418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Wlanseraf
    Nem tudja valaki hogy mi a retektől van az a bug, hogy tölti a gamét de amikor belépne a játékba akkor csak a minimap jelenik meg??? elég idegesítő mert ha ne adj isten nyer a csapat akkor te 0/0 zársz és buktad a duplát..
  • Renegade
    mert jól esik, ha igazam van, akkor is, ha gyakori
  • lammaer
    Most mit trollogsz?

A WOT a történelmi valóságot tükrözi, hiszen a Szovjetúnió egyedül legyőzte Németországot, ergó a szovjet tankok jobbak voltak mint a Németek. (és igenis egyedül, mert a kapitalista disznók csak 1944-ben merték betenni a lábukat európába).
  • Renegade
    jut eszembe, olyan jó visszagondolni azokra az időkre, amikor többen kardoskodtak amellett, hogy a szovjet tankok nincsenek túltápolva, és a német tankok ugyanolyan erősek :-)
  • ximix #21670
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=19588]#19588[/URL]
  • lammaer
    Nem kell.
  • lammaer
    Aha, az.
  • tenkenorman
    Hali. Open bétával kapcsolatos kérdésem lenne. most akkor új klienset kell letölteni hozzá / újra kell regisztálni? bocs a noob kérdésért :)
  • peter9228
    Nem. A loltraktor.
  • pett3rson
    melyik a TD? Tank Destroyer?
  • noname23
    szerintem ilyenkor tesztelnek
    pl van mikor négy ferdit bevág az egyik oldalra a másikra semmit vagy 2 obj-tet másikra ugyan úgy semmit vagy ott van még a t54 hadsereg
  • lammaer
    Nekem meg mindig az tetszik a balancerben, hogy az egy tipusú járműveket azonos oldalra teszi.

Ha van 6 azonos tierű TD meg Heavy, akkor tuti hogy a TDk az egyik oldalra, a heavyik meg a másik oldalra kerülnek. Mintha szandekosan csinalna... :)

• pett3rson
    ja, értem, így már világos, mert nem mindig egyezett az abc rend :) de akkor van más tényező is amit figyel. oksa. köszi és bocs :)
  • Renegade
    nem beszélünk el, de a teljesség igényével:

adott T-n belül van egy sorrend, pl: 8 T9 med esetén:

előbb a Panther2-k, aztán a T-54esek (abc)

4 panther

Burgonyácska
    Krumplika
    leveske
    paprikácska

T-54

Csirkéske
    Kecskécske
    pandácska
    zsiráfocska

ok? :-)
  • pett3rson
    Most lehet elbeszéltünk egymás mellett, de Én arra a listára vagyok kíváncsi amelyiket a csata előtt (és persze közben is) mutat, az ottani sorrendet mi dönti el?
  • pett3rson
    ja, csak ennyi? azt hittem erőviszony is van, hogy azok fejlettebbek, több cuccuk van vagy mittomén :)
  • Renegade
    adott tieren belül: Nagybetüsök abc-ben, utána kisbetűsok abc-ben
  • stork13
    Az azonos tankokat az user neve alapján ABC sorba rakja.
    A tankokat meg tier és azon belül heavy-medium-td-aztán a többi alapján, szvsz.
  • a.carkey
    ABC?
  • a.carkey
    Amit kibír, az nem semmi, ÉS, az elején pénzkeresésre tökéletes. 150 körül van a javítása, és 9750 credit jön vele körönként prem nélkül. Az elején meg pont az a baj, hogy nincs pénzed újabb tankra. Az XP hipp-hopp megvan, de nagy tankra nincs pénzed. 180k körül van a PZIV, ami már szarja a pénzt. Jó nagyobb tierű JELENLEG nincs, de liveal bizti lesz, ezt nem vitatom (ls. különböző nemzetek "végleges" treejét!), de mivel előbb megy livera, mint ahogy pl. megvásárolható lenne egy Löwe, vagy egy US Captured Panther, na addig ami van, abból kell gazdálkodni, és jelenleg amit fenn is tudna az ember tartani, az a H735. Ez van.
  • pett3rson
    A listán feltüntetett nevek sorrendje mi alapján dől el?
  • noname23
    nah néha tényleg lehet Wittman-t játszani T44-el
    az a szép ehhez nem árt APCR-t használni a top tankokhoz 2xKT T32
    és akkor a legkártékonyabb vagyok vele mint egy écvírus

• Imation
    Nekem eddig a csúcs 50 feletti bekapott lövés volt vele!
  • Imation
    Igen én is azt használom free xp termelésre és nagyon fontos hogy mindig szembe kell vele fordulni mert úgy szinte minden lövés lepattan róla. Azért a hosszú gépágyúval tényleg vigyázni kell mert rendesen sebez bele szemből is ha mégse pattan le.
  • spiczi91
    Úgy bírja az ütéseket, mintha az egész tank egy nagy darab acél lenne, alig viszi át valami. Nagyon alulmotorizált, az tény, de iszonyat, hogy mennyit belémeresztenek, mire egyáltalán sebeznek.
  • Eagle16
    Mivel lassabb mint a Maus ezért nem nehéz bekeríteni. És akárhányszor eltaláltak elszállt egy modul benne, kihalt a legénység, meg le is égett.

