418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
spiczi91 #21634 Legjobb tudomásom szerint minden területnek lesz egyharcideje, 19.00-20.00 környékén talán. -
Tegnap este megszereztem végre a 128as ágyút a Ferdire. Igazatok volt. Megérte kiizzadni. Hihetetlen brutál ez az ágyú :) IS7-esek sebzek vele szemből, 400 méterekről, és nem is rosszul. Kicsit lassú szegénykém, de ha célba talál, akkor rombol. :)
Már csak a top motor hiányzik, de nem várok tőle sokat. Ez a Ferdi maga lenne a tökély, ha úgy tudna cikázni, mint az Ojjektum. -
faber #21632
Jól indult a mai nap :D -
egonn #21631 Nekem nemnagyon tetszik:(. Mert mivan akkor ha az ellen pl hajnali 2-kor támad mi meg alszunk?Botok játszanak helyettünk?Vagy meghirdetik a csatákat?Én ezt nem vágom:( Sajna úgy látom hogy a prémes tankos pistik beveszik európát!Mert mire 0-ról eljutok legalább a stug-ig ,addigra ő a lőwe(pénz)segedelmével területteket foglal amiért aranyat kap amin vesz lőwét amivel területet foglal.......... Persze a játék marad amien eddig, csak aki nincs fent állandóan nem veszik be klánba ,mert nem lehet rá mindíg számítani!Ez a klánosdi jó ötlet de legalább 1 év béta lessz:( -
Tuvit kell erről kérdezni a JT-vel, nem egykét jó csatát nyomtunk companyben ahol csak t10-es ellenfelek voltak, mi feltartottuk őket mausokkal míg a többiek hátulról szétkapták őket. Szakesz T30-asa erre lett kitalálva és jól is keni vele, akkorákat harap az ágyúja hogy ihajj :-) -
Adjunktus #21629 15 Maus ellen elég 3 saját Maus feltartani őket amíg pár Object meg arty
szétkopácsolja őket.:D
Egyébként értem mire gondolsz.Hát gondolom,ha úgy nem lesz jó,majd kitalálnak valamit.Ezért lesz ez még csak teszt klán war. -
ja és most sem PZIVeseket kergetsz Mausszal... -
Az oké, de hogy fog már az kinézni, hogy 15 maus egy csapatban??? Jó lenne, ha lenne minden HKnak egy pontértéke, és a klánok pontokból tudnának HK-kat venni/használni. Pontokat meg mondjuk területszerzéssel lehetne szerezni. -
Sajna ez igaz. Nekem van egy fullos panther2-m és egy majdnem fullos t-54-em. Ég és föld a 2 hk között a külömbség mégy csak kicsit sincsenek egy súlycsoportban. -
Adjunktus #21625 Nyilvánvalóan ez a játék lényege.Minnél nagyobb,erősebb tankod legyen.Ki a tököm grindelné magát halálra,ha a klánháborút meg lehetne oldani T-5-ös gépekkel is?? 
artyman:
-
Ez így elég meredek lesz, ha nincs semmiféle tier korlát. Vicces lesz, mikor 15 db tier 5ös megindul 15 db tier 7-8-9-10-es felé. -
Adjunktus #21623 A klánháborúról,szabad fordításban.
A VLR honlapjáról nyúltam le.Remélem nem titkosított anyag és nem gond,hogy leszedtem.
Milyen nagyok a pályák?
A kezdeti csak Euro-s (Európa területére gondol) klán háború bétájának a térképe körülbelül 200 területet foglal magába, mind a 3 szerveren ugyanazok.
Milyen pályákon fognak a klánok csatázni?
Kezdetben a pályák kicsit véletlenszerűen, és a nagyrészt alkalmas pályák közül lesznek kiválasztva, mint például a vidéki tájak véletlenszerű vidéki pályák lesznek, a városiak pedig véletlenszerűen lesznek kiválasztva a mostani városi pályák közül. Egyre több pálya lesz folyamatosan hozzáadva (pachek stb ). Például a Párizsi harcok Himmelsdorf vagy Ruinberg pályákon kerülne sorra. Hosszútávon minden történelmi és főváros területének meglesz a saját különleges pályája.
Csapat és Szint határok.
Nem úgy mint csoportharcokban, a klán háborúban nem lesz a csapatokon szint határ. A csapatok minimum 5 játékost foglalhatnak magukba egészen a 15 fő ig ami támadásra/védekezésre érthető. Az egyetlen fenntartás a szintekre vagy a csapatokra az hogy legalább 15 játékos akik 5ös tier vagy AFÖLÖTT ez mind kell hogy elkezdhessenek részt venni a klánháborúkban.
