 3% reduced rate of 203mm guns.
  • balika95
    igenis
  • Eagle16
    Google fordítóval benyomnád ide hogy mi változik? (oroszról angolra, mert a magyar még zagyvább lesz)
  • balika95

ilyenek vannak a teszt szerón
  • TDantes
    És ez mire lesz jó?
  • davidbog
    Igen. Feltéve ha tényleg megvalósul a módosított US tank fa. (Lehet elszabotálják a WoT fejlesztők, ezeknél semmit nem lehet tudni.) Akkor a T30 nehéztank átkerül a TD-khez tier 9-esnek és a jelenlegi tier 9-esként szereplő T95 tier 8-as lesz és a mostani T28 eltűnik.