Persze, BT-2-esek meg traktorok nem bírják kilőni szemből, de nem csak ilyen kaliberű tankok mennek ellene.
  • LSSAHPAUL
    Ott van a game! Én tuti megveszem, meglepő újításokat vezettek be:
    - A kampány hadjáratot nem csak egyedül, hanem egy másik emberrel cooperative is végig lehet játszani.
    - Nincs nehézségi fokozat, a játékos szintjéhez igazodik a gép. Annál több pontot kap a játékos minnél jobban játszik.
  • a.carkey
    Nekem nem. És nem lövi szarrá, csak ha a gazdája és oldalról mutatja magát. :)
  • pett3rson
    Aham ezt már megtaláltam, csak reméltem, hogy van egy gold nélküli verzió is. Okés, köszönöm szépen.
  • Eagle16
    Pz II-es a hosszú gépágyúval elég simán szarrálövi. Nekem valami 35%-os nyerési mutatóm volt azzal a csodás tankkal, szóval nem tudom miért olyan jó.
  • pett3rson
    Ja, és felraktam ezt a fejlesztett tank-ikonokat, de a jobb oldali az tükörképesen jelenik meg. Gondolom ez a normális, de így meg elég nehéz gyorsan leolvasni, hogy mik ellen megyünk.
  • a.carkey
    Elitnek kell lennie, és ha elit, akkor a tankod által generált XPt gold segítségével be tudod váltani free xpre, amelyből más járműveket tudsz fejleszteni, akár úgy is, hogy NEM vásárolod meg őket. (A tech tree segítségével tudod mindezt megtenni.)
  • pett3rson
    Sziasztok.

előzőhöz picit kapcsolódik a kérdésem:

Ha már kimaxoltam egy tankot, de még szeretek vele menni (amíg pl kint van a csatamezőn a másik), akkor az abból megszerzett XP-t hogyan tudom a későbbi cuccokra fordítani, netán átvinni?
  • a.carkey
    OFF:

Srác ma nyitott topicot neki.
    Sword Of Justice

Tényleg jónak ígérkezik, mert magyar szemszögből mutatja be a dolgokat. :)

"Manuálisan gombokkal is irányíthatóak az egységek, egérrel való célzással."
    Kicsit Soldierses a dolog?! :)
  • a.carkey
    Nem tudom milyen lesz ha elindul a live, de 5 óra alatt loltracktorból PZIIIt lehet csinálni. (Kell hozzá egy PZ35t és egy PZII.) Onnan pedig csak a játékostól függ, hogy hogyan tovább. Sőt, ha az ember szabit vesz ki, akkor kezdő játékosként az újaknak a PZIII is baromi gyorsan megvan, ugyanis nem toptierek közé kerül be scoutnak, hanem ugyanolyan kicsik közé. Egy biztos, gold nem fog ártani, de lehet nélküle is boldogulni, persze remélem free xpt ugyanúgy fogsz magadtól is termelni, mintha goldból váltanál át. Az is biztos, hogy kell a H735. Az az egy tank, amit meg kell venni, mert sok az új player, sok a kis tank, és körönként prémium nélkül is 10k jön be vele és 4-5 kill minimum. (Plusz ha úgy ezer xp körül aratsz vele, akkor sok free xp is.) Egyszerűen nem lehet kilőni loltracktorral, PZIIvel, mert valami brutál amit kibír sebzésben. A 35 is csak nehezen küzdi le, de ő már ki tudja lőni, viszont ha jól vezeti valaki a H735öt, akkor pont lebontja a PZ35t, mielőtt az kilőné. :) És ált. ugye van 2-3 PZ35t a csapatban, a többi loltracktor és MS1.
  • lammaer
    Nahát, egy sorstárs :)

Ugyanebben a cipőben vagyok, együtt tologatom a VK45-öt a Ferdivel.

IC: a top motoron meg fogsz lepődni, meglepően mobillá teszi a járművet :) Én is először azt grindeltem ki mint "akárki" (jót tesz mind a Vk45-nek mind a Ferdinek) és azóta igencsak megszerettem a ferdit, pedig csak a 88-as van rajta (a 105-öst leszedtem, nem jó).
    Mindenesetre az új motorral végre nem az van, hogy mindig lemaradok az akcióról mert rossz bokorba vetettem be magam ahol nem jön semmi, szépen át tudok repeszteni oda ahol kellek.
    Plusz platoonban is kőnnyebben tudok lépésttartani a többiekkel.
  • Wlanseraf
    Remélem hónap végen hardwipe:)
  • faber
    Hm....én előbb az ágyút vettem meg, most jön a motor...de megérte....7 killt még nem sűrűn csináltam eddig, 6 volt a max Tigris I-el
  • a.carkey
    Érdekes lesz, az biztos. Remélem nem qurják el úgy, mint a PotBSnál, amikor az EU szerveren az amerikaiak hajnal 3kor tettek be portbattle-t, oszt naná hogy alig voltak a védők max. csak 10en. (Mondjuk ott volt szárazföldi részre is esély, itt meg nincs ...)
  • a.carkey
    Én a top motort szerváltam be először, mert kellett a VK4502höz is. Most egyszerre szenvedem ki mindkettővel a 68ks 128as ágyút. :)