Zsetonok, Állomásozás és katonák mozgatása és területek ostromzárolása
A játék elején 100 zsetonnal kezdesz a 100 klántagért (100 a maximális klántagok száma!), vagy 65-öt a 65-ért stb. Ők "a pályán kívül" kezdenek és ahhoz hogy játszhassanak egy parti területen kell először elfoglalniuk. Minden egyes területen 15 zsetonért "állomásoztok". Hogyha elveszted minden területed akkor a klánod kikerül "a pályán kívülre" a meglévő zsetonjaival és újra el kell kezdeni az egészet egy parti területen. A területek aranyat hoznak, és minden egyes terület különböző mennyiségűt ad az értékével arányosan (tehát amelyik területért anno nagy csihi-puhi volt az sok aranyat hoz, bár az arany kapásának az időközét nem írták le, gondolom 24 óránként lesz ez megoldva). Viszont csak az a terület "fial" amely a klán központjával kapcsolatban van (határmentén), amely terület nincsen összekapcsolva (az ostromzárolás alatti is beleértve) az nem hoz aranyat addig míg vissza nem lesz kapcsolva a klán központjához. Zsetonok nincsenek egyes játékosokhoz kötve, tehát bármely klántag betöltheti a zseton helyét. Azt fogod megmondani hogy mely területet támadod és mennyi zsetont szánsz rá azután, hogy a zsetonok által kioldott helyre kik menjenek.
Mozgási zsetonok
Csak a klánvezér tudja mozgatni a zsetonokat. Hogyha a vezér offline, akkor az 1. helyettes tudja mozgatni őket. Hogyha az 1. helyettes offline, akkor a mozgatási jog a 2. helyettesre ruházódik át. A klán naponta ugyanannyi zsetonért tud mozogni. Ami után a zsetonokat áthelyezted valahova azután már nem lehet őket elmozdítani csak 24 óra múlva. Egy területen 15 zsetonnál nagyobb összeg NEM lehet.
Állomásozott katonák
Zsetonokat nem mozgathatsz más területekre hogyha nem határolják egymást. Körök/mozgások óránként tehetők, viszont az új támadások a következő napra lesznek halasztva (ezt időzónához viszonyítják, TEHÁT nehéz lesz nagy területeket megtartani hacsak nincsenek éjjel-nappali baglyok akik védik a meglévő területeket).
A háború "köpenyege"
Más klánok nem láthatják, hogy hol állomásozod erőidet (klántagokat akik védik a bizonyos területet, mivel mindenhova kell költeni zsetont ezért az lényeges lesz hol van a krémje a klánnak). Ez az a helyzet amikor a különleges alakulatok (a felderítéses és kémkedéses küldetések lesznek a feladataik) lesznek felbecsülhetetlenek.
Különleges alakulatok
A fentiekben említett óránkénti körökben, a klánok igénybe vehetik a felderítési és kémkedési módszereket. Valamint a kiterjedt diplomáciai rendszert ahol szövetségeket stb. lehet kötni (stb. alatt fegyverszünetet, meg nem támadást, vagy egyéb szépségeket értendőek).
Terület lázadások
Mint más játékokban amikor elfoglalsz bizonyos területet a helyiek kicsit sem boldogok ez ügyben, emiatt katonákat kell állomásoztass a területen hogy megtartsd a rendet. Hogyha túl sokáig hagyod őrizetlenül akkor felfognak lázadni. Kivéve a fővárosodat amelyben nem lázadhatnak. -
stork13 #21622 Nem vagyunk egyformák. :D
Én imádom amikor a nagy torkán akad a kaja. :P Igaz nem sűrűn, de többet ér, mint 5-6 sima győzelem. -
nem szeretem mikor kajának néznek és esélytelen a helyzet néha összejön a trükk előre hátra megint előre és félre lő lánc le és körbe karika megint lánci tánci és kivégezve a gonosz pl:KT bácsi -
stork13 #21620 Pedig jó dolog menni a kicsikkel.
Volt rá példa amikor az ellentől a Ferdiben ülő lammaer szaktárs érdeklődött, hogy mi ez az M4? A válasz pedig a fun volt.
