418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• I.C.ram
    Hát azokból lehet, én is az utcára menekülnék :D
  • Achmed927
    Hmmm földrengés .......... 1-el kevesebb a kívánságlistámon. :P
  • lammaer
    "Budapesten több helyen az utcára menekültek a lakók a panelházakból."

Há lol :)
  • szabii98
    Hivatalos infó: 4,7-es rengés, Oroszlány volt a középpont
  • lammaer
    Höhö, Budapest XVII kerület, semmit nem éreztem. Látszik, ez már tényleg csak papiron Pest :)
  • szabii98
    Ittis volt(Csór, Várpalotához közel)
    Valamint Tatán is volt
    Lehet Dunántúli ?:D
  • peter9228
    Itt Pakson nem volt:P
  • exoterm
    Befostam. (Székesfehérvár)
  • Met
    Bp. 7. ker
    imbolygott a székem :D
  • TVelvet
    Volt :) Érden
  • I.C.ram
    *monitorom
  • I.C.ram
    Hehe, nálatok is volt földrengés? (Budapest)

vicces volt, megyek a Ferdinánddal, lőnek, és közben a monitorok lötyög jobbra-balra :D Ez volt a 2. földrengésem, amit átéltem BPn :)
  • davidbog
    Hogy a fenébe ne buffolták volna. A test minden oldalról kapott 20 mm-ert. A Porsche torony 120/70/70 mm-el vastagabb, mint a valós. Henschell-torony nem is volt hozzá. A 10,5 cm-es ágyúk csak esetleges lehetőségek lehettek volna később, a 12,8 cm-es pedig álom.
    De játéktechnikailag kellett ez a táp, mert nem volt a németeknek olyan nehéz harckocsija ami páncélzatban és tűzerőben jobb mint a KT de gyengébb mint a Maus. Illetve az E-75 az lett volna, de az E-sorozat külön ág lesz. Így az nem lehetett.

A teljes német ágban szerepel a VK4502 P1 ami szerintem az orrtornyos verzió lehet, valószínűleg annak lesznek majd olyan értékei mint az eredeti VK4502-nek.
  • ximix #21421
    Próbálgattam én is, de még valami el maradt mert gaméba nem enged csak a map képernyőig, elindul a csata de én nem látom pedig jól nézne ki a sok loltraki között
    Mause a 37mm-es plazma gun-al :))
    .

.
    .
    Így már ok ez a 20mm-es ratata elvileg
  • Wlanseraf
    Megnéztem, normálisak a találatok is..

Viszont csak az alap model van:) tehát alap agyú torony stb
  • lammaer
    Látom készültél... :)
    Akkor most az oroszok buffolták a VK45-öt vagy nem?
  • Wlanseraf
    Normálisak voltak a találatok, egy bibi volt:) a lánctalpban a futóműben a kerékekbol a hátsó 4 nem forgott, hogy ez mitől nem tudom:)
  • davidbog
    A tornya az a torony ami a KT-nél a Porsche torony. Ugyanis a VK4502 tornyai lettek volna amik előre elkészültek, de mivel a VK4502 nem valósult meg, hogy ne vesszenek kárba felhasználták a KT-knél. Tehát 100/80/80 mm az eredeti VK4502 toronypáncélja.
    Egy olyan ballisztikai tulajdonságú tornyot akart mint amilyen szovjet tankoké, de ezt öntéssel nem tudták megcsinállni (nagy méretű darabok öntészetéhez nem igazán volt technológiája a németeknek). Ezért aztán hengerelt lemezeket hegesztettek össze, ami iszonyatos drágává tette a tornyokat és az elkészítési idejük is több volt.
  • Wlanseraf
    az a baj hogy annyit igazán bele tehetnének hogy a skinek csak a saját tankra vonatkozzanak..
  • Wlanseraf
    Kiváncsi voltam mikor esik le valakinek:D
  • ximix #21414
    Ügyes :) az előbbinél nem néztem meg alaposan azt hittem csak a csillag a lényeg , de most nézem ez egy Su-100 :))
    Csatában hogy viselkedett ? a golyó nyomok a levegőben voltak vagy a tankon ?
    Azt mondjuk bele fűrészelheték volna ha én egy német tankba ülök akkor az enemi német tank captured orosz színekben futna legalább az én szemszögemből nézve.
  • lammaer
    Hát, tényleg nagyon gyenge duma az, amit a WOTosok eleresztettek, hogy miért OPolják az orosz és bénítják a német ágat.

