418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TDantes
    Hülyeség hát főleg hogy a német tankokban folyamatosan csökken a győzelmi arányom. Nem is tudom miért.
  • Eagle16
    De ezt amúgy eddig is sejtettem hogy így van, én német tankokkal indultam, de amcsikkal (és most a másik szerveren az oroszokkal) sokkal élvezetesebb a játék és könnyebb is.

A tankokat a győzelmek százalékos aránya alapján balanszolják, szóval ha valaki pro és német tankban 58%-győzelmi aránya van, az szerintük oké, hogy egy gyenge játékos T-54-esben is ugyanennyit ér el. Akkor a két tank rendben van. Hát ez hülyeség.
  • Wlanseraf
    az föl sem merült hogy az alkalmi béna játékos nem az alapján dönt hogy mi az op?? pont a prót nem érdekli hogy német vagy orosz....
  • Eagle16
    Az orosz szerveren pl. ilyen arányban oszlanak meg a közepesek:

Na ki lehet találni hogy hol találnánk több 10 évest :)

A technikai adatokat az ilyen tankoknál fel kellett erősíteni, hogy a győzelmek aránya ugyanakkora legyen mint a német tankokban.
  • Wlanseraf
    ezeknek elgurult a gyógyszerük
  • TDantes
    Szerintem a következő az legyen, vegyék ki a német tankokat úgy ahogy van. Szedjék ki mindent.

Aztán akkor marad a játékban pár száz tizenéves orosz kisköcsög, aki majd veri a farkát a T-54-re, és mivel csak ők maradnak, fizetőképes normális közönség meg nem, szépen csődöt jelenthetnek.

Na jó, kicsit durva voltam, de ez van.
  • Eagle16
    Ja olyasmi.

Az OP szovjet tankok (ez nem azt jelenti hogy az összes) a kevésbé jó játékosokat vonzzák, ezek direkt lettek ilyenek hogy ezáltal ők is élvezzék a játékot...ahogy egy fejlesztő írta a T-54-esre: "csak nyomd a W-t és hurrá" (legalábbis valami ilyesmi lehet)

És az a durva hogy ezeket a fejlesztők írták, a linkben szépen ki is van gyűjtve. Azt is mondják hogy ne vegyünk német tankot, és hogy bajnokságokon, meg a klán harcokban sem kéne őket használni...
  • JethroHUN
    Az orosz tankok erősek, mert az orosz játékosok azzal játszanak, de mért olyan erősek? Mert az orosz játékosok szart nem érnének, op tankok nélkül, mert béna szar mind. Kb a sorok között erre lehet következtetni. De akkor minek vannak benne más nemzetek tankjai?
  • TDantes
    Nem sokat értettem ebből, hogy egyes tankok azért vannak, hogy a kevésbé jó játékosok is örüljenek? Vagy mi van?
  • Eagle16
    Na ez a nem semmi:

"Developers confirmed that they do not balance tank characteristics, but rather % of win of tanks.

Win % = tank characteristics * average player skill.

Developers confirmed that some tanks are developed for less skilled "non-professional" players, who can not play the game often (T-54 for example). In my opinion IS-7 can be described with the same characteristics that developers mention regarding T-54: "just hit the accelerator and hurray!" (compared to Maus of cause).
    These tanks attract large quantities of less-skilled players on the Russian server (4-7 y.o. children for instance, etc., etc.)."

link
  • Adjunktus
    A játék kiegyensúlyozottsága érdekében viszont,igen is a TD-k kapjanak nagyobb álcázási bónuszt mint a tankok.
    Megmagyarázhatjuk azzal,hogy ők különös hangsúlyt fektettek erre,lévén nagyrészt így harcoltak.A kezelőik is jobban ráfeküdtek erre a részre a kiképzésnél.Legalább is a Németeknél biztosan.
  • noname23
    aki meg magasabb az messzebbre is kell lásson elviekben így kéne lennie de ebben a játékban
  • Achmed927
    Tökre egyértelműek ezek a lebutítások:

Nem akarják hogy a német tankok fölényben legyenek. ( már eddig is nagy hátrányban vannak ezért rohadjanak meg)
    Ruszki játék, persze hogy minden más lebutítanak. Abszolút nincsenek képben a dolgok valós tartalmával, vagyis abszolút nem tesztelik a gépeket harci helyzetben. Én megmondanám nekik szívesen mit butítsanak, mit nem. Szemétség ez, akárki akármit is mond.
    Ferdit meg butítság a jó édes ............. ába. :D (tudom nem szabad káromkodnom de olyan idegesítő)
  • Metontour
    A láthatóságot szerintem méretre kéne beállítani ha tehát x ugyanakkora mint y akkor a láthatóság legyen egyenlő ha egyik kicsit nagyobb az legyen jobban látható. Így oké hogy a JT a Holdról is látszik mert akkora de az amcsi tankok már jobban eltűnnek pedig vannak majdnem akkorák.
  • noname23
    IS3-al elég nagy gondot jelent átlőni annak idején a ferdit
    most hogy t44-et uppolom ezzel érdekes nincs gondom vele szemből se
  • TDantes
    Aha, igaz. Megértem, tiszta villám-ágyú volt így is, csökkentsék csak.
  • Eagle16
    A 128-as ágyú tűzgyorsaságát csökkentik valamennyivel.
  • Eagle16
    A JP 88-as ágyúja a következő patchben kap erősebb páncélzatot. Gondolom az ágyú HP-ját növelik meg, hogy nehezebb legyen kiütni.

A pontossággal egyetértek.

A páncélzata 80mm...annyi mint a Párduc I-nek, és arról se pattan le semmi. 80mm az kevés. A sherman legkisebb ágyújával mondjuk nem bírtam átlőni :)

A láthatóságának meg a SU-152-es fölött kéne lennie egy kicsivel, mivel magasabb, de mondjuk 20-25%-kal nagyobb érték elég lenne.

Nem tudom hogy a Ferdi miért volt túl erős, mikor a Su-152-esnek az egyik ágyúja valami 9-es ROF-al 390-et sebez...oké, nem akkor pen.-el, de mégis.
  • TDantes
    A Ferdinand így is egy rakás szar, még gyengítenek rajta? Ugyan mit? Még észrevehetőbb lesz? A 200 mm-ból lefaragnak, hogy mindenki biztosan átlője?
  • Adjunktus
    Köszönöm!

Visszatérve a JP-re.
    Először is én megadnám neki a hosszú csövű 105-öst a rövid helyett.Vagy ha nem,akkor pontosítanék a rövid 105-ösön.Mondjuk 0.36-ról 0.33-ra.(Egyébként is kellene a TD-kre valami kütyü,ami a pontosságukat növelhetné.Mivel ők elméletileg nagyobb távolságokból operálnak.Elkelne!)
    Másodszor,mivel mindig a lövegét lövik ki,az auto aim miatt.Drasztikusan lecsökkenteném a löveg sérülési rátáját.
    Harmadszor.Feljebb nyomnám a róla lepattanó lövések valószínűségét.(Eléggé döntött és mégse nagyon pattan le róla semmi!)
    Negyedszer.Feltornáznám a láthatósági értékét a SU-152 szintjére,vagy legalább közel arra a szintre.

Ha ez megvolna,máris lenne egy félelmetes Német TD a játékban!
    Jelenlegi szerepük sajnos egyenlőre csak célpont kategória!
    Csak azt nem tudom,hogy ki szerint volt op pl a Ferdinánd??
    Lukasenkó valamelyik debil rokon hülyegyerekére tippelek!
  • noname23
    IS2 elírtam