Ezeknek a kicsiknek nagy a funfaktora, élvezetesebb sokszor velük játszani, mint a nagyokkal. Főleg ha a felső harmadban vagy vele. :D -

az időt is oda kéne biggyeszteni amég vár is4-es ipse és azokhoz is vmi fejet vs 2x annyit bekap -
ok thx akkor viszek mindent fullon
t54 után biztos nem ülök vissza
-
most nézem hogy a múltkori képem nem jelenik meg, akkor mégegyszer:
-
f you #21616 Igaz, hogy eddig csak 26 csatám volt vele, de nekem még egyszer sem lőtték ki az ammo racket :S Pontosabban egyszer szerintem kilőtték de akkor telibelőtt egy GW Panther a meccs elején és azonnal kampó volt... grrr... -
lammaer #21615 A hivatalos fórumon kimondottan kiirták, az ammo rack robbanásának esélye és hatása sem függ a benne lévő lőszer mennyiségétől.
Egyetlen kivétel, ha töküres a rack.
De ha kevesebb a lőszer benne, az semit nem számit. Hasonlóképpen azsem, hogy AP vagy HE van benne (ezt is terjesztik páran, hogy a HE jobban berobban).
T-44-re muszáj a wetrack, akkor szinte tutira nem halsz meg ammo rack miatt. Viszont ekkor is sokszor el fogják lőni, arra pedig tarts 3000 credites repkitet.
SAjnos a T44 az ilyen, ezért hasznos T-44re például autoaimmal lőni :D
-
stork13 #21614 Akkor ha a kevesebb vitt lőszer felrobbanásától kevesebb életet vesz le, max 1 lövéssel bírod tovább. Számít valamit? Ammoracked oda lett, lassan tölt be, 10-20 %-on vagy. Kit fognak lőni szerinted? :D
Én mindig maxon megyek mindennel.
Az meg, hogy mostanában nagyobb az 1 lövéstől felrobbanó T-44-ek aránya, nos az a fejlesztők "ajándéka". De még mindig fun caplatni vele, még a T-54 után is. :) -
már van max annyit ér hogy végre nem 100%-osan halok meg 1 lövéstől -
stork13 #21612 Jobban jársz, ha veszel egy wet ammorack-et rá. -
szerintetek az ér valamit t44-nél hogy kevesebb ammo-t viszek magammal
akkor kevésbé fog felrobbanni az ammo rackem vagy legalább kevesebb életet vesz le? -
ÁÁ most volt olyan laggom, néha nálam is előfordul. A kilőtt tankok csúszkáltak az orom előtt nagy poén volt amíg ki nem lőttem egy honfitársam elnézést kértem írtam laggolok (most nézem közben megkaptam a Steel Wall-t)ott is hagytam a vasat :) -
Panzer III ;-) -
jó kis kép
-
He....én erre eszondom neked....
-
Nehéz viszonyítási alap vagyok wifi-s a net usb kütyüvel 45-85 között vándorol kb 60-70 ahol a legtöbbet van.
lammaer:) melyik light tankkal mennyek dögönyözni ?
benéztem a dolgot LC MESSAGES helyesen -
Nekemisvan olyan, kurva idegesítő :( -
lammaer #21604 Nem tapasztaltam ilyet. -
Amúgy nálatok is van néha olyan, hogy beakad a játék 4-6 másodpercre? Nagyon idegesítő, bár ritkán csinálja, de amikor előjön akkor tuti emiatt halok meg.
Nem a gép nem bírja, hanem pár másodpercig mintha meghalna a net, egyáltalán nem reagál semmire. (lag spike) -
Ugyanott van a szerver ahol az EU szerver, szóval ugyanolyan jó a ping. (talán mintha 10-15ms-el magasabb lenne, de lehet hogy nem) -
lammaer #21601 Úgy rémlik, teljesen normális pingek vannak. De a leg az US szerveren sem a 160-as pingtől volt, hanem a gyenge vasaktól. A játék még 160-as pinggel is tök jól játszható
-
lammaer #21600 Egy jó masszázs (MASSAGES) már rám is rámférne :D -
ott amúgy milyen pingek vannak? -
lammaer #21598 Valóban... a 43 majdnem 54 :)
Az még jobb hogy 593 csatája volt :) -
lammer-ra is ráférne már egy kis lazítás mindenben a T-54 lássa :))
noname23 a sima orosz szerón nyomom nem a bétán, de oda te is tudsz regizni
letöltöd az oroszt és ízlés szerint magyarosítod vagy átmásolod az angolból a World_of_Tanks\res\text\LC MASSAGES mapát ahogy van
-
su-85 nehez szedi le a lánctalpat is4-ről
+mivel nem áltam meg így az obj mellé betudtam állni szétlőni és csak 1-et kaptam be menet közben jah és természetesen ő is bepróbálkozott a lánctalppal de mozgó célpontot nem olyan könnyű eltalálni -
na igen, engem pl zavart a magyarításban, ISz-4 meg SzU-100