Azt viszont tudtátok, hogy - ha minden igaz - a VK45-öt meg a valósághoz képest buffolták? Mert hogy a valóságban a test páncélzata pont azonos volt mint a KT-jé, a torony se volt sokkal erősebb, ingame viszont a testen van +20mm, a tornyon meg mégtöbb :)
    Kiváncsi vagyok mikor fogják levenni ezt a bónuszt róla, hivatkozással történelmi adatokra....
  • ximix #21412
    Van haverod az esetleg elküldheti a WOTLauncher-es fájlokat egy próbát megér vagy ha bejön a launcher ott van egy villáskulcs az nem -e segít meg javítani vagy a letöltés.
  • lammaer
    Gyere exo, borulj a vállamra azt sirjunk :)
  • koni016
    Kössz, most látom hogy megint van valami 1,7 gigás cucc.
    Ez a neve: WoT_beta_0.6.2.8_eu_setup.exe
    Fél megás netemmel alig kilenc óra alatt le is szedem :D
  • exoterm
    Kész kabaré ami itt megy skacok...
  • Wlanseraf
    Persze csak vicc mert így mindenki Német lenne a játékban:D
  • Wlanseraf
    Na én paraszt módon megoldottam a problémámat

• Wlanseraf
    Természetesen ez így van:) 10-20 MMO-t toltam magyarok sehol nem tudtak komoly eredményeket elérni hosszú távon.. ilyenek vagyunk sajna
  • Szakesz
    Már volt alkalmam kipróbálni hasonló területfoglalós játékokat, s azoknál 30területből 27-et egy klán birtokolt, a maradék három pedig egy másik, hasonlóan borult elméjű játékosokból verbuválódott klán fennhatósága alá tartozott.

Talán kezdetben elfoglalhatunk 1-2területet, de sok lesz a klánon belüli konfliktus, a széthúzás és egyebek, amik végül felőrölnek minket, magyarokat. :)
    Persze halvány esély van az ellenkezőjére is, de a tipikus magyar mentalitást ismerve...khhm...
  • davidbog
    A Maust amúgy se viszi át a homlokpáncéljánál, csak a +20% átütéssel. VK4502 pedig határeset ha nincs a +20%. Az orosz gépek amúgy is mozgékonyabbak, oldalba kéne támadni őket ha biztosra akarsz menni.
  • Wlanseraf
    Térkép miatt lesznek még anyázások playerek között tuti:D ha mondjuk egy Román klán befoglal ide:D vagy egy Szlovák:D vagy mi oda:P
  • ximix #21402
    Megint csak tippelek
    Ha már szervert váltottál és most csak újra telepíted akkor neked a régi letöltés van meg (a szétválás előtti)az lehet most már csak az amerikai szeróra jelentkezik be a launcher-ja miatt.
    Az .eu ról van letöltve akkor passz esetleg nézd meg a játék könyvtárában mit ír WOTLauncher.cfg -ben és WOTLauncher.log -ban (http://update.worldoftanks.eu) kell szerepelni.
  • Szakesz
    Mért ott akarod AP-vel lőni, ahol biztos nem sebzed? :)
  • noname23
    Azt azért megnézném ha így le nerf-elnéd a 130 mm S-70-et akkor hogyan sebeznéd meg a maust szemből vagy a VK45 frontját.

szerintem inkább javítani kéne a balanc-on
    olyanokkal nem kéne összetennie akiket nem tudsz AP-vel se megsebezni
  • ximix #21399
    Tippelgetek
    Menet közben szerintem tudnak fűrészelni a szerveren változtatni a beállításokon náluk a játék úgy nézhet ki mint a tőzsdei diagrammok, figyelik az érkező log fájlokat és aszerint módosítgatnak.
    A szerverek között meg valószínű lesz különbség amcsi szerón amcsik, az EU-n amelyik nemzet többet fizet (német,francia), oroszon meg az orosz lesz egy kicsit táposabb.
    Mi csak egy "jó" gamét látunk benne ők meg a pénzt ami általában elba*zarint mindent.
    Ügyesen megtalálták azt az mmo-t ami sok nemzetet érint és nem a tízmilliomodik mágus, és egyéb ork nemzetet kell benne viszont látni.
    -Előrebocsájtom, hogy a történet kitalált, a valósághoz semmi köze, a szereplők a képzeletem szülöttei. A valósághoz hasonlító részek a véletlen szüleményei.-
  • koni016
    Hali!
    Valaki nem tudja hogy mért nem jön be az az ablak ahol a patcheket lehet letölteni meg felrakni?
    Eddig se jött be, és mindent a hivatalos oldalról kellett leszednem. Ezzel nem is lenne baj, de most kikéne választani hogy európai vagy amerikai szeróhoz szeretnék csatlakozni, és ezt csak a nyitó oldalon lehet.
    Addig nem is enged belépni a játékba, már próbálltam újratelepíteni de semmi
  • TDantes
    És szerinted Igorkáék fizetnék a legtöbbet? Bár lehet.
  • TDantes
    Persze, lenne is jajgatás. Akkor a 122-es nem ütné át még a KT-t sem, húúúú, hát az nagyon nagy baj lenne.
  • ximix #21395
    Gondolom van erre is felmérés, hogy melyik korosztály a legnagyobb játszó réteg és honnan folyik be a legtöbb zsé ha ez megvan már csak az ö irányukba kell a balanszt ferdíteni és figyelni a bankszámlát :)