KT-ből még mi is kaptunk 10db-ot amivel nem tudtunk mit kezdeni mert nem volt elég nafta hozzá
  • Wlanseraf
    Igen semmi baj a láthatósági rendszerrel:) én bokorban állok, teljesen rálátok mindenre... 8 lövést kapok szemből úgy hogy látom hogy jőn mert dőlnek a fák, szétmegy egy ház.. de a tankot nem látom:D
    Lead rám 8 lövést és továbbra sem látom:D ez aztán a rendszer.. teljesen véletlenül Német cuccban ültem Ferdi_(tudom karácsonyfa) de talán ha látom hogy kidönti az erdőt meg a fél falut lebontja közben rám lő 8x:D mindezt 300 méterről lehet hogy észre vennem:P
  • zoltang
    Magyar fejlesztés 2012-re...
    Ennyit tudok: "valós idejű stratégiai és harmadik személyű lövöldözős játék".

http://soj.web4.hu/

• ximix #21331
    Kíváncsi leszek kifoglalja el elsőnek Magyarországot .
  • Adjunktus
    Ez valami BlitzKrieg szerű klón játék?
  • Wlanseraf
    Valaki írta hogy mennyire valótlan a KT sebessége, ez hagyján de nálam ebből is hiányzik... a KT 27-et megy csak dombról lefele max minden, és a Panther I is 47-et 48 helyett...
  • Wlanseraf
    Igen mert van rajta egy rendőrségi villogó + egy hangos bemondón kiabálják hogy itt vagyunk:)
  • zoltang

Sword Of Justice
  • Adjunktus
    Nézegettem a gépek harcértékeit.Azt kell mondjam,hogy ami számomra teljesen le van húzva,ahoz képest amilyennek lennie kellene,az a JagdPanther!
    Valójában kegyetlen jó műszer volt.Itt sikerült lebutítaniuk.:(
  • Adjunktus
    "KT ellenfele KV-2 volt akkortájt IS3 köszönő viszonyban sem volt sehol sem "

Lol hombre.A KV-2-nek kb annyi esélye volt a KT ellen,mint hógolyónak a pokolban.KV-2 41 végén már riogatta a Németeket a KT meg csak 44 Márciusában került először a csapatokhoz.
    Szerintem te a IS-2-re gondoltál.Az már keményebb dió volt,de azért többnyire 1-2 lövésből őket is megcsinálták.:D
  • noname23
    láthatóság jól elvan... a játékban isu nyílt terepen olyan simán el tud tünni vmi varázslatos módon.

nem kéne ez a hudini szemétség a játékban nyílt terepen ne baszakodjon már a játék hogy 200méteren nem látom az ellent nyílt terepen mert ő td és akkor mi a f...om megvakulok tőlle ha rá nézek az életben is simán ellátsz kilométerekre.
  • spiczi91
    A románok is 3ra vannak osztva, csak a szlovákok vannak 1re. :)
  • Metontour
    A patchben akkor még mindig nem javítják a láthatóságot.De kérdem én egyszer már működött rendesen! Ilyen nehéz visszarakni?
    T-54 nerf meg még nincs lehet az erősítrésre gyúrnának kicsit majd.
  • lammaer
    Hát, akkor lehet hogy át kell rakni a fürdetést
  • a.carkey
    Csak mert hétkor mindig fürdetés van nálunk.
  • szabii98
    Érdekes lesz ez a klánozás :D
  • Jeffjohnson
    Régen azt írták ,hogy a támadott terület helyi ideje.
  • lammaer
    "Kérdés, hogy a 19 óra GMT vagy CET?"

UMT-ben szokták megadni az időpontokat, azaz magyar időpont szerint 20:00.
  • a.carkey
    Magyarország 3 területre lesz osztva? Cool. A románok csak 1. :) Középmagyarország éri majd a legtöbb aranyat.

Kár, hogy nem a háborús térkép lesz irl.

Megj. Brandenburgnál kicsit soknak tűnik a 2280 gold, vagy az oroszok keze visszafelé hajlott, ugyanis Moszkva is csak 2160. :)

Az is értelmes, hogy egységesen mindenhol 1900 óra a harcok időpontja. Kérdés, hogy a 19 óra GMT vagy CET?
  • egonn
    7-7.30-ig mindennap leállás!